Goedkoop ADSL vergelijken

Goedkoop ADSL vergelijken

Stap over en profiteer van €10 cashback!

Een ogenblik geduld a.u.b.

Op dit moment wordt uw adres gecontroleerd bij de verschillende aanbieders. Dit kan maximaal 15 seconden duren.

 • Telfort
 • Youfone
 • XS4ALL
 • Online
 • NLE
 • T-Mobile
 • Ziggo
 • KPN
 • Caiway

Ik ben op zoek naar:

Mijn postcode en huisnummer:

Waarom mijn adres opgeven?

Top 3 goedkoopste alles-in-één aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste alles-in-één pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
 • 1
  100 Mb 10 Mb
  VDSL
  40 zenders (26)
  € 367,40
  € 42,95
  €10 cashback

  6 maanden voor € 19,95 per maand.

  6 maanden € 20,00 korting

 • 2
  50 Mb 5 Mb
  VDSL
  62 zenders (36)
  € 386,00
  € 45,50
  €70 voordeel

  6 maanden voor € 25,50 per maand en geen aansluitkosten (t.w.v. € 30,00).

  6 maanden korting

 • 3
  100 Mb 10 Mb
  VDSL
  60 zenders (33)
  € 414,40
  € 39,95
  €10 cashback

  12 maanden voor € 29,95 per maand.

  12 maanden € 10,00 korting

Top 3 goedkoopste internet en TV aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet en TV pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
Top 3 goedkoopste internet en bellen aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet en bellen pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
Top 3 goedkoopste internet aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet abonnement per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand

Vergelijk, bestel en bespaar op internet, bellen en tv

Breedbandwinkel.nl is al dertien jaar de grootste vergelijkingssite van Nederland op het gebied van internet, bellen en tv. Hierdoor kunnen wij bij de negen bij ons aangesloten aanbieders de beste kwantumkortingen bedingen die wij vervolgens volledig aan onze klanten doorberekenen.
Dat ziet u terug in de 3.797 beoordelingen van klanten die ons gemiddeld een cijfer 8.9 geven op Trustpilot.

Overstappen met onze gratis overstapservice

Overstappen naar een andere aanbieder kan ingewikkeld lijken. Met de gratis Breedbandwinkel.nl overstapservice hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wij verzorgen uw overstap kosteloos, snel en probleemloos, zodat u niet zonder internet, bellen of tv komt te zitten.

Altijd goedkoper: 100% laagste prijs garantie

Onze abonnementsprijzen en actiekortingen worden dagelijks bijgehouden. Mocht er per ongeluk toch iets veranderd zijn in uw nadeel, dan krijgt u zonder problemen het prijsverschil van ons terug. Ziet u het bestelde abonnement ergens anders toch goedkoper? Dan betalen wij u het verschil terug plus 100% extra!

Exclusieve aanbiedingen en extra kortingen

Breedbandwinkel.nl is de grootste vergelijkingssite voor internet, bellen en tv. Hierdoor kunnen wij bij de providers de beste kwantumkortingen bedingen die wij vervolgens volledig aan onze klanten doorberekenen. Wij hebben altijd exclusieve aanbiedingen die alleen geldig zijn wanneer u het abonnement via ons bestelt en niet via de provider zelf.

€10cashback

Daarnaast ontvangt u via Breedbandwinkel.nl minimaal € 10,- cashback op alle overige abonnementen. U bent dus gegarandeerd altijd beter uit als u uw abonnement bestelt via Breedbandwinkel.nl!

ADSL internet providers

Breedbandwinkel is dé online winkel voor het vergelijken en bestellen van uw goedkoop ADSL internet, telefonie en TV abonnement. Wij bieden alle ADSL providers en draadloos alles-in-1 internetten met laagste prijs garantie.

Waarom hier bestellen?

 • € 10,- cashback op uw rekening
 • Al 368.114 tevreden klanten
 • 100% Laagste prijs garantie
 • Gratis overstap- en klantenservice
 • Objectief en compleet
 • Lees meer
Vergelijk
Vergelijk eenvoudig abonnementen van de negen grootste aanbieders en maak uw keuze
Vergelijk
Bestel het abonnement van uw keuze veilig via onze website of bel gratis 0800 - 0160
Vergelijk
Bespaar net als 368.114 andere tevreden klanten op uw internet, bellen en tv abonnement

ADSL

ADSL is net als kabel en glasvezel internet een vorm van breedband internet. De ADSL-techniek maakt gebruik van het kopernetwerk van de vaste telefoon. Tijdens de opkomst van breedband internet hebben de ADSL providers relatief snel een landelijke dekking kunnen bereiken doordat zij gebruik konden maken van de al bestaande infrastructuur. Nederland loopt daarom in Europa voorop als het gaat om percentage van de huishoudens met een breedband internet aansluiting. Inmiddels is de techniek verder verbeterd en zijn er snellere varianten op de markt gebracht onder de namen ADSL 2+, VDSL en VDSL 2+.

De naam ADSL is een afkorting van de technische term Asymmetric Digital Subscriber Line en het eerste woord geeft aan dat de download en upload snelheid van elkaar verschillen. De download snelheid bij ADSL is hoger, wat ook logisch is bij het gemiddelde internetgebruik. Een punt van aandacht als u ADSL wilt bestellen, is de fysieke afstand van uw aansluiting tot de wijkcentrale. Als deze groter is dan vier kilometer dan heeft dit bij een ongunstig effect op de snelheid van uw ADSL internetverbinding.

ADSL wordt tegenwoordig vaak gebruikt in combinatie met een WiFi router (of draadloos modem) die binnenshuis zorgt voor een draadloze verbinding. Internetten in de tuin of op zolder is hiermee geen probleem meer en meerdere gebruikers kunnen zo het netwerk gelijktijdig gebruiken. Uiteraard wordt de capaciteit oftewel de snelheid van de ADSL internetverbinding evenredig over de verschillende PC's of laptops verdeeld. ADSL providers zijn bijvoorbeeld KPN, Tele2, XS4ALL, T-Mobile, Online en Telfort.

Wilt u alle actuele en goedkope ADSL aanbiedingen op uw adres vergelijken? Vult u dan even de postcodecheck op onze site in. In de filters kunt u specifiek kiezen voor ADSL of VDSL internet. Abonnementen zijn ook extra voordelig als 'alles-in-één' (3-in-1) pakket' te bestellen, samen met internet bellen en/of digitale TV. Wilt u uw oude abonnement opzeggen en overstappen naar een nieuwe provider of wilt u juist uw huidige ADSL abonnement verlengen? Onze medewerkers kunnen dit uiteraard voor u regelen.

Heeft u last van traag ADSL internet? Met onze eigen speedtest kunt u nu snel en betrouwbaar uw actuele ADSL internet snelheid testen (download en upload).

Vergelijk de beste ADSL abonnementen

Het laatste nieuws

Grote verschillen in tarieven Ziggo Sport en FOX Sports

De Eredivisie winterstop is bijna ten einde en het nieuwe F1-seizoen gaat in maart weer van start. Voor wie niets wil missen loont het te vergelijken, de tarieven voor Ziggo Sport en FOX Sports lopen namelijk fors uiteen. Nieuwkomer Youfone blijkt het goedkoopst voor de sportfanaat. Lees meer

T-Mobile introduceert 750 Mb glasvezel en wijzigt prijzen

Telecomprovider T-Mobile introduceert vandaag nieuwe glasvezelabonnementen met een snelheid van 750 Mb. Ook voert T-Mobile prijswijzigingen door voor zowel VDSL als glasvezel en gaat het beltarief met 1 cent per minuut en gesprek omhoog. Lees meer