Internet providers

Nederland kent verschillende internet providers op het gebied van ADSL/VDSL, kabel en glasvezel. Alle belangrijke internet providers zijn opgenomen op Breedbandwinkel.

Verreweg de grootste internet provider die levert over de kabel is Ziggo. Ziggo opereert landelijk, met uitzondering van Zeeland en een aantal gebieden waar providers als Caiway internet leveren.
Op de ADSL(2)/VDSL(2) markt zijn een stuk meer providers actief in Nederland. KPN, XS4ALL, Telfort, Online, T-Mobile en Tele2 zijn de bekendste providers op deze markt.

Er komen steeds meer glasvezel providers in Nederland. De glasvezel aanbieders die actief zijn op Breedbandwinkel zijn Caiway, Fiber, KPN, Online, Tele2, Telfort, T-Mobile en XS4ALL. Glasvezel heeft helaas nog geen landelijke dekking. Niet iedereen heeft dus de mogelijkheid een glasvezel abonnement te bestellen.

Internet providers vergelijken

Wilt u alle actuele abonnementen van de verschillende internet providers vergelijken? Doet u dan onze postcodecheck. Hierin ziet u precies welke internet aanbieders hun diensten op uw adres leveren. De meeste abonnementen kunt u tegenwoordig ook bestellen als voordelig alles-in-één pakket met interactieve tv en bellen.

Het aanbod van internet providers is hoog op onze website. Mocht u op zoek zijn naar de goedkoopste provider dan zit u hier goed. Bestellen via Breedbandwinkel is namelijk door de hoge kortingen altijd goedkoper dan bij de provider zelf. Ook voor de beste internet provider of juist de snelste internet provider bent u aan het juiste adres. Wij zetten alle providers op een rij zodat u zelf kunt vergelijken op de vlakken die u het belangrijkst vindt.

Breedbandwinkel is altijd minimaal tien euro goedkoper dan de provider. Wij zijn telefonisch gratis te bereiken en onze deskundige klantenservice geeft u graag advies over ons totaalaanbod. Heeft u uw ideale internet provider en abonnement gevonden? Dan kunt u direct bij ons bestellen en wij regelen uw overstap.