Draadloos internet vergelijken

Draadloos internet vergelijken

Stap over en profiteer van €10 cashback!

Een ogenblik geduld a.u.b.

Op dit moment wordt uw adres gecontroleerd bij de verschillende aanbieders. Dit kan maximaal 15 seconden duren.

 • Online
 • Telfort
 • NLE
 • KPN
 • Ziggo
 • Youfone
 • XS4ALL
 • T-Mobile
 • Caiway

Ik ben op zoek naar:

Mijn postcode en huisnummer:

Waarom mijn adres opgeven?

Top 3 goedkoopste alles-in-één aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste alles-in-één pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
 • 1
  100 Mb 10 Mb
  VDSL
  40 zenders (26)
  € 367,40
  € 42,95
  €10 cashback

  6 maanden voor € 19,95 per maand.

  6 maanden € 20,00 korting

 • 2
  50 Mb 5 Mb
  VDSL
  62 zenders (36)
  € 386,00
  € 45,50
  €70 voordeel

  6 maanden voor € 25,50 per maand en geen aansluitkosten (t.w.v. € 30,00).

  6 maanden korting

 • 3
  100 Mb 10 Mb
  VDSL
  60 zenders (33)
  € 414,40
  € 39,95
  €10 cashback

  12 maanden voor € 29,95 per maand.

  12 maanden € 10,00 korting

Top 3 goedkoopste internet en TV aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet en TV pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
Top 3 goedkoopste internet en bellen aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet en bellen pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
Top 3 goedkoopste internet aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet abonnement per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand

Vergelijk, bestel en bespaar op internet, bellen en tv

Breedbandwinkel.nl is al dertien jaar de grootste vergelijkingssite van Nederland op het gebied van internet, bellen en tv. Hierdoor kunnen wij bij de negen bij ons aangesloten aanbieders de beste kwantumkortingen bedingen die wij vervolgens volledig aan onze klanten doorberekenen.
Dat ziet u terug in de 3.797 beoordelingen van klanten die ons gemiddeld een cijfer 8.9 geven op Trustpilot.

Overstappen met onze gratis overstapservice

Overstappen naar een andere aanbieder kan ingewikkeld lijken. Met de gratis Breedbandwinkel.nl overstapservice hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wij verzorgen uw overstap kosteloos, snel en probleemloos, zodat u niet zonder internet, bellen of tv komt te zitten.

Altijd goedkoper: 100% laagste prijs garantie

Onze abonnementsprijzen en actiekortingen worden dagelijks bijgehouden. Mocht er per ongeluk toch iets veranderd zijn in uw nadeel, dan krijgt u zonder problemen het prijsverschil van ons terug. Ziet u het bestelde abonnement ergens anders toch goedkoper? Dan betalen wij u het verschil terug plus 100% extra!

Exclusieve aanbiedingen en extra kortingen

Breedbandwinkel.nl is de grootste vergelijkingssite voor internet, bellen en tv. Hierdoor kunnen wij bij de providers de beste kwantumkortingen bedingen die wij vervolgens volledig aan onze klanten doorberekenen. Wij hebben altijd exclusieve aanbiedingen die alleen geldig zijn wanneer u het abonnement via ons bestelt en niet via de provider zelf.

€10cashback

Daarnaast ontvangt u via Breedbandwinkel.nl minimaal € 10,- cashback op alle overige abonnementen. U bent dus gegarandeerd altijd beter uit als u uw abonnement bestelt via Breedbandwinkel.nl!

Draadloos internet abonnementen

Breedbandwinkel is dé online winkel voor het vergelijken en bestellen van mobiel internet en draadloos internet abonnementen met (gratis) draadloze router voor internetten in het hele huis met meerdere pc's of laptops op uw netwerk zonder kabels.

Waarom hier bestellen?

 • € 10,- cashback op uw rekening
 • Al 367.884 tevreden klanten
 • 100% Laagste prijs garantie
 • Gratis overstap- en klantenservice
 • Objectief en compleet
 • Lees meer
Vergelijk
Vergelijk eenvoudig abonnementen van de negen grootste aanbieders en maak uw keuze
Vergelijk
Bestel het abonnement van uw keuze veilig via onze website of bel gratis 0800 - 0160
Vergelijk
Bespaar net als 367.884 andere tevreden klanten op uw internet, bellen en tv abonnement

Draadloos internet

Er zijn eigenlijk twee vormen van draadloos internet te onderscheiden. Meestal bedoelen we met de term draadloos eigenlijk 'WiFi'. In eerste instantie verstuurt een provider een computersignaal via een vaste breedbandverbinding (via kabel, ADSL, VDSL of glasvezel) naar een vast adres. Binnenshuis wordt dit signaal vervolgens draadloos doorgestuurd via een wireless WiFi router / modem naar de betreffende PC of (mini) laptop tot een afstand van ongeveer 50 meter (afhankelijk van muren en obstakels). Hierdoor kan de gebruiker bijvoorbeeld ook in de tuin internetten of draadloos radio luisteren. Deze afstand is eventueel nog te vergroten via een repeater.

Er kunnen meerdere gebruikers gelijktijdig gebruikmaken van de draadloze verbinding. Net als bij een vast netwerk moet de snelheid dan wel gedeeld worden en alle mobiele gebruikers moeten beschikken over een eigen netwerkkaart. Vanwege de extreme hoeveelheid data is het bij de supersnelle abonnementen (bijvoorbeeld van 120 Mb per seconde) aan te raden geen gebruik te maken van een WiFi router, deze snelheden zijn draadloos namelijk niet haalbaar. Ook steeds meer openbare gelegenheden bieden draadloze WiFi hotspots. Om veilig contact te kunnen maken met het netwerk wordt meestal gebruikgemaakt van een wachtwoord.

Het tweede soort draadloos signaal onderscheiden we met de term 'mobiel internet'. In deze vorm wordt gebruikgemaakt van het netwerk van mobiele telefonie (GPRS, UMTS of HSDPA). Hierdoor is men niet meer gebonden aan één locatie, maar kan men ook internetten in de trein of zelfs op vakantie. Voor deze draadloze verbinding heeft u een speciaal modem nodig, meestal een externe wireless USB-stick (KPN noemt dit modem 'Dongel'). Als uw (mini) laptop, netbook, notebook of tablet (bijvoorbeeld iPad of Samsung Galaxy Tab) al over een geïntegreerd modem beschikt, dan volstaat het plaatsen van alleen een SIM-kaart (een SIM-only abonnement is ook goedkoper). Mobiele abonnementen zijn af te sluiten met of zonder vaste bundel en er kan zelfs gekozen worden voor prepaid. Aanbieders zijn o.a. KPN, Tele2, Telfort, T-Mobile, XS4ALL en T-Mobile.

In onze postcodecheck kunt u de verschillende abonnementen vergelijken. Het gevonden resultaat bijvoorbeeld filteren op een 'gratis draadloos modem' ('Toon uitgebreide filters'). Eventueel kunt u kiezen voor een extra voordelig alles-in-één pakket gecombineerd met bellen en digitale TV. Overigens kunt u op Breedbandwinkel.nl gemakkelijk uw oude abonnement verlengen of uw bestaande contract automatisch laten opzeggen. En heeft u verder nog vragen? Stelt u ze dan gerust aan onze deskundige klantenservice.

Vergelijk de beste draadloos internet aanbiedingen

Het laatste nieuws

Grote verschillen in tarieven Ziggo Sport en FOX Sports

De Eredivisie winterstop is bijna ten einde en het nieuwe F1-seizoen gaat in maart weer van start. Voor wie niets wil missen loont het te vergelijken, de tarieven voor Ziggo Sport en FOX Sports lopen namelijk fors uiteen. Nieuwkomer Youfone blijkt het goedkoopst voor de sportfanaat. Lees meer

T-Mobile introduceert 750 Mb glasvezel en wijzigt prijzen

Telecomprovider T-Mobile introduceert vandaag nieuwe glasvezelabonnementen met een snelheid van 750 Mb. Ook voert T-Mobile prijswijzigingen door voor zowel VDSL als glasvezel en gaat het beltarief met 1 cent per minuut en gesprek omhoog. Lees meer