Verhuizen bij internet provider Online.nl

Zit u momenteel met uw internet, tv en of telefonie bij internet provider Online.nl en gaat u verhuizen of heeft u verhuisplannen? Neem dan onderstaande checklist even door zodat u weet dat u niet zonder internet komt te zitten.

1. Bent u al contractvrij?

Bent u langer dan 1 jaar klant bij Online.nl en heeft u nog steeds hetzelfde abonnement dan is de kans erg groot dat u contractvrij bent. U heeft dan in principe twee opties.

U kunt er voor kiezen om uw huidige Online.nl internet abonnement mee te verhuizen naar het nieuwe adres. Online.nl moet daar natuurlijk wel de dienst(en) kunnen leveren. Op Breedbandwinkel kunt u zelf ontdekken of Online.nl deze diensten ook levert op uw nieuwe adres. Kiest u ervoor dat u alles wilt verhuizen naar het nieuwe adres? Online.nl vraagt 30 euro voor het verhuizen van uw verbinding. Het is dus eigenlijk voordeliger om over te stappen naar een nieuwe provider.

Wilt u liever overstappen naar een andere provider en geld besparen? Dan zit u hier goed. Een nieuwe internet abonnement (met of zonder telefonie en TV) is in de meeste gevallen een voordelige keuze. Heel veel providers hebben voor een bepaalde periode vaak een extra korting op de maandprijs.

Doe hier onze postcodecheck en ontdek welke aanbieders op uw nieuwe adres kunnen leveren.

2. Contractduur nog niet voorbij?

Zit u nog niet langer dan 1 jaar bij Online dan is de kans groot dat u nog niet contractvrij bent. Ook nu heeft u in principe twee opties:

  1. U kunt het huidige Online abonnement afkopen en overstappen naar een nieuwe provider
  2. Wilt u uw Online abonnement meeverhuizen? Neem dan contact op met de klantenservice van Online of log in op Mijn Online.nl

3. Telefoonnummer meenemen?

U kunt uw telefoonnummer meenemen als u binnen dezelfde netnummer regio blijft wonen. Als u naar een andere regio verhuist en het netnummer daardoor verandert, bijvoorbeeld van Amsterdam (020-) naar Utrecht (030-), dan krijgt u een nieuw telefoonnummer van Online.nl.

Meer weten over internet providers?

Meer informatie over internet providers leest u hier