Vergelijk Alles in 1, de beste pakketten v.a. 16 euro

Alles-in-één vergelijken

Is jouw internet, tv en bellen ook weer duurder geworden?


Zoek aanbiedingen
Vergelijk zonder postcodecheckWaarom mijn adres invullen?

Alles in 1

Steeds meer consumenten stappen over op een alles in 1 pakket. Je neemt dan zowel internet, tv en bellen af bij dezelfde provider. Hiervoor betaal je een vaste prijs per maand die lager is dan bij 3 losse abonnementen. Soms is alles-in-1 zelfs goedkoper dan een combinatie van alleen internet en tv, omdat providers hoge kortingen geven. Er zijn alles-in-1-pakketten in alle soorten en maten: van razendsnel glasvezelinternet, met heel veel televisiezenders en uitgebreide telefoniemogelijkheden, tot een goedkoop VDSL-pakket met een beperkt zenderaanbod en basis telefonie. Met onze postcodecheck kun je eenvoudig alles-in-1 vergelijken, zodat je de beste keuze kunt maken.

Wat is alles in 1?

Met alles-in-1 wordt een abonnement bedoeld waarbij breedband internet, digitale tv en vaste bellen gecombineerd worden. Het werd lange tijd ook wel 3-in-1 genoemd, maar alles-in-1 is inmiddels de meer gangbare term. Naast het financiële voordeel, is het ook een voordeel dat alles op 1 overzichtelijke factuur staat en er in het geval van problemen met één klantenservice contact gezocht kan worden.

Aanbieders van alles in 1 pakketten

Alles-in-1 is ontzettend populair, dus zijn er veel aanbieders die zo’n pakket aanbieden. Het voordeel voor jou is dat er dus veel te kiezen valt en er vaak interessante kortingen of andere voordelen geboden worden. Op onze site vergelijken we alle aanbieders van internet, tv en bellen die landelijk actief zijn, zoals Budget, Caiway, DELTA, Freedom, KPN, KPN Zakelijk, Odido, Online, Youfone, Ziggo en Ziggo Zakelijk. Samen zijn deze providers goed voor 283 alles-in-1 pakketten. Er valt dus genoeg te kiezen.

Alles-in-1 pakket kiezen

Als je een alles-in-1 abonnement wilt, moet je een aantal keuzes maken. Dat begint vaak met internet: ADSL, VDSL, kabel- of glasvezelinternet. ADSL of VDSL is de goedkoopste variant, maar meestal ook de minst snelle en minst stabiele. Kabelinternet is behoorlijk snel en stabiel, maar daar betaal je ook meer voor. De snelste, meest stabiele en meest toekomstbestendige keuze is glasvezel. Het zal je niet verbazen dat dit voorlopig ook de meest kostbare variant is, al is de verwachting dat de prijs in de komende jaren zal zakken. Een nadeel van glasvezelinternet is dat het nog niet overal in Nederland te krijgen is. Met name in grotere dorpen en steden blijft de dekkingsgraad achter.

Vervolgens gaat de aandacht uit naar digitale tv. Hierbij moet je rekening houden met het zenderaanbod en verdere mogelijkheden, zoals interactieve tv, opnemen, Begin Gemist en betaalde zenders. Gebruik onze filters om te zien welke mogelijkheden er zijn op jouw adres.

Tot slot heb je nog iets te kiezen als het om vaste telefonie gaat. Het is sowieso aan te raden om de verschillende tarieven goed te vergelijken, zeker als je veel belt. De kosten voor onbeperkt bellen lopen namelijk uiteen. Wanneer je alleen bereikbaar wilt zijn op de vaste lijn is dit uiteraard minder van belang, vaak betaal je voor de vaste lijn namelijk niets extra.

Alles in 1 bestellen bij Breedbandwinkel

Met onze postcodecheck zie je in één oogopslag welke alles in 1 abonnementen op jouw adres geleverd kunnen worden tegen welke prijs en snelheid. Het is lastig te zeggen wat voor jou het beste abonnement is, omdat dat van veel factoren afhankelijk is. In de zoekresultaten zie je wel een score, die bestaat uit de beoordelingen van onze klanten. Op onderwerpen als internet, tv, bellen, klantenservice en installatie hebben zij een cijfer gegeven.

Maar internet vergelijken is niet het enige dat je bij ons kunt doen. Heb je het ideale alles-in-1 pakket gevonden, dan kun je het direct bij ons bestellen. Op die manier profiteer je van allerlei voordelen die je niet krijgt bij de provider zelf, zoals een overstapservice, cashback en de 24 uurs internetgarantie. Omdat we onafhankelijk zijn, geven we altijd een helder beeld van de mogelijkheden, zonder dat we beïnvloed worden door providers. Zo kunnen we je een eerlijk beeld geven van het goedkoopste, snelste of beste alles in 1 abonnement.

Ons alles-in-één advies:

Alles-in-1 30Mb7.4
Goedkoopste
Thuis Glasvezel Alles-in-1 8.000Mb TV App7.5
Snelste
Snel Glasvezel Internet en TV + Bellen8.8
Beste
Snelheid30 Mb8.000 Mb100 Mb
TV zenders606460
Opnemen€ 4,99€ 5,00€ 4,99
Beltarief€ 0,10€ 0,13€ 0,15
VerbindingVDSLGlasvezelGlasvezel
Levertijd20 dagen
levertijd
10 dagen
levertijd
10 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 10,00 cashback
cashback
+
€ 10,00 cashback
cashback
+
€ 10,00 cashback
cashback
+
Prijs per maand€ 50€ 16
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 100€ 87,50
Eenmalig € 30
Opties & bestel Meer informatie
€ 57€ 29,50
Eenmalig € 25
Opties & bestel Meer informatie
Bestel hier en profiteer van:

Lees alles over onze gratis service