Internet en tv vergelijken

Vind hier uw ideale internet en tv abonnement, nu met €10 cashback!


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres opgeven?
108 internet en tv aanbiedingen internet en tv aanbieding (wijzig).
Voordeel
Klantvoordeel
met mobiel en energie

Profiteer direct van extra klantvoordeel in combinatie met uw mobiele abonnement(en) en energieleverancier.

Ons advies: het goedkoopste, snelste of beste internet en tv pakket

Alleen hier€ 35 cashback
Nog 6 dagen:€ 40 cashback
Alleen hier€ 100 cashback
Internet 30 Mb & TV Standaard7.2
GoedkoopsteHet goedkoopste landelijk verkrijgbare internet en tv pakket, gebaseerd op prijs per jaar.
Doe de postcodecheck om het goedkoopste internet en tv pakket op uw adres te bekijken.
Thuis Glasvezel Internet 1.000Mb en TV App8.3
SnelsteHet snelste landelijk verkrijgbare internet en tv pakket, gebaseerd op downloadsnelheid.
Doe de postcodecheck om het snelste internet en tv pakket op uw adres te bekijken.
Hussel Internet en TV 50 Mb9.5
BesteHet beste landelijk verkrijgbare internet en tv pakket, gebaseerd op klantbeoordelingen.
Doe de postcodecheck om het beste internet en tv pakket op uw adres te bekijken.
Snelheid30 Mb1.000 Mb50 Mb
TV zenders436460
Opnemen-€ 5,00€ 4,99
VerbindingVDSLGlasvezelVDSL
Levertijd14 dagen
levertijd
13 dagen
levertijd
8 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 35,00 cashback
cashback
€ 40,00 cashback
cashback
€ 100,00 cashback
cashback
Prijs per maand€ 43€ 23
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 57,50€ 30
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 52,50€ 31,25
Eenmalig € 25
Opties & bestel Meer informatie

Filter, sorteer en vergelijk 108 internet en tv aanbiedingen

Aanbieders

Zakelijke aanbieders


Reviewscore minimaal 5

Geef met het schuifje aan welke minimale reviewscore u wenst.
De vermelde totaalscore bij de abonnementen is het gemiddelde van alle onderdelen waar wij van onze klanten reviews over hebben ontvangen.
Internet

Download 0 Mb t/m 1.000 Mb

Geef met de schuifjes aan van welke downloadsnelheid u minimaal en/of maximaal gebruik wilt maken. De snelheid is weergegeven in Megabits per seconde.

Downloaden: informatie die u van het internet naar uw computer toehaalt (bijv. internetsites bekijken, e-mail binnenhalen of muziek downloaden).

Upload 0 Mb t/m 1.000 Mb

Geef met de schuifjes aan van welke uploadsnelheid u minimaal en/of maximaal gebruik wilt maken. De snelheid is weergegeven in Megabits per seconde.

Uploaden: informatie die u van uw computer naar het internet toestuurt (bijv. e-mail versturen).

Verbinding


Overige internetopties

Tv

Favoriete zenders
Geef met de zoekfunctie aan wat uw favoriete zenders zijn. Let op dat bepaalde zenders optioneel tegen meerprijs verkrijgbaar zijn.


Sportzenders


Overige tv-opties

Levering en contract

Levertijd maximaal 8

Geef met het schuifje aan welke maximale levertijd u wenst.
Deze levertijd is slechts een indicatie, voor oplevering zijn wij volledig afhankelijk van de provider die het abonnement levert.

Bekijk levertijden providers


Overige leveringsopties


Contract

Toon resultaten
Wis alle filterinstellingen
Vergelijk Kolommen

Geen internet en tv aanbiedingen gevonden die voldoen aan uw voorwaarden.
Stel de filters minder streng in of wis alle filter instellingen.

€10cashback Bestel met € 10,- cashbackBestel hier uw abonnement en ontvang € 10,- op uw rekening.
Bel gratis 0800 - 0160

Nu open tot 20:00 uur of laat u terugbellen.

Internet en tv

De combinatie van een internetabonnement en digitale televisie is ontzettend populair. Voorheen werd dat 2-in-1 genoemd, tegenwoordig gaat het vaker om 'internet en tv'. Het voordeel is dat u vaak een combinatiekorting krijgt, maar één factuur krijgt en met een centrale klantenservice contact kunt opnemen. Er zijn allerlei mogelijkheden, die we op onze site graag voor u vergelijken en op een rij zetten. Er zijn een groot aantal providers die een combinatie van internet en tv aanbieden: Budget, Caiway, DELTA, Freedom, KPN, KPN Zakelijk, Online, T-Mobile, Youfone, Ziggo en Ziggo Zakelijk.

Soorten internet bij internet en tv

Het kiezen van een pakket met internet en tv begint vaak bij de keuze voor een soort internet. In Nederland gaat het om ADSL/VDSL, kabelinternet en glasvezelinternet.

ADSL en VDSL

ADSL of VDSL is vaak de goedkoopste optie. Het is bijna overal in het land te krijgen, maar het heeft ook nadelen. Zo is het vaak ook de langzaamste variant en is de snelheid ook nog eens sterk afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale.

Kabel

Kabel internet is een stuk sneller en stabieler en ook bijna overal in het land verkrijgbaar. Omdat er maar weinig aanbieders zijn, heeft u niet veel te kiezen. Ook is het een stukje duurder dan ADSL of VDSL.

Glasvezel

Glasvezelinternet is veruit de modernste variant. Razendsnel, zeer stabiel en met veel ruimte voor groei in het netwerk. Ook is het netwerk het meest duurzaam. Nadelen zijn er ook: het is niet goedkoop en ook niet overal te krijgen.

In alle gevallen krijgt u een wifi-modem waarmee u een draadloos netwerk kunt aanleggen in huis.

Voordelen van internet en tv

Het belangrijkste voordeel van internet en tv is dat beide diensten zijn gecombineerd in één abonnement en dit dus een stuk voordeliger is dan een los internetabonnement en een los tv-abonnement. Daarnaast kunt u afhankelijk van het gekozen abonnement gebruikmaken van alle voordelen die interactieve tv u biedt, zoals zenders in HD- of zelfs 4K-kwaliteit, een zenderpakket op maat, Video On Demand of een Netflix-app op uw tv.

Digitale tv bij internet en tv

De volgende keuze gaat om digitale tv. Één ding is zeker: de beeld- en geluidskwaliteit is aanzienlijk beter dan bij ouderwetse analoge tv. Waar u bij het vergelijken in ieder geval op moet letten is het zenderaanbod. Het zou zonde zijn als u een provider kiest die uw favoriete zenders niet in het pakket heeft opgenomen. Vervolgens heeft u nog een aantal keuzes te maken als het gaat om de meer uitgebreide mogelijkheden van digitale tv. Denkt u bijvoorbeeld aan Programma Gemist, Begin Gemist, live tv pauzeren en opnemen, of tv kijken op uw tablet of smartphone. Sommige diensten kosten extra, zoals een abonnement op ESPN Eredivisie of opnemen.

Een internet en tv-abonnement wordt geleverd over de telefoonlijn (ADSL/VDSL), de tv-kabel of glasvezel. In het geval van ADSL, VDSL en glasvezel wordt het tv-signaal over de internetverbinding verzonden. Een interactieve tv-ontvanger pikt het signaal op om het weer te kunnen geven op uw tv. Voor iedere aangesloten televisie heeft u een losse ontvanger nodig. U krijgt er altijd één, in sommige gevallen worden er standaard meer tv-ontvangers geleverd.

Bij kabel-tv werkt het net iets anders. Hierbij wordt het digitale tv-signaal over de coax-kabel verstuurd en kunt u dit binnenshuis ook eenvoudig doorverbinden naar bijvoorbeeld een televisie op de slaapkamer. In dat geval kunt u zonder losse tv-ontvanger gewoon de basiszenders ook op die tv bekijken.

Interactieve tv-ontvangers

Bij ieder internet en tv-abonnement wordt een interactieve ontvanger geleverd met afstandsbediening, stroomadapter, HDMI- en netwerkkabel. De verschillen zitten hem echter in de mogelijkheden die het tv-abonnement biedt. Zo kunt u bij kabelprovider Ziggo ook kiezen voor een CI+ insteekkaart in plaats van een losse tv-ontvanger. Deze kaart steekt u in een hiervoor geschikte tv, waarna u gewoon de afstandsbediening van uw tv kunt gebruiken, maar toch het volledige zenderaanbod kunt ontvangen.

Tv kijken op tablet of smartphone

Naast het kijken van tv via de tv-ontvanger en uw televisie, hebben ook alle providers een app voor tablet en smartphone. Afhankelijk van de gekozen provider kunt u ook opnames terugzien in de app, op afstand opnames inplannen en Video On Demand gebruiken. Ook kunt u altijd de tv-gids raadplegen en uiteraard live tv-kijken. Het zenderaanbod in de app kan echter wel beperkt zijn.
Bij een aantal providers zijn deze mogelijkheden alleen via uw eigen wifi-netwerk beschikbaar, bij anderen ook buitenshuis over mobiel internet. Let dan uiteraard wel op uw databundel.

Alles wat u nodig heeft om het abonnement aan te kunnen sluiten wordt meegeleverd met het installatiepakket. Of wanneer u heeft gekozen voor een monteur, dan neemt de monteur dit voor u mee. Zo ontvangt u standaard altijd een modem met ingebouwde wifi-router, één of meerdere tv-ontvangers met afstandsbediening of een CI+ insteekkaart. Alle benodigde kabels, waaronder een HDMI-kabel, worden meegeleverd.

Internet en tv vergelijken bij Breedbandwinkel

Als onafhankelijke vergelijkingssite kunt u bij ons alle beschikbare internet en tv-abonnementen met elkaar vergelijken. Als eerste is het van belang dat u de postcodecheck doet. Hiermee wordt bepaald welke aansluitingen, snelheid en mogelijkheden beschikbaar zijn op uw adres. U ziet dan dus alleen nog abonnementen die u ook daadwerkelijk geleverd kunt krijgen op uw adres.
U sorteert eenvoudig op prijs om het goedkoopste pakket te vinden, of op hoogste score voor het beste pakket. Naast de soort internet is het ook heel eenvoudig om te filteren op de functies die u verwacht van digitale tv, zodat alleen de meest relevante abonnementen overblijven. Breedbandwinkel biedt u daarnaast de laagste prijsgarantie, gratis internetgarantie en een deskundige klantenservice. Ook hebben we regelmatig aanbiedingen die beter zijn dan bij de provider zelf. Natuurlijk kunt u ook onze overstapservice gebruiken.

Goedkoopste, snelste en beste abonnement

Bovenaan deze pagina tonen wij standaard het goedkoopste, snelste en beste internet en tv abonnement. Het goedkoopste internet en tv abonnement is gebaseerd op de prijs voor het eerste jaar, hier zijn dus alles kortingen bij inbegrepen. Het snelste abonnement is het abonnement met het snelst leverbare internet op uw adres voor de laagst mogelijke prijs. Tot slot is het beste internet en tv abonnement het abonnement dat het best beoordeeld is door onze klanten. Wij vragen klanten die zijn overgestapt naar een nieuw abonnement altijd om hun bevindingen. Hierdoor kunnen wij u beter adviseren en ziet u exact of een provider goed scoort op bijvoorbeeld klantenservice, installatie, tv of stabiele internetverbinding.

Abonnementen filteren en sorteren

Onder het goedkoopste, snelste en beste abonnement vindt u het complete overzicht van beschikbare internet en tv-abonnementen op uw adres. U kunt deze lijst verfijnen door de filters te gebruiken. Vink bijvoorbeeld de providers die u niet wilt uit, kies een minimale internetsnelheid en selecteer diverse tv-opties. Zo kunt u bijvoorbeeld ook uw favoriete zenders opgeven, dan ziet u alleen nog abonnementen waarin deze zenders zijn inbegrepen. Geen zin om het zelf te installeren? Geef dan bij 'Levering en contract' aan dat u gratis een monteur wilt laten langskomen.
Nu u de lijst met abonnementen heeft gefilterd kunt u nog sorteren op bijvoorbeeld snelheid, prijs per maand of aantal zenders. Standaard is de lijst gesorteerd op de totale prijs voor het eerste jaar. Het goedkoopste internet en televisie abonnement staat dus bovenaan.

Specificaties tv en internet vergelijken

Om een aantal abonnementen uitgebreid met elkaar te vergelijken kunt u deze aanvinken en daarna op de knop 'Vergelijk' klikken. U ziet dan maximaal drie abonnementen naast elkaar met alle mogelijke specificaties onderverdeeld in de categorieën kosten, reviews, tv, internet, installatie, levering en contract.

Hoe werkt overstappen?

Overstappen naar een andere internet en tv aanbieder is zo geregeld. Nadat u uw keuze heeft gemaakt uit de beschikbare abonnementen op uw adres, kunt u het internet en tv-abonnement eenvoudig aanvragen via onze website.

De eerste stap is het samenstellen van het abonnement. Kies bijvoorbeeld voor een extra zenderpakket of tweede ontvanger. Voor het internetabonnement is er afhankelijk van uw keuze ook de mogelijkheid om dit uit te breiden met bijvoorbeeld een veiligheidspakket.
De volgende stap is het opgeven van uw contactgegevens waarna u uw huidige situatie aan ons kunt doorgeven. Met behulp van deze gegevens zorgen wij dat u naadloos overstapt naar uw nieuwe provider en dat uw oude abonnement wordt opgezegd. Als u nog vragen heeft of liever telefonisch wilt bestellen, kan dat uiteraard ook. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Na uw bestelling ontvangt u van ons een bevestiging en heeft u nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kunt u uw bestelling dus nog kosteloos annuleren.

Prijs per jaar