Internet vergelijken

Vind hier je ideale internetabonnement, nu met €10 cashback en Pathé Thuis film cadeau!


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres invullen?
66 internet aanbiedingen internet aanbieding (wijzig).
Voordeel
Klantvoordeel
met mobiel en energie

Profiteer direct van extra klantvoordeel in combinatie met je mobiele abonnement(en) en energieleverancier.

Ons internet advies:

Internet 50Mb6.7
Goedkoopste
Thuis Glasvezel Internet 8.000Mb8.3
Snelste
Snel Internet8.5
Beste
Snelheid50 Mb8.000 Mb100 Mb
VerbindingVDSLGlasvezelVDSL
Levertijd14 dagen
levertijd
10 dagen
levertijd
3 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 10,00 cashback
cashback
+
€ 10,00 cashback
cashback
+
€ 10,00 cashback
cashback
+
Prijs per maand€ 30€ 15
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 85
Eenmalig € 30
Opties & bestel Meer informatie
€ 42,50€ 21,25
Eenmalig € 25
Opties & bestel Meer informatie

Filter, sorteer en vergelijk 66 internet aanbiedingen

Aanbieders

Zakelijke aanbieders


Reviewscore minimaal 5

Geef met het schuifje aan welke minimale reviewscore je wenst.
De vermelde totaalscore bij de abonnementen is het gemiddelde van alle onderdelen waar wij van onze klanten reviews over hebben ontvangen.
Internet

Download 0 Mb t/m 8.000 Mb

Geef met de schuifjes aan van welke downloadsnelheid je minimaal en/of maximaal gebruik wil maken. De snelheid is weergegeven in Megabits per seconde.

Downloaden: informatie die je van het internet naar je apparaat toehaalt (bijv. internetsites bekijken, e-mail binnenhalen of een video bekijken).

Hoeveel Mb heb ik nodig?


Upload 0 Mb t/m 8.000 Mb

Geef met de schuifjes aan van welke uploadsnelheid je minimaal en/of maximaal gebruik wil maken. De snelheid is weergegeven in Megabits per seconde.

Uploaden: informatie die je vanaf je apparaat naar het internet toestuurt (bijv. een e-mail of foto versturen).

Verbinding


Overige internetopties

Levering en contract

Levertijd maximaal 4

Geef met het schuifje aan welke maximale levertijd je wenst.
Deze levertijd is slechts een indicatie, voor oplevering zijn wij volledig afhankelijk van de provider die het abonnement levert.

Bekijk levertijden providers


Overige leveringsopties


Contract

Toon resultaten
Wis alle filterinstellingen
Vergelijk Kolommen

Geen internet aanbiedingen gevonden die voldoen aan jouw voorwaarden.
Stel de filters minder streng in of wis alle filter instellingen.

Minder betalen voor internet? Vergelijk, bestel en bespaar

Is je internet abonnement wéér duurder geworden en wil je nu écht overstappen naar een goedkopere internet provider? Doe dan direct de postcodecheck, vergelijk ruim 100 internetabonnementen en bestel het goedkoopste internet met extra cashback op jouw adres.

Internet wordt elk jaar door prijsverhogingen maar duurder en duurder. De belangrijkste reden van onze klanten om over te stappen is dan ook het besparen op maandelijkse kosten. Wie wil dat nou niet? Vergelijk, bestel en bespaar ook tot 300,00 euro per jaar!

Goedkoopste internet thuis abonnementen

Internetprovider Youfone heeft op dit moment het goedkoopste internetabonnement. Dit abonnement is verkrijgbaar vanaf 15,00 euro per maand met een snelheid van 50 Mb.

Positie Provider Abonnement Snelheid Per maand Per jaar
1YoufoneInternet 50Mb50 Mb€ 15,00€ 260,00
2BudgetInternet 30Mb30 Mb€ 15,00€ 284,00
3OnlineMaximaal Internet100 Mb€ 28,00€ 356,00
4CaiwayGlasvezel Alleen Internet Voordelig400 Mb€ 35,00€ 360,00
5ZiggoInternet Only Lite100 Mb€ 21,75€ 361,50
Vergelijk internet op jouw adres

Wat is de goedkoopste internetprovider? Vergelijk het hier

Wat je voor een internet abonnement wil betalen is natuurlijk ook afhankelijk van wat je er mee doet. Werk je bijvoorbeeld veel thuis, dan is een hogere internetsnelheid met een stabiele verbinding belangrijker dan wanneer je het abonnement alleen gebruikt voor wat surfen en social media.

Wat is de goedkoopste internetprovider?

Youfone is op dit moment de goedkoopste internetprovider. De kosten voor het eerste jaar zijn 260,00 euro voor het 50 Mb abonnement en daarmee gemiddeld per maand slechts 21,67 euro. Maar let op dat aanbiedingen praktisch wekelijks wijzigen en vaak ook nog eens afhankelijk zijn van je adres. Doe dus altijd een postcodecheck om er zeker van te zijn welke provider op jouw adres werkelijk de goedkoopste is. Kijken we naar de algemene aanbiedingen, dan zijn dit de goedkoopste internetabonnementen per provider:

Provider Snelheid Prijs contract
Youfone50 Mb€ 260,00
Budget30 Mb€ 284,00
Online100 Mb€ 356,00
Caiway400 Mb€ 360,00
Ziggo100 Mb€ 361,50
Odido50 Mb€ 395,00
KPN100 Mb€ 397,50
DELTA100 Mb€ 430,00
Freedom50 Mb€ 542,00

Wat kost internet per maand?

De gemiddelde prijs voor alleen internet komt nu in juli uit op 30,31 euro per maand. Dit is het gemiddelde tarief waarin alle kortingen al zijn doorberekend.

Internet vergelijken: gemiddeld bestelde internet prijs per maand, juli 2024

Cashback via Breedbandwinkel

Wat je ook kiest, teveel betalen is nooit goed. Bij Breedbandwinkel ben je altijd het goedkoopst uit, voor welke provider of internet abonnement je ook kiest. Omdat wij de grootste internet vergelijkingssite zijn, kunnen wij bij de providers het grootste inkoopvoordeel bedingen. Dit zie je terug in de cashback die je van ons ontvangt wanneer je via deze website internet bestelt. Op het moment ontvang je bij bestelling via Breedbandwinkel de volgende cashbacks:

Provider Cashback
Onlinetot € 130,00
KPN Zakelijktot € 100,00
Caiway€ 60,00
Odidotot € 60,00
Ziggotot € 40,00
Youfonetot € 30,00
Overige providers€ 10,00

Bovendien hebben wij vaak exclusieve aanbiedingen die je niet bij de provider zelf terugvindt. Deze acties kunnen bestaan uit bijvoorbeeld een aantal maanden extra korting of een welkomstcadeau.

Korting

Maar ook de providers zelf bieden natuurlijk de nodige kortingen. Zo ontvang je op veel internet abonnementen al de eerste maanden korting op het maandtarief. Dit geldt altijd alleen voor nieuwe klanten en dus niet wanneer je al klant bent bij die betreffende provider. Om jaarlijks het meeste voordeel te behalen is overstappen naar een andere provider dus noodzakelijk.

Welk internet abonnement is het beste?

Wat voor jou het beste internetabonnement is, is erg afhankelijk van je wensen. Wil je internet vergelijken op bijvoorbeeld snelheid, prijs of aanvullende diensten zoals een veiligheidspakket of een gratis Wifi repeater? Bovenaan de vergelijker hebben wij voor jou in ieder geval het goedkoopste, snelste en beste internetabonnement voor je naast elkaar gezet. De beste is in dit geval op basis van reviews. Klik je op deze reviews, dan kun je nalezen wat de exacte ervaringen van onze klanten zijn met het gekozen internet abonnement.

Wat is de beste internet provider?

Provider Odido is het best als het aankomt op de kwaliteit van de internetverbinding. Hieronder zie je de top drie providers waarbij het internetabonnement door onze klanten als best wordt beoordeeld:

Provider Reviewscore
1. Odido8.3
2. KPN8.1
3. Ziggo7.8

Bron: Breedbandwinkel klanten, peildatum juli 2024

Wat zeggen onze klanten over deze providers?

Wij vragen iedereen die via ons overstapt naar zijn of haar ervaringen, hiermee kunnen wij vervolgens andere klanten zoals jou weer beter adviseren. Dit zeggen onze klanten bijvoorbeeld over de drie beste providers:

Dhr. Kremer over T-Mobile: "Stabiel en snel internet voor een prima prijs - eigenlijk geen enkele issue mee gehad, contact met klantenservice is dus minimaal geweest, nooit slechte ervaringen mee gehad."

Dhr. Tsai over KPN: "Heel tevreden doet wat ik er van verwacht had. Niet meer niet minder."

Dhr. Sharif over Ziggo: "Prima! Maar de maximale internet snelheid wordt niet gehaald. 15% minder."

Welke snelheid is het best voor mij?

Welke snelheid je nodig hebt is volledig afhankelijk van wat je precies met je internetverbinding doet en met hoeveel mensen je deze verbinding deelt. Is je hele gezin bijvoorbeeld 's avonds online bezig en staat Netflix ook nog eens aan? Dan is een verbinding van rond de 100 Mb in de praktijk zeker aan te raden. Download je ook veel bestanden, dan kun je kiezen voor een nog snellere verbinding. Vaak ben je dan aangewezen op kabel- of glasvezelinternet.
Verstuur je ook veel bestanden zoals bijvoorbeeld foto's of video's, of ben je thuis aan het werk met bijvoorbeeld video-vergaderingen? Dan is een glasvezel abonnement waarbij de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid de beste optie. Ook de snellere kabelabonnementen hebben doorgaans een wat hogere uploadsnelheid dan VDSL-abonnementen.
Ben je benieuwd naar welke snelheid het best bij jouw situatie past? Maak dan gebruik van onze Mb-calculator en je krijgt direct een indicatie van hoeveel Mb je werkelijk nodig hebt.

Welke internetsnelheid wordt het meest besteld?

De bestelde internetsnelheid ligt enorm uiteen, van slechts een aantal Megabit tot de hoogst verkrijgbare glasvezelsnelheid. Gemiddeld gezien is de bestelde snelheid stijgende door de steeds betere beschikbaarheid van glasvezel. Op dit moment in juli is de gemiddeld bestelde snelheid van zowel DSL, kabel als glasvezel samen 321 Mb.

Internet vergelijken: gemiddeld bestelde internetsnelheid, juli 2024

Internet vergelijken: let op prijs en snelheid

Glasvezel is de beste keuze voor snel internet thuis. Met een downloadsnelheid tot 8 Gigabit per seconde is het de veruit de snelste vorm van internet voor thuis. Dit maakt het perfect voor thuiswerken, online gamen en het streamen van video's zoals Netflix in 4K-kwaliteit of Videoland.

Als je puur naar snelheid kijkt, is glasvezel dus de beste optie voor internet thuis. Maar je moet ook denken aan de verhouding tussen de prijs en snelheid. Hierbij is het van belang te kijken naar de werkelijke internetsnelheid die je gaat ontvangen op jouw adres. Daarom raden wij het altijd aan direct een postcodecheck te doen, dan weet je zeker dat je ook alleen abonnementen en snelheden vergelijkt die werkelijk op jouw adres beschikbaar zijn.
Andere aanvullende opties zoals Wifi Service kunnen ook zeker het overwegen waard zijn. Dit zijn zaken die je allemaal aan kunt geven in de filters. Vink bijvoorbeeld eerst de providers uit die niet aanspreken en kies vervolgens onder 'Internet' voor opties zoals 'Online opslagruimte', 'Gratis spamfilter' of 'Wifi HotSpots'. Ook kun je gebruikmaken van de handige veelgebruikte filters zoals '100 Mb of meer', 'glasvezel' of 'geen aansluitkosten' wanneer dit voor jou van belang is.

Iets om ook op te letten tijdens het vergelijken is de levertijd. Dit kan per provider namelijk flink verschillen. Kabel abonnementen worden doorgaans het snelst geleverd binnen een aantal dagen. Het leveren van VDSL en glasvezel duurt bij de ene provider net iets meer dan een week, terwijl een ander er rustig vier weken voor uittrekt. De gewenste levertijd is aan te geven bij de 'Levering' filters.

Klantvoordeel op internetabonnementen

Extra korting op het thuis internet abonnement kan nog verkregen worden door te kijken waar je nu mobiel belt en wat je energieleverancier is. Wanneer je nu bijvoorbeeld mobiel belt bij KPN, Odido of Vodafone ontvang je extra korting of voordelen op zowel je internet thuis als op je mobiele abonnement(en) op hetzelfde adres. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gratis een grotere databundel, korting op de maandelijkse kosten of een extra zenderpakket in het geval van een internet en tv pakket.
Na de postcodecheck kun je direct aangeven welke mobiele abonnementen en energieleverancier je hebt op jouw adres. Hierna zie je de eventuele kortingen direct verwerkt in de getoonde abonnementen en prijzen.

Welk klantvoordeel is het populairst?

Klantvoordeel is erg populair aangezien het maandelijks een flinke besparing op kan leveren of simpelweg een extra zenderpakket wanneer je kiest voor internet en tv. Op dit moment (juli 2024) wordt er qua klantvoordeel het meest gekozen voor Odido Klantvoordeel, Ben Odido Klantvoordeel of Youfone Compleet.

Hoe krijg ik het klantvoordeel?

Tijdens het vergelijken of tijdens je bestelling kun je aangegeven dat je bijvoorbeeld al een mobiel abonnement hebt van de gekozen provider. In dat geval worden de eventuele kortingen direct verrekend en wordt dit waar nodig ook doorgegeven aan de provider. Doorgaans kijkt de provider hierbij of alle contracten op hetzelfde adres staan geregistreerd. Is dat het geval? Dan hoef je niets te doen en wordt het klantvoordeel automatisch geactiveerd.

Hoe stap ik over naar een andere internetprovider?

Overstappen naar een andere internetprovider is zo gedaan. Nadat je een keuze hebt gemaakt kun je het abonnement snel, veilig en zonder extra kosten direct via onze website aanvragen. Wanneer je via ons bestelt, ben je zelfs altijd goedkoper uit dan via de provider zelf.
Nadat je eventueel je abonnement hebt samengesteld vragen wij je naar je contactgegevens en vervolgens naar jouw huidige situatie. Met deze gegevens zorgen wij dat je vervolgens naadloos over kunt stappen naar je nieuwe provider. Hierdoor heb je dus geen dubbele kosten en kom je ook niet zonder internet te zitten.
Na bestelling ontvang je van ons een duidelijke bevestiging met een samenvatting van wat je hebt besteld inclusief alle kosten duidelijk op een rijtje. Uiteraard heb je na bestelling nog 14 dagen bedenktijd.

Welk type internetverbinding past bij mij?

Er zijn in Nederland drie typen internet verbindingen beschikbaar, namelijk DSL, glasvezel en kabel. Iedere verbinding heeft zo zijn voordelen in prijs of snelheid:

ADSL en VDSL: goedkoopste internet

Een DSL verbinding is internet over de vaste telefoonlijn. Van oudsher was ADSL een erg trage verbinding, maar door nieuwe technieken zijn nu met opvolger VDSL snelheden haalbaar die in de buurt komen van snellere verbindingen zoals kabel- en glasvezel internet. Netwerkbeheerder KPN heeft glasvezel gelegd naar veel wijkcentrales en straatkasten, dus alleen het laatste stukje naar jouw huis is nog de ouderwetse koperdraad. De lengte van deze koperdraad is echter wel de reden waarom een VDSL verbinding trager kan zijn dan verwacht. Daarom raden wij altijd aan onze postcodecheck te doen. Je ziet dan direct de te verwachten snelheid op jouw adres. Zo kun je een goede afweging maken of VDSL op jouw adres qua snelheid wel een serieuze optie is.
Bijna alle providers leveren VDSL-internet, er is dus veel concurrentie en VDSL is doorgaans dan ook de goedkoopste optie.
VDSL-internet wordt aangesloten waar de vaste telefoonlijn je woning binnenkomt. Dit kan de meterkast of in oudere woningen bijvoorbeeld de woonkamer of overloop zijn.

Glasvezel: beste en snelste internet

Glasvezel wordt gezien als de verbinding van de toekomst. Het belangrijkste voordeel van een glasvezelabonnement is dat de snelheid om bestanden te versturen gelijk is aan de snelheid om bestanden te ontvangen. Deze uploadsnelheid is bij zowel VDSL als kabel altijd een stuk lager dan de downloadsnelheid. Verstuur je dus veel bestanden of wil je gewoon razendsnel internet thuis, kies dan voor glasvezel wanneer dit op jouw adres beschikbaar is. Ook in de toekomst is met deze verbinding de hoogste snelheid haalbaar. Consumenten kunnen nu al kiezen uit verbindingen tot 8.000 Mb. Dit zal in de toekomst alleen maar meer worden.
Concurrentie is er genoeg op glasvezel, bijna alle providers bieden namelijk ook glasvezelabonnementen aan. Er wordt momenteel enorm veel glasvezel aangelegd in het land, waardoor het niet lang zal duren voordat bijna iedereen kan kiezen voor glasvezel internet.

Het aantal klanten dat kiest voor glasvezelinternet (deze maand ruim 56 procent) is dan ook stijgende. Door de versnelde aanleg van glasvezel en uiteindelijk het uitschakelen van DSL-internet op veel adressen in Nederland zal dit percentage alleen maar groter worden.

Internet vergelijken: aandeel glasvezel internet bestellingen, juli 2024

Vaak zijn glasvezel abonnementen wel iets duurder geprijsd dan de VDSL-verbindingen, maar er zijn ook providers zoals KPN en Odido die glasvezel voor dezelfde prijs aanbieden als VDSL. In dat geval is het dus slim te kiezen voor glasvezel op jouw adres.
Indien je woning is voorzien van glasvezel vindt aansluiting meestal in de meterkast plaats. Het kan ook zijn dat glasvezel al wel in jouw straat ligt, maar je woning nog niet is aangesloten. In dat geval kan de provider van je keuze zorgen dat dit alsnog wordt aangesloten.

Kabel: goed en snel internet

Voor kabelinternet ben je altijd aangewezen op de kabelaanbieder in jouw regio. In veel gevallen is dit Ziggo of in bijvoorbeeld Zeeland provider DELTA. Kabelinternet is een erg snelle verbinding en behaalt snelheden die bijna vergelijkbaar zijn met glasvezel. In de praktijk is het enige verschil dat bij glasvezel de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid. Bij kabelinternet is dit niet het geval, waardoor je dus sneller iets kunt downloaden dan dat je iets kunt versturen.
Kabelinternet is doorgaans niet de goedkoopste optie, maar voordeel is wel dat je altijd het standaardpakket met tv-zenders er standaard bij ontvangt. Zo heb je naast je internetverbinding ook de beschikking over de belangrijkste zenders via de kabel.
Aansluiting van kabelinternet doe je dan ook op het punt waar de COAX tv-kabel het huis binnenkomt. Dit kan de meterkast zijn, maar bijvoorbeeld ook je woonkamer. Deze kabel kun je eventueel nog doorverbinden naar een tweede of derde tv om ook daar de basiszenders op te ontvangen.

Verschillen tussen providers vergelijken

Internet is internet zou je denken. Toch zijn er wel degelijk verschillen tussen providers. Ondanks dat veel providers leveren via hetzelfde vaste telefoon- of glasvezelnetwerk kunnen er bijvoorbeeld toch verschillen zijn in snelheid of stabiliteit van de internetverbinding. Dit kan komen door de kwaliteit van het modem wat meegeleverd wordt, maar ook aan de netwerkinstellingen die de provider hanteert. Kijk hierom dus goed naar de werkelijke snelheid die leverbaar is op jouw adres door even een postcodecheck te doen.

Wat betreft veiligheid zijn er een aantal providers die standaard een veiligheidspakket tegen virussen en malware meeleveren of bijvoorbeeld online opslagruimte aanbieden. Dit kun je dan gebruiken voor de veilige opslag van bestanden en foto's of om bijvoorbeeld juist grotere bestanden te delen met anderen.

Provider Online opslagruimte
KPN10 GB
Ziggo10 GB

Los van de daadwerkelijke internetverbinding en aanvullende diensten heb je in de praktijk natuurlijk ook te maken met de klantenservice en hulp bij eventuele storingen. In de reviews kun je zien hoe eerdere klanten de verschillende providers op deze punten beoordelen.

Wifi internet vergelijken

Bij alle providers en abonnementen ontvang je een draadloos Wifi-modem. Met dit modem kun je zowel bedraad als draadloos internetten binnenshuis. In de praktijk blijkt echter vaak dat het bereik erg beperkt is. In nieuwbouwhuizen wordt het signaal bijvoorbeeld tegengehouden door dikke betonnen vloeren of veel glas en in oudere huizen verstoort het signaal van de buren je eigen signaal. Een aantal providers bieden hierom een Wifi Service aan. Dit bestaat vaak uit een stappenplan en een test om te kijken of je overal in huis goed bereik hebt met je smartphone, laptop of tablet. Is dit niet het geval, dan stuurt de provider een monteur om het signaal voor je te verbeteren. Meestal komt dit neer op het plaatsen van een repeater of een extra antenne.

Tijdens het bestellen van het internet abonnement wordt vaak ook de keuze geboden extra Wifi-punten bij te bestellen. Ook kun je er natuurlijk voor kiezen dit zelf aan te schaffen en aan te sluiten op het modem dat je van de provider ontvangt.

Niet alleen binnenshuis, maar ook buitenshuis is het bij een aantal providers zoals DELTA, Ziggo en KPN mogelijk gebruik te maken van zogenaamde Wifi HotSpots. Dit zijn openbare Wifi-punten op bijvoorbeeld drukbezochte plaatsen zoals treinstations of winkelcentra.

Provider Aantal Wifi HotSpots
DELTA2.000.000
Ziggo2.000.000
KPN4.500

Kies je dus voor een van deze providers, dan kun je ook gebruikmaken van Wifi-internet op locatie door simpelweg in te loggen met het account dat je van de provider ontvangt. Dit scheelt weer dataverbruik van je mobiele abonnement.

Vergelijk de levertijden van internetproviders

De levertijd van een internetabonnement is per provider verschillend en is ook nog eens afhankelijk van het type verbinding. Het kan enkele dagen tot weken in beslag nemen. Dus heb je zo snel mogelijk je internet nodig? Let dan op de levertijd van de provider die zij hier voor rekenen. Hieronder zie je de vijf providers die momenteel het snelst kunnen leveren:

Provider Snelste levertijd
KPN3 dagen
Ziggo3 dagen
DELTA10 dagen
Odido10 dagen
Caiway14 dagen

Bron: Breedbandwinkel bestellingen, peildatum juli 2024

Let op: wanneer je gebruikmaakt van de overstapservice is de levertijd altijd 30 dagen. Hierbij wordt namelijk rekening gehouden met de opzegtermijn van het oude abonnement waardoor je geen dubbele kosten hebt. Je oude abonnement wordt in dat geval beëindigd op de dag dat je nieuwe abonnement wordt geactiveerd.

Internet thuis aansluiten, makkelijker dan je denkt

Het aansluiten van internet is heel eenvoudig. Afhankelijk van de gekozen verbinding en het bouwjaar van je woning komt het internetsignaal binnen in de meterkast of bijvoorbeeld in de woonkamer. Het modem dat je ontvangt na bestelling sluit je hierop aan en steekt de stekker van het modem in het stopcontact. Het modem start nu op en zal na enige tijd een draadloos netwerk uitzenden. Met de gegevens op het modem of in het installatiepakket kun je direct via Wifi inloggen op je nieuwe internetabonnement. Wanneer je een PC, Smart tv of bijvoorbeeld gameconsole bedraad aan wilt sluiten, steek je de netwerkkabel eenvoudig in het modem.
Ook wanneer je overstapt vanaf een andere provider komt het op hetzelfde neer. Het enige wat je dan van tevoren nog moet doen is het afkoppelen van het oude modem. Vergeet deze niet terug te sturen naar je oude provider, vaak is dit namelijk in bruikleen. Wanneer je oude abonnement is opgezegd ontvangt je vanzelf instructies of een retour-doos voor het kosteloos terugzenden van het modem.

Kan een monteur mijn internet installeren?

Ben je niet handig in het aansluiten van internet of zie je hier simpelweg tegenop? Kies dan voor een provider waarbij direct een installatiemonteur is inbegrepen, of kies tijdens installatie (tegen meerprijs) voor een monteur. Op dit moment bieden de providers Budget, Caiway, DELTA, Odido en Youfone gratis een monteur aan. Let op dat dit niet altijd voor alle abonnementen geldt en soms alleen in het geval van glasvezel. In de specificaties van het abonnement van jouw keuze vind je alles terug over de installatie van het abonnement.

Wat is de installatiegarantie?

Veel providers die niet standaard een monteur sturen bij aansluiting van een nieuw internetabonnement bieden een installatiegarantie aan. Dit houdt in dat je in eerste instantie een doe-het-zelf installatiepakket thuisgestuurd krijgt. Vervolgens ondersteunt de provider je dan telefonisch stap voor stap mocht de installatie niet lukken. Kom je ook hier niet uit? Dan sturen zij alsnog een monteur om het voor je op te lossen.
En bestel je via Breedbandwinkel? Dan heb je ook nog eens de zekerheid van onze eigen installatiegarantie. Het maakt dus niet uit voor welke provider je kiest, uiteindelijk dragen wij altijd zorg voor een goed geïnstalleerd internetabonnement.

Prijs per jaar