Binnen één dag onlineBinnen één dag online

Oplevering van een nieuw internetabonnement kan afhankelijk van de levertijd enkele weken in beslag nemen. Heeft u snel internet nodig of gaat u bijvoorbeeld verhuizen? Dan biedt 'Binnen één dag online' uitkomst.

Tijdens de bestelling van uw internetabonnement kunt u ervoor kiezen 'Binnen één dag online' direct mee te bestellen inclusief een databundel van 50GB. Ook kunt u kiezen voor een onbeperkte bundel, u hoeft dan niet op uw verbruik te letten.
Na bestelling ontvangt u van ons binnen 24 uur een 4G Wifi-apparaat in bruikleen waarmee u tijdelijk tot oplevering van uw abonnement kunt internetten op uw laptop, smartphone en andere draadloze apparatuur.
Het 4G Wifi-apparaat is een compacte router dat een draadloos 4G signaal omzet in een Wifi-verbinding. U zet het apparaat aan en maakt verbinding met het Wifi-netwerk, u hoeft verder niets te installeren.

Het 4G Wifi-apparaat ondersteunt een maximale snelheid van 150Mb. Voor het 4G-signaal maken wij gebruik van het snelste mobiele netwerk van Nederland, namelijk T-Mobile. Controleer eventueel de dekking voor uw locatie via de dekkingskaart van T-Mobile.

Bestelt u op werkdagen vóór 18:00 uur, dan heeft u het 4G Wifi-apparaat de volgende dag al in huis. Na afloop van de huurperiode kunt u het 4G Wifi-apparaat kosteloos retourzenden met het retourlabel dat u van ons ontvangt.

Inhoud Binnen één dag online pakket

4G Wifi-apparaat
Databundel50GB of Onbeperkt
Stroomadapter met USB-kabel
Gebruiksaanwijzing
Retourdoos

Databundels

U betaalt alleen eenmalig voor de databundel die u eenvoudig af kunt rekenen via iDEAL, creditcard (VISA, MasterCard, Maestro en American Express), PayPal of Apple Pay. De huur van het 4G Wifi-apparaat is gratis en kan na afloop gratis worden geretourneerd.

50GB voor 30 dagen€ 69,95
Onbeperkt voor 30 dagen€ 119,95

De gekozen databundel is geldig voor een periode van dertig dagen. Heeft u gekozen voor de databundel van 50GB en blijkt dit niet voldoende? Dan is het mogelijk de databundel eenvoudig op te waarderen. Ook kunt u ervoor kiezen de huurperiode te verlengen.

Binnen één dag online

Vergelijk de beste aanbiedingen op uw adres:


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres invullen?
Bestel hier en profiteer van:

Lees alles over onze gratis service