Internet aanvragen, vind hier de goedkoopte en snelste provider

Internet aanvragen

Vergelijk internetabonnementen en vraag eenvoudig aan


Zoek aanbiedingen
Vergelijk zonder postcodecheckWaarom mijn adres invullen?

Internet aanvragen

Internet aanvragen op jouw adres? Bij Breedbandwinkel vergelijk je eenvoudig alle internet abonnementen. Je vindt er alle soorten internet: ADSL, VDSL, kabel en glasvezel. Met name een glasvezelaansluiting aanvragen is de laatste tijd populair, omdat steeds meer mensen toegang krijgen tot deze moderne vorm van internet.

Glasvezelinternet

Helaas is glasvezelinternet nog niet overal beschikbaar. Maar als je glasvezelinternet op jouw adres kunt krijgen, dan is dat zeker de moeite waard om deze keuze te overwegen. Een glasvezelverbinding is namelijk razendsnel en altijd stabiel. De verbinding wordt niet beïnvloedt door bijvoorbeeld het internetgebruik van de buren of de afstand tot de wijkcentrale. Een ander voordeel is dat de upload- en downloadsnelheid bij glasvezelinternet even hoog zijn. Hierdoor kan je niet alleen de allerhoogste kwaliteit video’s streamen en snel grote bestanden downloaden, maar is het ook mogelijk om snel grote bestanden op bijvoorbeeld Dropbox of een andere cloud-opslag te plaatsen. Een ander belangrijk voordeel van glasvezel is dat het de meest energiezuinige vorm is van internet is. Met onze postcodecheck ontdekt je of glasvezelinternet al verkrijgbaar is op jouw adres.

Internetaanbiedingen op jouw adres

Je kan eenvoudig internet vergelijken door jouw postcode en huisnummer in te voeren in onze postcodecheck. Hiermee krijg je direct een overzicht met alle aanbiedingen die voor jou relevant zijn. We vermelden er direct bij of er sprake is van kortingen, acties, cashbacks en welkomstcadeaus. Je ziet resultaten van de belangrijkste Nederlandse providers. En de goedkoopste internet aanbieding staat altijd bovenaan. Heb je jouw keuze gemaakt en ga je internet aanvragen? Dan helpen we je graag met overstappen! Het is belangrijk dat je op een aantal zaken let als u een internetaansluiting gaat aanvragen.

Via onze postcodecheck kan je dankzij de uitgebreide filters precies het juiste abonnement vinden. Misschien wil je perse glasvezel aanvragen of kies je voor het goedkoopste internet. Je kan ook aangeven welke eisen je op het gebied van internetsnelheid hebt en je ziet in 1 oogopslag of er sprake is van eenmalige kosten of extra’s, zoals een draadloos wifi-modem of een gratis veiligheidspakket. Door de resultaten vervolgens te sorteren, staat het perfecte internetabonnement voor je altijd bovenaan.

Sommige providers bieden extra opties aan om jouw ideale internetabonnement samen te stellen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor veiligheidspakketten, uitgebreide klantenservice mogelijkheden of een Spotify-abonnement. Je vindt deze opties na het doen van de postcodecheck onder de knop 'Opties & bestel'. Ook kan je hier in sommige gevallen aangeven van welke aanbieding je gebruik wilt maken, zoals korting op jouw abonnement. In andere gevallen heb je, met name bij alleen internet aanvragen, weinig keuzes. Meestal kan je alleen kiezen welke internetsnelheid je wil hebben.

Ben je niet tevreden over je huidige internetsnelheid, maar weet je niet precies welke snelheid er gehaald wordt? Er zijn online allerlei speedtests te vinden, waarmee je de daadwerkelijk behaalde snelheid kunt vergelijken met dat wat jouw provider belooft. Let wel op dat u deze snelheidstest altijd bedraad aan het modem doet, alleen dan meet je werkelijk de snelheid van de verbinding naar jouw woning. Wanneer je de test draadloos via wifi doet, meet je vaak namelijk alleen de snelheid tussen jouw wifi apparaat en je modem.

Vergelijk de beste internet aanbiedingen

Ons internet advies:

Internet 30Mb6.8
Goedkoopste
Thuis Glasvezel Internet 8.000Mb7.7
Snelste
Thuis Internet 50Mb8.7
Beste
Snelheid30 Mb8.000 Mb50 Mb
VerbindingVDSLGlasvezelVDSL
Levertijd14 dagen
levertijd
10 dagen
levertijd
15 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 20,00 cashback
cashback
+
€ 20,00 cashback
cashback
+
€ 20,00 cashback
cashback
+
Prijs per maand€ 32€ 15
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 85
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 32,50€ 30
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
Vergelijk zelf alle internet abonnementen
Bestel hier en profiteer van:

Lees alles over onze gratis service