Vind de beste internet aanbiedingen op jouw adres

Vind de beste internet aanbieding

De beste internet aanbiedingen op jouw adres


Zoek aanbiedingen
Vergelijk zonder postcodecheckWaarom mijn adres invullen?

Internet aanbiedingen

Het vinden van de beste internet aanbiedingen voor thuis kan een uitdaging zijn tussen alle internet providers. Daarom kun je met onze postcodecheck direct zien welke providers op jouw adres internet aanbieden en kun je het beste, goedkoopste of snelste internet kiezen.

Maar dat is niet alles. Wij garanderen altijd de laagste prijs voor alle internet acties. Zie je ergens anders een betere internetaanbieding van hetzelfde internetabonnement, dan betalen wij het verschil dubbel terug.
We zorgen altijd voor het meest actuele aanbod en letten extra op kortingen, bonussen aanbiedingen en welkomstcadeaus. Hiervoor vind je altijd de beste internet aanbiedingen op Breedbandwinkel.

Zo werkt de postcodecheck voor de beste internetaanbiedingen

Onze postcodecheck is erg gemakkelijk te gebruiken: voer je postcode en huisnummer in en wij zoeken alle beschikbare internet aanbiedingen. Je kan vervolgens sorteren op de verschillende soorten internetverbindingen zoals DSL, kabel of glasvezel. Daarnaast kan je kiezen voor een internetabonnement in combinatie met tv, bellen of een alles in een pakket. Waar je ook voor kiest, bij ons vind je de beste internet aanbiedingen.

Behalve onze speciale laagste prijs garantie op alle internet aanbiedingen, bieden wij ook een gratis overstapservice, gratis klantenservice en een installatiegarantie. We helpen je graag aan het beste internet en daar doen we alles aan.

Verder kun je met de uitgebreide filters precies aangeven wat jouw wensen zijn. Kies bijvoorbeeld een minimum- en maximumsnelheid, extra opties zoals een spamfilter en virusfilter en opties voor het contract en levering.

Internetaanbieding kiezen: let op deze zaken

Omdat er zo ontzettend veel verschillende internetaanbiedingen zijn, is het belangrijk dat je met een aantal zaken rekening houdt.

Allereerst is het goed om te weten dat de beloofde snelheid niet altijd gehaald wordt. Bij DSL en VDSL is de snelheid sterk afhankelijk van de afstand van je woning tot de wijkcentrale. Bij kabelinternet kan de snelheid beïnvloed worden door het internet gebruik van je buren. Glasvezelinternet echter wel de zekerheid dat de beloofde internetsnelheid altijd wordt gehaald.

Kies je voor een internet aanbieding met televisie, dan raden wij aan om ook alle interactieve tv opties met elkaar te vergelijken. Interactieve tv biedt allerlei verschillende opties om de tv ervaring zo goed mogelijk te maken. Denk hierbij aan tv kijken op je iPad en smartphone. Begin en Programma Gemist en natuurlijk de verschillende extra zenderpakketten zoals ESPN en Film1.

Alle verschillen controleer en vergelijk je eenvoudig via onze postcodecheck. Kom je er niet uit? Wij zijn altijd gratis te bereiken via telefoon of e-mail.

Bekijk direct de beste internet aanbiedingen

Goedkoopste internet abonnementen

Aanbieder Per maand Per jaar Download Upload
Youfone € 15,00 € 245,00 50 Mb 8 Mb Info
Budget € 15,00 € 269,00 30 Mb 3 Mb Info
Online € 28,00 € 356,00 100 Mb 30 Mb Info
Caiway € 35,00 € 360,00 400 Mb 400 Mb Info
Odido € 30,00 € 380,00 50 Mb 30 Mb Info

Ons internet advies:

Internet 50Mb6.7
Goedkoopste
Thuis Glasvezel Internet 8.000Mb7.7
Snelste
Thuis Internet 50Mb8.7
Beste
Snelheid50 Mb8.000 Mb50 Mb
VerbindingVDSLGlasvezelVDSL
Levertijd14 dagen
levertijd
10 dagen
levertijd
15 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 25,00 cashback
cashback
+
€ 25,00 cashback
cashback
+
€ 25,00 cashback
cashback
+
Prijs per maand€ 30€ 15
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 85
Eenmalig € 30
Opties & bestel Meer informatie
€ 32,50€ 30
Eenmalig € 30
Opties & bestel Meer informatie
Vergelijk zelf alle internet abonnementen
Bestel hier en profiteer van:

Lees alles over onze gratis service