Zakelijk internet voor jouw bedrijf, betrouwbaar, stabiel en snel

Zakelijk internet vergelijken

Vergelijk de beste aanbiedingen voor ondernemers


Zoek aanbiedingen
Vergelijk zonder postcodecheckWaarom mijn adres invullen?

Zakelijk internet

Als zzp’er of kleine mkb’er ben je natuurlijk altijd op zoek naar de beste deals, ook als het om zakelijk internet gaat. Of je nu op zoek bent naar goedkoop zakelijk internet of juist wilt overstappen naar zakelijk glasvezel internet via onze postcodecheck kan je direct zien welke soorten zakelijk internet beschikbaar zijn op jouw zaak.

Verschillende zakelijke aanbieders en technieken

Bij zakelijk internet heb je over het algemeen minder keuze dan wanneer je als consument op zoek bent naar een internetabonnement. Dit komt omdat niet elke internet aanbieder in Nederland ook zakelijk internet aanbiedt. Op dit moment kan je zakelijke internet pakketten afsluiten bij KPN, Ziggo en Odido.

Ziggo Zakelijk biedt kabelinternet aan, hierbij komt het signaal binnen via de coax-aansluiting. De snelheid van kabel internet is over het algemeen vrij snel en het signaal is behoorlijk stabiel. Een bekend nadeel van Ziggo is dat de uploadsnelheid ten opzichte van glasvezel internet vrij laag is. Daarnaast is zakelijk internet van Ziggo relatief duur ten opzichte van zakelijke VDSL via de vaste telefoonaansluiting.

KPN en Odido bieden zowel VDSL als zakelijk glasvezel aan. VDSL is perfect als je goedkoop zakelijk internet wilt. Echter heeft de lagere prijs uiteraard ook een keerzijde. De maximale downloadsnelheid is in vergelijking met kabel en glasvezel internet vaak een stuk langzamer. Ook wordt de geadverteerde maximale snelheid in de meeste gevallen niet gehaald, vanwege de afstand van je bedrijf tot de wijkcentrale. Hoe groter deze afstand is, hoe langzamer de maximale snelheid zal zijn.

Zakelijk glasvezelinternet

Als internetsnelheid en stabiliteit voor jouw bedrijf het belangrijkste zijn, dan is zakelijk glasvezel de beste keuze. De maximale internetsnelheid ligt ontzettend hoog en de verwachting is dat deze snelheid alleen maar toeneemt.
Bovendien wordt de snelheid niet beinvloed door externe factoren zoals bij VDSL wel het geval is. Een ander groot pluspunt van glasvezel internet is dat de uploadsnelheid net zo hoog is als de downloadsnelheid. Dit maakt het uploaden van grote bestanden erg snel. De prijs van glasvezel internet ligt ongeveer op het niveau van kabelinternet. Glasvezel heeft echter nog geen landelijke dekking, het kan dus mogelijk zijn dat voor jouw bedrijf alleen zakelijk kabelinternet en of zakelijk VDSL beschikbaar is.

Zakelijke mogelijkheden

De providers die zakelijk internet aanbieden, hebben vaak nog wat extra mogelijkheden zoals een speciale helpdesk waar ze je sneller te woord staan of een uitgebreide wifi-mogelijkheden voor een goed signaal in je gehele kantoor. Ook is er (tegen betaling) voor ook extra bescherming tegen cybercrime beschikbaar en zijn er mogelijkheden om mobiel 4G internet toe te voegen aan je bestelling. Zo ben je extra beschermd tegen storingen, zodat het werk gewoon kan doorgaan. Alle zakelijke mogelijkheden en zakelijke internetabonnementen vind je terug via onze postcodecheck.

Ons internet en tv advies:

ZakelijkZakelijk
Internet Start Xtra + Ziggo GO App
Goedkoopste
Internet Premium Xtra + TV Start Next
Snelste
Snelheid400 Mb1.200 Mb
TV zenders5175
Opnemen--
VerbindingKabelKabel
Levertijd3 dagen
levertijd
3 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 10,00 cashback
cashback
+
€ 10,00 cashback
cashback
+
Prijs per maand€ 61,72€ 30,86
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 84,10€ 42,05
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
Vergelijk zelf alle internet en tv pakketten
Bestel hier en profiteer van:

Lees alles over onze gratis service