Youfone heeft televisie, internet en bellen voor iedereen. U bent de baas over uw zenders, bundels en contract. Youfone wil bellen en televisie kijken 'as we know it' veranderen. Het leven is al duur genoeg. En ingewikkeld trouwens ook. Sluit u aan bij Youfone en betaal niet langer voor poespas die u niet gebruikt.

Populairste Youfone aanbiedingen van september

Internet 100Mb6.8Glasvezel Internet 50Mb6.8Internet 50Mb6.8
Snelheid100 Mb50 Mb50 Mb
VerbindingVDSLGlasvezelVDSL
Levertijd14 dagen
levertijd
14 dagen
levertijd
14 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 10,00 cashback
cashback
+
€ 10,00 cashback
cashback
+
€ 10,00 cashback
cashback
+
Prijs per maand€ 34€ 18,50
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 43€ 17
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 33€ 18
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
Vergelijk zelf alle Youfone internet abonnementen

Alles over Youfone

Youfone is in 2008 opgericht en begon met het aanbieden van sim only-abonnementen voor mobiele telefonie. Bijna 10 jaar later hebben ze hun diensten uitgebreid met internet, tv en bellen, waarbij ze gebruikmaken van het stabiele KPN-netwerk. Voor hun televisiediensten gebruiken ze, in tegenstelling tot veel andere providers, niet het KPN-platform. Het bedrijf staat bekend als prijsvechter.

Op het gebied van internet kunt u bij Youfone kiezen uit VDSL en glasvezelinternet. De eerste variant is praktisch op elk adres in Nederland te verkrijgen, terwijl internet via glasvezel dat niet is. Daar staat tegenover dat VDSL niet de meest snelle vorm van internet is en ook qua stabiliteit en betrouwbaarheid niet bovenaan staat. Via onze postcodecheck ontdekt u of glasvezelinternet van Youfone op uw adres beschikbaar is.

Wilt u ook tv-kijken via uw internetabonnement, dan kan dat via het tv-platform dat Youfone zelf ontwikkeld heeft. Het goedkoopste abonnement heeft geen mogelijkheden voor interactieve tv, de andere 2 abonnementen onderscheiden zich vooral op het gebied van het aantal beschikbare zenders. Bij alle abonnementen kunt u de Youfone TV App gebruiken, waarmee je ook via uw smartphone of tablet televisie kunt kijken. Daarnaast zijn er via Google Play mogelijkheden om aanvullende apps op uw televisie te gebruiken, zoals Videoland en Film1.

Op het gebied van vaste telefonie is er ook genoeg te kiezen bij Youfone. Van een basic abonnement tot een abonnement waarbij u voor een vast bedrag naar het buitenland belt. U kunt de verschillende bundels maandelijks wijzigen.

Voordelen van internet, tv en bellen via Youfone

Naast wisselende acties zijn er geen combikortingen beschikbaar, bijvoorbeeld als u Alles-in-1 van Youfone combineert met een sim only-abonnement.

Verhuizen: Youfone meenemen naar een nieuw adres

Verhuist u naar een nieuw adres en wilt u uw internetabonnement van Youfone meeverhuizen? Meestal kan dat, al is het wel afhankelijk van de mogelijkheden op uw nieuwe adres. We hebben alle relevante informatie over het verhuizen van uw Youfone-abonnement voor u verzameld.

Opzeggen: een abonnement van Youfone beëindigen

Wilt u niet langer gebruikmaken van de diensten van Youfone, dan kunt u het abonnement opzeggen. Wat er precies mogelijk is, hangt onder andere af van de verstreken looptijd. Bekijk de informatie over het opzeggen van uw abonnement bij Youfone.

Interactieve tv van Delta: zenderoverzichten

In onze zenderoverzichten ziet u in 1 oogopslag welke zenders u bij welk pakket krijgt als u kiest voor interactieve televisie van Youfone.

Hoe snel wordt internet, tv en bellen via Youfone geleverd?

De levertijd van VDSL-internet of glasvezelinternet van Youfone is gemiddeld 14 dagen. Dat is een gemiddelde score ten opzichte van andere providers.

Youfone bestellen?

Benieuwd welke diensten Youfone op uw adres aanbiedt? Doe dan de postcodecheck en kies gelijk het beste abonnement voor uw situatie. U kunt eenvoudig sorteren en filteren tot u het perfecte abonnement heeft gevonden.

Youfone nieuws

Grote verschillen in tarieven ESPN Compleet

Vandaag is de aftrap van het nieuwe Eredivisie seizoen. Afgelopen jaren hebben er een aantal drastische wijzigingen plaatsgevonden in de doorgifte van deze veelbekeken voetbalwedstrijden. Eerst diverse prijsverhogingen en later het gratis aanbieden van de belangrijkste wedstrijden. Voor de échte sportliefhebber die graag ESPN Compleet kijkt, lopen de tarieven nu verder uiteen dan ooit. Lees meer

KPN neemt Youfone over voor 200 miljoen

KPN heeft bekendgemaakt dat het de Nederlandse activiteiten van Youfone zal overnemen. Youfone is momenteel al actief op de netwerken van KPN. Meer dan 540.000 klanten van Youfone maken momenteel gebruik van het mobiele en vaste netwerk van KPN, hier verandert niets aan. Lees meer

Youfone verhoogt prijzen voor klanten in februari

Provider Youfone gaat per 1 februari 2023 een prijsverhoging doorvoeren van 6,5 procent op haar internet en tv abonnementen. Ook bij Youfone mobiel gaan de prijzen omhoog met van 5 procent. Dat bevestigt een woordvoerder van Youfone tegenover Telecompaper. Lees meer

Black Friday: hoge korting op internet, tv en bellen

De Black Friday acties zijn dit jaar vroeger dan ooit losgebarsten. Sinds afgelopen week stunten providers al met cadeau's als een tablet, 4K TV, mesh Wifi-set en hoge kortingen. De cashbacks lopen ondertussen op tot maar liefst 100,00 euro. Wees snel, want alle acties gelden tot en met maandag 28 november! Lees meer

Meer Youfone nieuws

Youfone contactgegevens

Wil je contact opnemen met Youfone over je bestaande abonnement of wil je de status opvragen van je Youfone bestelling? Maak dan gebruik van onderstaande gegevens:

 • Telefonische klantenservice

  088-2229222 (Normaal/lokaal tarief).
  Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 13:00 uur.
 • Status van je bestelling

  Telefonisch via 088-2229222 (Normaal/lokaal tarief).
 • Postadres

  Youfone klantenservice
  Postbus 23441
  3001 KK Rotterdam

Vergelijk de beste Youfone aanbiedingen op jouw adres:


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres invullen?