Het voormalige staatsbedrijf KPN is sinds jaar en dag de toonaangevende leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten in Nederland en biedt vaste en mobiele telefonie, vast en mobiel internet, interactieve TV en Digitenne aan particuliere consumenten en bedrijven.

Populairste KPN aanbiedingen van juni

Snel Glasvezel Internet8.0SuperFiber 1 Glasvezel Internet8.0SuperFiber 1 Glasvezel Internet en TV7.7
Snelheid100 Mb1.000 Mb1.000 Mb
TV zenders--60
Opnemen--€ 4,99
VerbindingGlasvezelGlasvezelGlasvezel
Levertijd10 dagen
levertijd
10 dagen
levertijd
10 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 25,00 cashback
cashback
+
€ 25,00 cashback
cashback
+
€ 25,00 cashback
cashback
+
Prijs per maand€ 42,50€ 21,25
Eenmalig € 25
Opties & bestel Meer informatie
€ 52,50€ 26,25
Eenmalig € 25
Opties & bestel Meer informatie
€ 65€ 32,50
Eenmalig € 25
Opties & bestel Meer informatie
Vergelijk zelf alle KPN internet en tv pakketten

Alles over KPN

KPN is misschien wel de meest bekende provider van Nederland. Het is al jarenlang een toonaangevende leverancier van internet- en telefoondiensten: bij KPN kan je niet alleen vast en mobiel internet kiezen, maar ook vaste en mobiele telefonie en interactieve televisie.

Het voormalige staatsbedrijf KPN bestaat al sinds 1881, toen maakten ze het eerste openbare telefoonnet van Nederland. Inmiddels beheren ze zowel het koperen telefonienetwerk als een uitgebreid glasvezelnetwerk. Dat laatste netwerk wordt steeds verder uitgebreid. Het koperen telefonienetwerk is beschikbaar voor andere providers om VDSL te leveren. Via het glasvezelnetwerk leveren ze ook voor andere providers glasvezelinternet.

Je kan bij KPN dus kiezen voor verschillende soorten internet. Hun VDSL-abonnementen zijn praktisch overal in Nederland te krijgen. De snelheid hiervan ligt over het algemeen lager dan bij glasvezelinternet, met name qua uploadsnelheid. Het glasvezelinternet van KPN is razendsnel, maar niet op elk adres te krijgen. Doe daarom altijd onze postcodecheck om te zien welke diensten KPN op jouw adres aanbiedt. Het glasvezelnetwerk van KPN wordt echter wel weer uitgebreid. Daarnaast krijg je standaard glasvezel voor hetzelfde bedrag als VDSL zodra het op jouw adres beschikbaar wordt.

Naast internet kan je bij KPN ook terecht voor televisie en telefonie. Op het gebied van televisie kan je kiezen voor interactieve tv en Digitenne. Met Digitenne kan je zonder internet, coax-kabel of schotel televisie kijken in full-hd-kwaliteit. Interactieve tv verloopt wel via het internetsignaal en biedt uitgebreidere mogelijkheden, zoals Programma Gemist en de mogelijkheid om programma’s op te nemen. Op het gebied van telefonie biedt KPN zowel vaste als mobiele telefoondiensten. Ook op dat vlak staan ze bekend als een betrouwbare provider.

Een ander interessant aspect van KPN, is dat ze maandcontracten bieden. Ideaal voor expats die korte tijd in Nederland zijn en niet aan een 1-jarig contract vast willen zitten.

Klantvoordeel voor internet, tv en bellen via KPN

Natuurlijk biedt een Alles-in-1-pakket standaard al voordelen ten opzichte van het afnemen van losse diensten. Je betaalt een lager maandbedrag en krijgt maar 1 maandelijkse factuur. Daarnaast biedt KPN nog een aantal voordelen onder de noemer ‘Hussel’, waarmee je jouw eigen alles-in-1-pakket kan samenstellen. Zo kan je bijvoorbeeld gratis bellen met andere KPN-abonnees en krijg je 5,00 euro Entertainmentvoordeel. Dat betekent korting op bijvoorbeeld FOX Sports, Film1 of Spotify. Wil je daarnaast ook mobiele telefonie afnemen bij KPN, dan krijg je tot 7,50 euro korting. Tot slot is er ook een Kids Sim beschikbaar: een mobiel abonnement speciaal voor kinderen. Met toezicht op het verbruik, 1 gezamenlijke factuur en geen mogelijkheden om extra bundels aan te zetten die voor onverwachte kosten zorgen. Kies je voor een sim-only-abonnement bij KPN-dochter Simyo, dan krijg je gratis dubbele data en belminuten als je internet van KPN hebt.

Verhuizen: KPN meenemen naar een nieuw adres

Ben je klant bij KPN en wil je jouw abonnement meeverhuizen? Meestal is dat geen probleem, al is er niet overal glasvezelinternet beschikbaar. We hebben de mogelijkheden om een KPN-abonnement te verhuizen voor je op een rij gezet.

Opzeggen: een abonnement van KPN beëindigen

Gebruik je de diensten van KPN niet langer, dan kan je jouw abonnement opzeggen. We hebben ook informatie over het overstappen naar een andere provider toegevoegd.

Interactieve tv van KPN: zenderoverzichten

Welke zenders je kan kijken via interactieve tv van KPN, verschilt per abonnement. Daarom hebben we voor elk abonnement een zenderoverzicht voor je gemaakt.

Hoe snel wordt internet, tv en bellen van KPN geleverd?

De levertijd van de diensten van KPN ligt ontzettend laag, gemiddeld worden zowel VDSL als glasvezelinternet binnen 7 dagen geleverd. Hiermee is het de snelste provider van het land.

KPN bestellen?

Benieuwd welke diensten KPN op jouw adres aanbiedt? Doe dan de postcodecheck en kies gelijk het beste abonnement voor jouw situatie. Je kan eenvoudig sorteren en filteren tot je het perfecte abonnement hebt gevonden.

KPN nieuws

KPN prijsverhoging per 1 juli 2024

In navolging van onder andere Ziggo en Online maakt vandaag ook KPN de prijsverhogingen bekend die per 1 juli 2024 gaan gelden. Prijsvergelijker Breedbandwinkel meldt dat de prijsverhoging neerkomt op maximaal 2,00 euro per maand voor internet, afhankelijk van het abonnement. Er wordt gerekend met een inflatiecorrectie van 3,8%. Lees meer

KPN en Ziggo sluiten zich aan bij NLconnect

KPN en Ziggo zijn toegetreden tot branchevereniging NLconnect. Met de nieuwe leden zijn alle grotere telecomaanbieders van ons land bij NLconnect aangesloten: Odido en DELTA Fiber waren al bij de vereniging aangesloten, evenals 85 andere bedrijven uit de gehele telecom- en breedbandketen, waaronder Breedbandwinkel. Lees meer

Netwerk Odido uitgeroepen tot beste van Nederland

Odido steekt boven alle Nederlandse providers uit in de recente benchmarktest van vaste internetdiensten, uitgevoerd door Umlaut. Hoewel KPN het beste scoort op het gebied van mobiele netwerken, is het Odido dat de kroon spant op het vlak van vast internet. Lees meer

Gratis dubbele data bij KPN Combivoordeel

Per vandaag herintroduceert KPN 'dubbele data' voor Combivoordeel klanten die internet voor thuis combineren met mobiel. Bovenop de bestaande voordelen betekent dat twee keer zoveel gigabytes om onderweg te videobellen of je favoriete series te kijken. Lees meer

Meer KPN nieuws

KPN contactgegevens

Wil je contact opnemen met KPN over je bestaande abonnement of wil je de status opvragen van je KPN bestelling? Maak dan gebruik van onderstaande gegevens:

 • Telefonische klantenservice

  0800-0402 (gratis).
  24 uur per dag, 7 dagen per week.
 • Postadres

  KPN
  Postbus 2547
  3000 GM Utrecht

Vergelijk de beste KPN aanbiedingen op jouw adres:


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres invullen?