NLZIET vernieuwt app en voegt zenders toe

NLZIET vernieuwt app en voegt zenders toe

NLZIET, de online tv-aanbieder van de Nederlandse zendergroepen NPO, RTL en Talpa TV, heeft een vernieuwde versie van haar app uitgebracht. De nieuwe app is zo ontworpen dat de beschikbare content beter weergegeven wordt. Daarnaast geeft de NLZIET-app nu per gebruiker persoonlijke kijktips voor films, series en tv-programma's.

De vernieuwde NLZIET-app heeft een volledig vernieuwde interface en tv-gids die, zo stelt de online tv-aanbieder, de app een stuk gebruiksvriendelijker maken. In de nieuwe app worden de verschillende soorten content duidelijker weergegeven en wordt schakelen tussen live-tv, terugkijken en vooruit kijken eenvoudiger.
De nieuwe functies en interface worden op alle platforms uitgerold, voor gebruikers van de NLZIET-app op smartphone, tablet, smart-tv en online.

Nieuwe zenders
Parallel aan de uitrol van de nieuwe app heeft NLZIET ook twee nieuwe zenders aan het aanbod toegevoegd: de Nederlandse lifestyle en sportzender Insight TV en de Amsterdamse lokale nieuwszender AT5.

Persoonlijke kijktips
De persoonlijke kijktips zijn een belangrijke nieuwe functie die NLZIET in de nieuwe app heeft ingebouwd. Abonnees krijgen, gebaseerd op de zenders, films, series en documentaires die ze in het verleden bekeken hebben, suggesties voor content die bij dat kijkgedrag past. Daarnaast geeft de app ook in één oogopslag een overzicht van de best bekeken programma’s van dit moment. Deze twee verbeteringen zorgen er ook voor dat favoriete programma’s, series, talkshows, films en documentaires sneller gevonden kunnen worden.

Een abonnement op NLZIET geeft, nu de zenders Insight TV en AT5 toegevoegd zijn, toegang tot de uitzendingen van 36 Nederlandse tv-zenders, inclusief uitgesteld kijken (uitzending gemist) en exclusieve content zoals films, documentaires en series. Een abonnement op NLZIET kost 7,95 euro per maand. Kijkers die NLZIET eerst willen proberen kunnen dat via Breedbandwinkel twee maanden lang, zonder kosten, doen.

door 6.016 keer gelezen