Informatie

Bestellen

Bestellen

Na je vergelijk te hebben gemaakt, kun je het abonnement snel, veilig en met extra korting via onze website bestellen.

Meer over bestellen
Technieken

Technieken

Wat is nu het werkelijke verschil tussen ADSL, VDSL, kabel en glasvezel? Of wat zijn de verschillende soorten digitale tv? Wij leggen het je uit.

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Niet alle netwerken zijn in heel Nederland beschikbaar. Zo is glasvezel nog niet overal te leveren. Onze postcodecheck biedt uitkomst!

Kosten

Kosten

Een abonnement is opgebouwd uit diverse kosten. Op onze website proberen wij dit zo duidelijk mogelijk voor je in kaart te brengen.

Apparatuur

Apparatuur

Er wordt diverse apparatuur geleverd, zoals een modem of tv-ontvanger. Hoe zit het precies met wifi, of wat is een CI+ insteekkaart?

Installatie

Installatie

Alle installatiepakketten bevatten een duidelijke handleiding. Kom je er niet uit? Dan is een monteur installatie een uitkomst.

Aanbieders

Aanbieders

Breedbandwinkel is officieel en onafhankelijk verkooppunt van de grootste aanbieders in Nederland.

Internet

Internet

Internet is eenvoudig in gebruik, maar wat zijn de belangrijke zaken waar je op moet letten? En hoe zit het met Megabits en Megabytes?

Meer over internet
Bellen

Bellen

Met een alles-in-één of internet en bellen pakket kun je ook bellen, maar hoe sluit je het aan en hoe werkt nummerbehoud? Je leest het hier.

Tv

Tv

Er zijn vele verschillen tussen de interactieve tv diensten die worden aangeboden. Hier lees je alles over de mogelijkheden.

Meer over tv
Problemen

Problemen

Een trage verbinding of blokkerig beeld kan erg vervelend zijn. Lees hier de tips en trucs om optimaal gebruik te maken van je abonnement.

Overige

Overige

Heb je interesse in de verkoop van internet, tv en bellen of heb je bijvoorbeeld een klacht over onze dienstverlening? Wij horen het graag.