Filter, vergelijk & sorteer

€10cashback

Bestel met € 10,- cashback

Bestel hier uw abonnement en ontvang € 10,- op uw rekening. Lees meer over onze aanbiedingen.

Bel gratis 0800 - 0160

Nu open tot 21:00 uur of laat u terugbellen.

Uitleg over deze pagina?

Filters

Prijsklasse

Geef met de schuifjes aan wat u minimaal en/of maximaal per maand wilt betalen.

€ 0 t/m € 90 per maand

Eenmalige kosten

Geef met het schuifje aan welk bedrag u maximaal eenmalig wilt betalen bij aansluiting van het abonnement.
De eenmalige kosten zijn de eventuele aansluit- en verzendkosten samen. Bovendien zijn hier de kosten van de goedkoopste installatie, het goedkoopste modem en/of de goedkoopste tv ontvanger bij opgeteld.

Maximaal € 70 eenmalig

Aanbieders

Selecteer welke aanbieders uw voorkeur hebben. Wanneer u de postcodecheck heeft gedaan worden alleen aanbieders die hun diensten op uw adres leveren weergegeven.

Contractduur

Selecteer welke minimale contractduur u graag wilt bij uw abonnement. Bij een twee-jarig abonnement ontvangt u vaak extra korting.

Overig

Internet

Downloadsnelheid

Geef met de schuifjes aan van welke downloadsnelheid u minimaal en/of maximaal gebruik wilt maken. De snelheid is weergegeven in Megabits per seconde.

Downloaden: informatie die u van het internet naar uw computer toehaalt (bijv. internetsites bekijken, e-mail binnenhalen of muziek downloaden).

0 Mb t/m 750 Mb

Uploadsnelheid

Geef met de schuifjes aan van welke uploadsnelheid u minimaal en/of maximaal gebruik wilt maken. De snelheid is weergegeven in Megabits per seconde.

Uploaden: informatie die u van uw computer naar het internet toestuurt (bijv. e-mail versturen).

0 Mb t/m 750 Mb

Internetverbinding

Selecteer welk type internetverbinding u wilt gebruiken.

Overig

Meer internet opties

Tv

Tv-zenders

Geef met de schuifjes aan hoeveel standaard tv zenders u minimaal en/of maximaal wilt ontvangen. Dit is exclusief optionele extra zenderpakketten.

140 t/m 140 tv-zenders

HD-zenders

Geef met de schuifjes aan hoeveel standaard HDTV zenders u minimaal en/of maximaal wilt ontvangen. Dit is exclusief optionele extra zenderpakketten.

0 t/m 50 HD-zenders

Favoriete zenders

Geef met de zoekfunctie aan wat uw favoriete zenders zijn. Let op dat bepaalde zenders optioneel tegen meerprijs verkrijgbaar zijn.

Overig

Meer tv opties

Bellen

Meer bellen opties
Filter alles-in-één pakketten

Alles-in-één pakketten vergelijken

Complete pakketten met internet, bellen en tv samen vanaf € 19,95 per maand.

Een ogenblik geduld a.u.b.

Op dit moment wordt uw adres gecontroleerd bij de verschillende aanbieders.

Mijn postcode en huisnummer:

Waarom mijn adres opgeven?
Waarom mijn adres opgeven?
52 alles-in-één pakketten alles-in-één pakket gevonden op , (wijzig).
Vergelijk Kolommen Weergave

Geen alles-in-één pakketten gevonden die voldoen aan uw voorwaarden.
Stel de filters minder streng in of wis alle filter instellingen.

Alles in 1 pakketten

Steeds meer consumenten stappen over op een alles in 1 pakket met internet, tv en bellen van één aanbieder voor een vaste prijs per maand. Een alles in een abonnement is namelijk goedkoper dan alle losse diensten bij elkaar opgeteld. In sommige gevallen is het zelfs goedkoper dan een internet en tv abonnement wegens de hoge kortingen die worden gegeven.
Alles-in-1 pakketten zijn in verschillende varianten te bestellen. Denk hierbij aan een snel internet bellen en tv pakket via een glasvezel aanbieder of juist een goedkoop alles in een pakket van een ADSL of VDSL provider.

Alles in 1 providers

Onze vergelijkingssite biedt alle internet bellen en tv pakketten van de landelijke aanbieders zoals Caiway, KPN, NLE, Online, T-Mobile, Telfort, XS4ALL, Youfone en Ziggo aan. Samen bieden deze providers 228 abonnementen aan over ADSL, VDSL, kabel en glasvezel.

Alles in 1 bestellen

Wanneer u een keuze heeft gemaakt en de bestelling van het alles in 1 abonnement afrondt, verwerken wij de aanvraag direct bij de betreffende alles in 1 provider. Hierna heeft u 14 dagen wettelijke bedenktijd waarin u kosteloos de aanvraag voor het alles in een abonnement kunt annuleren. Bij een aantal providers is het ook mogelijk om deze bedenktijd te schrappen, hierdoor wordt het internet, bellen en tv abonnement sneller dan normaal opgeleverd.

Alles in 1 vergelijken

Breedbandwinkel is 100% onafhankelijk. Standaard sorteren wij de alles-in-een abonnementen op de laagste jaarprijs. Het goedkoopste alles in 1 pakket staat dus standaard bovenaan.

De wensen voor een alles-in-1 abonnement kunnen heel divers zijn. Met onze handige vergelijker kunt u alle internet bellen en tv abonnementen tot in detail met elkaar vergelijken op allerlei specificaties. Op die manier vindt u zeker het pakket dat aan uw wensen voldoet.
U kunt bijvoorbeeld filteren op de volgende zaken:

  • Het soort alles-in-1 abonnement, wilt u kabel of juist glasvezel?
  • Snelheid van het abonnement; er zijn glasvezel alles-in-een pakketten tot maar liefst 500 Mb
  • Het aantal televisiezenders en het aantal HD zenders
  • Interactieve tv functies zoals Begin Gemist, Video on Demand en tv kijken op al uw schermen zoals tablet en smartphone

Niet alle providers leveren internet tv en telefoon diensten in heel Nederland. Met behulp van onze postcodecheck bovenaan deze pagina kunt u precies zien welke providers alles-in-1 pakketten leveren op uw adres.