Online.nl is zowel de jongste als één van de oudste internetaanbieders in Nederland. Velen kennen Online.nl nog als Euronet, Wanadoo, Orange of T-Mobile Online.nl. Met de internet, interactieve TV en telefonie diensten van Online.nl kunnen zij haar klanten een alles-in-één pakket bieden met ADSL, VDSL of glasvezel, TV en telefonie.

Diensten van Online

 • ADSL internet
  Internet via de telefoonaansluiting, snel en goedkoop.
 • VDSL internet
  Snel internet via de telefoonaansluiting, tot 4x sneller dan ADSL internet.
 • Glasvezel internet
  Razendsnel internet via de glasvezel-aansluiting, sneller dan ADSL-, VDSL- en kabelinternet.
 • Bellen
  Vast bellen via de internetverinding, goedkoop en betrouwbaar.
 • Interactieve tv
  Beter beeld en geluid en interactieve diensten door digitale doorgifte van het tv-signaal.
 • Opgericht in: 1994
 • Aantal breedband klanten: 227.400
 • Aantal abonnementen: 38
 • Hoogste snelheid: 500 Mb

Populairste Online aanbiedingen van oktober

Alleen hier€ 30 cashback
Alleen hier€ 30 cashback
Maximaal Internet + Interactieve TV App
6.4
Glasvezel Internet 100Mb + Interactieve TV App
6.6
Maximaal Internet
7.2
Snelheid100 Mb100 Mb100 Mb
TV zenders6969-
OpnemenInclusiefInclusief-
VerbindingVDSLGlasvezelVDSL
Levertijd16 dagen
levertijd
16 dagen
levertijd
16 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 30,00
cashback
+
€ 30,00
cashback
+
€ 10,00
cashback
+
Prijs per maand€ 45€ 27,50
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 50€ 32,50
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 36€ 21
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
Vergelijk zelf alle Online internet en tv pakketten

Alles over Online

Online.nl is zowel de jongste als één van de oudste internetaanbieders in Nederland. Velen kennen Online.nl nog als Euronet, Wanadoo, Orange of T-Mobile Online.nl. Met de internet, interactieve TV en telefonie diensten van Online.nl kunnen zij haar klanten een alles-in-één pakket bieden met ADSL, VDSL of glasvezel, TV en telefonie.
Online.nl bestaat sinds 1994 en is al bijna 20 jaar een toonaangevende internetprovider in Nederland. De provider levert aan meer dan een half miljoen gebruikers internet, telefonie en digitale televisie.

Online.nl internet

Online.nl biedt aantrekkelijke abonnementen met een internet snelheid tot 200 Mb (afhankelijk van het exacte adres). Bij Online.nl internet krijgt u een gratis WiFi modem in bezit voor draadloos internet in het hele huis zonder lastige kabels. Ideaal dus voor de hele familie, voor internetten op zolder of internet radio luisteren in de tuin. Daarnaast zijn ook standaard: meerdere e-mailboxen en een gratis spam- en virusfilter.

Goedkoop bellen

Vooral voor mensen die veel bellen heeft Online.nl een gunstige deal voor goedkoop bellen. Met het "Bellen Onbeperkt Nederland" abonnement belt u namelijk onbeperkt naar vaste en mobiele nummers in Nederland voor slechts € € 10,00 per maand. Daarnaast heeft Online.nl speciale bundels gemaakt voor internationaal telefoneren. Voor slechts € 5,00 per maand kunt u onbeperkt bellen naar vaste nummers in Europa of voor € 5,00 per maand onbeperkt bellen naar alle vaste nummers buiten Europa. En natuurlijk kunt u bij Online.nl gebruikmaken van voicemail en nummerbehoud.

Online.nl TV

Online.nl biedt TV aan via het goedkope draadloze ether systeem Digitenne en interactieve TV via de internetaansluiting. Digitenne is goedkoop, maar interactieve TV biedt daarentegen meer radio- en TV-zenders plus interactieve toepassingen als een gratis digitale TV gids, films & series On Demand en Programma Gemist.

Online.nl alles-in-één

Bij Online.nl kunt u losse abonnementen bestellen, 2-in-1 (internet & bellen of internet & TV) en 3-in-1 (internet, TV & bellen).

Doe voor een helder en objectief internet vergelijk de postcodecheck op Breedbandwinkel.nl. De medewerkers van onze vergelijkingssite helpen u graag met uw vragen, overstap of verlenging.

Online nieuws

Grote verschillen in tarieven FOX Sports

Afgelopen jaren hebben er een aantal drastische wijzigingen plaatsgevonden in de doorgifte van FOX Sports. Nu vlak voor de start van het nieuwe Eredivisie voetbalseizoen blijken meer providers FOX Sports 1 gratis door te geven. De tarieven van de aanvullende Eredivisie zenders lopen echter verder uiteen dan ooit. Lees meer

Coronacrisis en ruzie funest voor FOX en Discovery

Het heeft er alle schijn van dat de eerste golf van de coronacrisis langzaam maar zeker aan het afnemen is. Toch is de crisis in vele opzichten nog lang niet bedwongen. Zo waren de afgelopen weken ook de gevolgen voor tv-providers als Ziggo, Canal Digitaal en KPN en de zenders van FOX Sports en Discovery volop in het nieuws. Lees meer

Online.nl wijzigt tarieven en breidt glasvezel uit

Afgelopen weken werden de jaarlijkse prijswijzigingen van KPN, XS4ALL en Ziggo al bekend, nu volgt ook provider Online.nl. De VDSL internetabonnementen stijgen met 2,00 euro per maand terwijl alles-in-1 pakketten maar liefst 5,00 euro per maand duurder worden. Opvallend is dat de Online.nl glasvezelabonnementen via het netwerk van KPN per vandaag fors in prijs zijn verlaagd. Lees meer

Providers bieden gratis tv-zenders tijdens coronacrisis

Nederland kampt al enkele weken met de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus. Veel mensen zitten hierdoor noodgedwongen thuis. Om de verveling helpen tegen te gaan hebben bijna alle tv-aanbieders besloten de komende tijd een aantal betaalzenders gratis aan te bieden aan hun klanten. Lees meer

Meer Online nieuws

Online contactgegevens

Wilt u contact opnemen met Online over uw bestaande abonnement of wilt u de status opvragen van uw Online bestelling? Maak dan gebruik van onderstaande gegevens:

 • Telefonische klantenservice

  088-0038500 (Normaal/lokaal tarief).
  Maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 21:00 uur.
 • Status van uw bestelling

  Statusaanvraag pagina van Online
  Het ordernummer ontvangt u per e-mail van Online.nl.
  Telefonisch via 088-0038500 (Normaal/lokaal tarief).
 • Postadres

  Online.nl
  Postbus 460
  1200AL Hilversum

Vergelijk de beste Online aanbiedingen op uw adres:


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres opgeven?