20 jaar ervaring20 jaar ervaring

Sinds de start in 2003 heeft Breedbandwinkel zich ontwikkeld tot dé specialist op het gebied van internet, tv en bellen. In deze twintig jaar hebben we miljoenen bezoekers voorzien van een eerlijk vergelijk en ruim 630.000 tevreden klanten aangesloten. En daar zijn we best een beetje trots op.

Veel van onze medewerkers zijn al ruim tien jaar actief in de markt van internet, tv en bellen en delen deze kennis graag met jou. Deze expertise zetten wij bijvoorbeeld ook in voor de afhandeling van je bestelling. Zo wordt iedere bestelling door ons gecontroleerd op fouten om te zorgen dat de overstap of aansluiting vlekkeloos verloopt. En mochten er zich onverhoopt problemen voordoen, dan kunnen wij gebruikmaken van een beproefde samenwerkingsrelatie met alle aangesloten providers. Niet voor niets raadt 96% van onze klanten ons aan!

Breedbandwinkel is in verschillende consumentenonderzoeken verkozen tot meest favoriete vergelijkingssite. Daarnaast voldoen we aan de strenge normen van de Thuiswinkel organisatie en mogen we als een van de weinigen in onze branche het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk voeren. Tevens is Breedbandwinkel meermaals genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing in de categorieën Vergelijkingssites en Telecom.

De opgedane kennis, onze postcodecheck en systemen worden ondertussen ook door vele andere partijen gebruikt. Bekende vergelijkingssites, bespaar- en consumentenplatformen, maar ook telecomwinkels bij jou om de hoek maken gebruik van onze dienstverlening waaronder onze negenentachtig servicepunten. Ook al bestel je elders, de kans is groot dat je bestelling uiteindelijk door Breedbandwinkel wordt afgehandeld.

Vergelijk de beste aanbiedingen op jouw adres:


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres invullen?
Bestel hier en profiteer van:

Lees alles over onze gratis service