Internet providers

Ben je op zoek naar een nieuwe internetprovider? Dan heb je in Nederland ontzettend veel te kiezen. Er zijn internetproviders die ADSL/VDSL, kabel- of glasvezelinternet aanbieden. Sommige aanbieders bieden meerdere soorten internet aan. Op Breedbandwinkel kan je de grootste internetproviders vergelijken, zodat het eenvoudig is om de beste te vinden. Wij vergelijken en werken momenteel samen met tien verschillende internet providers namelijk Budget, Caiway, DELTA, Freedom, KPN, NLZIET, Odido, Online, Youfone en Ziggo. Bestel je na het vergelijken van al deze internet providers ook bij ons het abonnement, dan zorgen wij er uiteraard voor dat de overstap vlekkenloos verloopt. Wij hebben inmiddels 595.163 klanten laten overstappen en onze service wordt beoordeeld met een 9,3.

Beste internet providers

De grootste internet provider in Nederland is KPN. KPN biedt DSL- en glasvezelinternet aan en heeft een uitstekende reputatie als het gaat om betrouwbaarheid en snelheid. De DSL internetverbindingen van KPN zijn vrijwel in heel Nederland te verkrijgen en bieden een snelheid tot 100 Mb, de glasvezelverbinding van internet provider KPN kan tot wel 1.000 Mb halen.

Een andere uitstekende internetprovider is Ziggo. Ziggo is de grootste kabelaanbieder in Nederland en biedt zeer snelle kabelinternetverbindingen aan. Met Ziggo kan je kiezen uit verschillende internet abonnementen, variërend van 50 Mb tot 1.000 Mb. Tevens biedt Ziggo een breed assortiment aan interactieve tv en telefoondiensten, waardoor het een populaire keuze is voor mensen die op zoek zijn naar internet en tv of een alles in 1 abonnement.

Odido is ook een uitstekende internet provider in Nederland, zij bieden net zoals KPN DSL en glasvezel abonnementen aan. Odido heeft inmiddels een goede reputatie als het gaat om klantenservice en biedt ook een zeer variërend aanbod aan.

Wil je weten wat onze klanten vinden van alle providers en verschillende pakketten?

Er zijn veel goede internetproviders in Nederland om uit te kiezen, door te kijken naar snelheid, betrouwbaarheid en klantenservice kan je de provider vinden die het beste bij jou past.

Glasvezelinternet aanbieders

Glasvezelinternet is steeds beter beschikbaar in Nederland, er wordt hard gewerkt om een zo groot mogelijk deel van Nederland aan te sluiten op het snelste internet dat momenteel mogelijk is. Internet providers die nu glasvezelinternet aanbieden zijn onder andere Caiway, KPN, Online, Odido, Youfone, Budget en Freedom. De grootste voordelen van glasvezel internet zijn de enorm hoge snelheid die het kan halen, de even snelle uploadsnelheid, de stabiele verbinding en het feit dat het de meest milieuvriendelijke vorm van internet is. Daar staat tegenover dat het niet het goedkoopste is én dat het helaas nog niet in heel Nederland beschikbaar is.

Ons advies: het goedkoopste, snelste of beste internet en tv pakket

Alleen hier€ 80 cashback
Glasvezel Internet en TV Budget6.2
GoedkoopsteHet goedkoopste landelijk verkrijgbare internet en tv pakket, gebaseerd op prijs per jaar.
Doe de postcodecheck om het goedkoopste internet en tv pakket op jouw adres te bekijken.
Glasvezel Flexpakket 2.000Mb + Interactieve TV6.4
SnelsteHet snelste landelijk verkrijgbare internet en tv pakket, gebaseerd op downloadsnelheid.
Doe de postcodecheck om het snelste internet en tv pakket op jouw adres te bekijken.
Snel Internet en TV8.5
BesteHet beste landelijk verkrijgbare internet en tv pakket, gebaseerd op klantbeoordelingen.
Doe de postcodecheck om het beste internet en tv pakket op jouw adres te bekijken.
Snelheid75 Mb2.000 Mb100 Mb
TV zenders707360
Opnemen-Inclusief€ 4,99
VerbindingGlasvezelGlasvezelVDSL
Levertijd14 dagen
levertijd
10 dagen
levertijd
3 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 80,00 cashback
cashback
+
€ 10,00 cashback
cashback
+
€ 10,00 cashback
cashback
+
Prijs per maand€ 45€ 35
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 72,50€ 45
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 55€ 27,50
Eenmalig € 25
Opties & bestel Meer informatie
Vergelijk zelf alle internet en tv pakketten