Met circa 8 miljoen klanten is Odido, voorheen T-Mobile, een van de grootste aanbieders van telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. Odido levert ook DSL en glasvezel via een vaste internetaansluiting met interactieve tv en vast bellen.

Populairste Odido aanbiedingen van juni

Thuis Glasvezel Internet 1.000Mb en TV App7.3Thuis Glasvezel Internet 100Mb en TV App7.3Thuis Glasvezel Internet 1.000Mb7.7
Snelheid1.000 Mb100 Mb1.000 Mb
TV zenders6464-
Opnemen€ 5,00€ 5,00-
VerbindingGlasvezelGlasvezelGlasvezel
Levertijd10 dagen
levertijd
10 dagen
levertijd
10 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 25,00 cashback
cashback
+
€ 25,00 cashback
cashback
+
€ 25,00 cashback
cashback
+
Prijs per maand€ 57,50€ 30
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 47,50€ 30
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 45€ 30
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
Vergelijk zelf alle Odido internet abonnementen

Alles over Odido

Kies je voor internet van Odido, dan kan je kiezen voor VDSL of glasvezelinternet. De eerste variant is bijna overal in Nederland beschikbaar, maar glasvezelinternet is dat helaas niet. Doe daarom altijd eerst onze postcodecheck, dan zie je snel welke mogelijkheden er op jouw adres zijn. VDSL is goedkoper dan glasvezelinternet, maar ook minder stabiel en minder snel. Met name de uploadsnelheid is bij internet via glasvezel onovertroffen, omdat dit gelijk ligt aan de downloadsnelheid.

Je kan kiezen voor een los internetabonnement, maar je kan het ook combineren met tv en vaste telefonie. Bij de combipakketten krijg je altijd toegang tot 59 tv-zenders in hd-kwaliteit en kan je gebruikmaken van de TV Anywhere-app. Met deze app kan je overal in de EU gebruikmaken van je tv-abonnement via smartphone of tablet. Daarnaast kan je het zenderpakket nog verder uitbreiden met pakketten als Film1 of Ziggo Sport Totaal. Ook is het mogelijk om programma’s tot 7 dagen terug te kijken. Wat betreft vaste telefonie kan je kiezen voor een aantal verschillende pakketten.

Odido biedt je de mogelijkheid om je pakket zelf samen te stellen en alles zo nauwkeurig mogelijk op jouw wensen af te stemmen.

Klantvoordeel internet, tv en bellen bij Odido

Kies je naast internet, tv of bellen ook voor mobiele telefonie van Odido, dan kom je in aanmerking voor allerlei voordelen. Hoe die voordelen er precies uitzien, hangt af van het mobiele abonnement dat je kiest. Heb je bijvoorbeeld een mobiel Unlimited-abonnement, dan kost het snelste vaste internet van Odido nog maar 25,00 euro per maand. Bij elk ander mobiel abonnement krijg je 2,50 euro korting per maand en tot 2GB extra data per maand. Bekijk de mogelijkheden via onze postcodecheck, zodat je de verschillende abonnementen eenvoudig kan vergelijken.

Verhuizen: Odido meenemen naar een nieuw adres

Ben je klant bij Odido, ga je verhuizen en wil je jouw abonnement meeverhuizen? In veel gevallen kan dat. We hebben de mogelijkheden rondom het verhuizen van je abonnement bij Odido op een rij gezet.

Opzeggen: een abonnement van Odido beëindigen

Je kan jouw abonnement bij Odido op verschillende manieren opzeggen, al is het wel afhankelijk van de looptijd van je abonnement. We hebben alle mogelijkheden voor je verzameld, inclusief informatie voor als je wil overstappen naar een andere provider.

Interactieve tv van Odido: zenderoverzichten

Welke zenders je kan bekijken als je televisie van Odido afneemt, hebben we in onze zenderoverzichten staan.

Levertijd Odido internet

Odido levert gemiddeld binnen 10 dagen. Deze levertijd is vergelijkbaar met die van veel andere providers.

Odido bestellen?

Benieuwd welke diensten Odido op jouw adres aanbiedt? Doe dan de postcodecheck en kies gelijk het beste abonnement voor jouw situatie. Je kan eenvoudig sorteren en filteren tot je het perfecte abonnement hebt gevonden.

Odido nieuws

Netwerk Odido uitgeroepen tot beste van Nederland

Odido steekt boven alle Nederlandse providers uit in de recente benchmarktest van vaste internetdiensten, uitgevoerd door Umlaut. Hoewel KPN het beste scoort op het gebied van mobiele netwerken, is het Odido dat de kroon spant op het vlak van vast internet. Lees meer

T-Mobile gaat verder als Odido

Met een nieuwe positionering en een productaanbod dat helemaal aansluit op de klantwensen gaat T-Mobile Nederland vanaf vandaag verder onder de naam Odido. Het bedrijf werd twee jaar geleden overgenomen door investeerders, maar mocht de T-Mobile-naam nog beperkte tijd gebruiken. Lees meer

Grote verschillen in tarieven ESPN Compleet

Vandaag is de aftrap van het nieuwe Eredivisie seizoen. Afgelopen jaren hebben er een aantal drastische wijzigingen plaatsgevonden in de doorgifte van deze veelbekeken voetbalwedstrijden. Eerst diverse prijsverhogingen en later het gratis aanbieden van de belangrijkste wedstrijden. Voor de échte sportliefhebber die graag ESPN Compleet kijkt, lopen de tarieven nu verder uiteen dan ooit. Lees meer

T-Mobile gaat glasvezel leveren via Glaspoort

T-Mobile heeft de bereikbaarheid van haar glasvezel dienstverlening deze week in één klap uitgebreid met meer dan 310.000 adressen. Nadat de provider eerder al een overeenkomst sloot met DELTA Fiber voor het leveren van glasvezeldiensten op elkaars netwerken, is nu een vergelijkbare deal gesloten met Glaspoort. Lees meer

Meer Odido nieuws

Odido contactgegevens

Wil je contact opnemen met Odido over je bestaande abonnement of wil je de status opvragen van je Odido bestelling? Maak dan gebruik van onderstaande gegevens:

 • Telefonische klantenservice

  0800-0092 (gratis).
  Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 20:00 uur, zaterdag van 09:00 tot 18:30 uur en zondag van 12:00 tot 17:30 uur.
 • Postadres

  Odido Netherlands B.V.
  Postbus 16272
  2500 BG Den Haag

Vergelijk de beste Odido aanbiedingen op jouw adres:


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres invullen?