Online.nl is zowel de jongste als één van de oudste internetaanbieders in Nederland. Velen kennen Online.nl nog als Euronet, Wanadoo, Orange of T-Mobile Online.nl. Met de internet, interactieve TV en telefonie diensten van Online.nl kunnen zij haar klanten een alles-in-één pakket bieden met ADSL, VDSL of glasvezel, TV en telefonie.

Diensten van Online

 • ADSL internet
  Internet via de telefoonaansluiting, snel en goedkoop.
 • VDSL internet
  Snel internet via de telefoonaansluiting, tot 4x sneller dan ADSL internet.
 • Glasvezel internet
  Razendsnel internet via de glasvezel-aansluiting, sneller dan ADSL-, VDSL- en kabelinternet.
 • Bellen
  Vast bellen via de internetverinding, goedkoop en betrouwbaar.
 • Interactieve tv
  Beter beeld en geluid en interactieve diensten door digitale doorgifte van het tv-signaal.
 • Opgericht in: 1994
 • Aantal breedband klanten: 227.400
 • Aantal abonnementen: 32
 • Hoogste snelheid: 500 Mb

Populairste Online aanbiedingen van oktober

Alleen hier€ 30 cashback
Alleen hier€ 30 cashback
Maximaal Internet
Maximaal Internet + Bellen Basis + Interactieve TV App
Maximaal Internet + Interactieve TV App
Snelheid100 Mb100 Mb100 Mb
TV zenders-7171
Opnemen-InclusiefInclusief
Beltarief-€ 0,14-
VerbindingVDSLVDSLVDSL
Levertijd16 dagen
levertijd
16 dagen
levertijd
16 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 10,00
cashback
€ 30,00
cashback
€ 30,00
cashback
Prijs per maand€ 34€ 19
Eenmalig € 0
Opties & bestel
€ 42,50€ 27,50
Eenmalig € 0
Opties & bestel
€ 42,50€ 27,50
Eenmalig € 0
Opties & bestel
Vergelijk zelf alle Online alles-in-één pakketten

Alles over Online

Online.nl is zowel de jongste als één van de oudste internetaanbieders in Nederland. Velen kennen Online.nl nog als Euronet, Wanadoo, Orange of T-Mobile Online.nl. Met de internet, interactieve TV en telefonie diensten van Online.nl kunnen zij haar klanten een alles-in-één pakket bieden met ADSL, VDSL of glasvezel, TV en telefonie.
Online.nl bestaat sinds 1994 en is al bijna 20 jaar een toonaangevende internetprovider in Nederland. De provider levert aan meer dan een half miljoen gebruikers internet, telefonie en digitale televisie.

Online.nl internet

Online.nl biedt aantrekkelijke abonnementen met een internet snelheid tot 200 Mb (afhankelijk van het exacte adres). Bij Online.nl internet krijgt u een gratis WiFi modem in bezit voor draadloos internet in het hele huis zonder lastige kabels. Ideaal dus voor de hele familie, voor internetten op zolder of internet radio luisteren in de tuin. Daarnaast zijn ook standaard: meerdere e-mailboxen en een gratis spam- en virusfilter.

Goedkoop bellen

Vooral voor mensen die veel bellen heeft Online.nl een gunstige deal voor goedkoop bellen. Met het "Bellen Onbeperkt Nederland" abonnement belt u namelijk onbeperkt naar vaste en mobiele nummers in Nederland voor slechts € € 10,00 per maand. Daarnaast heeft Online.nl speciale bundels gemaakt voor internationaal telefoneren. Voor slechts € 5,00 per maand kunt u onbeperkt bellen naar vaste nummers in Europa of voor € 5,00 per maand onbeperkt bellen naar alle vaste nummers buiten Europa. En natuurlijk kunt u bij Online.nl gebruikmaken van voicemail en nummerbehoud.

Online.nl TV

Online.nl biedt TV aan via het goedkope draadloze ether systeem Digitenne en interactieve TV via de internetaansluiting. Digitenne is goedkoop, maar interactieve TV biedt daarentegen meer radio- en TV-zenders plus interactieve toepassingen als een gratis digitale TV gids, films & series On Demand en Programma Gemist.

Online.nl alles-in-één

Bij Online.nl kunt u losse abonnementen bestellen, 2-in-1 (internet & bellen of internet & TV) en 3-in-1 (internet, TV & bellen).

Doe voor een helder en objectief internet vergelijk de postcodecheck op Breedbandwinkel.nl. De medewerkers van onze vergelijkingssite helpen u graag met uw vragen, overstap of verlenging.

Online nieuws

Grote verschillen in tarieven FOX Sports voor topclubs

Jaarlijks vinden er wijzigingen plaats in de doorgifte en tarieven van FOX Sports. Nu vlak voor de start van het nieuwe Eredivisie 2019/2020 voetbalseizoen blijken de tarieven verder uiteen te lopen dan ooit wegens wijzigingen in programmering bij FOX Sports. Fans van de drie topclubs blijken de dupe. Lees meer

Online.nl introducteert interactieve tv zonder ontvanger

Provider Online.nl heeft vandaag haar nieuwe portfolio geïntroduceerd. Klanten ontvangen nu altijd de maximale VDSL snelheid op hun adres met Maximaal Internet en het is mogelijk te kiezen voor interactieve tv zonder losse ontvanger. In samenwerking met Canal Digitaal wordt een Smart TV app aangeboden. Lees meer

Black Friday: hoge korting op internet, tv en bellen

De Black Friday acties barsten weer los. Waar vorig jaar Ziggo nog de enige provider was die er aandacht aan schonk, doen dit jaar veel meer providers mee. Wees snel, want alle acties gelden tot en met maandag! Lees meer

Grote verschillen in tarieven Ziggo Sport en FOX Sports

De Eredivisie winterstop is bijna ten einde en het nieuwe F1-seizoen gaat in maart weer van start. Voor wie niets wil missen loont het te vergelijken, de tarieven voor Ziggo Sport en FOX Sports lopen namelijk fors uiteen. Nieuwkomer Youfone blijkt het goedkoopst voor de sportfanaat. Lees meer

Meer Online nieuws

Online contactgegevens

Wilt u contact opnemen met Online over uw bestaande abonnement of wilt u de status opvragen van uw Online bestelling? Maak dan gebruik van onderstaande gegevens:

 • Telefonische klantenservice

  088-0038500 (Normaal/lokaal tarief).
  Maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 21:00 uur.
 • Status van uw bestelling

  Statusaanvraag pagina van Online
  Het ordernummer ontvangt u per e-mail van Online.nl.
  Telefonisch via 088-0038500 (Normaal/lokaal tarief).
 • Postadres

  Online.nl
  Postbus 460
  1200AL Hilversum

Vergelijk de beste Online aanbiedingen op uw adres:

Sla deze stap overWaarom mijn adres opgeven?