Binnen één dag onlineBinnen één dag online

Oplevering van een nieuw internetabonnement kan enkele weken in beslag nemen. Heeft u snel internet nodig of gaat u bijvoorbeeld verhuizen? Dan biedt 'Binnen één dag online' uitkomst.

Tijdens de bestelling van uw internetabonnement kunt u ervoor kiezen 'Binnen één dag online' direct mee te bestellen inclusief een databundel van 25, 50 of 75GB. U ontvangt van ons dan binnen 24 uur een 4G Wifi-apparaat in bruikleen waarmee u tijdelijk tot oplevering van uw abonnement kunt internetten op uw laptop, smartphone en andere draadloze apparatuur.
Het 4G Wifi-apparaat is een compacte router dat een draadloos 4G signaal omzet in een Wifi-verbinding en tot acht apparaten van internet kan voorzien. U zet het apparaat aan en maakt verbinding met het Wifi-netwerk, u hoeft verder niets te installeren.
Voor het 4G-signaal maken wij gebruik van het snelste mobiele netwerk van Nederland, namelijk T-Mobile. Controleer eventueel de dekking voor uw locatie via de dekkingskaart van T-Mobile.

Bestelt u op werkdagen vóór 18:00 uur, dan heeft u het 4G Wifi-apparaat de volgende dag al in huis. Het pakketje wordt gratis toegezonden en past door de brievenbus, u hoeft dus niet thuis te zijn voor ontvangst. Na afloop van de huurperiode kunt u het 4G Wifi-apparaat kosteloos retourzenden met het retourlabel dat u van ons ontvangt.

Inhoud Binnen één dag online pakket

4G Wifi-apparaat
Databundel25, 50 of 75GB
Gebruiksaanwijzing
Stroomadapter
USB-kabel

Databundels

U betaalt alleen eenmalig voor de databundel die u eenvoudig af kunt rekenen via iDeal of PayPal.
De huur van het 4G Wifi-apparaat is gratis en kan na afloop gratis worden geretourneerd.

De gekozen databundel is geldig voor een periode van dertig of zestig dagen. Blijkt de databundel niet voldoende of heeft u het apparaat langer nodig, dan is het mogelijk de databundel of huurperiode eenvoudig op te waarderen.

25GB voor 30 dagen€ 49,95
50GB voor 30 dagen€ 89,95
75GB voor 60 dagen€ 109,95
Binnen één dag online

Vergelijk de beste aanbiedingen op uw adres:


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres opgeven?
Bestel hier en profiteer van:

Lees alles over onze gratis service