Met interactieve tv van elke provider heeft u toegang tot de interactieve tv dienst Video on Demand. Video on Demand is een dienst van de digitale televisie aanbieders. Het werkt als een virtuele videotheek waarmee u op ieder gewenst moment een film of programma kunt bestellen en kijken.
Video on Demand biedt in de meeste gevallen meer dan 4.000 films en series en het wordt dagelijks aangevuld.

Video on Demand is eenvoudig via uw afstandsbediening op te roepen waarna u in dit scherm uw gewenste film of serie kunt kiezen. Eenmaal gehuurde films of series kunnen meestal 24 uur lang worden bekeken. Daarnaast is het altijd mogelijk om te pauzeren, terug- en vooruit te spoelen wanneer deze functie bij uw provider wordt aangeboden.
Standaard is het vaak zo dat Video on Demand beveiligd is met een pincode om ongeoorloofd gebruik (door bijvoorbeeld kinderen) en daarmee hoge onverwachte kosten te voorkomen. Deze pincode staat standaard vaak ingesteld op '0000' en is in de instellingen van uw ontvanger te wijzigen.

Indien u iets huurt via Video on Demand, dan worden de kosten voor deze film of serie op uw factuur vermeld.

Als u de postcodecheck in onze winkel uitvoert, kunt u uw selectie filteren op digitale televisie-abonnementen die over Video on Demand beschikken.