Binnen één dag onlineBinnen één dag online

Oplevering van een nieuw internetabonnement kan afhankelijk van de levertijd enkele weken in beslag nemen. Heb je direct internet nodig of ga je bijvoorbeeld verhuizen? Dan biedt 'Binnen één dag online' uitkomst.

Tijdens de bestelling van je internetabonnement kun je ervoor kiezen 'Binnen één dag online' direct mee te bestellen inclusief een databundel van 50GB. Ook kun je kiezen voor een onbeperkte bundel, je hoeft dan niet op je verbruik te letten.
Na bestelling ontvang je van ons binnen 24 uur een 4G Wifi-apparaat in bruikleen waarmee je tijdelijk tot oplevering van het abonnement kunt internetten op je laptop, smartphone en andere draadloze apparatuur.
Het 4G Wifi-apparaat is een compacte router dat een draadloos 4G signaal omzet in een Wifi-verbinding. Je zet het apparaat aan en maakt verbinding met het Wifi-netwerk, je hoeft verder niets te installeren.

Het 4G Wifi-apparaat ondersteunt een maximale snelheid van 150Mb. Voor het 4G-signaal maken wij gebruik van het snelste mobiele netwerk van Nederland, namelijk Odido. Controleer eventueel de dekking voor jouw locatie via de dekkingskaart van Odido.

Bestel je op werkdagen vóór 18:00 uur, dan heb je het 4G Wifi-apparaat de volgende dag al in huis. Het pakketje wordt gratis toegezonden en past door de brievenbus, je hoeft dus niet thuis te zijn voor ontvangst. Na afloop van de huurperiode kun je het 4G Wifi-apparaat kosteloos retourzenden met het retourlabel dat je van ons ontvangt.

Inhoud Binnen één dag online pakket

4G Wifi-apparaat
Databundel50GB of Onbeperkt
Stroomadapter met USB-kabel
Gebruiksaanwijzing
Retourdoos

Databundels

Je betaalt alleen eenmalig voor de databundel die je eenvoudig af kunt rekenen via iDEAL, creditcard (VISA, MasterCard, Maestro en American Express), PayPal of Apple Pay. De huur van het 4G Wifi-apparaat is gratis en kan na afloop gratis worden geretourneerd.

50GB voor 30 dagen€ 69,95
Onbeperkt voor 30 dagen€ 119,95

De gekozen databundel is geldig voor een periode van dertig dagen. Heb je gekozen voor de databundel van 50GB en blijkt dit niet voldoende? Dan is het mogelijk de databundel eenvoudig op te waarderen. Ook kun je ervoor kiezen de huurperiode te verlengen.

Binnen één dag online

Vergelijk de beste aanbiedingen op jouw adres:


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres invullen?
Bestel hier en profiteer van:

Lees alles over onze gratis service