Online.nl is zowel de jongste als één van de oudste internetaanbieders in Nederland. Velen kennen Online.nl nog als Euronet, Wanadoo, Orange of T-Mobile Online.nl. Met de internet, interactieve TV en telefonie diensten van Online.nl kunnen zij haar klanten een alles-in-één pakket bieden met ADSL, VDSL of glasvezel, TV en telefonie.

Populairste Online aanbiedingen van oktober

Nu met€ 70 cashback
Nu met€ 70 cashback
Nu met€ 70 cashback
Maximaal Internet + Interactieve TV App
6.8
Glasvezel Internet 100Mb + Interactieve TV App
6.9
Maximaal Internet + Interactieve TV
6.8
Snelheid100 Mb100 Mb100 Mb
TV zenders696982
OpnemenInclusiefInclusiefInclusief
VerbindingVDSLGlasvezelVDSL
Levertijd16 dagen
levertijd
16 dagen
levertijd
16 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 70,00
cashback
€ 70,00
cashback
€ 70,00
cashback
Prijs per maand€ 46,50€ 29
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 51,50€ 34
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 49€ 31,50
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
Vergelijk zelf alle Online internet en tv pakketten

Alles over Online

De voorloper van Online.nl werd al in 1993 opgericht, waardoor het één van de oudste providers van Nederland is. Inmiddels leveren ze verschillende soorten snel internet, interactieve tv en goedkope telefonie.

Online.nl profileert zich als prijsvechter. U kunt er zowel glasvezelinternet als VDSL krijgen, beide via het betrouwbare KPN-netwerk. Daarnaast bieden ze ook combinatie-pakketten aan, waarbij u internet combineert met televisie, vaste telefonie of beide.

VDSL van Online.nl is op praktisch elk adres in Nederland te krijgen. Voor veel mensen is de downloadsnelheid van het internet met maximaal 100 Mb ruim voldoende. Wilt u sneller internet, waarbij vooral de uploadsnelheid aanzienlijk hoger ligt, dan kiest u voor glasvezelinternet. Dit is helaas niet overal beschikbaar, maar via onze postcodecheck ontdekt u snel wat er op uw adres verkrijgbaar is.

Interactieve tv van Online.nl maakt gebruik van het platform van CanalDigitaal. Het staat bekend om het grote zenderaanbod en de uitgebreide mogelijkheden, zoals tv opnemen en pauzeren, TV Gemist en Begin Gemist. Daarnaast krijgt u alleen bij interactieve tv van Online.nl standaard FOX Sports Eredivisie 1, 2 en 3. Ook is het mogelijk om zonder tv-ontvanger interactieve tv te krijgen, via de TV App. In dat geval krijgt u 2,50 euro korting per maand, de app is gratis. Op het gebied van vaste telefonie is het standaardpakket uit te breiden met een aantal pakketten, zoals onbeperkt bellen in Nederland, gratis bellen naar vaste nummers in Europa of zelfs gratis bellen naar vaste nummer in een groot aantal landen buiten Europa. Nummerbehoud is daarnaast ook mogelijk.

Verhuizen: Online.nl meenemen naar een nieuw adres

Afhankelijk van uw abonnement kunt u als klant van Online.nl uw abonnement wel of niet meeverhuizen naar een nieuw adres. Het is vooral belangrijk dat uw huidige vorm van internet ook op uw nieuwe adres aangeboden wordt. We hebben de opties rond het verhuizen van een abonnement bij Online.nl voor u verzameld.

Opzeggen: een abonnement van Online.nl beëindigen

U kunt uw abonnement bij Online.nl op een aantal manieren opzeggen, het maakt alleen wel uit of uw oorspronkelijke contractperiode al voorbij is. Daarom hebben we alle relevante informatie over het opzeggen van een abonnement bij Online.nl voor u verzameld. U leest er ook hoe u eenvoudig kunt overstappen naar een andere provider.

Interactieve tv van Online.nl: zenderoverzichten

Online.nl staat bekend om het grote zenderaanbod bij interactieve tv. Het exacte aanbod verschilt per pakket, dus hebben we alle mogelijke zenderoverzichten voor u op een rij gezet.

Hoe snel wordt internet, tv en bellen van Online.nl geleverd?

Normaal gesproken wordt internet, tv en bellen van Online.nl binnen 30 dagen geleverd. Dat is de langste levertijd van alle providers in Nederland. Het is mogelijk het via Breedbandwinkel te versnellen naar 16 dagen. In dat geval wordt de wettelijke bedenktijd overgeslagen en start Online.nl direct met de oplevering.

Online.nl bestellen?

Benieuwd welke diensten Online.nl op uw adres aanbiedt? Doe dan de postcodecheck en kies gelijk het beste abonnement voor uw situatie. U kunt eenvoudig sorteren en filteren tot u het perfecte abonnement heeft gevonden.

Online nieuws

Super Cadeauweken bij Online met gratis Apple AirPods

Online pakt deze week groots uit tijdens de Super Cadeauweken. Nieuwe klanten van Online kunnen kiezen uit gratis Apple AirPods, een extra Wifi-punt, gratis 4K mediaspeler of een cashback tot 70,00 euro. Ook ontvangt men de eerste 6 maanden korting op het abonnement en worden geen aansluitkosten in rekening gebracht. Lees meer

Grote verschillen in tarieven ESPN

Afgelopen jaren hebben er een aantal drastische wijzigingen plaatsgevonden in de doorgifte van Eredivisie voetbalwedstrijden. Eerst diverse prijsverhogingen, later het gratis aanbieden van de belangrijkste wedstrijden en nu de naamswijziging van FOX Sports naar ESPN. De prijzen van de aanvullende ESPN zenders lopen echter verder uiteen dan ooit. Lees meer

Black Friday: hoge korting op internet, tv en bellen

De Black Friday acties zijn dit jaar vroeger dan ooit losgebarsten. Sinds afgelopen week stunten een aantal providers al met cadeau's als draadloze hoofdtelefoons, Google Nest speakers of Wifi-sets. De cashbacks lopen ondertussen op tot maar liefst 75,00 euro. Wees snel, want alle acties gelden tot en met maandag! Lees meer

Grote verschillen in tarieven FOX Sports

Afgelopen jaren hebben er een aantal drastische wijzigingen plaatsgevonden in de doorgifte van FOX Sports. Nu vlak voor de start van het nieuwe Eredivisie voetbalseizoen blijken meer providers FOX Sports 1 gratis door te geven. De tarieven van de aanvullende Eredivisie zenders lopen echter verder uiteen dan ooit. Lees meer

Meer Online nieuws

Online contactgegevens

Wilt u contact opnemen met Online over uw bestaande abonnement of wilt u de status opvragen van uw Online bestelling? Maak dan gebruik van onderstaande gegevens:

 • Telefonische klantenservice

  088-0038500 (Normaal/lokaal tarief).
  Maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 21:00 uur.
 • Status van uw bestelling

  Statusaanvraag pagina van Online
  Het ordernummer ontvangt u per e-mail van Online.nl.
  Telefonisch via 088-0038500 (Normaal/lokaal tarief).
 • Postadres

  Online.nl
  Postbus 460
  1200AL Hilversum

Vergelijk de beste Online aanbiedingen op uw adres:


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres opgeven?