DELTA levert het snelste en betrouwbaarste internet van Zeeland, maar tegenwoordig ook landelijk. Door continu te blijven investeren in haar glasvezel- en coaxnetwerk zorgt DELTA ervoor dat haar klanten nu en in de toekomst gebruik kunnen maken van de nieuwste mogelijkheden.

Populairste DELTA aanbiedingen van april

Glasvezel Flexpakket 100Mb7.3Glasvezel Flexpakket 100Mb + Interactieve TV6.7Flexpakket 1.000Mb6.2
Snelheid100 Mb100 Mb1.000 Mb
TV zenders-73-
Opnemen-Inclusief-
VerbindingGlasvezelGlasvezelKabel
Levertijd10 dagen
levertijd
10 dagen
levertijd
10 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 10,00 cashback
cashback
+
€ 10,00 cashback
cashback
+
€ 10,00 cashback
cashback
+
Prijs per maand€ 40€ 35
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 55€ 35
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 62,50€ 35
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
Vergelijk zelf alle DELTA internet en tv pakketten

Alles over DELTA

DELTA is voornamelijk actief als telecomprovider en energieleverancier in Zeeland. Daar bieden ze internet, tv en bellen aan, waarbij je wat betreft het internet kan kiezen uit kabelinternet of glasvezelinternet. Daarnaast heeft het bedrijf de ambitie om zo veel mogelijk mensen in Nederland toegang te geven tot snel internet.

Woon je in een gebied waar DELTA actief is, dan kan je er zowel losse abonnementen als een alles-in-1-pakket bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om mobiele telefonie af te nemen. Zoals gezegd kan je kiezen voor kabelinternet of glasvezelinternet. Het glasvezelinternet is niet overal beschikbaar, maar wel razendsnel. Met name het feit dat de up- en downloadsnelheid gelijk zijn bij glasvezelinternet, is een groot voordeel. Met onze postcodecheck ontdek je of glasvezelinternet beschikbaar is op jouw adres.

Wil je ook televisie afnemen bij DELTA, dan kies je uit een aantal pakketten. Die verschillen qua zenderaanbod, prijs en mogelijkheden op het gebied van interactieve tv. Ook kan je extra zenderpakketten bestellen.

Wat opvalt bij DELTA is het zogenaamde Flexpakket. Hiermee heb je voor een groot deel zelf in de hand hoe je alles-in-1-pakket eruit komt te zien. Je kan het daarnaast ook maandelijks aanpassen, bijvoorbeeld als je erachter komt toch een hogere internetsnelheid te willen.

DELTA biedt mobiele telefonie aan in de vorm van sim-only-abonnementen en abonnementen met telefoon. Ze maken daarbij gebruik van het best geteste netwerk van Nederland.

Voordelen van internet, tv en bellen via DELTA

Kies je voor een Flexpakket van DELTA dan wordt het nog iets interessanter als je ook mobiele telefonie afneemt bij DELTA. Zo krijg je vanaf het data-abonnement Mobiel 1 GB bijvoorbeeld dubbele data voor het hele gezin en 5,00 euro korting op je internetfactuur. Vanaf Mobiel 10 GB krijg je een gratis tv-pakket en kan je onbeperkt bellen.

Verhuizen: DELTA meenemen naar een nieuw adres

Ben je klant bij DELTA en wil je jouw abonnement meeverhuizen naar een nieuwe woning? Dat kan, maar de mogelijkheden zijn afhankelijk van het nieuwe adres. We hebben alle relevante informatie rondom het verhuizen van een DELTA-abonnement voor je verzameld.

Opzeggen: een abonnement van DELTA beëindigen

Niet tevreden over DELTA, verhuis je naar een plek waar ze hun diensten niet aanbieden of wil je gewoon iets anders proberen? Dan kan je een abonnement van DELTA opzeggen. De mogelijkheden en aandachtspunten staan overzicht voor je op een rij. Je vindt er ook informatie over het overstappen naar een nieuwe provider.

Interactieve tv van DELTA: zenderoverzichten

Tv-diensten van DELTA worden aangeboden in een aantal verschillende pakketten met uiteenlopende mogelijkheden en zenderpakketten. Daarnaast kan je de pakketten nog verder uitbreiden met aanvullende zenderpakketten.

Hoe snel wordt internet, tv en bellen via DELTA geleverd?

De levertijd van kabelinternet of glasvezelinternet van DELTA is gemiddeld 10 dagen. Daarmee is de provider iets sneller dan het gemiddelde van 14 dagen.

DELTA bestellen?

DELTA is niet overal in Nederland te krijgen. Wil je een abonnement van DELTA? Doe dan eerst de postcodecheck. Is DELTA beschikbaar op jouw adres, dan kan je met onze uitgebreide filters en sorteermogelijkheden snel ontdekken wat voor jou het beste abonnement is.

DELTA nieuws

Grote verschillen in tarieven ESPN Compleet

Vandaag is de aftrap van het nieuwe Eredivisie seizoen. Afgelopen jaren hebben er een aantal drastische wijzigingen plaatsgevonden in de doorgifte van deze veelbekeken voetbalwedstrijden. Eerst diverse prijsverhogingen en later het gratis aanbieden van de belangrijkste wedstrijden. Voor de échte sportliefhebber die graag ESPN Compleet kijkt, lopen de tarieven nu verder uiteen dan ooit. Lees meer

Prijsverhoging voor internet? Stap gewoon over

Ook al gehoord over de prijsverhogingen voor internet en tv? Zowel Ziggo, KPN als DELTA hebben de afgelopen tijd bekendgemaakt de tarieven per 1 juli fors te gaan verhogen. De inflatiecorrecties lopen soms op tot maar liefst 7,75 euro per maand. Lees meer

DELTA verhoogt tarieven voor diensten via de kabel

DELTA is volop bezig met de verglazing van haar netwerk en uitbreiding in andere regio’s. Voor de klanten die een DELTA abonnement hebben via de kabel (COAX) in Zeeland gaat op 1 juli het een en ander veranderen. Kort gezegd: de tarieven voor zowel internet als tv en vaste telefonie gaan omhoog. Lees meer

Samenwerking T-Mobile glasvezel en DELTA Fiber

In Nederland zijn drie grote providers aan het werk om uiteindelijk alle steden en dorpen op glasvezel aan te sluiten. Er is nog weinig concurrentie, met name omdat er vrijwel nergens steden of gebieden zijn waar twee of meer providers een glasvezelnetwerk aanleggen. T-Mobile en DELTA Fiber gaan nu diensten over elkaars netwerk leveren. Lees meer

Meer DELTA nieuws

DELTA contactgegevens

Wil je contact opnemen met DELTA over je bestaande abonnement of wil je de status opvragen van je DELTA bestelling? Maak dan gebruik van onderstaande gegevens:

  • Telefonische klantenservice

    0118-225500 (Normaal/lokaal tarief).
    Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 13:00 uur.
  • Postadres

    Postbus 5048
    4330KA Middelburg

Vergelijk de beste DELTA aanbiedingen op jouw adres:


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres invullen?