InternetgarantieInternetgarantie

Uiteraard doen wij in samenwerking met jouw nieuwe provider er alles aan je overstap of aansluiting zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Maar mocht er onverhoopt door je huidige of nieuwe provider toch een fout worden gemaakt voordat het nieuwe abonnement is geactiveerd, dan biedt onze gratis internetgarantie uitkomst. Dit verzekert je ervan dat je niet zonder internet komt te zitten tijdens de overstap- of aansluitperiode. Je ontvangt van ons namelijk kosteloos binnen 24 uur een 4G Wifi-apparaat mocht dit nodig zijn.

Het 4G Wifi-apparaat is een compacte router dat een draadloos 4G signaal omzet in een Wifi-verbinding waarop acht personen tegelijkertijd kunnen internetten met bijvoorbeeld een laptop, smartphone of tablet. Je ontvangt een databundel van 50GB, hiermee kun je de periode overbruggen totdat het nieuwe abonnement is opgeleverd.

Indien nodig kun je gebruikmaken van de internetgarantie door contact op te nemen met onze klantenservice. Doe je dit op werkdagen vóór 18:00 uur, dan heb je het 4G Wifi-apparaat de volgende dag al in huis. Het pakketje wordt gratis toegezonden en past door de brievenbus, je hoeft dus niet thuis te zijn voor ontvangst. Na afloop van de huurperiode kun je het 4G Wifi-apparaat kosteloos retourzenden met het retourlabel dat je van ons ontvangt.

Inhoud internetgarantie pakket

4G Wifi-apparaat
Databundel50GB
Gebruiksaanwijzing
Stroomadapter
USB-kabel
Internetgarantie

Vergelijk de beste aanbiedingen op jouw adres:


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres invullen?
Bestel hier en profiteer van:

Lees alles over onze gratis service