Freedom Internet is een jonge internetprovider die oude idealen koestert: een vrij, open en toegankelijk internet voor iedereen, waarbij veiligheid, privacy en kwaliteit de kernwaarden zijn.

Populairste Freedom aanbiedingen van oktober

Internet 100Mb
Internet 100Mb + Interactieve TV
Snelheid110 Mb110 Mb
TV zenders-82
Opnemen-Inclusief
VerbindingVDSLVDSL
Levertijd14 dagen
levertijd
14 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 10,00
cashback
€ 10,00
cashback
Prijs per maand€ 47€ 32
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 62,95€ 47,95
Eenmalig € 25
Opties & bestel Meer informatie
Vergelijk zelf alle Freedom internet abonnementen

Alles over Freedom

Freedom gaat door het vuur voor een veilig en vrij internet. Vrij van datahebzucht, vrij van de macht van het geld, vrij om het internet te gebruiken zoals het ooit bedoeld was. In 1993 zette XS4ALL de poorten tot het internet open in Nederland en wees ons de weg in de nieuwe wereld. We zetten vol in op de idealen van toen en willen de vrijheid terugveroveren. Daartoe gaat Freedom kritisch en open in gesprek met polititek, wetenschap en technologie. Met de inzet van Public Affairs agenderen we onze thema's bij politieke en maatschappelijke stakeholders en beïnvloeden we beleids- en besluitvormingsprocessen. Bij Freedom hebben we daarom een hoofd Public Affairs in de directie. We zijn niet bang om onze mening te uiten en dat geldt voor iedere medewerker. Wie bij Freedom werkt, heeft hart voor een beter internet.

Freedom nieuws

Nieuw glasvezelnetwerk KPN open voor andere providers

Vlak voor de zomer kondigden KPN en APG een verregaande samenwerking aan voor de versnelling van het aanleggen van glasvezel. De partijen richtten daarvoor de joint-venture Glaspoort op. Deze week maakte Glaspoort bekend dat de aanbieder het glasvezelnetwerk vanaf 1 oktober openstelt voor andere aanbieders, ook wel Wholesale Access genoemd. Lees meer

Meer Freedom nieuws

Freedom contactgegevens

Wilt u contact opnemen met Freedom over uw bestaande abonnement of wilt u de status opvragen van uw Freedom bestelling? Maak dan gebruik van onderstaande gegevens:

 • Telefonische klantenservice

  088-0115666 (Normaal/lokaal tarief).
  Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.
 • Status van uw bestelling

  Telefonisch via 088-0115666 (Normaal/lokaal tarief).
 • Postadres

  Freedom Internet BV
  Melissaweg 23-25
  1033SP Amsterdam

Vergelijk de beste Freedom aanbiedingen op uw adres:


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres opgeven?