NLZIET is een samenwerkingsverband tussen een aantal grote Nederlandse omroepen. Het is een online tv-dienst waarbij u voor een vast bedrag per maand 36 tv-zenders kunt bekijken. U heeft geen los tv-abonnement nodig en hoeft ook geen internetabonnement met televisiepakket af te nemen.

Populairste NLZIET aanbiedingen van september

NLZIET
TV zenders36
Opnemen-
LevertijdDirect
levertijd
Cashback of voordeel
€ 10,00
cashback
Prijs per maand€ 7,95€ 0
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
Vergelijk zelf alle NLZIET tv abonnementen

Alles over NLZIET

NLZIET is een samenwerkingsverband tussen een aantal grote Nederlandse omroepen. Het is een online tv-dienst waarbij u voor een vast bedrag per maand 36 tv-zenders kunt bekijken. U heeft geen los tv-abonnement nodig en hoeft ook geen internetabonnement met televisiepakket af te nemen. Daarnaast biedt het platform nog een aantal extra mogelijkheden die vergelijkbaar zijn met de mogelijkheden van interactieve tv bij veel internetproviders.

Nadat u een account heeft aangemaakt bij NLZIET, kunt u direct beginnen met tv kijken. Dat kan op uw tablet, laptop of smartphone, maar met bijvoorbeeld een Chromecast of Apple TV is het ook mogelijk op een groot scherm te kijken. Ook hebben steeds meer moderne Smart-tv's een eigen NLZIET app. Op deze manier doet het niet onder voor tv-kijken via een normaal tv-abonnement. Een groot voordeel is dat u NLZIET op 2 apparaten tegelijkertijd kunt gebruiken. Daarnaast is het een ideale oplossing voor mensen die tevreden zijn met hun losse internetabonnement maar wel meer mogelijkheden willen hebben op het gebied van televisie.

Interactieve tv via NLZIET

Natuurlijk kunt u via NLZIET altijd live televisie kijken. Er zitten 36 zenders in het aanbod van de NPO, RTL, SBS en de regionale publieke omroepen. In het zenderoverzicht ziet u precies welke zenders u kunt bekijken met NLZIET. Naast live tv-kijken heeft u bij NLZIET nog een aantal interactieve mogelijkheden.

Uitzending gemist bij NLZIET

1 van de belangrijkste functies is natuurlijk dat u gemiste programma’s terug kunt kijken. In sommige gevallen kan dat tot wel 365 dagen terug en zonder reclame.

Vooruitkijken bij NLZIET

Een erg interessante functie bij NLZIET is dat u sommige programma’s niet alleen live of terug, maar ook vooruit kunt kijken. Dus als u echt niet kunt wachten tot de volgende aflevering van uw favoriete programma, dan biedt NLZIET de uitkomst.

Kijken in de hele EU met NLZIET

NLZIET is niet alleen in Nederland te gebruiken, maar in alle landen van de Europese Unie. Het enige dat u nodig heeft, naast een abonnement op NLZIET, is een internetverbinding. Dit kan uw mobiele abonnement zijn, of de wifi-verbinding in uw verblijf in het buitenland.

Voordelen NLZIET op een rij

We zetten de verschillende voordelen van NLZIET voor u op een rijtje:

 • 36 live tv-zenders van NPO, RTL, SBS en de regionale omroepen
 • Tot 365 dagen terugkijken en soms zelfs vooruit
 • Kijk op uw smart-tv, computer, tablet of smartphone
 • In de hele EU kijken, dus ook op vakantie
 • Kijk op 2 apparaten tegelijk
 • Maandelijks opzegbaar

NLZIET 2 maanden gratis proberen?

Wilt u eens ervaren hoe het is om tv te kijken met NLZIET? Dan kunt u het nu 2 maanden gratis uitproberen via Breedbandwinkel. Normaal gesproken betaalt u € 7,95 per maand, maar wij nemen de eerste 2 maanden voor onze rekening. U zit nergens aan vast, want het abonnement is maandelijks opzegbaar.

NLZIET nieuws

Smart-tv bezit en gebruik van smart-tv apps stijgt

Het afgelopen jaar is het aantal huishoudens dat beschikt over een smart-tv verder gestegen. Eind 2020 had bijna de helft van de huishoudens (47%) een slimme televisie. Een jaar eerder was dat nog iets meer dan vier op de tien huishoudens (42%). Daarnaast steeg ook het gebruik van apps op smart-tv’s, met name door de toenemende populariteit van streaming diensten. Lees meer

2 maanden gratis NLZIET bij uw internetabonnement

Waarom ouderwets tv kijken als u zelf kunt bepalen wanneer u wat kijkt? Bestel uw internet, tv en/of bellen abonnement via Breedbandwinkel en ontvang 2 maanden gratis NLZIET ter waarde van 15,90 euro. Lees meer

NLZIET vernieuwt app en voegt zenders toe

NLZIET, de online tv-aanbieder van de Nederlandse zendergroepen NPO, RTL en Talpa TV, heeft een vernieuwde versie van haar app uitgebracht. De nieuwe app is zo ontworpen dat de beschikbare content beter weergegeven wordt. Daarnaast geeft de NLZIET-app nu per gebruiker persoonlijke kijktips voor films, series en tv-programma's. Lees meer

Meer NLZIET nieuws

NLZIET contactgegevens

Wilt u contact opnemen met NLZIET over uw bestaande abonnement of wilt u de status opvragen van uw NLZIET bestelling? Maak dan gebruik van onderstaande gegevens:

 • Telefonische klantenservice

  085-0013160 (Normaal/lokaal tarief).
  Telefonisch maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 18:00 uur. De online klantenservice is bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 22:00 uur en zaterdag en zondag van 12:00 tot 20:00 uur.
 • Postadres

  NLZIET
  Koos Postemalaan 4
  1217 ZC Hilversum

Vergelijk de beste NLZIET aanbiedingen op uw adres:


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres opgeven?