Alles-in-één vergelijken

Vind hier uw ideale alles-in-één pakket, nu met €10 cashback!


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres opgeven?
129 alles-in-één aanbiedingen alles-in-één aanbieding (wijzig).
Klantvoordeel met mobiel en energie
Selecteer welke mobiele abonnementen en energieleverancier u nu heeft en zie direct uw extra klantvoordeel.

Ons advies: het goedkoopste, snelste of beste alles-in-één pakket

Alleen hier€ 85 cashback
Alleen hier€ 75 cashback
Internet 30 Mb & TV Standaard + Bellen
7.2
GoedkoopsteHet goedkoopste landelijk verkrijgbare alles-in-één pakket, gebaseerd op prijs per jaar.
Doe de postcodecheck om het goedkoopste alles-in-één pakket op uw adres te bekijken.
Hussel Glasvezel Internet en TV + Bellen 1.000 Mb
9.1
SnelsteHet snelste landelijk verkrijgbare alles-in-één pakket, gebaseerd op downloadsnelheid.
Doe de postcodecheck om het snelste alles-in-één pakket op uw adres te bekijken.
Hussel Glasvezel Internet en TV + Bellen 50 Mb
9.1
BesteHet beste landelijk verkrijgbare alles-in-één pakket, gebaseerd op klantbeoordelingen.
Doe de postcodecheck om het beste alles-in-één pakket op uw adres te bekijken.
Snelheid30 Mb1.000 Mb50 Mb
TV zenders436060
Opnemen-€ 4,99€ 4,99
Beltarief€ 0,10€ 0,15€ 0,15
VerbindingVDSLGlasvezelGlasvezel
Levertijd14 dagen
levertijd
8 dagen
levertijd
8 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 10,00
cashback
€ 85,00
cashback
€ 75,00
cashback
Prijs per maand€ 44€ 24
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 69,50€ 37
Eenmalig € 25
Opties & bestel Meer informatie
€ 54,50€ 33,25
Eenmalig € 25
Opties & bestel Meer informatie

Filter, sorteer en vergelijk 129 alles-in-één aanbiedingen

Aanbieders


Zakelijke aanbieders


Reviewscore minimaal 5

Geef met het schuifje aan welke minimale reviewscore u wenst.
De vermelde totaalscore bij de abonnementen is het gemiddelde van alle onderdelen waar wij van onze klanten reviews over hebben ontvangen.

Internet

Download 0 Mb t/m 1.000 Mb

Geef met de schuifjes aan van welke downloadsnelheid u minimaal en/of maximaal gebruik wilt maken. De snelheid is weergegeven in Megabits per seconde.

Downloaden: informatie die u van het internet naar uw computer toehaalt (bijv. internetsites bekijken, e-mail binnenhalen of muziek downloaden).

Upload 0 Mb t/m 1.000 Mb

Geef met de schuifjes aan van welke uploadsnelheid u minimaal en/of maximaal gebruik wilt maken. De snelheid is weergegeven in Megabits per seconde.

Uploaden: informatie die u van uw computer naar het internet toestuurt (bijv. e-mail versturen).

Verbinding


Overige internetopties

Tv

Favoriete zenders
Geef met de zoekfunctie aan wat uw favoriete zenders zijn. Let op dat bepaalde zenders optioneel tegen meerprijs verkrijgbaar zijn.


Sportzenders


Overige tv-opties

Bellen

Levering en contract

Levertijd maximaal 8

Geef met het schuifje aan welke maximale levertijd u wenst.
Deze levertijd is slechts een indicatie, voor oplevering zijn wij volledig afhankelijk van de provider die het abonnement levert.

Bekijk levertijden providers


Overige leveringsopties


Contract

Toon resultaten
Wis alle filterinstellingen
Vergelijk Kolommen

Geen alles-in-één aanbiedingen gevonden die voldoen aan uw voorwaarden.
Stel de filters minder streng in of wis alle filter instellingen.

€10cashback Bestel met € 10,- cashbackBestel hier uw abonnement en ontvang € 10,- op uw rekening.
Bel gratis 0800 - 0160

Nu open tot 20:00 uur of laat u terugbellen.

Alles in 1

Steeds meer consumenten stappen over op een alles in 1 pakket. U neemt dan zowel internet, tv en bellen af bij dezelfde provider. Hiervoor betaalt u een vaste prijs per maand die lager is dan bij 3 losse abonnementen. Soms is alles-in-1 zelfs goedkoper dan een combinatie van alleen internet en tv, omdat providers hoge kortingen geven. Er zijn alles-in-1-pakketten in alle soorten en maten: van razendsnel glasvezelinternet, met heel veel televisiezenders en uitgebreide telefoniemogelijkheden, tot een goedkoop VDSL-pakket met een beperkt zenderaanbod en basis telefonie. Met onze postcodecheck kunt u eenvoudig alles-in-1 vergelijken, zodat u de beste keuze kunt maken.

Wat is alles in 1?

Met alles-in-1 wordt een abonnement bedoeld waarbij breedband internet, digitale tv en vaste bellen gecombineerd worden. Het werd lange tijd ook wel 3-in-1 genoemd, maar alles-in-1 is inmiddels de meer gangbare term. Naast het financiële voordeel, is het ook een voordeel dat alles op 1 overzichtelijke factuur staat en er in het geval van problemen met één klantenservice contact gezocht kan worden.

Aanbieders van alles in 1 pakketten

Alles-in-1 is ontzettend populair, dus zijn er veel aanbieders die zo’n pakket aanbieden. Het voordeel voor u is dat er dus veel te kiezen valt en er vaak interessante kortingen of andere voordelen geboden worden. Op onze site vergelijken we alle aanbieders van internet, tv en bellen die landelijk actief zijn, zoals Budget, Caiway, DELTA, Freedom, KPN, KPN Zakelijk, Online, T-Mobile, XS4ALL, XS4ALL Zakelijk, Youfone, Ziggo en Ziggo Zakelijk. Samen zijn deze providers goed voor 666 abonnementsvormen. Er valt dus genoeg te kiezen.

Alles-in-1 pakket kiezen

Als u een alles-in-1 abonnement wilt, moet u een aantal keuzes maken. Dat begint vaak met internet: ADSL, VDSL, kabel- of glasvezelinternet. ADSL of VDSL is de goedkoopste variant, maar meestal ook de minst snelle en minst stabiele. Kabelinternet is behoorlijk snel en stabiel, maar daar betaalt u ook meer voor. De snelste, meest stabiele en meest toekomstbestendige keuze is glasvezel. Het zal u niet verbazen dat dit voorlopig ook de meest kostbare variant is, al is de verwachting dat de prijs in de komende jaren zal zakken. Een nadeel van glasvezelinternet is dat het nog niet overal in Nederland te krijgen is. Met name in grotere dorpen en steden blijft de dekkingsgraad achter.

Vervolgens gaat de aandacht uit naar digitale tv. Hierbij moet u rekening houden met het zenderaanbod en verdere mogelijkheden, zoals interactieve tv, opnemen, Begin Gemist en betaalde zenders. Gebruik onze filters om te zien welke mogelijkheden er zijn op uw adres.

Tot slot heeft u nog iets te kiezen als het om vaste telefonie gaat. Het is sowieso aan te raden om de verschillende tarieven goed te vergelijken, zeker als u veel belt. De kosten voor onbeperkt bellen lopen namelijk uiteen. Wanneer u alleen bereikbaar wilt zijn op de vaste lijn is dit uiteraard minder van belang, vaak betaalt u voor de vaste lijn namelijk niets extra.

Alles in 1 bestellen bij Breedbandwinkel

Met onze postcodecheck ziet u in één oogopslag welke alles in 1 abonnementen op uw adres geleverd kunnen worden tegen welke prijs en snelheid. Het is lastig te zeggen wat voor u het beste abonnement is, omdat dat van veel factoren afhankelijk is. In de zoekresultaten ziet u wel een score, die bestaat uit de beoordelingen van onze klanten. Op onderwerpen als internet, tv, bellen, klantenservice en installatie hebben zij een cijfer gegeven.

Maar internet vergelijken is niet het enige dat u bij ons kunt doen. Heeft u het ideale alles-in-1 pakket gevonden, dan kunt u het direct bij ons bestellen. Op die manier profiteert u van allerlei voordelen die u niet krijgt bij de provider zelf, zoals een overstapservice, cashback en de 24 uurs internetgarantie. Omdat we onafhankelijk zijn, geven we altijd een helder beeld van de mogelijkheden, zonder dat we beïnvloedt worden door providers. Zo kunnen we u een eerlijk beeld geven van het goedkoopste, snelste of beste alles in 1 abonnement.

Prijs per jaar