Filter, vergelijk & sorteer

€10cashback

Bestel met € 10,- cashback

Bestel hier uw abonnement en ontvang € 10,- op uw rekening. Lees meer over onze aanbiedingen.

Bel gratis 0800 - 0160

Nu open tot 21:00 uur of laat u terugbellen.

Uitleg over deze pagina?

Filters

Prijsklasse

Geef met de schuifjes aan wat u minimaal en/of maximaal per maand wilt betalen.

€ 0 t/m € 90 per maand

Eenmalige kosten

Geef met het schuifje aan welk bedrag u maximaal eenmalig wilt betalen bij aansluiting van het abonnement.
De eenmalige kosten zijn de eventuele aansluit- en verzendkosten samen. Bovendien zijn hier de kosten van de goedkoopste installatie, het goedkoopste modem en/of de goedkoopste tv ontvanger bij opgeteld.

Maximaal € 70 eenmalig

Aanbieders

Selecteer welke aanbieders uw voorkeur hebben. Wanneer u de postcodecheck heeft gedaan worden alleen aanbieders die hun diensten op uw adres leveren weergegeven.

Contractduur

Selecteer welke minimale contractduur u graag wilt bij uw abonnement. Bij een twee-jarig abonnement ontvangt u vaak extra korting.

Overig

Internet

Downloadsnelheid

Geef met de schuifjes aan van welke downloadsnelheid u minimaal en/of maximaal gebruik wilt maken. De snelheid is weergegeven in Megabits per seconde.

Downloaden: informatie die u van het internet naar uw computer toehaalt (bijv. internetsites bekijken, e-mail binnenhalen of muziek downloaden).

0 Mb t/m 750 Mb

Uploadsnelheid

Geef met de schuifjes aan van welke uploadsnelheid u minimaal en/of maximaal gebruik wilt maken. De snelheid is weergegeven in Megabits per seconde.

Uploaden: informatie die u van uw computer naar het internet toestuurt (bijv. e-mail versturen).

0 Mb t/m 750 Mb

Internetverbinding

Selecteer welk type internetverbinding u wilt gebruiken.

Overig

Meer internet opties

Tv

Tv-zenders

Geef met de schuifjes aan hoeveel standaard tv zenders u minimaal en/of maximaal wilt ontvangen. Dit is exclusief optionele extra zenderpakketten.

140 t/m 140 tv-zenders

HD-zenders

Geef met de schuifjes aan hoeveel standaard HDTV zenders u minimaal en/of maximaal wilt ontvangen. Dit is exclusief optionele extra zenderpakketten.

0 t/m 50 HD-zenders

Favoriete zenders

Geef met de zoekfunctie aan wat uw favoriete zenders zijn. Let op dat bepaalde zenders optioneel tegen meerprijs verkrijgbaar zijn.

Overig

Meer tv opties
Filter internet en tv pakketten

Internet en TV pakketten vergelijken

Pakketten met internet en tv samen vanaf € 19,95 per maand.

Een ogenblik geduld a.u.b.

Op dit moment wordt uw adres gecontroleerd bij de verschillende aanbieders.

Mijn postcode en huisnummer:

Waarom mijn adres opgeven?
Waarom mijn adres opgeven?
52 internet en tv pakketten internet en tv pakket gevonden op , (wijzig).
Vergelijk Kolommen Weergave

Geen internet en tv pakketten gevonden die voldoen aan uw voorwaarden.
Stel de filters minder streng in of wis alle filter instellingen.

Internet en tv abonnementen

Internet en tv abonnementen zijn niet meer weg te denken uit de woonkamer van Nederlandse huishoudens. Veel consumenten combineren een tv en internet pakket om te besparen op de maandelijkse kosten. Een van de voordelen om beide diensten in één pakket af te nemen is dat u een stuk voordeliger uit bent dan wanneer u de twee diensten apart afneemt.
Een ander bijkomend voordeel is dat de diensten bij interactieve tv erg uitgebreid zijn geworden. U krijgt dus veel meer tv genot voor uw geld. Denk hierbij aan Programma Gemist, Begin Gemist, tv kijken op uw tablet, veel zenders in HD-kwaliteit en uiteraard de optie om een programma te pauzeren of juist op te nemen.

Internet en tv providers

Op Breedbandwinkel.nl vindt u alle tv en internet abonnementen van de grootste providers in Nederland. Fiber, KPN, Online, T-Mobile, XS4ALL en Ziggo hebben speciale internet en tv pakketten samengesteld voor de groep mensen die behoefte hebben aan deze eenvoudige bundel.
Deze providers leveren hun diensten via ADSL, VDSL, kabel en glasvezel. Doordat elke provider een pakket aan zenders en opties aanbiedt is het zeker de moeite waard om alle internet en tv aanbieders met elkaar te vergelijken. Telfort is de enige provider die een tv en internet pakket standaard combineert met vast bellen.

Internet en tv bestellen

Heeft u het beste internet en tv pakket gevonden en heeft u de bestelling afgerond? Dan verwerkt onze klantenservice uw tv en internet aanvraag direct bij de betreffende aanbieder. Na het afronden van de bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kunt u uw internet en tv aanvraag dus kosteloos via ons annuleren.

Internet en tv vergelijken

In tegenstelling tot vele andere vergelijkers op het internet is Breedbandwinkel 100% onafhankelijk. Standaard tonen wij de internet en tv pakketten gesorteerd op de laagste jaarprijs. Het goedkoopste pakket staat dus altijd bovenaan in het overzicht. Op deze manier kunt u altijd eerlijk vergelijken.

Doordat het aanbod zo gevarieerd is bij de aanbieders van tv en internet pakketten, is het handig om goed te bedenken welke interactieve tv mogelijkheden u wilt gebruiken of juist welke internetsnelheid het beste bij u past.
Met de handige internet vergelijker kunt u de pakketten tot in detail met elkaar vergelijken op allerlei specificaties. U kunt bijvoorbeeld filteren op de volgende zaken:

  • Het soort internet abonnement; geeft u de voorkeur aan een glasvezel abonnement of juist een kabel abonnement?
  • De snelheid van het internet pakket; er zijn abonnementen die een snelheid hebben tot maar liefst 500 Mb
  • Het aantal tv- en HD-zenders; er zijn abonnementen met maar liefst 140 tv zenders
  • Uw favoriete zenders; zoek bijvoorbeeld welke abonnementen BBC 1 of Animal Planet in het tv pakket hebben

Niet alle providers leveren hun internet en tv diensten in heel Nederland. Als u uw postcode en huisnummer invult bovenaan deze pagina, kunt u precies zijn welke aanbieders internet en tv abonnementen leveren op uw adres.