Kabel internet aanbiedingen

Stap over en profiteer van €10 cashback!

Een ogenblik geduld a.u.b.

Op dit moment wordt uw adres gecontroleerd bij de verschillende aanbieders. Dit kan maximaal 15 seconden duren.

De beste kabel internet aanbiedingen op uw adres:

Mijn postcode en huisnummer:

Waarom mijn adres opgeven?

Top 3 goedkoopste alles-in-één aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste alles-in-één pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
Top 3 goedkoopste internet en TV aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet en TV pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
Top 3 goedkoopste internet en bellen aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet en bellen pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
Top 3 goedkoopste internet aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet abonnement per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand

Vergelijk, bestel en bespaar op internet, bellen en tv

Breedbandwinkel.nl is al dertien jaar de grootste vergelijkingssite van Nederland op het gebied van internet, bellen en tv. Hierdoor kunnen wij bij de acht bij ons aangesloten aanbieders de beste kwantumkortingen bedingen die wij vervolgens volledig aan onze klanten doorberekenen.
Dat ziet u terug in de 3.797 beoordelingen van klanten die ons gemiddeld een cijfer 8.9 geven op Trustpilot.

Overstappen met onze gratis overstapservice

Overstappen naar een andere aanbieder kan ingewikkeld lijken. Met de gratis Breedbandwinkel.nl overstapservice hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wij verzorgen uw overstap kosteloos, snel en probleemloos, zodat u niet zonder internet, bellen of tv komt te zitten.

Altijd goedkoper: 100% laagste prijs garantie

Onze abonnementsprijzen en actiekortingen worden dagelijks bijgehouden. Mocht er per ongeluk toch iets veranderd zijn in uw nadeel, dan krijgt u zonder problemen het prijsverschil van ons terug. Ziet u het bestelde abonnement ergens anders toch goedkoper? Dan betalen wij u het verschil terug plus 100% extra!

Exclusieve aanbiedingen en extra kortingen

Breedbandwinkel.nl is de grootste vergelijkingssite voor internet, bellen en tv. Hierdoor kunnen wij bij de providers de beste kwantumkortingen bedingen die wij vervolgens volledig aan onze klanten doorberekenen. Wij hebben altijd exclusieve aanbiedingen die alleen geldig zijn wanneer u het abonnement via ons bestelt en niet via de provider zelf.

€10cashback

Daarnaast ontvangt u via Breedbandwinkel.nl minimaal € 10,- cashback op alle overige abonnementen. U bent dus gegarandeerd altijd beter uit als u uw abonnement bestelt via Breedbandwinkel.nl!

Kabel internet vergelijk

Breedbandwinkel is dé prijsvergelijk winkel voor vergelijken en bestellen van kabel internet bij providers Ziggo en UPC. Bij alles-in-1 kabel krijgt u kabel internet met digitale TV en bellen voor de laagste prijs.

Waarom hier bestellen?

  • € 10,- cashback op uw rekening
  • Al 358.902 tevreden klanten
  • 100% Laagste prijs garantie
  • Gratis overstap- en klantenservice
  • Objectief en compleet
  • Lees meer
Vergelijk
Vergelijk eenvoudig abonnementen van de acht grootste aanbieders en maak uw keuze
Vergelijk
Bestel het abonnement van uw keuze veilig via onze website of bel gratis 0800 - 0160
Vergelijk
Bespaar net als 358.902 andere tevreden klanten op uw internet, bellen en tv abonnement

Kabel internet

Kabel internet vindt zijn weg naar de klant via de bekende televisie COAX kabel. In praktijk is dit netwerk echter al voor ruim 97% geüpgraded tot supersnel glasvezel. Met de EuroDOCSIS 3.0 techniek is een kabel abonnement hierdoor in praktijk ongeveer even snel als een glasvezel abonnement met extreme snelheden tot 120 Mb per seconde. In de nabije toekomst zullen deze zelfs nog oplopen naar 400 Mb per seconde.

Deze haalbare snelheden maakt kabel internet uitermate geschikt voor toepassingen die veel dataverkeer vragen, zoals online TV kijken (streamen), films downloaden, online gamen en natuurlijk digitale TV en HDTV. Intensief internetten met meerdere gebruikers tegelijk is dus geen enkel probleem meer, zelfs met een gemiddeld abonnement. Hoeveel bandbreedte u echter echt nodig heeft, hangt echter natuurlijk helemaal af van uw gezinssituatie, behoeften, wensen en natuurlijk uw budget.

Een pluspunt van kabel internet is overigens dat deze techniek vrij goed presteert als het gaat om het waarmaken van de maximale snelheid die door de provider wordt aangegeven. Dit blijk uit onze eigen Breedbandwinkel snelheidstest, die als één van de weinige in Nederland ook geschikt is voor snelheden boven de 100 Mb/s. Een ander voordeel dat door de providers genoemd wordt, is dat de internet verbinding niet trager wordt zodra de televisie aanstaat. Dit is wel het geval bij andere vormen van breedband zoals ADSL en VDSL.

Kabelaanbieder Ziggo biedt interessante 2-in-1 abonnementen met 'internet en televisie' of 'internet en telefonie'. Daarnaast zijn er ook extra aantrekkelijke 3-in-1 of alles-in-één abonnementen met 'internet, televisie en telefonie' samen voor een vast bedrag per maand. Wilt u alle abonnementen op het gebied van kabel internet vergelijken? Dat kan natuurlijk in onze winkel met de handige postcodecheck. Hiermee ziet u in één helder overzicht alle pakketten die door providers op uw huisadres worden aangeboden. Heeft u echter nog een lopend contract? De deskundige medewerkers van onze klantenservice handelen natuurlijk ook uw overstap of eventuele verlenging voor u af.

Vergelijk de beste kabel internet aanbiedingen

Het laatste nieuws

T-Mobile start met Mobiel + Thuis Voordeel

Telecomprovider T-Mobile is per vandaag gestart met extra voordelen voor klanten die zowel een mobiel abonnement als een vast internet en tv abonnement afnemen. Zo ontvangen klanten 2,50 euro korting per maand en kan men gratis naar alle kanalen van FOX Sports Eredivisie kijken. Lees meer

Ziggo verhoogt snelheid en komt met nieuwe pakketten

Telecomgigant Ziggo verhoogt per 2 oktober gratis de snelheid van haar Complete en Max pakketten voor alle bestaande en nieuwe klanten. Daarnaast introduceert Ziggo nieuwe pakketten met internet, bellen en kabel TV zonder losse ontvanger. Lees meer

Informatie