Freedom Internet is een jonge internetprovider die oude idealen koestert: een vrij, open en toegankelijk internet voor iedereen, waarbij veiligheid, privacy en kwaliteit de kernwaarden zijn.

Populairste Freedom aanbiedingen van april

Internet 100Mb + TV CompleetInternet 100Mb
Snelheid110 Mb110 Mb
TV zenders82-
OpnemenInclusief-
VerbindingVDSLVDSL
Levertijd14 dagen
levertijd
14 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 20,00 cashback
cashback
+
€ 20,00 cashback
cashback
+
Prijs per maand€ 65
Eenmalig € 25
Opties & bestel Meer informatie
€ 49
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
Vergelijk zelf alle Freedom internet en tv pakketten

Alles over Freedom

Freedom gaat door het vuur voor een veilig en vrij internet. Vrij van datahebzucht, vrij van de macht van het geld, vrij om het internet te gebruiken zoals het ooit bedoeld was. In 1993 zette XS4ALL de poorten tot het internet open in Nederland en wees ons de weg in de nieuwe wereld. We zetten vol in op de idealen van toen en willen de vrijheid terugveroveren. Daartoe gaat Freedom kritisch en open in gesprek met polititek, wetenschap en technologie. Met de inzet van Public Affairs agenderen we onze thema's bij politieke en maatschappelijke stakeholders en beïnvloeden we beleids- en besluitvormingsprocessen. Bij Freedom hebben we daarom een hoofd Public Affairs in de directie. We zijn niet bang om onze mening te uiten en dat geldt voor iedere medewerker. Wie bij Freedom werkt, heeft hart voor een beter internet.

Verhuizen: Freedom meenemen naar een nieuw adres

Ben je klant bij Freedom, ga je verhuizen en wil je jouw abonnement meeverhuizen? Meestal is dat geen probleem, de belangrijkste voorwaarde is dat Freedom beschikbaar is op je nieuwe adres. We hebben de mogelijkheden rondom het ['urli=internet-providers/verhuizen/freedom]verhuizen van je abonnement bij Freedom[/urli] op een rij gezet.

Opzeggen: een abonnement van Freedom beëindigen

Je kan je abonnement bij Freedom op een aantal manieren opzeggen. We hebben alle informatie voor je verzameld, inclusief informatie over het overstappen naar een andere provider.

Interactieve tv van Freedom: zenderoverzichten

Welke zenders je kan krijgen bij Freedom, verschilt per pakket. In ons zenderoverzicht zie je precies welke zenders beschikbaar zijn in welk abonnement.

Levertijd Freedom internet

Het duurt gemiddeld 14 dagen voordat internet van Freedom geleverd wordt. Dat is een gemiddelde score ten opzichte van andere providers.

Freedom bestellen?

Freedom is niet overal in Nederland te krijgen. Wilt u een abonnement van Freedom? Doe dan eerst de postcodecheck. Is Freedom beschikbaar op uw adres, dan kunt u met onze uitgebreide filters en sorteermogelijkheden snel ontdekken wat voor u het beste abonnement is.

Freedom nieuws

Grote verschillen in tarieven ESPN Compleet

Vandaag is de aftrap van het nieuwe Eredivisie seizoen. Afgelopen jaren hebben er een aantal drastische wijzigingen plaatsgevonden in de doorgifte van deze veelbekeken voetbalwedstrijden. Eerst diverse prijsverhogingen en later het gratis aanbieden van de belangrijkste wedstrijden. Voor de échte sportliefhebber die graag ESPN Compleet kijkt, lopen de tarieven nu verder uiteen dan ooit. Lees meer

Freedom voert eerste prijsverhoging door

Per 1 februari 2023 voert Freedom een aantal prijswijzigingen door voor haar internetabonnementen. De meeste abonnementen gaan met 2,00 euro per maand omhoog, ook worden een aantal juist goedkoper. De prijswijzigingen gelden voor zowel bestaande als nieuwe klanten. De tarieven voor tv, bellen en andere opties blijven gelijk. Lees meer

Black Friday: hoge korting op internet, tv en bellen

De Black Friday acties zijn dit jaar vroeger dan ooit losgebarsten. Sinds afgelopen week stunten providers al met cadeau's als een tablet, 4K TV, mesh Wifi-set en hoge kortingen. De cashbacks lopen ondertussen op tot maar liefst 100,00 euro. Wees snel, want alle acties gelden tot en met maandag 28 november! Lees meer

Nieuw glasvezelnetwerk KPN open voor andere providers

Vlak voor de zomer kondigden KPN en APG een verregaande samenwerking aan voor de versnelling van het aanleggen van glasvezel. De partijen richtten daarvoor de joint-venture Glaspoort op. Deze week maakte Glaspoort bekend dat de aanbieder het glasvezelnetwerk vanaf 1 oktober openstelt voor andere aanbieders, ook wel Wholesale Access genoemd. Lees meer

Meer Freedom nieuws

Freedom contactgegevens

Wil je contact opnemen met Freedom over je bestaande abonnement of wil je de status opvragen van je Freedom bestelling? Maak dan gebruik van onderstaande gegevens:

 • Telefonische klantenservice

  088-0115666 (Normaal/lokaal tarief).
  Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.
 • Status van je bestelling

  Telefonisch via 088-0115666 (Normaal/lokaal tarief).
 • Postadres

  Freedom Internet BV
  Melissaweg 23-25
  1033SP Amsterdam

Vergelijk de beste Freedom aanbiedingen op jouw adres:


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres invullen?