Informatie

Bestellen

Bestellen

Na uw vergelijk te hebben gemaakt, kunt u het abonnement snel, veilig en met extra korting via onze website bestellen.

Meer over bestellen
Technieken

Technieken

Wat is nu het werkelijke verschil tussen ADSL, VDSL, kabel en glasvezel? Of wat zijn de verschillende soorten digitale tv? Wij leggen het u uit.

Meer over technieken
Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Niet alle netwerken zijn in heel Nederland beschikbaar. Zo is glasvezel nog niet overal te leveren. Onze postcodecheck biedt uitkomst!

Kosten

Kosten

Een abonnement is opgebouwd uit diverse kosten. Op onze website proberen wij dit zo duidelijk mogelijk voor u in kaart te brengen.

Apparatuur

Apparatuur

Er wordt diverse apparatuur geleverd, zoals een modem of tv-ontvanger. Hoe zit het precies met WiFi, of wat is een CI+ insteekkaart?

Meer over apparatuur
Installatie

Installatie

Alle installatiepakketten bevatten een duidelijke handleiding. Komt u er niet uit? Dan is een monteur installatie een uitkomst.

Aanbieders

Aanbieders

Breedbandwinkel.nl is officieel en onafhankelijk verkooppunt van de grootste aanbieders in Nederland.

Meer over aanbieders
Internet

Internet

Internet is eenvoudig in gebruik, maar wat zijn de belangrijke zaken waar u op moet letten? En hoe zit het met Megabits en Megabytes?

Meer over internet
Bellen

Bellen

Met een alles-in-één of internet en bellen pakket kunt u ook bellen, maar hoe sluit u het aan en hoe werkt nummerbehoud? U leest het hier.

Meer over bellen
Tv

Tv

Er zijn vele verschillen tussen de digitale tv diensten die worden aangeboden. Hier leest u alles over de mogelijkheden.

Meer over tv
Problemen

Problemen

Een trage verbinding of blokkerig beeld kan erg vervelend zijn. Lees hier de tips en trucs om optimaal gebruik te maken van uw abonnement.

Overige

Overige

Heeft u interesse in de verkoop van internet, bellen en tv, of heeft u bijvoorbeeld een klacht over onze dienstverlening? Wij horen het graag.