Internet en tv vergelijken

Vind hier uw ideale internet en tv abonnement, nu met €10 cashback en Pathé Thuis film cadeau!


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres opgeven?
117 internet en tv aanbiedingen internet en tv aanbieding (wijzig).
Klantvoordeel met mobiel en energie
Selecteer welke mobiele abonnementen en energieleverancier u nu heeft en zie direct uw extra klantvoordeel.

Ons advies: het goedkoopste, snelste of beste internet en tv pakket

Internet Light & TV Light
5.5
GoedkoopsteHet goedkoopste landelijk verkrijgbare internet en tv pakket, gebaseerd op prijs per jaar.
Doe de postcodecheck om het goedkoopste internet en tv pakket op uw adres te bekijken.
Thuis Glasvezel Internet Premium en TV
6.7
SnelsteHet snelste landelijk verkrijgbare internet en tv pakket, gebaseerd op downloadsnelheid.
Doe de postcodecheck om het snelste internet en tv pakket op uw adres te bekijken.
Internet Compact en Televisie
8.1
BesteHet beste landelijk verkrijgbare internet en tv pakket, gebaseerd op klantbeoordelingen.
Doe de postcodecheck om het beste internet en tv pakket op uw adres te bekijken.
Snelheid20 Mb1.000 Mb50 Mb
TV zenders346558
Opnemen€ 3,00€ 5,00Inclusief
VerbindingADSLGlasvezelVDSL
Levertijd22 dagen
levertijd
13 dagen
levertijd
14 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 10,00
cashback
+
€ 10,00
cashback
+
€ 10,00
cashback
+
Prijs per maand€ 34€ 24
Eenmalig € 30
Opties & bestel Meer informatie
€ 55€ 40
Eenmalig € 67,50
Opties & bestel Meer informatie
€ 62€ 31
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie

Filter, sorteer en vergelijk 117 internet en tv aanbiedingen

Aanbieders

Ook zakelijk

Zakelijke aanbieders

Internet

Download 0 Mb t/m 1.000 Mb

Geef met de schuifjes aan van welke downloadsnelheid u minimaal en/of maximaal gebruik wilt maken. De snelheid is weergegeven in Megabits per seconde.

Downloaden: informatie die u van het internet naar uw computer toehaalt (bijv. internetsites bekijken, e-mail binnenhalen of muziek downloaden).

Upload 0 Mb t/m 1.000 Mb

Geef met de schuifjes aan van welke uploadsnelheid u minimaal en/of maximaal gebruik wilt maken. De snelheid is weergegeven in Megabits per seconde.

Uploaden: informatie die u van uw computer naar het internet toestuurt (bijv. e-mail versturen).

Verbinding


Overige internetopties

Tv

Favoriete zenders
Geef met de zoekfunctie aan wat uw favoriete zenders zijn. Let op dat bepaalde zenders optioneel tegen meerprijs verkrijgbaar zijn.


Sportzenders


Overige tv-opties

Levering en contract

Levertijd maximaal 5

Geef met het schuifje aan welke maximale levertijd u wenst.
Deze levertijd is slechts een indicatie, voor oplevering zijn wij volledig afhankelijk van de provider die het abonnement levert.

Bekijk levertijden providers


Overige leveringsopties


Contract

Toon resultaten
Wis alle filterinstellingen
Vergelijk Kolommen

Geen internet en tv aanbiedingen gevonden die voldoen aan uw voorwaarden.
Stel de filters minder streng in of wis alle filter instellingen.

€10cashback Bestel met € 10,- cashbackBestel hier uw abonnement en ontvang € 10,- op uw rekening.
Bel gratis 0800 - 0160

Vandaag open vanaf 10:00 uur of laat u terugbellen.

Waarom internet en tv vergelijken?

Met totaal bijna honderd abonnementen met internet en tv zult u eerst een goed vergelijk moeten maken om te weten welk pakket bij u past. Met interactieve tv is steeds meer mogelijk en de verschillen bij providers zijn enorm. Denk hierbij niet alleen aan zenderaanbod, maar bijvoorbeeld ook of u opnames terug kunt kijken in de tv-app op uw smartphone of tablet of dat u zonder meerkosten live tv eenvoudig kunt pauzeren en terugspoelen.
Naast de mogelijkheden van interactieve tv lopen de prijzen ook ver uiteen. Niet alleen voor tv, maar ook voor het internetabonnement dat u er bij afsluit. Wij hebben alle providers, abonnementen en specificaties voor u op een rijtje gezet zodat u eenvoudig het best passende internet en tv-abonnement direct kunt bestellen.

Voordelen van internet en tv

Het belangrijkste voordeel van internet en tv is dat beide diensten zijn gecombineerd in één abonnement en dit dus een stuk voordeliger is dan een los internetabonnement en een los tv-abonnement van bijvoorbeeld uw kabelaanbieder. Daarnaast kunt u afhankelijk van het gekozen abonnement gebruikmaken van alle voordelen die interactieve tv u biedt, zoals: veel zender in HD- of zelfs 4K-kwaliteit, zelf uw zenderpakket samenstellen, video on demand, Netflix app op uw tv, begin gemist, etc.

Internet en tv providers

Bij Breedbandwinkel vindt u alle tv en internet abonnementen van de grootste provider in Nederland. Budget, Caiway, DELTA, KPN, KPN Zakelijk, Online, Oxxio, T-Mobile, Tele2, XS4ALL, XS4ALL Zakelijk, Youfone, Ziggo en Ziggo Zakelijk hebben allemaal eigen tv abonnementen met verschillende mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Zij leveren deze abonnementen over VDSL, kabel of glasvezel. Het grootste aanbod vindt u op VDSL via de telefoonlijn en op glasvezel. Bijna alle providers leveren dit, behalve de kabelproviders zoals Ziggo of DELTA.

Hoe werkt tv en internet?

Een internet en tv-abonnement wordt geleverd over de telefoonlijn (VDSL), de tv-kabel of glasvezel. In het geval van VDSL en glasvezel wordt het tv-signaal over de internetverbinding verzonden en een interactieve tv-ontvanger pikt het signaal op om het weer te kunnen geven op uw tv. Voor iedere aangesloten televisie is een losse ontvanger benodigd en een netwerkkabel van het modem naar de betreffende ontvanger. Bij ieder internet en tv-pakket wordt dit uiteraard meegeleverd, bij een aantal pakketten zijn zelfs standaard twee tv-ontvangers standaard inbegrepen.
Bij kabel-tv werkt het net iets anders, hierbij wordt het digitale tv-signaal over de COAX kabel aangeboden, en kunt u dit binnenshuis ook eenvoudig doorverbinden naar bijvoorbeeld een televisie op de slaapkamer. In dat geval kunt u zonder losse tv-ontvanger gewoon de basiszenders ook op die tv bekijken.

Interactieve tv ontvangers

Bij ieder tv en internetabonnement wordt een interactieve tv ontvanger geleverd met afstandsbediening, stroomadapter, HDMI- en netwerkkabel. De verschillen zitten hem echter in de mogelijkheden die het tv-abonnement biedt.
Bij kabelprovider Ziggo is het ook mogelijk te kiezen voor een CI+ insteekkaart in plaats van een losse tv-ontvanger. Deze kaart steekt u in een hiervoor geschikte tv, waarna u gewoon de afstandsbediening van uw tv kunt gebruiken, maar toch het volledige zenderaanbod kunt ontvangen of bijvoorbeeld gebruik kunt maken van programma gemist.

Tv app

Naast het kijken van tv via de tv-ontvanger en uw televisie, hebben ook alle providers een tv-app. Hiermee kijkt u via uw smartphone of tablet ook interactieve televisie. Afhankelijk van de gekozen provider kunt u bijvoorbeeld ook opnames terugzien in de app, op afstand opnames inplannen en video on demand raadplegen. Ook kunt u altijd de tv-gids raadplegen en uiteraard live tv-kijken. Het zenderaanbod in de app kan echter wel beperkt zijn.
Bij een aantal providers zijn deze mogelijkheden alleen binnenhuis binnen het bereik van uw Wifi-netwerk beschikbaar, bij anderen ook buitenshuis over mobiel internet. Let dan uiteraard wel op uw databundel.

Wat heb ik nodig voor internet en tv?

Alles wat u nodig heeft om het abonnement aan te kunnen sluiten wordt meegeleverd met het installatiepakket. Of wanneer u heeft gekozen voor een monteur installatie, neemt de monteur dit voor u mee. Zo ontvangt u standaard altijd een modem met ingebouwde Wifi-router en afhankelijk van wat u heeft besteld een of meer interactieve tv ontvangers met afstandsbediening of een CI+ insteekkaart. Alle benodigde kabels waaronder een HDMI-kabel voor naar uw tv worden meegeleverd.

Eenvoudig internet en tv vergelijken

Om het ideale internet en tv-abonnement te vinden hebben wij een aantal tips. Als eerste is het van belang dat u de postcodecheck doet. Hiermee wordt bepaald welke aansluitingen, snelheid en mogelijkheden beschikbaar zijn op uw adres. U ziet dan dus alleen nog abonnementen die u ook daadwerkelijk geleverd kunt krijgen op uw adres.

Goedkoopste, snelste en beste abonnement

Bovenaan deze pagina tonen wij standaard het goedkoopste, snelste en beste abonnement. Het goedkoopste internet en tv-abonnement is gebaseerd op de prijs voor het eerst jaar, hier zijn dus alles kortingen bij inbegrepen. Het snelste abonnement is het abonnement met het snelst leverbare internet op uw adres voor de laagst mogelijke prijs. Tot slot is het beste internet en tv abonnement het best beoordeelde abonnement door onze klanten. Wij vragen klanten die zijn overgestapt naar een nieuw abonnement altijd om hun bevindingen. Hierdoor kunnen wij u beter adviseren en ziet u exact of een provider goed scoort op bijvoorbeeld klantenservice, installatie, tv of stabiele internetverbinding.

Abonnementen filteren en sorteren

Onder het goedkoopste, snelste en beste abonnement vindt u het complete overzicht van beschikbare internet en tv abonnementen op uw adres. U kunt deze lijst verfijnen door de filters te gebruiken. Vink bijvoorbeeld de providers die u niet wilt uit, kies een minimale internetsnelheid en selecteer diverse tv opties. Zo kunt u bijvoorbeeld ook uw favoriete zenders opgeven, dan ziet u alleen nog abonnementen waarin deze zenders (optioneel) zijn inbegrepen. Geen zin om het zelf te installeren? Geef dan bij 'Levering' aan dat u een gratis monteur installatie wilt.
Nu u de lijst met abonnementen heeft gefilterd kunt u deze desgewenst nog sorteren op bijvoorbeeld snelheid, prijs per maand of aantal zenders. Standaard is de lijst gesorteerd op de totale prijs voor het eerste jaar, het goedkoopste internet en televisie abonnement staat dus bovenaan.

Specificaties tv en internet vergelijken

Om een aantal abonnementen naast elkaar te zetten en uitgebreid met elkaar te vergelijken kunt u deze 'aanvinken' en daarna op de knop 'Vergelijk' klikken. U ziet dan maximaal drie abonnement naast elkaar met alle mogelijke specificaties onderverdeeld in de categorieën kosten, beoordelingen, tv, internet, installatie, levering en contract.

Hoe werkt overstappen?

Overstappen naar een ander tv en internet abonnement of een aansluiting regelen voor uw nieuwe woning is zo gedaan. Nadat u uw keuze heeft gemaakt uit de beschikbare abonnementen op uw adres, kunt u het internet en tv abonnement eenvoudig aanvragen via onze website. Wanneer u nog vragen heeft of liever telefonisch wilt bestellen, kan dat uiteraard ook, neem hiervoor contact op met onze klantenservice.
De eerste stap is het samenstellen van het abonnement. Kies bijvoorbeeld voor een extra zenderpakket, tweede tv ontvanger of een 'opnemen pakket'. Voor het internetabonnement is er afhankelijk van uw keuze ook de mogelijkheid om deze uit te breiden met bijvoorbeeld een veiligheidspakket.
De volgende stap is het opgeven van uw contactgegevens waarna u uw huidige situatie aan kunt geven. Met behulp van deze gegevens zorgen wij dat u naadloos over kunt stappen naar uw nieuwe provider en dat uw oude abonnement wordt opgezegd.
Na uw bestelling ontvangt u van ons een bevestiging en heeft u nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kunt u uw bestelling dus nog kosteloos annuleren.

Prijs per jaar