Filter, vergelijk & sorteer

€10cashback

Bestel met € 10,- cashback

Bestel hier uw abonnement en ontvang € 10,- op uw rekening. Lees meer over onze aanbiedingen.

Bel gratis 0800 - 0160

Vandaag open vanaf 10:00 uur of laat u terugbellen.

Uitleg over deze pagina?

Filters

Prijsklasse

Geef met de schuifjes aan wat u minimaal en/of maximaal per maand wilt betalen.

€ 0 t/m € 90 per maand

Eenmalige kosten

Geef met het schuifje aan welk bedrag u maximaal eenmalig wilt betalen bij aansluiting van het abonnement.
De eenmalige kosten zijn de eventuele aansluit- en verzendkosten samen. Bovendien zijn hier de kosten van de goedkoopste installatie, het goedkoopste modem en/of de goedkoopste tv ontvanger bij opgeteld.

Maximaal € 70 eenmalig

Aanbieders

Selecteer welke aanbieders uw voorkeur hebben. Wanneer u de postcodecheck heeft gedaan worden alleen aanbieders die hun diensten op uw adres leveren weergegeven.

Contractduur

Selecteer welke minimale contractduur u graag wilt bij uw abonnement. Bij een twee-jarig abonnement ontvangt u vaak extra korting.

Overig

Internet

Downloadsnelheid

Geef met de schuifjes aan van welke downloadsnelheid u minimaal en/of maximaal gebruik wilt maken. De snelheid is weergegeven in Megabits per seconde.

Downloaden: informatie die u van het internet naar uw computer toehaalt (bijv. internetsites bekijken, e-mail binnenhalen of muziek downloaden).

0 Mb t/m 750 Mb

Uploadsnelheid

Geef met de schuifjes aan van welke uploadsnelheid u minimaal en/of maximaal gebruik wilt maken. De snelheid is weergegeven in Megabits per seconde.

Uploaden: informatie die u van uw computer naar het internet toestuurt (bijv. e-mail versturen).

0 Mb t/m 750 Mb

Internetverbinding

Selecteer welk type internetverbinding u wilt gebruiken.

Overig

Meer internet opties
Filter internet abonnementen

Internet abonnementen vergelijken

Losse internet abonnementen vanaf € 27,00 per maand.

Een ogenblik geduld a.u.b.

Op dit moment wordt uw adres gecontroleerd bij de verschillende aanbieders.

Mijn postcode en huisnummer:

Waarom mijn adres opgeven?
Waarom mijn adres opgeven?
31 internet abonnementen internet abonnement gevonden op , (wijzig).
Vergelijk Kolommen Weergave

Geen internet abonnementen gevonden die voldoen aan uw voorwaarden.
Stel de filters minder streng in of wis alle filter instellingen.

Internet abonnementen

Er is een groei te zien bij de verkoop van losse internet abonnementen. Veel mensen combineren tegenwoordig hun goedkope internet abonnement met een tv on demand dienst zoals Netflix of Programma Gemist. Onze internet vergelijker wordt veel gebruikt door mensen die alleen op zoek zijn naar een internet abonnement.

Internet providers

Op Breedbandwinkel vindt u internet abonnementen van alle grote providers om te vergelijken. Zo bieden wij internet pakketten aan van Caiway, KPN, NLE, Online, T-Mobile, Telfort, XS4ALL, Youfone en Ziggo. Samen bieden deze internet providers 228 abonnementen aan over ADSL, VDSL, kabel en glasvezel.

Internet pakket bestellen

Indien u na het vergelijken van de internet pakketten een keuze heeft gemaakt en de bestelling van het internet abonnement heeft afgerond, verwerkt onze klantenservice uw internet aanvraag direct bij de betreffende provider. Na het afronden van het internet pakket heeft u 14 dagen wettelijke bedenktijd waarin u kosteloos de aanvraag voor het internet abonnement kunt annuleren. Bij sommige providers is het mogelijk om deze bedenktijd te schrappen, hierdoor wordt het internet abonnement sneller dan normaal geleverd. U kunt deze optie aanvinken in onze handige filters aan de linkerzijde van het internet vergelijk overzicht.

Internet vergelijken

Breedbandwinkel is 100% onafhankelijk. Standaard sorteren wij de internet pakketten op de laagste jaarprijs. Het goedkoopste internet abonnement staat dus altijd bovenaan. U weet dus precies waar u aan toe bent.

De wensen bij een internet abonnement kunnen erg divers zijn. Met de handige internet vergelijker van Breedbandwinkel kunt u de internet pakketten tot in detail met elkaar vergelijken op allerlei specificaties. Op die manier vindt u zeker het internet abonnement dat aan uw wensen voldoet.
U kunt bijvoorbeeld filteren op de volgende zaken:

  • Het soort internet abonnement, wilt u liever glasvezel internet vergelijken of juist kabel internet?
  • De snelheid van het internet pakket; er zijn internet abonnementen die een snelheid hebben tot maar liefst 500 Mb
  • Versnelde levering waardoor u veel sneller internet aangesloten heeft dan normaal

Helaas leveren niet alle providers op alle adressen in Nederland. Met behulp van onze handige postcodecheck kunt u precies zien welke providers een internet abonnement leveren op uw adres.