NLZIET is een samenwerkingsverband tussen een aantal grote Nederlandse omroepen. Het is een online tv-dienst waarbij je voor een vast bedrag per maand ruim 40 tv-zenders kunt bekijken. Je hebt geen los tv-abonnement nodig en je hoeft ook geen internetabonnement met televisiepakket af te nemen.

Populairste NLZIET aanbiedingen van mei

PremiumExtra Basis
TV zenders405140
Opnemen---
LevertijdDirect
levertijd
Direct
levertijd
Direct
levertijd
Cashback of voordeel
€ 20,00 cashback
cashback
+
€ 20,00 cashback
cashback
+
€ 20,00 cashback
cashback
+
Prijs per maand€ 9,95
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 11,95
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 7,95
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
Vergelijk zelf alle NLZIET tv abonnementen

Alles over NLZIET

Ben je op zoek naar een manier om je favoriete Nederlandse tv-programma's te bekijken, waar en wanneer je maar wilt? Met NLZIET hoef je nooit meer een aflevering te missen. NLZIET is dé streamingdienst in Nederland waarmee je toegang krijgt tot een uitgebreide bibliotheek van populaire Nederlandse tv-zenders. Of je nu een fan bent van drama, sport, entertainment of nieuws, met NLZIET geniet je van de beste Nederlandse televisiecontent, rechtstreeks op je favoriete apparaat.

Met NLZIET hoef je niet langer gebonden te zijn aan vaste uitzendtijden of het gedoe van het opnemen van programma's. Met één abonnement krijg je onbeperkt toegang tot een breed scala aan programma's van de populairste Nederlandse zenders, waaronder NPO, RTL en SBS. Of je nu een nieuwe aflevering wilt bekijken of een gemiste aflevering wilt inhalen, met NLZIET heb je altijd de controle over je kijkervaring.

Exclusieve content en je favoriete series

NLZIET biedt niet alleen toegang tot actuele tv-programma's, maar heeft ook exclusieve content en vele series. Geniet van originele series, documentaires en films die alleen beschikbaar zijn op NLZIET. Daarnaast kun je met NLZIET terug in de tijd gaan en klassieke Nederlandse programma's herontdekken. Of je nu houdt van oude komedies, legendarische spelshows of onvergetelijke talkshows, met NLZIET beleef je de alles weer opnieuw.

Gemakkelijk en flexibel kijken

Met NLZIET heb je de vrijheid om te kijken zoals jij dat wilt. Stream je favoriete programma's op je smart-tv, laptop, tablet of smartphone, waar en wanneer het jou uitkomt. Met een stabiel internetabonnement kun je eenvoudig schakelen tussen apparaten en je kijkervaring naadloos voortzetten. Bovendien biedt NLZIET de mogelijkheid om programma's te downloaden en offline te bekijken, zodat je zelfs zonder internetverbinding kunt genieten van je favoriete content.

Probeer NLZIET vandaag nog

Kies voor het gemak en de flexibiliteit van NLZIET en geniet van de beste Nederlandse tv-programma's. Met een eenvoudige interface, exclusieve content en de mogelijkheid om terug te gaan in de tijd, is NLZIET dé streamingdienst voor liefhebbers van Nederlandse televisie. Probeer NLZIET vandaag nog en ontdek een wereld vol entertainment.

Zenders NLZIET

NLZIET heeft 2 varianten in hun aanbod, NLZIET en NLZIET Extra. Het basisabonnement heeft 40 zenders, met NLZIET Extra ontvang 10 extra zenders.

NLZIET nieuws

Smart-tv bezit en gebruik van smart-tv apps stijgt

Het afgelopen jaar is het aantal huishoudens dat beschikt over een smart-tv verder gestegen. Eind 2020 had bijna de helft van de huishoudens (47%) een slimme televisie. Een jaar eerder was dat nog iets meer dan vier op de tien huishoudens (42%). Daarnaast steeg ook het gebruik van apps op smart-tv’s, met name door de toenemende populariteit van streaming diensten. Lees meer

2 maanden gratis NLZIET bij je internetabonnement

Waarom ouderwets tv kijken als je zelf kunt bepalen wanneer je wat kijkt? Bestel je internet, tv en/of bellen abonnement via Breedbandwinkel en ontvang 2 maanden gratis NLZIET ter waarde van 15,90 euro. Lees meer

NLZIET vernieuwt app en voegt zenders toe

NLZIET, de online tv-aanbieder van de Nederlandse zendergroepen NPO, RTL en Talpa TV, heeft een vernieuwde versie van haar app uitgebracht. De nieuwe app is zo ontworpen dat de beschikbare content beter weergegeven wordt. Daarnaast geeft de NLZIET-app nu per gebruiker persoonlijke kijktips voor films, series en tv-programma's. Lees meer

Meer NLZIET nieuws

NLZIET contactgegevens

Wil je contact opnemen met NLZIET over je bestaande abonnement of wil je de status opvragen van je NLZIET bestelling? Maak dan gebruik van onderstaande gegevens:

 • Telefonische klantenservice

  085-0013160 (Normaal/lokaal tarief).
  Telefonisch maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 18:00 uur. De online klantenservice is bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 20:00 uur en zaterdag en zondag van 12:00 tot 20:00 uur.
 • Postadres

  NLZIET
  Koos Postemalaan 4
  1217 ZC Hilversum

Vergelijk de beste NLZIET aanbiedingen op jouw adres:


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres invullen?