Versnelde leveringVersnelde levering

Wilt u snel overstappen naar een andere provider of krijgt u bijvoorbeeld volgende week de sleutel van uw nieuwe woning? Kies dan voor een van de abonnementen met versnelde levering. Met een aantal providers hebben wij namelijk afspraken gemaakt over de mogelijkheid om uw bedenktermijn over te slaan. In dat geval bent u in de praktijk 14 dagen sneller aangesloten dan normaal.

Kies tijdens uw bestelling voor versnelde levering en geef aan af te willen zien van de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Er wordt dan direct gestart met oplevering van het abonnement.

Op het moment hebben wij afspraken met Online, XS4ALL en Ziggo gemaakt over de mogelijkheid tot versnelde levering. Voor overige providers gelden de normale levertijden, deze vindt u altijd terug in de specificaties van een abonnement.

Let op dat wanneer u gebruikmaakt van versnelde levering en u er alsnog voor kiest om de bestelling te annuleren, er gedeeltelijke abonnementskosten en eventuele aansluit- en gemaakte verbruikskosten door de provider in rekening zullen worden gebracht.

Vergelijk de beste aanbiedingen op uw adres:

Sla deze stap overWaarom mijn adres opgeven?
Bestel hier en profiteer van:

Lees alles over onze gratis service