InternetgarantieInternetgarantie

Uiteraard doen wij in samenwerking met uw nieuwe provider er alles aan uw overstap of aansluiting zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Maar mocht er onverhoopt door uw huidige of nieuwe provider toch een fout worden gemaakt voordat uw nieuwe abonnement is geactiveerd, dan biedt onze gratis internetgarantie uitkomst. Dit verzekert u ervan dat u niet zonder internet komt te zitten tijdens de overstap- of aansluitperiode. U ontvangt van ons namelijk kosteloos binnen 24 uur een 4G Wifi-apparaat mocht dit nodig zijn.

Het 4G Wifi-apparaat is een compacte router dat een draadloos 4G signaal omzet in een Wifi-verbinding waarop acht personen tegelijkertijd kunnen internetten met bijvoorbeeld een laptop, smartphone of tablet. U ontvangt een databundel van 50GB, hiermee kunt u de periode overbruggen totdat uw nieuwe abonnement is opgeleverd.

Indien nodig kunt u gebruikmaken van de internetgarantie door contact op te nemen met onze klantenservice. Doet u dit op werkdagen vóór 18:00 uur, dan heeft u het 4G Wifi-apparaat de volgende dag al in huis. Het pakketje wordt gratis toegezonden en past door de brievenbus, u hoeft dus niet thuis te zijn voor ontvangst. Na afloop van de huurperiode kunt u het 4G Wifi-apparaat kosteloos retourzenden met het retourlabel dat u van ons ontvangt.

Inhoud internetgarantie pakket

4G Wifi-apparaat
Databundel50GB
Gebruiksaanwijzing
Stroomadapter
USB-kabel
Internetgarantie

Vergelijk de beste aanbiedingen op uw adres:


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres invullen?
Bestel hier en profiteer van:

Lees alles over onze gratis service