Vergelijk ADSL internet en vind de beste aanbiedingen

ADSL internet vergelijken

Vergelijk ADSL-pakketten op prijs, snelheid en diensten


Zoek aanbiedingen
Vergelijk zonder postcodecheckWaarom mijn adres invullen?

ADSL vergelijken

Ben je op zoek naar een betrouwbare internetverbinding, maar weet je niet welke vorm van internet het beste bij je wensen past? Wij helpen je graag met het vergelijken van alle ADSL abonnementen. Met behulp van onze handige postcodecheck kan je in een handomdraai de beste ADSL deals zien. Wij tonen altijd het goedkoopste ADSL abonnement bovenaan en met onze laagste prijsgarantie weet je zeker dat je nooit te veel betaalt.

ADSL is een populaire vorm van vast internet in Nederland. Het wordt geleverd via de koperdraden van het netwerk van de vaste telefoon. Bij ADSL is de downloadsnelheid over het algemeen sneller dan de uploadsnelheid.

Maar hoe weet je nou welke ADSL-aanbieder het beste bij je wensen past? Bij ons kun je dit eenvoudig vergelijken. Na het invoeren van je postcode zie je direct een overzicht van alle beschikbare ADSL-aanbieders op jouw adres, inclusief de te verwachten internetsnelheid en de maand- en jaarkosten.

Maar dat is niet alles. Bij ons vergelijk je niet alleen ADSL aanbieders, maar wij bieden ook gratis services zoals 'Binnen één dag online', onze internetgarantie en natuurlijk de standaard cashback op alle internetabonnementen.
En met onze handige filters kun je eenvoudig ADSL-abonnementen selecteren die het beste bij je wensen passen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een gratis monteur die alles voor je aansluit, of juist een specifieke provider uitsluiten of aanvinken.

En wil je niet alleen ADSL vergelijken, maar ook alle internet aanbieders zien die via kabel of het glasvezelnetwerk leveren? Wij laten alle providers zien die leveren op alle verschillende technieken, zodat je in één handig overzicht alle ADSL, kabel, VDSL én glasvezel aanbieders kunt vergelijken.

Wij regelen uiteraard de hele overstap geheel gratis voor je. Je oude internetabonnement wordt opgezegd en je nieuwe abonnement wordt bij je nieuwe internet aanbieder aangevraagd zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over dubbele kosten of een periode zonder internet. Vergelijk nu snel en eenvoudig de beste ADSL-aanbieders bij Breedbandwinkel.

Vergelijk de beste ADSL aanbiedingen

Ons internet en tv advies:

Internet 50Mb & TV Standaard6.5
Goedkoopste
Thuis Glasvezel Internet 8.000Mb en TV App7.3
Snelste
Internet Lite & TV Start8.3
Beste
Snelheid50 Mb8.000 Mb100 Mb
TV zenders436475
Opnemen-€ 5,00-
VerbindingVDSLGlasvezelKabel
Levertijd14 dagen
levertijd
10 dagen
levertijd
3 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 20,00 cashback
cashback
+
€ 20,00 cashback
cashback
+
€ 20,00 cashback
cashback
+
Prijs per maand€ 39,50€ 19,75
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 97,50€ 85
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 57,50€ 28,75
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
Vergelijk zelf alle internet en tv pakketten
Bestel hier en profiteer van:

Lees alles over onze gratis service