Glasvezel check

Heb ik glasvezel op mijn adres?

Doe de glasvezel check en zie direct of jij ook glasvezel internet kan krijgen


Glasvezel check
Vergelijk zonder postcodecheckWaarom mijn adres invullen?

Glasvezel aanbieders in Nederland

Wat is een glasvezel check?

Een glasvezel check bekijkt op basis van je postcode en huisnummer de beschikbaarheid van alle glasvezel aanbieders op die betreffende postcode en huisnummer.
Glasvezel internet is op steeds meer plekken in Nederland beschikbaar, maar helaas nog niet overal. Wil je weten of er glasvezel op jouw adres is, doen dan onze glasvezel check. Na het invullen van je postcode en huisnummer zie je niet alleen of er glasvezel internet beschikbaar is, maar krijg je ook een overzicht van alle aanbieders van glasvezel internet op jouw adres. Is er geen glasvezel beschikbaar, dan verwijzen we je door naar aanbieders van anderen soorten internet.

Welke glasvezel aanbieders zijn er?

Op dit moment bieden eigenlijk alle grote internet providers glasvezel internet aan. Uitzondering hierop is kabelaar Ziggo. Bij Ziggo gaat het internetsignaal – in de meeste gevallen – via glasvezel van A naar B. Voor het laatste gedeelte, de wijkcentrale tot het betreffende huis, gebruikt Ziggo de coaxkabel. Doordat de coaxkabel geen glasvezel kabel is, kan Ziggo dus geen glasvezel internet leveren.

Waarom glasvezel bestellen op je adres?

Internet via glasvezel heeft allerlei voordelen. Het is bijvoorbeeld niet alleen razendsnel, maar ook erg stabiel en bovendien de duurzaamste techniek voor wat betreft internet. Glasvezel internet produceert de minsten hoeveelheid koolstofdioxide (CO2) van alle soorten breedbandinternet.
Bekijk onze glasvezel pagina voor veel meer informatie over glasvezel internet.

Veelgestelde vragen over glasvezel postcodecheck

Hieronder zie je de veelgestelde vragen over de glasvezel postcodecheck.

Wie levert glasvezel op mijn adres?

Als je jouw postcode en huisnummer invoert in onze postcodecheck, zie je direct welke aanbieders glasvezel internet op jouw adres leveren.

Heeft mijn postcode glasvezel?

Vul de postcodecheck in en ontdek binnen 15 seconden of jouw postcode glasvezel heeft.

Welke aanbieders van glasvezel op mijn adres?

Als er glasvezel beschikbaar is, zijn er vaak meerdere aanbieders waar je uit kunt kiezen. Door de postcodecheck in te vullen zie je razendsnel welke aanbieders glasvezel aanbieden op jouw adres.

Welke providers bieden glasvezel in mijn buurt?

Door je postcode en huisnummer in te vullen in onze postcodecheck, zie je binnen een halve minuut welke providers glasvezel in jouw buurt aanbieden.

Is er glasvezel beschikbaar op mijn adres?

Dat ontdekt je snel door onze postcodecheck in te vullen. Je ziet dan direct of er glasvezel beschikbaar is op jouw adres en welke aanbieders er zijn.

Is er een glasvezel aansluiting op mijn adres?

Of er een aansluiting voor glasvezel op jouw adres is, kun je soms zien in de meterkast. Maar het kan ook zijn dat er wel glasvezel in de straat ligt, maar de huizen nog niet aangesloten zijn. Doe daarom de postcodecheck en ontdek wat er voor jou mogelijk is.

Hoe kan ik zien of ik glasvezel heb?

Of je glasvezel hebt, is te zien in de meterkast. Het kan ook zijn dat je adres nog niet aangesloten is, maar er al wel glasvezel beschikbaar is in de straat. Dan kun je met onze postcodecheck ontdekken of je glasvezel kunt krijgen.

Bestel hier en profiteer van:

Lees alles over onze gratis service