Zakelijk internet vergelijken

Wij zijn jarig: minimaal €19 cashback en film cadeau!


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres opgeven?

Ons advies: het goedkoopste of snelste zakelijke internet en tv pakket

ZakelijkZakelijk
Internet Start Xtra + Ziggo GO App
GoedkoopsteHet goedkoopste landelijk verkrijgbare internet en tv pakket, gebaseerd op prijs per jaar.
Doe de postcodecheck om het goedkoopste internet en tv pakket op uw adres te bekijken.
Hussel Glasvezel Internet en TV 1.000 Mb
SnelsteHet snelste landelijk verkrijgbare internet en tv pakket, gebaseerd op downloadsnelheid.
Doe de postcodecheck om het snelste internet en tv pakket op uw adres te bekijken.
Snelheid200 Mb1.000 Mb
TV zenders5160
Opnemen-€ 4,99
VerbindingKabelGlasvezel
Levertijd3 dagen
levertijd
8 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 19,00 cashback
cashback
+
€ 19,00 cashback
cashback
+
Prijs per maand€ 54,45€ 27,23
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 79,58€ 42,35
Eenmalig € 25
Opties & bestel Meer informatie
Vergelijk zelf alle internet en tv pakketten
€19cashback Nog 25 dagenStap over vóór 1 november en ontvang € 19,- op uw rekening.
Bel gratis 0800 - 0160

Nu open tot 20:00 uur of laat u terugbellen.

Zakelijk

Als zzp’er of kleine mkb’er bent u altijd op zoek naar de beste deals. Dus ook als het gaat om zakelijk internet, wilt u profiteren van goede voorwaarden tegen een goede prijs. Of u nu goedkoop zakelijk internet zoekt, of het juist wilt overstappen op zakelijk glasvezel: via onze postcodecheck ziet u direct welke soorten zakelijk internet er op uw adres beschikbaar zijn. Begin dus direct met zakelijk internet vergelijken.

Verschillende aanbieders

Voor zakelijk internet heeft u over het algemeen minder te kiezen dan wanneer u als consument een internetabonnement wilt afsluiten. Dat komt omdat niet elke aanbieder zakelijk internet aanbiedt. Op dit moment is het met een KVK-nummer en bedrijfsnaam mogelijk om zakelijke pakketten af te sluiten bij KPN, XS4ALL en Ziggo. Dat betekent dat u kunt kiezen uit verschillende soorten internet, afhankelijk van de mogelijkheden op uw adres.

Ziggo biedt kabelinternet aan. Het signaal komt in dat geval binnen via de coax-aansluiting. De snelheid ligt in de meeste gevallen vrij hoog, en het signaal is ook behoorlijk stabiel. Een nadeel van kabelinternet is de vrij hoge prijs ten opzichte van VDSL via de vaste telefoonaansluiting. Ook zijn er maar weinig aanbieders van kabelinternet en bent u verplicht een tv-signaal af te nemen.

KPN en XS4ALL bieden zowel VDSL als zakelijk glasvezel aan. VDSL is de perfecte keuze als u gaat voor goedkoop zakelijk internet, maar de lage prijs heeft ook zijn keerzijde. Zo ligt de maximale internetsnelheid vaak een stuk lager dan bij kabelinternet en glasvezelinternet. Ook wordt die maximale snelheid vaak niet gehaald, vanwege de afstand van uw bedrijf of woning tot de wijkcentrale. Hoe groter de afstand, hoe lager de maximale snelheid.

Zakelijk glasvezelinternet

Is maximale snelheid en stabiliteit voor u het allerbelangrijkste als het gaat om zakelijk internet? Dan is zakelijk glasvezel de beste keuze. De maximale internetsnelheid ligt ontzettend hoog, en de verwachting is dat die snelheid alleen maar toeneemt. Ook wordt de internetsnelheid niet beïnvloed door externe factoren, zoals bij VDSL bijvoorbeeld wel het geval is. Een ander groot voordeel is het feit dat de uploadsnelheid net zo hoog is als de downloadsnelheid. Dat maakt dat het uploaden van grote bestanden naar klanten erg snel gaat. Over het algemeen ligt de prijs van zakelijk glasvezel op hetzelfde niveau als kabelinternet, waarmee het dus wel duurder is dan VDSL via de telefoonaansluiting. Het grootste nadeel van glasvezelinternet is dat het niet overal beschikbaar is. Veel aanbieders zijn bezig met het aanleggen van glasvezelnetwerken, maar of het op uw zakelijke adres al zo ver is? Dat weet alleen onze postcodecheck.

Zakelijke mogelijkheden

De aanbieders van zakelijk internet bieden vaak nog wat extra mogelijkheden, zoals een aparte helpdesk waar ze u sneller kunnen helpen of uitgebreide wifi-mogelijkheden voor een goed signaal in uw gehele kantoor. Ook is er vaak extra bescherming tegen cybercrime beschikbaar en zijn er mogelijkheden om mobiel 4G-internet toe te voegen aan uw bestelling. Zo bent u bijvoorbeeld extra beschermd tegen storingen, zodat het werk gewoon door kan gaan. De mogelijkheden en voorwaarden vindt u terug in onze zoekresultaten.

Het laatste nieuws
Breedbandwinkel bestaat 19 jaar en trakteert

Internetvergelijker Breedbandwinkel bestaat deze maand negentien jaar en trakteert: klanten ontvangen tot en met 31 oktober minimaal 19 euro cashback bij iedere bestelling. Lees meer

T-Mobile internet en tv: tot 340,00 euro korting

T-Mobile pakt deze zomer flink uit met hoge kortingen. Niet alleen op internet en tv, maar ook op los internet. Het grootste voordeel pakt u wanneer de combinatie met T-Mobile mobiel wordt gemaakt. De korting loopt dan op tot maar liefst 340,00 euro voor het eerste jaar. Lees meer

Meer nieuws
Informatie
Bestel hier en profiteer van:

Lees alles over onze gratis service