DELTA levert het snelste en betrouwbaarste internet van Zeeland. Door continu te blijven investeren in haar glasvezel- en coaxnetwerk zorgt DELTA ervoor dat haar klanten nu en in de toekomst gebruik kunnen maken van de nieuwste mogelijkheden.

Populairste DELTA aanbiedingen van september

Glasvezel Flexpakket Basis + Interactieve TV
6.3
Glasvezel Flexpakket Basis
6.9
Flex Internet Basis + Digitale TV
6.4
Snelheid150 Mb150 Mb150 Mb
TV zenders73-73
OpnemenInclusief--
VerbindingGlasvezelGlasvezelKabel
Levertijd10 dagen
levertijd
10 dagen
levertijd
10 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 10,00
cashback
€ 10,00
cashback
€ 10,00
cashback
Prijs per maand€ 53,50
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 42,50
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 56€ 25
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
Vergelijk zelf alle DELTA internet abonnementen

Alles over DELTA

DELTA is voornamelijk actief als telecomprovider en energieleverancier in Zeeland. Daar bieden ze internet, tv en bellen aan, waarbij u wat betreft het internet kunt kiezen uit kabelinternet of glasvezelinternet. In gebieden waar Caiway actief is, kunt u ook kiezen voor glasvezelinternet van DELTA. Daarnaast heeft het bedrijf de ambitie om zo veel mogelijk mensen in Nederland toegang te geven tot snel internet. De Consumentenbond heeft DELTA als beste provider van Nederland aangemerkt bij een onderzoek in april 2020.

Woont u in een gebied waar DELTA actief is, dan kun u er zowel losse abonnementen als een alles-in-1-pakket bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om mobiele telefonie af te nemen. Zoals gezegd kunt u kiezen voor kabelinternet of glasvezelinternet. Het glasvezelinternet is niet overal beschikbaar, maar wel razendsnel. Met name het feit dat de up- en downloadsnelheid gelijk zijn bij glasvezelinternet, is een groot voordeel. Met onze postcodecheck ontdekt u of glasvezelinternet beschikbaar is op uw adres.

Wilt u ook televisie afnemen bij DELTA, dan kiest u uit een aantal pakketten. Die verschillen qua zenderaanbod, prijs en mogelijkheden op het gebied van interactieve tv. Ook kunt u extra zenderpakketten bestellen.

Wat opvalt bij DELTA is het zogenaamde Flexpakket. Hiermee heeft u voor een groot deel zelf in de hand hoe uw alles-in-1-pakket eruit komt te zien. U kunt het daarnaast ook maandelijks aanpassen, bijvoorbeeld als u erachter komt toch een hogere internetsnelheid te willen.

DELTA biedt mobiele telefonie aan in de vorm van sim-only-abonnementen en abonnementen met telefoon. Ze maken daarbij gebruik van het best geteste netwerk van Nederland.

Voordelen van internet, tv en bellen via DELTA

Kiest u voor een Flexpakket van DELTA dan wordt het nog iets interessanter als u ook mobiele telefonie afneemt bij DELTA. Zo krijgt u vanaf het data-abonnement Mobiel 1 GB bijvoorbeeld dubbele data voor het hele gezin en 5,00 euro korting op uw internetfactuur. Vanaf Mobiel 6 GB krijgt u een gratis tv-pakket, kunt u onbeperkt bellen en wordt uw internetsnelheid met 25 Mb verhoogd tot een maximum van 400 Mb.

Verhuizen: DELTA meenemen naar een nieuw adres

Bent u klant bij DELTA en wilt u uw abonnement meeverhuizen naar een nieuwe woning? Dat kan, maar de mogelijkheden zijn afhankelijk van uw nieuwe adres. We hebben alle relevante informatie rondom het verhuizen van een DELTA-abonnement voor u verzameld.

Opzeggen: een abonnement van DELTA beëindigen

Niet tevreden over DELTA, verhuist u naar een plek waar ze hun diensten niet aanbieden of wilt u gewoon iets anders proberen? Dan kunt u een abonnement van DELTA opzeggen. De mogelijkheden en aandachtspunten staan overzicht voor u op een rij. U vindt er ook informatie over het overstappen naar een nieuwe provider.

Interactieve tv van DELTA: zenderoverzichten

Tv-diensten van DELTA worden aangeboden in een aantal verschillende pakketten met uiteenlopende mogelijkheden en zenderpakketten. Daarnaast kunt u de pakketten nog verder uitbreiden met aanvullende zenderpakketten.

Hoe snel wordt internet, tv en bellen via DELTA geleverd?

De levertijd van kabelinternet of glasvezelinternet van DELTA is gemiddeld 10 dagen. Daarmee is de provider iets sneller dan het gemiddelde van 14 dagen.

DELTA bestellen?

DELTA is niet overal in Nederland te krijgen. Wilt u een abonnement van DELTA? Doe dan eerst de postcodecheck. Is DELTA beschikbaar op uw adres, dan kunt u met onze uitgebreide filters en sorteermogelijkheden snel ontdekken wat voor u het beste abonnement is.

DELTA nieuws

DELTA verdubbelt internetsnelheid en verlaagt tarieven

Ooit was DELTA Kabel een relatief kleine, regionale, internet en tv-provider. De afgelopen maanden timmert DELTA Fiber Nederland, het moederbedrijf van DELTA en Caiway, flink aan de weg om een serieuze, landelijke, speler in de tv- en glasvezelmarkt te worden. Zo introduceert DELTA nu haar 8 Gigabit abonnement en verlaagt het de prijzen voor klanten met een 1 Gigabit abonnement. Lees meer

NLconnect lanceert postcodecheck voor Gigabit internet

Branchevereniging NLconnect lanceert vandaag Gigabit.nl: een postcodecheck waarmee consumenten kunnen zien of op hun adres Gigabit internet beschikbaar is en welke providers dit leveren. De postcodecheck is tot stand gekomen in samenwerking met een twintigtal providers en internetvergelijker Breedbandwinkel. Lees meer

Snellere gebruikersinterface voor DELTA en Caiway tv

Softwareontwikkelaar Stoneroos heeft bekendgemaakt dat het een volledig vernieuwde gebruikersinterface heeft uitgerold voor alle tv-klanten van DELTA en Caiway. De interactieve tv ontvanger heeft enkele nieuwe gidsfuncties maar is vooral een heel stuk sneller geworden. Lees meer

DELTA Fiber realiseert dit jaar 1 miljoen aansluitingen

DELTA Fiber is een van oorsprong Zeeuwse regionale kabelprovider die zich met name richtte op de verglazing van zogenoemde buitengebieden. Inmiddels verglaast DELTA Fiber ook dichtbevolktere gebieden. Nog dit jaar moet de grens van 1 miljoen glasvezelaansluitingen doorbroken worden. Lees meer

Meer DELTA nieuws

DELTA contactgegevens

Wilt u contact opnemen met DELTA over uw bestaande abonnement of wilt u de status opvragen van uw DELTA bestelling? Maak dan gebruik van onderstaande gegevens:

  • Telefonische klantenservice

    0118-225500 (Normaal/lokaal tarief).
    Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 13:00 uur.
  • Postadres

    Postbus 5048
    4330KA Middelburg

Vergelijk de beste DELTA aanbiedingen op uw adres:


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres opgeven?