ADSL vergelijken

Stap over en profiteer van €10 cashback!

Een ogenblik geduld a.u.b.

Op dit moment wordt uw adres gecontroleerd bij de verschillende aanbieders. Dit kan maximaal 15 seconden duren.

 • XS4ALL
 • Ziggo
 • T-Mobile
 • KPN
 • Online
 • Telfort
 • NLE
 • Caiway

Ik ben op zoek naar:

Mijn postcode en huisnummer:

Waarom mijn adres opgeven?

Top 3 goedkoopste alles-in-één aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste alles-in-één pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
Top 3 goedkoopste internet en TV aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet en TV pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
Top 3 goedkoopste internet en bellen aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet en bellen pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
Top 3 goedkoopste internet aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet abonnement per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand

Vergelijk, bestel en bespaar op internet, bellen en tv

Breedbandwinkel.nl is al dertien jaar de grootste vergelijkingssite van Nederland op het gebied van internet, bellen en tv. Hierdoor kunnen wij bij de acht bij ons aangesloten aanbieders de beste kwantumkortingen bedingen die wij vervolgens volledig aan onze klanten doorberekenen.
Dat ziet u terug in de 3.797 beoordelingen van klanten die ons gemiddeld een cijfer 8.9 geven op Trustpilot.

Overstappen met onze gratis overstapservice

Overstappen naar een andere aanbieder kan ingewikkeld lijken. Met de gratis Breedbandwinkel.nl overstapservice hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wij verzorgen uw overstap kosteloos, snel en probleemloos, zodat u niet zonder internet, bellen of tv komt te zitten.

Altijd goedkoper: 100% laagste prijs garantie

Onze abonnementsprijzen en actiekortingen worden dagelijks bijgehouden. Mocht er per ongeluk toch iets veranderd zijn in uw nadeel, dan krijgt u zonder problemen het prijsverschil van ons terug. Ziet u het bestelde abonnement ergens anders toch goedkoper? Dan betalen wij u het verschil terug plus 100% extra!

Exclusieve aanbiedingen en extra kortingen

Breedbandwinkel.nl is de grootste vergelijkingssite voor internet, bellen en tv. Hierdoor kunnen wij bij de providers de beste kwantumkortingen bedingen die wij vervolgens volledig aan onze klanten doorberekenen. Wij hebben altijd exclusieve aanbiedingen die alleen geldig zijn wanneer u het abonnement via ons bestelt en niet via de provider zelf.

€10cashback

Daarnaast ontvangt u via Breedbandwinkel.nl minimaal € 10,- cashback op alle overige abonnementen. U bent dus gegarandeerd altijd beter uit als u uw abonnement bestelt via Breedbandwinkel.nl!

Vergelijken ADSL internetten

Breedbandwinkel is dé online winkel voor ADSL vergelijken en bestellen. Zoals een goedkoop alles-in-1 abonnement met ADSL internet, telefonie en digitale TV van de beste ADSL providers en natuurlijk met laagste prijs garantie en gratis draadloze router.

Waarom hier bestellen?

 • € 10,- cashback op uw rekening
 • Al 355.949 tevreden klanten
 • 100% Laagste prijs garantie
 • Gratis overstap- en klantenservice
 • Objectief en compleet
 • Lees meer
Vergelijk
Vergelijk eenvoudig abonnementen van de acht grootste aanbieders en maak uw keuze
Vergelijk
Bestel het abonnement van uw keuze veilig via onze website of bel gratis 0800 - 0160
Vergelijk
Bespaar net als 355.949 andere tevreden klanten op uw internet, bellen en tv abonnement

ADSL vergelijken

ADSL, kabel en glasvezel internet zijn allemaal vormen van breedband internet. Maar wat is nu precies het verschil? Het onderscheid ligt in de onderliggende techniek en de gebruikte infrastructuur. 'Asymmetric Digital Subscriber Line' wordt geleverd via de koperdraden van het netwerk van de vaste telefoon en bij deze vorm is de download sneller dan de upload. Kabel maakt gebruik van het televisienetwerk van de COAX kabels en glasvezel is een relatief nieuwe vorm waarbij het internetsignaal via glasvezelkabels wordt verstuurd. Glasvezel (FttH) wordt in Nederland nog beperkt aangeboden en vind je momenteel vooral in nieuwbouwwijken. ADSL2+ en VDSL(2) zijn vernieuwde varianten van ADSL en hebben in verhouding tot standaard ADSL een hogere snelheid.

ADSL vergelijken kunt u via de Breedbandwinkel postcodecheck, natuurlijk altijd met onze laagste prijs garantie. U krijgt dan een helder overzicht van maandkosten, aansluitkosten en snelheden zodat u gemakkelijk kunt kiezen voor het beste of goedkoopste abonnement. Uiteraard vindt u op onze pagina ook de laatste aanbiedingen en acties. Daarnaast kunt u gebruik maken van de filters om bijvoorbeeld pakketten te selecteren met een gratis draadloos modem (WiFi router), VDSL, een specifieke provider of een gratis monteur installatie.

Overigens kunt u in onze winkel ook totaal- of alles-in-één pakketten vergelijken. In deze extra voordelige abonnementen worden internet aangeboden samen met VoIP (digitale telefonie) en/of DTV (digitale televisie) voor een vast bedrag per maand. Wilt u uw oude contract annuleren en overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan regelen wij dat automatisch voor u en ook voor het verlengen van uw abonnement zijn wij u graag van dienst.

Wilt u de daadwerkelijke verbindingssnelheid van uw huidige ADSL vergelijken met de door uw provider aangegeven maximaal te behalen waarden? Doet u dan onze Breedbandwinkel.nl snelheidstest.

Vergelijk de beste ADSL aanbiedingen

Het laatste nieuws

T-Mobile start met Mobiel + Thuis Voordeel

Telecomprovider T-Mobile is per vandaag gestart met extra voordelen voor klanten die zowel een mobiel abonnement als een vast internet en tv abonnement afnemen. Zo ontvangen klanten 2,50 euro korting per maand en kan men gratis naar alle kanalen van FOX Sports Eredivisie kijken. Lees meer

Ziggo verhoogt snelheid en komt met nieuwe pakketten

Telecomgigant Ziggo verhoogt per 2 oktober gratis de snelheid van haar Complete en Max pakketten voor alle bestaande en nieuwe klanten. Daarnaast introduceert Ziggo nieuwe pakketten met internet, bellen en kabel TV zonder losse ontvanger. Lees meer