TV abonnementen vergelijken


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres invullen?

Ons advies: het goedkoopste, snelste of beste internet en tv pakket

Nu met€ 100 cashback
Alleen hier€ 75 cashback
Alleen hier€ 100 cashback
Maximaal Internet + TV Standaard App6.3
GoedkoopsteHet goedkoopste landelijk verkrijgbare internet en tv pakket, gebaseerd op prijs per jaar.
Doe de postcodecheck om het goedkoopste internet en tv pakket op uw adres te bekijken.
Thuis Glasvezel Internet 1.000Mb en TV App8.4
SnelsteHet snelste landelijk verkrijgbare internet en tv pakket, gebaseerd op downloadsnelheid.
Doe de postcodecheck om het snelste internet en tv pakket op uw adres te bekijken.
Snel Glasvezel Internet en TV8.8
BesteHet beste landelijk verkrijgbare internet en tv pakket, gebaseerd op klantbeoordelingen.
Doe de postcodecheck om het beste internet en tv pakket op uw adres te bekijken.
Snelheid100 Mb1.000 Mb100 Mb
TV zenders656460
Opnemen-€ 5,00€ 4,99
VerbindingVDSLGlasvezelGlasvezel
Levertijd16 dagen
levertijd
13 dagen
levertijd
8 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 100,00 cashback
cashback
+
€ 75,00 cashback
cashback
+
€ 100,00 cashback
cashback
+
Prijs per maand€ 46,50€ 27,50
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 57,50€ 30
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 55€ 33,75
Eenmalig € 25
Opties & bestel Meer informatie
Vergelijk zelf alle internet en tv pakketten

TV abonnement

Bent u tevreden over uw huidige internetverbinding, maar wilt u wel graag televisie kijken via uw internetverbinding? Dan kunt u ook een los tv-abonnement toevoegen. Er zijn steeds meer providers die een los tv-abonnement aanbieden, waardoor de mogelijkheden ook steeds meer toenemen.

Tv-abonnement via internet

Vroeger keken we allemaal televisie via de kabel. Deze vorm van televisie heet analoge tv en is bijna uitgestorven. Digitale tv, televisie kijken via uw internetverbinding, is tegenwoordig de standaard. Niet alleen is de kwaliteit van het beeld en het geluid een stuk beter, maar u krijgt ook toegang tot interactieve tv-diensten, zoals Begin Gemist, Video On Demand en televisie via uw smartphone of tablet.

Lange tijd was het bijna alleen mogelijk om digitale televisie te krijgen in combinatie met een internetabonnement. Inmiddels komen er steeds meer aanbieders die losse tv-abonnementen aanbieden, dus is het belangrijk om elk tv-abonnement te vergelijken. Er zijn immers allerlei mogelijkheden en u wilt natuurlijk wel het beste of goedkoopste tv-abonnement.

Tv-aanbieders vergelijken

Er zijn op dit moment nog niet veel tv-providers met een los tv-abonnement. Op deze pagina kunt u onze postcodecheck doen, om zo te ontdekken wat de mogelijkheden op uw adres zijn. U kunt dan eenvoudig de tv-aanbieders vergelijken. Met onze uitgebreide sorteer- en filtermogelijkheden kunt u bijvoorbeeld de aanbieder met de beste beoordeling of de laagste prijs kiezen. U kunt natuurlijk ook aangeven wat uw favoriete zenders zijn en kiezen welke mogelijkheden op het gebied van interactieve tv u wilt.

Digitale tv of interactieve tv?

Veel mensen halen de termen digitale tv en interactieve tv door elkaar. Toch is er een belangrijk verschil. We hebben het over digitale tv zodra het tv-signaal via uw internetverbinding loopt. Interactieve tv heeft meer mogelijkheden en is eigenlijk een soort die onder digitale tv valt.

Mogelijkheden interactieve tv

Ten opzichte van ‘gewone’ digitale tv heeft u met interactieve tv extra mogelijkheden. Zo kunt u altijd en overal tv kijken, bijvoorbeeld via uw smartphone of tablet. Vaak kunt u ook via een mobiele internetverbinding buitenshuis tv kijken.

Ook zijn er uitgebreide mogelijkheden om programma’s terug te kijken, te pauzeren of terug te spoelen naar het begin. Meestal zijn er ook apps voor platforms als Netflix en Videoland, zodat u ook deze inhoud eenvoudig kunt oproepen. U heeft hier nog wel een los abonnement voor nodig. U kunt hier meer lezen over de mogelijkheden van interactieve tv.

Goedkoopste tv-abonnement

Bent u op zoek naar het goedkoopste tv-abonnement, dan bent u hier goed. Na het invullen van de postcodecheck sorteren we de verschillende aanbiedingen automatisch op prijs, zodat het goedkoopste tv-abonnement direct verschijnt. Bestelt u bij Breedbandwinkel, dan bent u sowieso goedkoop uit. U krijg namelijk minimaal € 10,- cashback, en we bieden een laagsteprijsgarantie. Daarnaast krijgt u vaak interessante extra’s als u bij ons bestelt.

Vergelijk de beste TV abonnementen
ADSL / VDSL Kabel Glasvezel
Gebruikte techniek IPTV DVB-C IPTV
Dekking Heel Nederland Heel Nederland +/- 30% van Nederland
Vereisten voor digitale tv ADSL / VDSL internet van minimaal 8 Mb Kabel aansluiting Glasvezel aansluiting
HD zenders
Interactieve diensten
Aantal tv-zenders 100+ 100+ 100+
Aantal radiozenders 90+ 90+ 90+
Aanvullende zenderpakketten
Elektronische Programma Gids
Inclusief kabel tv zenders
Ontvangers Standaard ontvanger of recorder Standaard ontvanger, CI+ insteekkaart of recorder Standaard ontvanger of recorder
Aansluiten Ethernetkabel van modem naar tv ontvanger, of met draadloze verbindingsset COAX kabel naar tv ontvanger Ethernetkabel van modem naar tv ontvanger, of met draadloze verbindingsset
Aanbieders KPN, XS4ALL, Budget, Tele2, Youfone, T-Mobile en Online Ziggo en DELTA KPN, XS4ALL, Budget, Caiway, Youfone, T-Mobile en Online
Het laatste nieuws
Ziggo Zakelijk verhoogt downloadsnelheid tot 1.200 Mb

In navolging van de snelheidsverhoging voor consumenten verhoogt ook Ziggo Zakelijk per mei de snelheid van haar abonnementen. Het gaat voornamelijk om wijzigingen in uploadsnelheid, maar het snelste Giga abonnement gaat ook in downloadsnelheid omhoog naar 1.200 Mb. Lees meer

Freedom voert eerste prijsverhoging door

Per 1 februari 2023 voert Freedom een aantal prijswijzigingen door voor haar internetabonnementen. De meeste abonnementen gaan met 2,00 euro per maand omhoog, ook worden een aantal juist goedkoper. De prijswijzigingen gelden voor zowel bestaande als nieuwe klanten. De tarieven voor tv, bellen en andere opties blijven gelijk. Lees meer

Meer nieuws
Informatie
Bestel hier en profiteer van:

Lees alles over onze gratis service