Internet vergelijken

Vind hier uw ideale internetabonnement, nu met €10 cashback en Pathé Thuis film cadeau!


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres invullen?
60 internet aanbiedingen internet aanbieding (wijzig).
Voordeel
Klantvoordeel
met mobiel en energie

Profiteer direct van extra klantvoordeel in combinatie met uw mobiele abonnement(en) en energieleverancier.

Ons advies: het goedkoopste, snelste of beste internet abonnement

Alleen hier€ 60 cashback
Internet 30 Mb7.0
GoedkoopsteHet goedkoopste landelijk verkrijgbare internet abonnement, gebaseerd op prijs per jaar.
Doe de postcodecheck om het goedkoopste internet abonnement op uw adres te bekijken.
Ultrasnel Glasvezel Internet8.6
SnelsteHet snelste landelijk verkrijgbare internet abonnement, gebaseerd op downloadsnelheid.
Doe de postcodecheck om het snelste internet abonnement op uw adres te bekijken.
Internet Only Start8.8
BesteHet beste landelijk verkrijgbare internet abonnement, gebaseerd op klantbeoordelingen.
Doe de postcodecheck om het beste internet abonnement op uw adres te bekijken.
Snelheid30 Mb1.000 Mb100 Mb
VerbindingVDSLGlasvezelKabel
Levertijd14 dagen
levertijd
10 dagen
levertijd
3 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 10,00 cashback
cashback
+
€ 60,00 cashback
cashback
+
€ 10,00 cashback
cashback
+
Prijs per maand€ 32€ 15
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 52,50€ 26,25
Eenmalig € 25
Opties & bestel Meer informatie
€ 43€ 21,50
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie

Filter, sorteer en vergelijk 60 internet aanbiedingen

Aanbieders

Zakelijke aanbieders


Reviewscore minimaal 5

Geef met het schuifje aan welke minimale reviewscore u wenst.
De vermelde totaalscore bij de abonnementen is het gemiddelde van alle onderdelen waar wij van onze klanten reviews over hebben ontvangen.
Internet

Download 0 Mb t/m 1.000 Mb

Geef met de schuifjes aan van welke downloadsnelheid u minimaal en/of maximaal gebruik wilt maken. De snelheid is weergegeven in Megabits per seconde.

Downloaden: informatie die u van het internet naar uw computer toehaalt (bijv. internetsites bekijken, e-mail binnenhalen of muziek downloaden).

Upload 0 Mb t/m 1.000 Mb

Geef met de schuifjes aan van welke uploadsnelheid u minimaal en/of maximaal gebruik wilt maken. De snelheid is weergegeven in Megabits per seconde.

Uploaden: informatie die u van uw computer naar het internet toestuurt (bijv. e-mail versturen).

Verbinding


Overige internetopties

Levering en contract

Levertijd maximaal 4

Geef met het schuifje aan welke maximale levertijd u wenst.
Deze levertijd is slechts een indicatie, voor oplevering zijn wij volledig afhankelijk van de provider die het abonnement levert.

Bekijk levertijden providers


Overige leveringsopties


Contract

Toon resultaten
Wis alle filterinstellingen
Vergelijk Kolommen

Geen internet aanbiedingen gevonden die voldoen aan uw voorwaarden.
Stel de filters minder streng in of wis alle filter instellingen.

Waarom internet vergelijken?

De wensen voor een internet abonnement kunnen erg divers zijn. Vindt u snelheid het belangrijkst of wilt u simpelweg het goedkoopste van het goedkoopste? Het kan namelijk bijna altijd wel sneller of goedkoper, zeker als u regelmatig overstapt.

Met de handige vergelijker van Breedbandwinkel kunt u internet vergelijken tot in de kleinste details op alle mogelijke specificaties. Wij vergelijken voor u 715 internetabonnementen van Budget, Caiway, DELTA, Freedom, KPN, KPN Zakelijk, Online, T-Mobile, T-Mobile Zakelijk, Youfone, Ziggo en Ziggo Zakelijk. Het is dus zeker de moeite even een goede vergelijking te maken en zo het internetabonnement te vinden dat het best bij u past. Hieronder leest u waar u op kunt letten bij het vergelijken van internetabonnementen.

Welke internet verbindingen zijn er?

Er zijn in Nederland drie typen internet verbindingen beschikbaar, namelijk DSL, glasvezel en kabel. Iedere verbinding heeft zo zijn voordelen in prijs of snelheid:

ADSL en VDSL: goedkoopste internet

Een DSL verbinding is internet over de vaste telefoonlijn. Van oudsher was ADSL een erg trage verbinding, maar door nieuwe technieken zijn nu met opvolger VDSL snelheden haalbaar die in de buurt komen van snellere verbindingen zoals kabel- en glasvezel internet. Netwerkbeheerder KPN heeft glasvezel gelegd naar veel wijkcentrales en straatkasten, dus alleen het laatste stukje naar uw huis is nog de ouderwetse koperdraad. De lengte van deze koperdraad is echter wel de reden waarom een VDSL verbinding trager kan zijn dan verwacht. Daarom raden wij altijd aan onze postcodecheck te doen. U ziet dan direct de te verwachten snelheid op uw adres. Zo kunt u een goede afweging maken of VDSL op uw adres qua snelheid wel een serieuze optie is.
Bijna alle providers leveren VDSL-internet, er is dus veel concurrentie en VDSL is doorgaans dan ook de goedkoopste optie.
VDSL-internet wordt aangesloten waar de vaste telefoonlijn uw woning binnenkomt. Dit kan de meterkast of in oudere woningen bijvoorbeeld de woonkamer of overloop zijn.

Glasvezel: beste en snelste internet

Glasvezel wordt gezien als de verbinding van de toekomst. Het belangrijkste voordeel van een glasvezelabonnement is dat de snelheid om bestanden te versturen gelijk is aan de snelheid om bestanden te ontvangen. Deze uploadsnelheid is bij zowel VDSL als kabel altijd een stuk lager dan de downloadsnelheid. Verstuurt u dus veel bestanden of wilt u gewoon razendsnel internet thuis, kies dan voor glasvezel wanneer dit op uw adres beschikbaar is. Ook in de toekomst is met deze verbinding de hoogste snelheid haalbaar. Consumenten kunnen nu al kiezen uit verbindingen tot 1.000Mb. Dit zal in de toekomst alleen maar meer worden.
Concurrentie is er genoeg op glasvezel, bijna alle providers bieden namelijk ook glasvezelabonnementen aan. Er wordt momenteel enorm veel glasvezel aangelegd in het land, waardoor het niet lang zal duren voordat bijna iedereen kan kiezen voor glasvezel internet.

Het aantal klanten dat kiest voor glasvezelinternet (deze maand ruim 54 procent) is dan ook stijgende. Door de versnelde aanleg van glasvezel en uiteindelijk het uitschakelen van DSL-internet op veel adressen in Nederland zal dit percentage alleen maar groter worden.

Internet vergelijken: aandeel glasvezel internet bestellingen, maart 2023

Vaak zijn glasvezel abonnementen wel iets duurder geprijsd dan de VDSL-verbindingen, maar er zijn ook providers zoals KPN en T-Mobile die glasvezel voor dezelfde prijs aanbieden als VDSL. In dat geval is het dus slim te kiezen voor glasvezel op uw adres.
Indien uw woning is voorzien van glasvezel vindt aansluiting meestal in de meterkast plaats. Het kan ook zijn dat glasvezel al wel in uw straat ligt, maar uw woning nog niet is aangesloten. In dat geval kan de provider van uw keuze zorgen dat dit alsnog wordt aangesloten.

Kabel: goed en snel internet

Voor kabelinternet bent u altijd aangewezen op de kabelaanbieder in uw regio. In veel gevallen is dit Ziggo of in bijvoorbeeld Zeeland provider DELTA. Kabelinternet is een erg snelle verbinding en behaalt snelheden die bijna vergelijkbaar zijn met glasvezel. In de praktijk is het enige verschil dat bij glasvezel de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid. Bij kabelinternet is dit niet het geval, waardoor u dus sneller iets kunt downloaden dan dat u iets kunt versturen.
Kabelinternet is doorgaans niet de goedkoopste optie, maar voordeel is wel dat u altijd het standaardpakket met tv-zenders er standaard bij ontvangt. Zo heeft u naast uw internetverbinding ook de beschikking over de belangrijkste zenders via de kabel.
Aansluiting van kabelinternet doet u dan ook op het punt waar uw COAX tv-kabel het huis binnenkomt. Dit kan de meterkast zijn, maar bijvoorbeeld ook uw woonkamer. Deze kabel kunt u eventueel nog doorverbinden naar een tweede of derde tv om ook daar de basiszenders op te ontvangen.

Internet vergelijken: let op prijs en snelheid

Het belangrijkste bij de keuze voor een internet abonnement thuis is de verhouding tussen de prijs en de snelheid. Hierbij is het van belang te kijken naar de werkelijke internetsnelheid die u gaat ontvangen op uw adres. Daarom raden wij het altijd aan direct een postcodecheck te doen, dan weet u zeker dat u ook alleen abonnementen en snelheden vergelijkt die werkelijk op uw adres beschikbaar zijn.
Andere aanvullende opties zoals Wifi Service kunnen ook zeker het overwegen waard zijn. Dit zijn zaken die u allemaal aan kunt geven in de filters. Vink bijvoorbeeld eerst de providers uit die niet aanspreken en kies vervolgens onder 'Internet' voor opties zoals 'Online opslagruimte', 'Gratis spamfilter' of 'Wifi HotSpots'. Ook kunt u gebruikmaken van de handige veelgebruikte filters zoals '100 Mb of meer', 'glasvezel' of 'geen aansluitkosten' wanneer dit voor u van belang is.

Iets om ook op te letten tijdens het vergelijken is de levertijd. Dit kan per provider namelijk flink verschillen. Kabel abonnementen worden doorgaans het snelst geleverd binnen een aantal dagen. Het leveren van VDSL en glasvezel duurt bij de ene provider net iets meer dan een week, terwijl een ander er rustig vier weken voor uittrekt. De gewenste levertijd is aan te geven bij de 'Levering' filters.

Prijzen van internet vergelijken

Wat u voor uw internet abonnement wilt betalen is natuurlijk ook afhankelijk van wat u er mee doet. Werkt u bijvoorbeeld veel thuis, dan is een hogere internetsnelheid met een stabiele verbinding belangrijker dan wanneer u het abonnement alleen gebruikt voor wat surfen en social media.

Wat is de goedkoopste internetprovider?

Youfone is op dit moment de goedkoopste internetprovider. De kosten voor het eerste jaar zijn 272,00 euro voor het 30 Mb abonnement en daarmee gemiddeld per maand slechts 22,67 euro. Maar let op dat aanbiedingen praktisch wekelijks wijzigen en vaak ook nog eens afhankelijk zijn van uw adres. Doe dus altijd een postcodecheck om er zeker van te zijn welke provider op uw adres werkelijk de goedkoopste is. Kijken we naar de algemene aanbiedingen, dan zijn dit de goedkoopste internetabonnementen per provider:

Provider Snelheid Prijs contract
Youfone30 Mb€ 272,00
Budget30 Mb€ 319,00
Online100 Mb€ 324,00
KPN100 Mb€ 347,50
Caiway100 Mb€ 359,95
T-Mobile50 Mb€ 395,00
Ziggo100 Mb€ 441,50
DELTA1.000 Mb€ 530,00
Freedom110 Mb€ 578,00

Wat kost internet per maand?

De gemiddelde prijs voor alleen internet komt nu in maart uit op 29,82 euro per maand. Dit is het gemiddelde tarief waarin alle kortingen al zijn doorberekend.

Internet vergelijken: gemiddeld bestelde internet prijs per maand, maart 2023

Cashback via Breedbandwinkel

Wat u ook kiest, teveel betalen is nooit goed. Bij Breedbandwinkel bent u altijd het goedkoopst uit, voor welke provider of internet abonnement u ook kiest. Omdat wij de grootste internet vergelijkingssite zijn, kunnen wij bij de providers het grootste inkoopvoordeel bedingen. Dit ziet u terug in de cashback die u van ons ontvangt wanneer u via deze website internet bestelt. Op het moment ontvangt u bij bestelling via Breedbandwinkel de volgende cashbacks:

Provider Cashback
T-Mobile Zakelijk€ 150,00
Caiwaytot € 140,00
KPNtot € 110,00
Onlinetot € 100,00
Youfonetot € 60,00
Overige providers€ 10,00

Bovendien hebben wij vaak exclusieve aanbiedingen die u niet bij de provider zelf terugvindt. Deze acties kunnen bestaan uit bijvoorbeeld een aantal maanden extra korting of een welkomstcadeau.

Korting

Maar ook de providers zelf bieden natuurlijk de nodige kortingen. Zo ontvangt u op veel internet abonnementen al de eerste maanden korting op het maandtarief. Dit geldt altijd alleen voor nieuwe klanten en dus niet wanneer u al klant bent bij die betreffende provider. Om jaarlijks het meeste voordeel te behalen is overstappen naar een andere provider dus noodzakelijk.

Klantvoordeel op internet

Extra korting op het thuis internet abonnement kan nog verkregen worden door te kijken waar u nu mobiel belt en wat uw energieleverancier is. Wanneer u nu bijvoorbeeld mobiel belt bij KPN, T-Mobile of Vodafone ontvangt u extra korting of voordelen op zowel uw internet thuis als op uw mobiele abonnement(en) op hetzelfde adres. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gratis een grotere databundel of een korting op de maandelijkse kosten.
Na de postcodecheck kunt u direct aangeven welke mobiele abonnementen en energieleverancier u heeft op uw adres. Hierna ziet u de eventuele kortingen direct verwerkt in de getoonde abonnementen en prijzen.

Welk klantvoordeel is het populairst?

Klantvoordeel is erg populair aangezien het maandelijks een flinke besparing op kan leveren of simpelweg een extra zenderpakket wanneer u kiest voor internet en tv. Op dit moment (maart 2023) wordt er qua klantvoordeel het meest gekozen voor Tele2 T-Mobile Klantvoordeel, Youfone Compleet of Ben T-Mobile Klantvoordeel.

Hoe krijg ik het klantvoordeel?

Tijdens het vergelijken of uw bestelling kunt u aangegeven dat u bijvoorbeeld al een mobiel abonnement heeft van de gekozen provider. In dat geval worden de eventuele kortingen direct verrekend en wordt dit waar nodig ook doorgegeven aan de provider. Doorgaans kijkt de provider hierbij of alle contracten op hetzelfde adres staan geregistreerd. Is dat het geval? Dan hoeft u niets te doen en wordt het klantvoordeel automatisch geactiveerd.

Welke snelheid of verbinding heb ik nodig?

Welke snelheid u nodig heeft is volledig afhankelijk van wat u precies met uw internetverbinding doet en met hoeveel mensen u deze verbinding deelt. Is uw hele gezin bijvoorbeeld 's avonds online bezig en staat Netflix ook nog eens aan? Dan is een verbinding van rond de 100 Mb in de praktijk zeker aan te raden. Downloadt u ook veel bestanden, dan kunt u kiezen voor een nog snellere verbinding. Vaak bent u dan aangewezen op kabel- of glasvezelinternet.
Verstuurt u ook veel bestanden zoals bijvoorbeeld foto's of video's, of bent u thuis aan het werk met bijvoorbeeld video-vergaderingen? Dan is een glasvezel abonnement waarbij de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid de beste optie. Ook de snellere kabelabonnementen hebben doorgaans een wat hogere uploadsnelheid dan VDSL-abonnementen.

Welke internetsnelheid wordt het meest besteld?

De bestelde internetsnelheid ligt enorm uiteen, van slechts een aantal Megabit tot de hoogst verkrijgbare glasvezelsnelheid. Gemiddeld gezien is de bestelde snelheid stijgende door de steeds betere beschikbaarheid van glasvezel. Op dit moment in maart is de gemiddeld bestelde snelheid van zowel DSL, kabel als glasvezel samen 300 Mb.

Internet vergelijken: gemiddeld bestelde internetsnelheid, maart 2023

Wat is het beste internet thuis abonnement?

Wat voor u het beste internetabonnement is, is erg afhankelijk van uw wensen. Wilt u internet vergelijken op bijvoorbeeld snelheid, prijs of aanvullende diensten zoals een veiligheidspakket of een gratis Wifi repeater? Bovenaan deze pagina hebben wij voor u in ieder geval het goedkoopste, snelste en beste internetabonnement voor u naast elkaar gezet. De beste is in dit geval op basis van reviews. Klikt u op deze reviews, dan kunt u nalezen wat de exacte ervaringen van onze klanten zijn met het gekozen internet abonnement.

Wat is de beste internet provider?

Provider Ziggo is het best als het aankomt op de kwaliteit van de internetverbinding. Hieronder ziet u de top drie providers waarbij het internetabonnement door onze klanten als best wordt beoordeeld:

Provider Reviewscore
1. Ziggo8.8
2. KPN8.5
3. T-Mobile7.4

Bron: Breedbandwinkel klanten, peildatum maart 2023

Wat zeggen onze klanten over deze providers?

Wij vragen iedereen die via ons overstapt naar zijn of haar ervaringen, hiermee kunnen wij vervolgens andere klanten zoals u weer beter adviseren. Dit zeggen onze klanten bijvoorbeeld over de drie beste providers:

Mevr. Mietes over Ziggo: "Goed. Installatie zelf gedaan en klantenservice prima."

Dhr. Leyba over KPN: "Op dit moment ben ik erg tevreden "

Dhr. Prins over T-Mobile: "Snel zeg dat wel"

Verschillen tussen providers vergelijken

Internet is internet zou u denken. Toch zijn er wel degelijk verschillen tussen providers. Ondanks dat veel providers leveren via hetzelfde vaste telefoon- of glasvezelnetwerk kunnen er bijvoorbeeld toch verschillen zijn in snelheid of stabiliteit van de internetverbinding. Dit kan komen door de kwaliteit van het modem wat meegeleverd wordt, maar ook aan de netwerkinstellingen die de provider hanteert. Kijk hierom dus goed naar de werkelijke snelheid die leverbaar is op uw adres door even een postcodecheck te doen.

Wat betreft veiligheid zijn er een aantal providers die standaard een veiligheidspakket tegen virussen en malware meeleveren of bijvoorbeeld online opslagruimte aanbieden. Dit kunt u dan gebruiken voor de veilige opslag van bestanden en foto's of om bijvoorbeeld juist grotere bestanden te delen met anderen.

Provider Online opslagruimte
KPN10 GB
Ziggo10 GB

Los van de daadwerkelijke internetverbinding en aanvullende diensten heeft u in de praktijk natuurlijk ook te maken met de klantenservice en hulp bij eventuele storingen. In de reviews kunt u zien hoe eerdere klanten de verschillende providers op deze punten beoordelen.

Wifi internet vergelijken

Bij alle providers en abonnementen ontvangt u een draadloos Wifi-modem. Met dit modem kunt u zowel bedraad als draadloos internetten binnenshuis. In de praktijk blijkt echter vaak dat het bereik erg beperkt is. In nieuwbouwhuizen wordt het signaal bijvoorbeeld tegengehouden door dikke betonnen vloeren of veel glas en in oudere huizen verstoort het signaal van de buren uw eigen signaal. Een aantal providers bieden hierom een Wifi Service aan. Dit bestaat vaak uit een stappenplan en een test om te kijken of u overal in huis goed bereik heeft met uw smartphone, laptop of tablet. Is dit niet het geval, dan stuurt de provider een monteur om het signaal voor u te verbeteren. Meestal komt dit neer op het plaatsen van een repeater of een extra antenne.

Tijdens het bestellen van het internet abonnement wordt vaak ook de keuze geboden extra Wifi-punten bij te bestellen. Ook kunt u er natuurlijk voor kiezen dit zelf aan te schaffen en aan te sluiten op het modem dat u van de provider ontvangt.

Niet alleen binnenshuis, maar ook buitenshuis is het bij een aantal providers zoals DELTA, Ziggo en KPN mogelijk gebruik te maken van zogenaamde Wifi HotSpots. Dit zijn openbare Wifi-punten op bijvoorbeeld drukbezochte plaatsen zoals treinstations of winkelcentra.

Provider Aantal Wifi HotSpots
DELTA2.000.000
Ziggo2.000.000
KPN4.500

Kiest u dus voor een van deze providers, dan kunt u ook gebruikmaken van Wifi-internet op locatie door simpelweg in te loggen met het account dat u van uw provider ontvangt. Dit scheelt weer dataverbruik van uw mobiele abonnement.

Alleen internet of toch internet en tv?

Steeds meer mensen kiezen weer voor alleen internet (ook wel Internet Only) en hebben geen behoefte meer aan een tv-abonnement. Streamingdiensten als Netflix, Videoland en NLZIET zorgen ervoor dat u gewoon tv kunt kijken wanneer het u uitkomt en dit alles via het Internet Only abonnement zonder interactieve tv.
Kijkt u toch nog veel live tv? Kies dan voor een internet en tv-abonnement met interactieve tv. Hiermee kijkt u ook alle programma's terug wanneer het u uitkomt en het hoeft niet heel veel meer te kosten dan een los abonnement met alleen internet.

Tip: wilt u gewoon eenvoudig tv kijken naast uw internet abonnement? Kies dan voor internet van uw kabelprovider zoals Ziggo of DELTA, dan ontvangt u standaard de belangrijkste zenders digitaal via de COAX-kabel. Ook handig voor een tweede tv op de slaapkamer.

Hoe werkt overstappen?

Overstappen naar een andere internetprovider is zo gedaan. Nadat u uw keuze heeft gemaakt kunt u het abonnement snel, veilig en zonder extra kosten direct via onze website aanvragen. Wanneer u via ons bestelt, bent u zelfs altijd goedkoper uit dan via de provider zelf.
Nadat u eventueel uw abonnement heeft samengesteld vragen wij u naar uw contactgegevens en vervolgens naar uw huidige situatie. Met deze gegevens zorgen wij dat u vervolgens naadloos over kunt stappen naar uw nieuwe provider. Hierdoor heeft u dus geen dubbele kosten en komt u ook niet zonder internet te zitten.
Na bestelling ontvangt u van ons een duidelijke bevestiging met een samenvatting van wat u heeft besteld inclusief alle kosten duidelijk op een rijtje. Uiteraard heeft u na bestelling nog 14 dagen bedenktijd.

Welke internetprovider levert het snelst?

De levertijd van een internetabonnement is per provider verschillend en is ook nog eens afhankelijk van het type verbinding. Het kan enkele dagen tot weken in beslag nemen. Dus heeft u zo snel mogelijk uw internet nodig? Let dan op de levertijd van de provider die zij hier voor rekenen. Hieronder ziet u de vijf providers die momenteel het snelst kunnen leveren:

Provider Snelste levertijd
KPN3 dagen
Ziggo3 dagen
DELTA10 dagen
T-Mobile10 dagen
Caiway14 dagen

Bron: Breedbandwinkel bestellingen, peildatum maart 2023

Let op: wanneer u gebruikmaakt van de overstapservice is de levertijd altijd 30 dagen. Hierbij wordt namelijk rekening gehouden met de opzegtermijn van het oude abonnement waardoor u geen dubbele kosten heeft. Uw oude abonnement wordt in dat geval beëindigd op de dag dat uw nieuwe abonnement wordt geactiveerd.

Internet thuis aansluiten, hoe doe ik dat?

Het aansluiten van internet is heel eenvoudig. Afhankelijk van de gekozen verbinding en het bouwjaar van uw woning komt het internetsignaal binnen in de meterkast of bijvoorbeeld in de woonkamer. Het modem dat u ontvangt na bestelling sluit u hierop aan en steekt de stekker van het modem in het stopcontact. Het modem start nu op en zal na enige tijd een draadloos netwerk uitzenden. Met de gegevens op het modem of in het installatiepakket kunt u direct via Wifi inloggen op uw nieuwe internetabonnement. Wanneer u een PC, Smart tv of bijvoorbeeld gameconsole bedraad aan wilt sluiten, steekt u de netwerkkabel eenvoudig in het modem.
Ook wanneer u overstapt vanaf een andere provider komt het op hetzelfde neer. Het enige wat u dan van tevoren nog moet doen is het afkoppelen van het oude modem. Vergeet deze niet terug te sturen naar uw oude provider, vaak is dit namelijk in bruikleen. Wanneer uw oude abonnement is opgezegd ontvangt u vanzelf instructies of een retour-doos voor het kosteloos terugzenden van uw modem.

Kan een monteur mijn internet installeren?

Bent u niet handig in het aansluiten van internet of ziet u hier simpelweg tegenop? Kies dan voor een provider waarbij direct een installatiemonteur is inbegrepen, of kies tijdens installatie (tegen meerprijs) voor een monteur. Op dit moment bieden de providers Budget, Caiway, DELTA, T-Mobile en Youfone gratis een monteur aan. Let op dat dit niet altijd voor alle abonnementen geldt en soms alleen in het geval van glasvezel. In de specificaties van het abonnement van uw keuze vindt u alles terug over de installatie van het abonnement.

Wat is de installatiegarantie?

Veel providers die niet standaard een monteur sturen bij aansluiting van een nieuw internetabonnement bieden een installatiegarantie aan. Dit houdt in dat u in eerste instantie een doe-het-zelf installatiepakket thuisgestuurd krijgt. Vervolgens ondersteunt de provider u dan telefonisch stap voor stap mocht de installatie niet lukken. Komt u ook hier niet uit? Dan sturen zij alsnog een monteur om het voor u op te lossen.
En bestelt u via Breedbandwinkel? Dan heeft u ook nog eens de zekerheid van onze eigen installatiegarantie. Het maakt dus niet uit voor welke provider u kiest, uiteindelijk dragen wij altijd zorg voor een goed geïnstalleerd internetabonnement.

Prijs per jaar