Vind de beste internet aanbieding


Zoek aanbiedingen
Vergelijk zonder postcodecheckWaarom mijn adres invullen?

Ons advies: het goedkoopste, snelste of beste internet abonnement

Internet 30 Mb7.0
GoedkoopsteHet goedkoopste landelijk verkrijgbare internet abonnement, gebaseerd op prijs per jaar.
Doe de postcodecheck om het goedkoopste internet abonnement op uw adres te bekijken.
Thuis Glasvezel Internet 1.000Mb7.8
SnelsteHet snelste landelijk verkrijgbare internet abonnement, gebaseerd op downloadsnelheid.
Doe de postcodecheck om het snelste internet abonnement op uw adres te bekijken.
Thuis Internet 50Mb8.7
BesteHet beste landelijk verkrijgbare internet abonnement, gebaseerd op klantbeoordelingen.
Doe de postcodecheck om het beste internet abonnement op uw adres te bekijken.
Snelheid30 Mb1.000 Mb50 Mb
VerbindingVDSLGlasvezelVDSL
Levertijd14 dagen
levertijd
10 dagen
levertijd
15 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 10,00 cashback
cashback
+
€ 10,00 cashback
cashback
+
€ 10,00 cashback
cashback
+
Prijs per maand€ 32€ 15
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 45€ 30
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 32,50€ 30
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
Vergelijk zelf alle internet abonnementen

Internet aanbieding

Met zo veel providers is het een hele uitdaging om de beste internetaanbieding te vinden. Terwijl u graag de beste aanbieding hebt voor internet bij u thuis. Daarom kunt u met onze postcodecheck direct zien welke providers op uw adres internet aanbieden en kunt u het beste, goedkoopste of snelste internet kiezen.

Breedbandwinkel biedt daarnaast een laagsteprijsgarantie. Dat betekent dat de internetaanbiedingen bij ons altijd het goedkoopst zijn. En mocht dat per ongeluk toch niet zo zijn? Dan betalen wij u het verschil dubbel terug! We zorgen altijd voor het meest actuele aanbod en letten extra op kortingen, bonussen, aanbiedingen en welkomstcadeaus. Zo kunt u eenvoudig een internetabonnement vinden dat goed bij u past.

Zo werkt de postcodecheck voor de beste internetaanbiedingen

Na het invoeren van uw postcode en huisnummer, zoekt ons systeem alle aanbiedingen bij elkaar. U kunt sorteren op de verschillende soorten internet, zoals ADSL, VDSL, kabel en glasvezel. Daarnaast kunt u kiezen voor een combinatie van internet en tv, internet en bellen of een alles-in-1-pakket. Wat u ook kiest, er zijn altijd wel interessante kortingen of extra’s te krijgen. Zo kunt u bijvoorbeeld een gratis draadloze router krijgen voor een wifi-netwerk in huis of kijkt u een tijd gratis FOX Sports. De beste aanbiedingen krijgt u bij alles-in-1-pakketten, omdat dit voor providers het minste werk en de grootste kostenbesparing oplevert.

Naast een garantie op de laagste prijs, profiteert u bij ons ook van de overstapservice, gratis telefonische klantenservice en een installatiegarantie. Zo helpen we u graag aan het beste internet. We helpen u ook met verlengen, als dat voor u de beste uitkomst is.

Verder kunt u met de uitgebreide filters precies aangeven wat uw wensen zijn. Kies bijvoorbeeld een minimum- en maximumsnelheid, extra opties zoals een spamfilter en virusfilter en opties voor het contract en levering.

Internetaanbieding kiezen: let op deze zaken

Omdat er zo ontzettend veel verschillende internetaanbiedingen zijn, is het belangrijk dat u met een aantal zaken rekening houdt.

Zo is het goed om te weten dat de internetsnelheid die een provider belooft, niet in alle gevallen gehaald wordt. Bij ADSL en VDSL is dat bijvoorbeeld sterk afhankelijk van uw afstand tot de wijkcentrale, terwijl de snelheid bij kabelinternet beïnvloedt kan worden door het internetgebruik van uw buren. Bij glasvezelinternet heeft u de zekerheid dat de beloofde internetsnelheid altijd gehaald wordt.

Kiest u voor een combinatie van een internetaanbieding en tv, bellen of een alles-in-één-pakket? Dan is het belangrijk om alle voorwaarden en mogelijkheden goed tegen elkaar af te zetten. Aan de ene kant biedt een provider u meestal een financieel voordeel bij zo’n combinatie, maar het hoeft niet altijd voordeliger te zijn. Met name de kosten voor vaste telefonie zijn soms bijzonder hoog, dat het ook de overweging waard is om uw mobiele abonnement te gebruiken voor alle telefoontjes die u pleegt. Ook maken steeds meer mensen gebruik van FaceTime of andere mogelijkheden om te videobellen. In dat geval is het belangrijker om een snelle internetverbinding te hebben.

Bij digitale tv is het tot slot nog belangrijk om u ervan te verzekeren dat uw favoriete zenders in het zenderaanbod zitten. Ook dat controleert u eenvoudig via onze postcodecheck en de filters die daarna beschikbaar zijn.

Bekijk direct de beste internet aanbiedingen
Aanbieder Per maand Per jaar Download Upload
YoufoneYoufone € 32,00 € 272,00 30 Mb 8 Mb Info
BudgetBudget € 34,00 € 319,00 30 Mb 3 Mb Info
OnlineOnline € 40,50 € 324,00 100 Mb 30 Mb Info
KPNKPN € 42,50 € 347,50 100 Mb 100 Mb Info
CaiwayCaiway € 35,00 € 359,95 100 Mb 100 Mb Info
T-MobileT-Mobile € 32,50 € 360,00 50 Mb 30 Mb Info
ZiggoZiggo € 43,00 € 441,50 100 Mb 20 Mb Info
DELTADELTA € 45,00 € 530,00 150 Mb 150 Mb Info
FreedomFreedom € 49,00 € 578,00 110 Mb 40 Mb Info
Het laatste nieuws
Ziggo prijsverhoging per 1 juli 2023

Ziggo past per 1 juli 2023 een inflatiecorrectie toe op de tarieven voor internet, tv en vast bellen. Dit jaar is de wijziging voor onze klanten hoger dan normaal. Gemiddeld gaan de prijzen met 8,5% omhoog. Prijsvergelijker Breedbandwinkel meldt dat Internet Complete, Bellen en TV Max maar liefst 7,75 euro per maand duurder wordt, oftewel 93,00 euro per jaar. Giga abonnementen stijgen het minst. Lees meer

Ziggo Zakelijk verhoogt downloadsnelheid tot 1.200 Mb

In navolging van de snelheidsverhoging voor consumenten verhoogt ook Ziggo Zakelijk per mei de snelheid van haar abonnementen. Het gaat voornamelijk om wijzigingen in uploadsnelheid, maar het snelste Giga abonnement gaat ook in downloadsnelheid omhoog naar 1.200 Mb. Lees meer

Meer nieuws
Bestel hier en profiteer van:

Lees alles over onze gratis service