Internet, tv en bellen aanbieders

Breedbandwinkel is officieel en onafhankelijk verkooppunt van de tien grootste aanbieders in Nederland.

Ruim één miljoen mensen krijgen al stroom en gas van Budget Energie. Sinds kort is hier Budget Alles-in-1 (voorheen NLE) aan toegevoegd. Dus al je energie- en telecomdiensten onder één dak. En dat onder een nieuwe naam, Budget Thuis.
Lees meer over Budget en bekijk de populairste aanbiedingen

Moederbedrijf CAIW bestaat sinds 1981 en wil iedere consument laten genieten van alles internet, digitale tv en telefonie te bieden heeft. Wie kiest voor de diensten van Caiway is voorbereid op de toekomst. Caiway volgt technische ontwikkelingen op de voet en brengt deze als een van de eersten op de markt.
Lees meer over Caiway en bekijk de populairste aanbiedingen

DELTA levert het snelste en betrouwbaarste internet van Zeeland, maar tegenwoordig ook landelijk. Door continu te blijven investeren in haar glasvezel- en coaxnetwerk zorgt DELTA ervoor dat haar klanten nu en in de toekomst gebruik kunnen maken van de nieuwste mogelijkheden.
Lees meer over DELTA en bekijk de populairste aanbiedingen

Freedom Internet is een jonge internetprovider die oude idealen koestert: een vrij, open en toegankelijk internet voor iedereen, waarbij veiligheid, privacy en kwaliteit de kernwaarden zijn.
Lees meer over Freedom en bekijk de populairste aanbiedingen

Het voormalige staatsbedrijf KPN is sinds jaar en dag de toonaangevende leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten in Nederland en biedt vaste en mobiele telefonie, vast en mobiel internet, interactieve TV en Digitenne aan particuliere consumenten en bedrijven.
Lees meer over KPN en bekijk de populairste aanbiedingen

NLZIET is een samenwerkingsverband tussen een aantal grote Nederlandse omroepen. Het is een online tv-dienst waarbij je voor een vast bedrag per maand ruim 40 tv-zenders kunt bekijken. Je hebt geen los tv-abonnement nodig en je hoeft ook geen internetabonnement met televisiepakket af te nemen.
Lees meer over NLZIET en bekijk de populairste aanbiedingen

Met circa 8 miljoen klanten is Odido, voorheen T-Mobile, een van de grootste aanbieders van telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. Odido levert ook DSL en glasvezel via een vaste internetaansluiting met interactieve tv en vast bellen.
Lees meer over Odido en bekijk de populairste aanbiedingen

Online.nl is zowel de jongste als één van de oudste internetaanbieders in Nederland. Velen kennen Online.nl nog als Euronet, Wanadoo, Orange of T-Mobile Online.nl. Met de internet, interactieve TV en telefonie diensten van Online.nl kunnen zij haar klanten een alles-in-één pakket bieden met ADSL, VDSL of glasvezel, TV en telefonie.
Lees meer over Online en bekijk de populairste aanbiedingen

Youfone heeft televisie, internet en bellen voor iedereen. Jij bent de baas over je zenders, bundels en contract. Youfone wil bellen en televisie kijken 'as we know it' veranderen. Het leven is al duur genoeg. En ingewikkeld trouwens ook. Sluit je aan bij Youfone en betaal niet langer voor poespas die je niet gebruikt.
Lees meer over Youfone en bekijk de populairste aanbiedingen

Ziggo komt voort uit een fusie tussen kabelproviders UPC, @Home, Casema en Multikabel en is onderdeel van ’s werelds grootste kabelbedrijf. Het Ziggo netwerk bestaat voor 97% uit glasvezel, tot op gemiddeld 300 meter van de voordeur. Via dit netwerk biedt Ziggo diverse diensten zoals televisie, supersnel internet en telefonie.
Lees meer over Ziggo en bekijk de populairste aanbiedingen