Verkoop 752 abonnementen voor consument én zakelijk van de tien grootste aanbieders in Nederland:

Breedbandwinkel Partnerprogramma

Breedbandwinkel verzorgt al jaren de internet, tv en bellen vergelijkingen voor ruim 700 partners. Bekende vergelijkinggssites, bespaar- en consumentenplatformen, maar ook winkels bij jou om de hoek waaronder onze negenentachtig servicepunten maken gebruik van onze dienstverlening.
Alles van productaanbod tot afhandeling van bestellingen en facturering verloopt via de backoffice van Breedbandwinkel. Als partner hoef je je alleen te richten op het maximaliseren van de verkoop, wij doen de rest.

Het Breedbandwinkel Partnerprogramma biedt standaard al uitgebreide mogelijkheden. Je ontvangt gratis en vrijblijvend een account waarmee je exact de verkopen en verdiensten kunt volgen.
In samenwerking zijn een postcodecheck en vergelijker te integreren in je website(s) of systemen. Denk hierbij aan onze laagdrempelige partner vergelijker of diepere integratie met behulp van onze API. Wij denken graag met je mee.

Het klantproces

Je klanten kopen het liefst waar ze het internet, tv en bellen abonnement van hun keuze hebben gevonden. Bij jou dus. Met ons klantproces haal je het hele traject naar je toe, zodat klanten de bestelling direct af kunnen ronden zonder opnieuw te hoeven oriënteren op de website van de provider.
Na de bestelling op jouw platform afgerond te hebben, handelen wij dit voor je af in samenwerking met de provider in kwestie.

Door de volledige klantervaring van begin tot eind binnen jouw website te houden behaal je een betere conversie en kun je aquisitiekosten effectiever inzetten. Ook de bestelbevestiging komt uit jouw naam. Dit betekent klantenbinding en daarmee ook de mogelijkheid tot upselling en cross-selling.
En heb je reeds de beschikking over klantgegevens? Dan kun je dit bij al onze oplossingen vooraf invullen voor een nóg betere conversie.

Onze oplossingen

Het Breedbandwinkel Partnerprogramma is op vele manieren te integreren in websites of systemen. Denk hierbij aan een complete vergelijker in jouw website of diepere integratie in een backoffice met behulp van onze Content en Sales API.

Partner Vergelijker

Partner Vergelijker

De Partner Vergelijker is een complete vergelijker voor internet, tv en bellen en eenvoudig te implementeren in iedere website. Van postcodecheck tot vergelijking en bestelling, alles wordt afgehandeld binnen de Partner Vergelijker. Binnen enkele minuten te implementeren op jouw website en met behulp van de vele parameters perfect passend te maken.

Content en Sales API

Content en Sales API

De Content API is de ideale oplossing wanneer diepere integratie benodigd is, of wanneer er een eigen vergelijker voor internet, tv en bellen ontwikkeld wordt. Er wordt toegang gegeven tot de postcodecheck, informatie over providers, specificaties van abonnementen, klantvoordeel, retentie en tv-zenders.
Met de Sales API zijn vervolgens ook bestelformulieren samen te stellen, bestellingen in te schieten en bestellingen en statussen op te halen.

Partner Postcodecheck

Partner Postcodecheck

Met de Partner Postcodecheck is een postcodecheck eenvoudig te integreren in iedere website. Na de postcodecheck ingevuld te hebben, worden bezoekers doorgestuurd naar de website Breedbandwinkel.nl, waar het vergelijken en bestellen plaats zal vinden. Via diverse parameters is de postcodecheck passend te maken bij de website.

Partner Links

Partner Links

Partner Links kunnen zelf samengesteld worden naar iedere pagina op de website van Breedbandwinkel.nl. Partners profiteren hiermee van de goede reputatie en hoge conversie van Breedbandwinkel.nl, terwijl geen integratie van een vergelijker benodigd is.

Waarom Breedbandwinkel partner worden?
 • Meest complete aanbod
  Meest complete aanbod

  Met één simpele integratie bied je tien merken aan, inclusief (klein)zakelijke abonnementen

 • Beste acties in de markt
  Beste acties in de markt

  Dankzij ons marktaandeel altijd exclusieve aanbiedingen met eigen proposities of meer korting voor de klant

 • Profiteer van upselling
  Profiteer van upselling

  Bied je klanten direct de mogelijkheid om te kiezen voor een hogere snelheid of uitgebreider tv-pakket

 • Klantenbinding en cross-selling
  Klantenbinding en cross-selling

  De bezoeker verlaat jouw website niet, van begin tot eind ervaart de klant jouw trechter en eventueel cross-selling

 • Automatisch altijd up-to-date
  Automatisch altijd up-to-date

  Meest uitgebreide specificaties en dagelijkse content updates voor een zo hoog mogelijk klantvertrouwen

 • Statistieken en rapportages
  Statistieken en rapportages

  Inzage in uitgebreide statistieken en rapportages, van postcodecheck tot bestelling en betaling

 • Beste bruto/netto verhouding
  Beste bruto/netto verhouding

  Door onze pro-actieve backoffice ontvang je de best mogelijke bruto/netto verhouding

 • Maandelijkse betaling
  Maandelijkse betaling

  Dagelijkse verwerking en keuring van bestellingen en wacht nooit langer dan een maand op de automatische betaling

Veelgestelde vragen
Hoe integreer ik de vergelijker?

Implementatie van de partner vergelijker is zo simpel als het plaatsen van een paar regels code. Voor diepere integratie kun je gebruikmaken van onze API. Uiteraard hebben we duidelijke documentatie beschikbaar om je snel op weg te helpen.

Hoe compleet en betrouwbaar is het aanbod?

Met totaal 752 abonnementen kun je het gehele portfolio van de tien grootste landelijke providers verkopen. Van al deze abonnementen bieden wij de meest uitgebreide specificaties. Inclusief gegevens die je op de website van de provider zelf niet vindt.
Bovendien staan wij garant voor de juistheid van onze data. Mocht er iets in het nadeel van de klant zijn, dan compenseren wij dit.

Waarom niet kiezen voor affiliatemarketing?

Websites van providers bieden vaak onsamenhangende en slecht converterende aankoopervaringen. Vooral op mobiel hebben bezoekers moeite om hun aankoop af te ronden. Tevens is de gebruikte trackingmethode bij affiliatemarketing vaak onbetrouwbaar en daarmee in het nadeel van de partner. Wij lossen dit op door alles van begin tot eind zelf af te handelen en te monitoren; voor de klant dus een eenduidige ervaring en voor de partner een betrouwbaar platform.

Kan ik zelf aan de slag met jullie data?

Jazeker, met onze Content API heb je de beschikking over uitgebreide dekkingsinformatie van alle netwerken. Samen met alle specificaties van providers, abonnementen en o.a. tv-zenders bieden wij je de mogelijkheid zelf een vergelijker voor internet, tv en bellen te ontwikkelen inclusief mogelijkheden voor klantvoordeel en retentie.
En bestellingen afhandelen? Met de Sales API haal je de benodigde informatie op en schiet je de bestellingen in. Met onze uitgebreide statistieken en rapportages analyseer je vervolgens alles tot in detail.

Wat kost het?

Niets, er zijn geen opstart- of maandelijkse kosten. Voor iedere aangebrachte bestelling ontvang je automatisch een vergoeding. Zonder verdere investeringen, verplichtingen of risico's.

Meer weten?

Heb je interesse in de verkoop van internet, tv en bellen via ons partnerprogramma? Neem dan direct contact op, of vul het formulier in.
Dank voor de informatieaanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.