ADSL/VDSL-, kabel- en glasvezelinternet zijn helaas niet overal in het land beschikbaar. Om te kijken of er op uw postcode dekking is voor deze abonnementen, kunt op onze website de postcodecheck doen. Vervolgens wordt bij de netwerken en aanbieders gekeken welke abonnementen zij voor u beschikbaar hebben. U kunt hier meteen eenvoudig een keuze uit maken en direct bestellen.

Helaas is niet exact te voorspellen wanneer internet van een bepaalde aanbieder in een regio beschikbaar is. Op dit moment wordt er door de verschillende netwerkleveranciers in Nederland hard gewerkt om een zo groot mogelijk dekkingsgebied te bereiken.
Zodra in de planning bekend wordt wanneer een gebied dekking krijgt, zal dit ook automatisch in onze postcodecheck worden meegenomen.
Indien de postcodecheck een negatief resultaat geeft, heeft het dus geen zin u af te vragen wanneer u dekking gaat krijgen. Het enige advies dat we kunnen geven, is dat u regelmatig (minimaal 1x per maand) terugkomt op de website om de poscodecheck uit te voeren.