Verhuizen bij internet provider Online

Zit je momenteel met je internet, tv en/of bellen bij internet provider Online en ga je verhuizen of heb je verhuisplannen? Neem dan onderstaande checklist even door zodat je zeker weet dat je niet zonder internet komt te zitten.

1. Ben je al contractvrij?

Ben je langer dan 1 jaar klant bij Online en heb je nog steeds hetzelfde abonnement dan is de kans erg groot dat je contractvrij bent. Je hebt dan in principe twee opties.

Je kan er voor kiezen om je huidige Online internet abonnement mee te verhuizen naar het nieuwe adres. Online moet daar natuurlijk wel de dienst(en) kunnen leveren. Op Breedbandwinkel kun je zelf ontdekken of Online deze diensten ook levert op jouw nieuwe adres.

Kies je ervoor dat je alles wil verhuizen naar het nieuwe adres? Online biedt dan twee opties. Je kunt het huidige abonnement behouden en je betaalt dan € 30,00 verhuiskosten. De andere optie is een verlenging voor 12 maanden en dan zullen er geen verhuiskosten in rekening gebracht worden.

Wil je liever overstappen naar een andere provider en geld besparen? Dan zit je hier goed. Een nieuwe internet abonnement (met of zonder bellen en tv) is in de meeste gevallen een voordelige keuze. Heel veel providers hebben voor een bepaalde periode vaak een extra korting op de maandprijs.

Doe hier onze postcodecheck en ontdek welke aanbieders op je nieuwe adres kunnen leveren.

2. Contractduur nog niet voorbij?

Zit je nog niet langer dan 1 jaar bij Online dan is de kans groot dat je nog niet contractvrij bent. Ook nu heb je in principe twee opties:

  1. Je kan het huidige Online abonnement afkopen en overstappen naar een nieuwe provider
  2. Wil je je Online abonnement meeverhuizen? Neem dan contact op met de klantenservice van Online of log in op Mijn Online

3. Telefoonnummer meenemen?

Je kan je telefoonnummer meenemen als je binnen dezelfde netnummer regio blijft wonen. Als je naar een andere regio verhuist en het netnummer daardoor verandert, bijvoorbeeld van Utrecht (030-) naar Amsterdam (020-), dan krijg je een nieuw telefoonnummer van Online.

Meer weten over internet providers?

Meer informatie over internet providers lees je hier