Online is zowel de jongste als één van de oudste internetaanbieders in Nederland. Velen kennen Online nog als Euronet, Wanadoo, Orange of T-Mobile Online. Met de internet, interactieve TV en telefonie diensten van Online kunnen zij haar klanten een alles-in-één pakket bieden met ADSL, VDSL of glasvezel, TV en telefonie.

Diensten van Online

 • ADSL internet
  Internet via de telefoonaansluiting, snel en goedkoop.
 • VDSL internet
  Snel internet via de telefoonaansluiting, tot 4x sneller dan ADSL internet.
 • Glasvezel internet
  Razendsnel internet via de glasvezel-aansluiting, sneller dan ADSL-, VDSL- en kabelinternet.
 • Bellen
  Vast bellen via de internetverinding, goedkoop en betrouwbaar.
 • Interactieve tv
  Beter beeld en geluid en interactieve diensten door digitale doorgifte van het tv-signaal.
 • Opgericht in: 1994
 • Aantal breedband klanten: 227.400
 • Aantal abonnementen: 22
 • Hoogste snelheid: 200 Mb

Alles over Online

Online is zowel de jongste als één van de oudste internetaanbieders in Nederland. Velen kennen Online nog als Euronet, Wanadoo, Orange of T-Mobile Online. Met de internet, interactieve TV en telefonie diensten van Online kunnen zij haar klanten een alles-in-één pakket bieden met ADSL, VDSL of glasvezel, TV en telefonie.
Online bestaat sinds 1994 en is al bijna 20 jaar een toonaangevende internetprovider in Nederland. De provider levert aan meer dan een half miljoen gebruikers internet, telefonie en digitale televisie.

Online internet

Online biedt aantrekkelijke abonnementen met een internet snelheid tot 200 Mb (afhankelijk van het exacte adres). Bij Online internet krijgt u een gratis WiFi modem in bezit voor draadloos internet in het hele huis zonder lastige kabels. Ideaal dus voor de hele familie, voor internetten op zolder of internet radio luisteren in de tuin. Daarnaast zijn ook standaard: meerdere e-mailboxen en een gratis spam- en virusfilter.

Goedkoop bellen

Vooral voor mensen die veel bellen heeft Online een gunstige deal voor goedkoop bellen. Met het "Bellen Onbeperkt Nederland" abonnement belt u namelijk onbeperkt naar vaste en mobiele nummers in Nederland voor slechts € € 10,00 per maand. Daarnaast heeft Online speciale bundels gemaakt voor internationaal telefoneren. Voor slechts € 5,00 per maand kunt u onbeperkt bellen naar vaste nummers in Europa of voor € 5,00 per maand onbeperkt bellen naar alle vaste nummers buiten Europa. En natuurlijk kunt u bij Online gebruikmaken van voicemail en nummerbehoud.

Online TV

Online biedt TV aan via het goedkope draadloze ether systeem Digitenne en interactieve TV via de internetaansluiting. Digitenne is goedkoop, maar interactieve TV biedt daarentegen meer radio- en TV-zenders plus interactieve toepassingen als een gratis digitale TV gids, films & series On Demand en Programma Gemist.

Online alles-in-één

Bij Online kunt u losse abonnementen bestellen, 2-in-1 (internet & bellen of internet & TV) en 3-in-1 (internet, TV & bellen).

Doe voor een helder en objectief internet vergelijk de postcodecheck op Breedbandwinkel.nl. De medewerkers van onze vergelijkingssite helpen u graag met uw vragen, overstap of verlenging.

Online nieuws

Grote verschillen in tarieven Ziggo Sport en FOX Sports

De Eredivisie winterstop is bijna ten einde en het nieuwe F1-seizoen gaat in maart weer van start. Voor wie niets wil missen loont het te vergelijken, de tarieven voor Ziggo Sport en FOX Sports lopen namelijk fors uiteen. Nieuwkomer Youfone blijkt het goedkoopst voor de sportfanaat. Lees meer

Grote verschillen in tarieven FOX Sports

Afgelopen seizoen hebben er een aantal drastische wijzigingen plaatsgevonden in de doorgifte van FOX Sports. De tarieven voor het voetbalseizoen 2017/2018 lopen hierdoor dit jaar verder uiteen dan ooit. Lees meer

Miljoenen huishoudens contractvrij door prijsverhogingen

Wegens diverse tariefsverhogingen bij providers KPN, Telfort, XS4ALL, Online en Ziggo zijn ruim 5.000.000 Nederlandse huishoudens nu contractvrij met hun internet, bellen en tv abonnement. Opvallend is dat klanten die willen overstappen zelf op moeten zeggen en geen gebruik kunnen maken van de overstapservice. Lees meer

Providers trekken beltarieven gelijk

Er valt voor de consument weinig meer te kiezen als het aankomt op beltarieven voor vast bellen. Kort na elkaar volgen zowel KPN, Telfort, XS4ALL, Ziggo, Vodafone en Online met een tariefsverhoging naar 11 cent per minuut en een starttarief van 11 cent per gesprek. Lees meer

Online contactgegevens

Wilt u contact opnemen met Online over uw bestaande abonnement of wilt u de status opvragen van uw Online bestelling? Maak dan gebruik van onderstaande gegevens:

 • Telefonische klantenservice

  0900-9515 (eenmalig € 0,50 plus uw gebruikelijke belkosten).
  Maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 21:00 uur en zondag en feestdagen van 12.00 tot 19.00 uur.
 • Status van uw bestelling

  Statusaanvraag pagina van Online
  Het e-mailadres en wachtwoord ontvangt u per post van Online.
  Telefonisch via 0900-9515 (eenmalig € 0,50 plus uw gebruikelijke belkosten).
 • Postadres

  Online.nl
  Postbus 16156
  2500BD Den Haag

Best verkochte Online pakketten

Veeg over het scherm om te vergelijken (1/3)

     
Internet 30Mb
Internet 100Mb
Internet en TV 30Mb
Alleen hier met € 10,00 cashback
Vaste prijs per maand.
Geldig t/m 31 januari 2018
Alleen hier met € 10,00 cashback
Vaste prijs per maand.
Geldig t/m 31 januari 2018
Alleen hier met € 10,00 cashback
3 maanden voor € 29,00 per maand.
Hierna betaalt u € 39,00 per maand.
Geldig t/m 31 januari 2018

Internet

 • 30 Mb VDSL internet
 • Gratis draadloos WiFi modem

Internet

 • Supersnel 100 Mb VDSL internet
 • Gratis draadloos WiFi modem

Internet

 • 30 Mb VDSL internet
 • Gratis draadloos WiFi modem

Tv

Tv

Tv

€ 28,50 / maand
€ 337,00 / jaar
€ 32,00 / maand
€ 379,00 / jaar
€ 39,00 / maand
€ 460,50 / jaar
     

Een ogenblik geduld a.u.b.

Op dit moment wordt uw adres gecontroleerd bij Online. Dit kan maximaal 15 seconden duren.

Ik ben op zoek naar:

Mijn postcode en huisnummer:

Waarom mijn adres opgeven?