Extra voordeel en service voor onze klanten

Breedbandwinkel biedt je extra voordeel en een aantal gratis services die je bij bestelling via de provider zelf niet krijgt. Deze extra's ontvang je alleen wanneer je het abonnement bestelt via Breedbandwinkel.
Met twintig jaar ervaring en ruim 630.000 aangesloten klanten, weten wij als geen ander waar je op moet letten bij het bestellen van je abonnement.

Van de beste aanbiedingen tot de 24 uurs internetgarantie of 'Binnen één dag online', wij doen er alles aan je overstap of aansluiting zo goedkoop, snel en eenvoudig mogelijk te maken.
Twijfel je nog? Dan adviseren wij je graag persoonlijk in één van onze negenentachtig Servicepunten.
Cashback

Cashback en laagste prijsgarantie

Het voordeel begint al bij de aanbiedingen die je terugvindt op onze website. Je ontvangt namelijk altijd minimaal € 10,00 cashback op je rekening als je via Breedbandwinkel bestelt. Bovendien hebben wij vaak exclusieve aanbiedingen met extra voordeel die je niet bij de providers terugvindt. En mocht je het bestelde abonnement achteraf elders toch goedkoper zien, dan betalen wij je zelfs het verschil dubbel terug met onze laagste prijsgarantie.

CashbackCashback CashbackLaagste prijsgarantie
Overstapservice

Overstapservice

Lijkt overstappen ingewikkeld en moet je bijvoorbeeld zelf opzeggen? Wij nemen alle rompslomp uit handen met onze gratis overstapservice. Hiermee stap je eenvoudig en zorgeloos over naar een andere provider. Tijdens de bestelling geef je aan wat je huidige situatie is en wij zorgen dat je abonnement wordt opgezegd of dat je duidelijke verdere instructies ontvangt. Je komt niet zonder internet, tv of telefoon te zitten en je neemt eventueel je telefoonnummer gratis mee naar je nieuwe provider.

OverstapserviceOverstapservice
Internetgarantie

Internetgarantie

Mocht er tijdens de overstap onverhoopt iets misgaan, dan biedt onze internetgarantie uitkomst. Dit verzekert je ervan dat je niet zonder internet komt te zitten. Je ontvangt van ons namelijk kosteloos binnen 24 uur een 4G Wifi-apparaat mocht dit nodig zijn. Met dit apparaat kun je de periode overbruggen totdat je nieuwe abonnement is opgeleverd.

InternetgarantieInternetgarantie
Binnen één dag online

Binnen één dag online

Snel internet nodig tijdens een verhuizing of heb je op het moment geen internet meer? Kies dan voor 'Binnen één dag online' en ontvang binnen 24 uur een 4G Wifi-apparaat met een databundel van 50GB of onbeperkt. Tijdens de bestelling van je nieuwe internetabonnement kun je 'Binnen één dag online' direct meebestellen.

Binnen één dag onlineBinnen één dag online
Installatiegarantie

Installatiegarantie

Bij een aantal abonnementen komt een monteur het pakket voor je installeren. Wanneer dit niet het geval is, ontvang je een doe-het-zelf pakket met duidelijk stappenplan en handleiding. Kom je er met de telefonische ondersteuning van de provider toch niet uit? Dan kun je altijd gebruikmaken van de installatiegarantie. Een monteur komt dan alsnog alles voor je installeren, op onze kosten.

InstallatiegarantieInstallatiegarantie
Breedbandwinkel Servicepunten

89 Servicepunten

Liever persoonlijk advies over welk internet en tv pakket het best bij je past? Kom langs in een van onze negenentachtig servicepunten door heel het land en wij helpen je graag verder. Wil je graag dat wij even tijd voor je vrijmaken? Dan kun je direct een afspraak inplannen wanneer het jou het best uitkomt.

Breedbandwinkel ServicepuntenServicepunten
Klantenservice

Klantenservice

Mocht je voor of na je bestelling vragen hebben, staat de Breedbandwinkel klantenservice uiteraard voor je klaar. Telefonisch, per e-mail of social media beantwoorden wij snel en vakkundig al je vragen of adviseren wij je kosteloos en onafhankelijk.

KlantenserviceKlantenservice
Bestel hier en profiteer van:

Lees alles over onze gratis service