Alles-in-één vergelijken

Vind hier je ideale alles-in-één pakket, nu met €10 cashback en Pathé Thuis film cadeau!


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres invullen?
115 alles-in-één aanbiedingen alles-in-één aanbieding (wijzig).
Voordeel
Klantvoordeel
met mobiel en energie

Profiteer direct van extra klantvoordeel in combinatie met je mobiele abonnement(en) en energieleverancier.

Ons advies: het goedkoopste, snelste of beste alles-in-één pakket

Internet 30Mb & TV Standaard + Bellen7.3
GoedkoopsteHet goedkoopste landelijk verkrijgbare alles-in-één pakket, gebaseerd op prijs per jaar.
Doe de postcodecheck om het goedkoopste alles-in-één pakket op jouw adres te bekijken.
Glasvezel Flexpakket 2.000Mb + Interactieve TV & Vast bellen
SnelsteHet snelste landelijk verkrijgbare alles-in-één pakket, gebaseerd op downloadsnelheid.
Doe de postcodecheck om het snelste alles-in-één pakket op jouw adres te bekijken.
Snel Glasvezel Internet en TV + Bellen8.7
BesteHet beste landelijk verkrijgbare alles-in-één pakket, gebaseerd op klantbeoordelingen.
Doe de postcodecheck om het beste alles-in-één pakket op jouw adres te bekijken.
Snelheid30 Mb2.000 Mb100 Mb
TV zenders437360
Opnemen-Inclusief€ 4,99
Beltarief€ 0,10€ 0,16€ 0,15
VerbindingVDSLGlasvezelGlasvezel
Levertijd14 dagen
levertijd
10 dagen
levertijd
10 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 10,00 cashback
cashback
+
€ 10,00 cashback
cashback
+
€ 10,00 cashback
cashback
+
Prijs per maand€ 47€ 16
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 74,50€ 47
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 57€ 29,50
Eenmalig € 25
Opties & bestel Meer informatie

Filter, sorteer en vergelijk 115 alles-in-één aanbiedingen

Aanbieders

Zakelijke aanbieders


Reviewscore minimaal 5

Geef met het schuifje aan welke minimale reviewscore je wenst.
De vermelde totaalscore bij de abonnementen is het gemiddelde van alle onderdelen waar wij van onze klanten reviews over hebben ontvangen.
Internet

Download 0 Mb t/m 2.000 Mb

Geef met de schuifjes aan van welke downloadsnelheid je minimaal en/of maximaal gebruik wil maken. De snelheid is weergegeven in Megabits per seconde.

Downloaden: informatie die je van het internet naar je apparaat toehaalt (bijv. internetsites bekijken, e-mail binnenhalen of een video bekijken).

Upload 0 Mb t/m 2.000 Mb

Geef met de schuifjes aan van welke uploadsnelheid je minimaal en/of maximaal gebruik wil maken. De snelheid is weergegeven in Megabits per seconde.

Uploaden: informatie die je vanaf je apparaat naar het internet toestuurt (bijv. een e-mail of foto versturen).

Verbinding


Overige internetopties

Tv

Favoriete zenders
Geef met de zoekfunctie aan wat je favoriete zenders zijn. Let op dat bepaalde zenders optioneel tegen meerprijs verkrijgbaar zijn.


Sportzenders


Overige tv-opties

Bellen
Levering en contract

Levertijd maximaal 4

Geef met het schuifje aan welke maximale levertijd je wenst.
Deze levertijd is slechts een indicatie, voor oplevering zijn wij volledig afhankelijk van de provider die het abonnement levert.

Bekijk levertijden providers


Overige leveringsopties


Contract

Toon resultaten
Wis alle filterinstellingen
Vergelijk Kolommen

Geen alles-in-één aanbiedingen gevonden die voldoen aan jouw voorwaarden.
Stel de filters minder streng in of wis alle filter instellingen.

Alles in 1

Steeds meer consumenten stappen over op een alles in 1 pakket. Je neemt dan zowel internet, tv en bellen af bij dezelfde provider. Hiervoor betaal je een vaste prijs per maand die lager is dan bij 3 losse abonnementen. Soms is alles-in-1 zelfs goedkoper dan een combinatie van alleen internet en tv, omdat providers hoge kortingen geven. Er zijn alles-in-1-pakketten in alle soorten en maten: van razendsnel glasvezelinternet, met heel veel televisiezenders en uitgebreide telefoniemogelijkheden, tot een goedkoop VDSL-pakket met een beperkt zenderaanbod en basis telefonie. Met onze postcodecheck kun je eenvoudig alles-in-1 vergelijken, zodat je de beste keuze kunt maken.

Wat is alles in 1?

Met alles-in-1 wordt een abonnement bedoeld waarbij breedband internet, digitale tv en vaste bellen gecombineerd worden. Het werd lange tijd ook wel 3-in-1 genoemd, maar alles-in-1 is inmiddels de meer gangbare term. Naast het financiële voordeel, is het ook een voordeel dat alles op 1 overzichtelijke factuur staat en er in het geval van problemen met één klantenservice contact gezocht kan worden.

Aanbieders van alles in 1 pakketten

Alles-in-1 is ontzettend populair, dus zijn er veel aanbieders die zo’n pakket aanbieden. Het voordeel voor jou is dat er dus veel te kiezen valt en er vaak interessante kortingen of andere voordelen geboden worden. Op onze site vergelijken we alle aanbieders van internet, tv en bellen die landelijk actief zijn, zoals Budget, Caiway, DELTA, Freedom, KPN, KPN Zakelijk, Odido, Online, Youfone, Ziggo en Ziggo Zakelijk. Samen zijn deze providers goed voor 186 alles-in-1 pakketten. Er valt dus genoeg te kiezen.

Alles-in-1 pakket kiezen

Als je een alles-in-1 abonnement wilt, moet je een aantal keuzes maken. Dat begint vaak met internet: ADSL, VDSL, kabel- of glasvezelinternet. ADSL of VDSL is de goedkoopste variant, maar meestal ook de minst snelle en minst stabiele. Kabelinternet is behoorlijk snel en stabiel, maar daar betaal je ook meer voor. De snelste, meest stabiele en meest toekomstbestendige keuze is glasvezel. Het zal je niet verbazen dat dit voorlopig ook de meest kostbare variant is, al is de verwachting dat de prijs in de komende jaren zal zakken. Een nadeel van glasvezelinternet is dat het nog niet overal in Nederland te krijgen is. Met name in grotere dorpen en steden blijft de dekkingsgraad achter.

Vervolgens gaat de aandacht uit naar digitale tv. Hierbij moet je rekening houden met het zenderaanbod en verdere mogelijkheden, zoals interactieve tv, opnemen, Begin Gemist en betaalde zenders. Gebruik onze filters om te zien welke mogelijkheden er zijn op jouw adres.

Tot slot heb je nog iets te kiezen als het om vaste telefonie gaat. Het is sowieso aan te raden om de verschillende tarieven goed te vergelijken, zeker als je veel belt. De kosten voor onbeperkt bellen lopen namelijk uiteen. Wanneer je alleen bereikbaar wilt zijn op de vaste lijn is dit uiteraard minder van belang, vaak betaal je voor de vaste lijn namelijk niets extra.

Alles in 1 bestellen bij Breedbandwinkel

Met onze postcodecheck zie je in één oogopslag welke alles in 1 abonnementen op jouw adres geleverd kunnen worden tegen welke prijs en snelheid. Het is lastig te zeggen wat voor jou het beste abonnement is, omdat dat van veel factoren afhankelijk is. In de zoekresultaten zie je wel een score, die bestaat uit de beoordelingen van onze klanten. Op onderwerpen als internet, tv, bellen, klantenservice en installatie hebben zij een cijfer gegeven.

Maar internet vergelijken is niet het enige dat je bij ons kunt doen. Heb je het ideale alles-in-1 pakket gevonden, dan kun je het direct bij ons bestellen. Op die manier profiteer je van allerlei voordelen die je niet krijgt bij de provider zelf, zoals een overstapservice, cashback en de 24 uurs internetgarantie. Omdat we onafhankelijk zijn, geven we altijd een helder beeld van de mogelijkheden, zonder dat we beïnvloed worden door providers. Zo kunnen we je een eerlijk beeld geven van het goedkoopste, snelste of beste alles in 1 abonnement.

Prijs per jaar