Postcodecheck internet, tv en bellen

Bekijk met behulp van onze postcodecheck direct de beschikbaarheid van internet, tv en bellen op jouw adres.
Met je postcode en huisnummer controleren wij vervolgens bij alle providers welke abonnementen op jouw adres beschikbaar zijn.
Uiteraard respecteren wij je privacy, de ingevulde gegevens in de postcodecheck worden niet opgeslagen voor later gebruik.

Vergelijk de beste aanbiedingen op jouw adres:


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres invullen?

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe internetprovider, is het belangrijk om te controleren of de provider internet aanbiedt op jouw adres. Dit kun je doen met behulp van een postcode check. Met deze tool vul je jouw postcode en huisnummer in om te zien welke internetpakketten beschikbaar zijn op jouw adres.

Het is belangrijk om te weten dat niet alle internetproviders beschikbaar zijn op alle adressen in Nederland. Dit kan verschillende redenen hebben. Door gebruik te maken van een postcode check, voorkom je dat je een internetpakket afsluit dat niet beschikbaar is op jouw adres.

Na het invoeren van je postcode en huisnummer doen wij de rest van het werk. Wij tonen het goedkoopste internetabonnement altijd bovenaan, tenzij je zelf op iets anders wil sorteren. Op deze manier ontdek je zelf welke internetaanbieder de beste deal voor jou heeft. Als je via ons overstapt naar je nieuwe provider bieden wij nog vele extra’s aan, denk hierbij aan onze laagste prijsgarantie, internetgarantie en de overstapservice.

Wat is de maximale snelheid internet op mijn adres?

Als er gesproken wordt over internetsnelheid, dan wordt eigenlijk altijd de downloadsnelheid genoemd. De maximale snelheid die je kan hebben op jouw woonadres is afhankelijk van het type internetverbinding dat op je adres kan leveren. In de praktijk zijn er 3 verschillende soorten internetverbindingen, DSL, kabel en glasvezel.
Doormiddel van de postcodecheck kun je zien welke soort verbindingen er leverbaar zijn op jouw adres. Bij de abonnementen zie je direct de werkelijk te behalen snelheid op jouw adres. In de praktijk komen de maximale downloadsnelheden op het volgende neer:

Type internetMaximale downloadsnelheidMaximale uploadsnelheid
Glasvezel2.000 Mb2.000 Mb
Kabel1.200 Mb1.00 Mb
VDSL200 Mb60 Mb
ADSL24 Mb2 Mb

Welke internetverbindingen zijn er mogelijk op mijn adres?

Doe onze postcode check en je ziet de resultaten meteen. Onder het filter “Internet” staan de beschikbare verbindingen op jouw adres. Hier kan je eenvoudig een specifieke verbinding uit of juist aanzetten.

Of doe de specifieke postcodecheck voor glasvezel, kabel, VDSL of ADSL. Of alleen voor Budget, Caiway, DELTA, Freedom, KPN, NLZIET, Odido, Online, Youfone of Ziggo.

Bestel hier en profiteer van:

Lees alles over onze gratis service