Internet en bellen vergelijken v.a. €16 per maand

Internet en bellen vergelijken

Is jouw internet en bellen ook weer duurder geworden?


Zoek aanbiedingen
Vergelijk zonder postcodecheckWaarom mijn adres invullen?

Internet en bellen pakketten

Internet en vast bellen combineren in één pakket is slim. Je bespaart namelijk direct veel geld als je beide diensten bij één provider onderbrengt in plaats van de twee diensten apart af te nemen bij verschillende aanbieders.
Het grootste gedeelte van de Nederlandse huishoudens maakt tegenwoordig gebruik van internet bellen. Bellen via het internet is namelijk heel goedkoop en makkelijk. Als je regelmatig naar het buitenland telefoneert is digitaal bellen helemaal een goede keuze.

Internet en bellen providers

Op onze website vind je alle grote aanbieders die internet en telefonie gecombineerd aanbieden. Ziggo is de enige aanbieder die standaard kabel tv levert bij het internet en bellen pakket, omdat zij altijd leveren via de televisieaansluiting in je huis.
In totaal vergelijken wij 130 internet en bellen abonnementen van de grootste providers als Budget, DELTA, Freedom, KPN, KPN Zakelijk, Odido, Online, Youfone en Ziggo. Wat je wensen ook zijn, je vindt het perfecte abonnement bij ons.

Internet en bellen bestellen

Wanneer je via Breedbandwinkel een internet en bellen abonnement bestelt dan controleren en verwerken wij je aanvraag direct. Door deze manier van werken sluiten wij eventuele fouten uit en wordt je aanvraag correct doorgestuurd naar de betreffende provider. Je hebt 14 dagen bedenktijd na het bestellen van het abonnement. Je kunt binnen deze 14 dagen het internet en bellen pakket dus geheel kosteloos annuleren.

Internet en bellen vergelijken

Breedbandwinkel is een 100% onafhankelijke website. De internet en vast bellen pakketten staan namelijk standaard gesorteerd op de laagste prijs per jaar. Dat betekent dus dat het goedkoopste pakket altijd bovenaan staat.

Met onze vergelijker kun je verschillende internet en bellen pakketten tot in detail met elkaar vergelijken. Je kunt ook filters toepassen waardoor het resultaat nog beter bij jouw wensen past. Je kunt bijvoorbeeld filteren op de volgende zaken:

  • Gratis nummerbehoud
  • Tweede telefoonnummer mogelijk
  • Het soort internet abonnement; geef je de voorkeur aan een glasvezel- of juist een kabelabonnement?
  • De snelheid van het internetabonnement; er zijn abonnementen die een snelheid hebben tot maar liefst 750 Mb

Niet alle providers bieden hun internet en bellen diensten aan in heel Nederland. Als je jouw postcode en huisnummer invult bovenaan deze pagina, kun je precies zien welke aanbieders internet en vaste telefonie abonnementen leveren op jouw adres.

Beste internet en bellen pakket

Wat het beste internet en telefonie abonnement is hangt af van veel factoren. Zo zijn jouw wensen erg bepalend om te zeggen welk internet abonnement het beste bij je past. Om je een beter beeld te geven welk internet abonnement het beste is hebben wij al onze klanten gevraagd om hun bestelde abonnement te beoordelen. Zo kun je hier lezen welke provider het beste internet en bellen pakket aanbiedt.

Ons internet en bellen advies:

Internet en Bellen 30Mb7.4
Goedkoopste
Thuis Glasvezel Internet 8.000Mb en Vast Bellen7.4
Snelste
Snel Glasvezel Internet en Bellen8.6
Beste
Snelheid30 Mb8.000 Mb100 Mb
Beltarief€ 0,10€ 0,13€ 0,15
VerbindingVDSLGlasvezelGlasvezel
Levertijd20 dagen
levertijd
10 dagen
levertijd
10 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 25,00 cashback
cashback
+
€ 25,00 cashback
cashback
+
€ 25,00 cashback
cashback
+
Prijs per maand€ 35€ 16
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 87,50
Eenmalig € 30
Opties & bestel Meer informatie
€ 44,50€ 23,25
Eenmalig € 25
Opties & bestel Meer informatie
Bestel hier en profiteer van:

Lees alles over onze gratis service