Eenmalige kosten
Met eenmalige kosten worden de kosten bedoeld die u dient te betalen bij het afsluiten van het abonnement. Deze kosten bestaan over het algemeen uit aansluit- of verzendkosten en kunnen per aanbieder en abonnement verschillen. In de specificaties van de abonnementen kunt u exact zien wat deze kosten zijn.

Modem/ontvanger kosten
Om gebruik te kunnen maken van internet, digitale televisie of digitale televisie heeft u een speciaal modem of ontvanger nodig. Bij alle aanbieders kunt u het gewenste modem of ontvanger direct bij uw abonnementsaanvraag aangeven. De kosten staan vermeld bij elk abonnement op deze website. Overigens bieden veel aanbieders een gratis (draadloos) modem of ontvanger aan.

Maandelijkse kosten
De maandelijkse kosten zijn de abonnementskosten die u voor uw abonnement betaalt aan uw aanbieder.

Installatiekosten
Bij alle aanbieders ontvangt u een 'doe-het-zelf' pakket waarmee u zelf de verbinding tot stand kunt brengen. Veelal is er ook de mogelijkheid te kiezen voor een monteurinstallatie. Een monteur komt dan bij u thuis om de verbinding aan te sluiten. Hier zijn vaak wel extra kosten aan verbonden. U kunt tijdens het aanmeldingsproces op onze website aangeven of u van een monteur gebruik wenst te maken.