Glasvezel vergelijken

Stap over vóór 1 juli en ontvang € 20,- cashback

Een ogenblik geduld a.u.b.

Op dit moment wordt uw adres gecontroleerd bij de verschillende aanbieders. Dit kan maximaal 15 seconden duren.

 • T-Mobile
 • Caiway
 • Stipte
 • Online
 • Telfort
 • XS4ALL
 • Fiber
 • KPN
 • Ziggo

Ik ben op zoek naar:

Mijn postcode en huisnummer:

Waarom mijn adres opgeven?

Top 3 goedkoopste alles-in-één aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste alles-in-één pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
Top 3 goedkoopste internet en TV aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet en TV pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
Top 3 goedkoopste internet en bellen aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet en bellen pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
Top 3 goedkoopste internet aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet abonnement per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
 • 1
  20 Mb 2 Mb
  ADSL
  € 292,00
  € 23,50
  €20 cashback

  Vaste prijs per maand.

  Vaste prijs per maand

 • 2
  30 Mb 3 Mb
  VDSL
  € 332,00
  € 28,50
  €20 cashback

  Internet voor een vaste prijs per maand.

  Vaste prijs per maand

 • 3
  30 Mb 3 Mb
  VDSL
  € 364,35
  € 29,95
  €20 cashback

  Vaste prijs per maand.

  Vaste prijs per maand

Vergelijk, bestel en bespaar op internet, bellen en tv

Breedbandwinkel.nl is al dertien jaar de grootste vergelijkingssite van Nederland op het gebied van internet, bellen en tv. Hierdoor kunnen wij bij de negen bij ons aangesloten aanbieders de beste kwantumkortingen bedingen die wij vervolgens volledig aan onze klanten doorberekenen.
Dat ziet u terug in de 3.797 beoordelingen van klanten die ons gemiddeld een cijfer 8.9 geven op Trustpilot.

Overstappen met onze gratis overstapservice

Overstappen naar een andere aanbieder kan ingewikkeld lijken. Met de gratis Breedbandwinkel.nl overstapservice hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wij verzorgen uw overstap kosteloos, snel en probleemloos, zodat u niet zonder internet, bellen of tv komt te zitten.

Altijd goedkoper: 100% laagste prijs garantie

Onze abonnementsprijzen en actiekortingen worden dagelijks bijgehouden. Mocht er per ongeluk toch iets veranderd zijn in uw nadeel, dan krijgt u zonder problemen het prijsverschil van ons terug. Ziet u het bestelde abonnement ergens anders toch goedkoper? Dan betalen wij u het verschil terug plus 100% extra!

Exclusieve aanbiedingen en extra kortingen

Breedbandwinkel.nl is de grootste vergelijkingssite voor internet, bellen en tv. Hierdoor kunnen wij bij de providers de beste kwantumkortingen bedingen die wij vervolgens volledig aan onze klanten doorberekenen. Wij hebben altijd exclusieve aanbiedingen die alleen geldig zijn wanneer u het abonnement via ons bestelt en niet via de provider zelf.

€20cashback

Daarnaast ontvangt u via Breedbandwinkel.nl minimaal € 20,- cashback op alle overige abonnementen. U bent dus gegarandeerd altijd beter uit als u uw abonnement bestelt via Breedbandwinkel.nl!

Glasvezel internet vergelijken

Breedbandwinkel is dé online winkel voor het vergelijken en bestellen van supersnelle glasvezel internet abonnementen met TV en bellen (alles-in-1 pakket) op het glasvezel netwerk van provider KPN, Fiber, T-Mobile, etc.

Waarom hier bestellen?

 • € 20,- cashback op uw rekening
 • Al 338.292 tevreden klanten
 • 100% Laagste prijs garantie
 • Gratis overstap- en klantenservice
 • Objectief en compleet
 • Lees meer
Vergelijk
Vergelijk eenvoudig abonnementen van de negen grootste aanbieders en maak uw keuze
Vergelijk
Bestel het abonnement van uw keuze veilig via onze website of bel gratis 0800 - 0160
Vergelijk
Bespaar net als 338.292 andere tevreden klanten op uw internet, bellen en tv abonnement

Glasvezel

Glasvezel (Fiber to the Home / FttH) is de nieuwste vorm van internet en glasvezelkabels worden hierbij letterlijk tot in de woning gelegd. Bij ADSL/VDSL en kabel bestaat ook een groot deel uit glasvezelnetwerk, maar bij deze vormen van breedband bestaat de verbinding tussen het huisadres en de wijkcentrale uit al bestaande koper- of COAX-kabels.

In theorie is glasvezel de allersnelste vorm van internet omdat de data met de snelheid van het licht kunnen worden verstuurd. Er worden glasvezel pakketten aangeboden tot over de 100 Mb per seconde, die dus ideaal zijn voor intensief downloaden, uploaden, online gamen, digitale TV, HD TV of in de toekomst zelf 3D TV in HD kwaliteit.

Het aanleggen van een heel nieuw glasvezel netwerk is duur en daarom wordt deze vorm van super snel internet vooral geleverd in nieuwbouwwijken, bijvoorbeeld in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Enschede, Amersfoort, Leusden en Almere. Zo heeft in de provincie Flevoland al meer dan 50% van de huishoudens glasvezel tot in de huiskamer. Bij nieuwbouw wordt het leggen van de glasvezel kabels meteen meegenomen in de totale infrastructuur van de bekabeling.

Wilt u controleren of glasvezel internet op uw adres beschikbaar is? Hiervoor hoeft u alleen maar onze postcodecheck te doen voor een duidelijk overzicht van glasvezel abonnementen, al dan niet als alles-in-één (3-in-1) gecombineerd met telefonie en (HD) TV. Ook kunt u op onze site terecht voor een betrouwbare snelheidstest voor glasvezel abonnementen met een zeer hoge snelheid.

Vergelijk de beste glasvezel aanbiedingen

Het laatste nieuws

Miljoenen huishoudens contractvrij door prijsverhogingen

Wegens diverse tariefsverhogingen bij providers KPN, Telfort, XS4ALL, Online en Ziggo zijn ruim 5.000.000 Nederlandse huishoudens nu contractvrij met hun internet, bellen en tv abonnement. Opvallend is dat klanten die willen overstappen zelf op moeten zeggen en geen gebruik kunnen maken van de overstapservice. Lees meer

Ziggo verhoogt tarieven wegens investeringen

Na XS4ALL, KPN, Telfort en Online maakt vandaag ook Ziggo haar tariefswijzigingen per 1 juli bekend. Het gaat in veel gevallen om een tariefsverhoging van 2,55 euro per maand. Lees meer