Nieuw TV abonnement? Vergelijk alle providers, al 573.725 overstappers

Vergelijk de beste tv-abonnementen van verschillende providers

Ontdek alle interactieve TV voordelen


Zoek aanbiedingen
Vergelijk zonder postcodecheckWaarom mijn adres invullen?

Tv-abonnementen vergelijken

Als je op zoek bent naar een nieuw tv-abonnement, is het belangrijk om te weten welke opties er beschikbaar zijn en welke het beste bij jouw wensen past. Met zoveel verschillende tv-aanbieders en -pakketten kan het moeilijk zijn om de juiste keuze te maken. Maar maak je geen zorgen, wij hebben alles voor jou op een rijtje gezet om het kiezen van het juiste tv-abonnement makkelijker te maken.

Voordelen van tv-abonnementen vergelijken

Door tv-abonnementen te vergelijken, kun je flink besparen op je maandelijkse kosten. Daarnaast kan het vergelijken van tv-abonnementen helpen om het abonnement te vinden dat precies bij jouw wensen past. Door het vergelijken van tv-abonnementen, kun je eenvoudig de opties vinden die voor jou belangrijk zijn, zoals het aantal zenders, extra diensten, de prijs en de looptijd van het abonnement.

Hoe tv-abonnementen vergelijken

Om tv-abonnementen te vergelijken, hoef je alleen maar onze handige postcodecheck in te vullen. Op basis van jouw locatie, laten wij je zien welke tv-aanbieders er beschikbaar zijn en welke tv-pakketten ze bieden. Met onze handige filters kun je de tv-abonnementen sorteren op bijvoorbeeld prijs, aantal zenders of extra diensten zoals On Demand of het opnemen van programma's. Dit maakt het eenvoudig om de juiste tv-aanbieder te vinden voor jouw wensen.

Tv-abonnementen met extra diensten

Steeds meer tv-abonnementen bieden naast traditionele tv-zenders ook extra diensten, zoals streamingdiensten of het opnemen van programma's. Het vergelijken van deze extra diensten kan lastig zijn, maar het is zeker de moeite waard om te overwegen welke opties voor jou belangrijk zijn. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een tv-abonnement met een ingebouwde streamingdienst, zodat je niet meerdere abonnementen hoeft te betalen.

Kosten van tv-abonnementen

De kosten van tv-abonnementen kunnen flink verschillen, dus het is belangrijk om te weten wat je krijgt voor welke prijs. Bij het vergelijken van tv-abonnementen, is het belangrijk om te kijken naar de kosten per maand, de eventuele aansluit- of installatiekosten en de looptijd van het abonnement. Soms bieden tv-aanbieders extra kortingen of acties aan, wat een tv-abonnement nog aantrekkelijker kan maken.

Conclusie: Door tv-abonnementen te vergelijken, kun je het abonnement vinden dat precies bij jouw wensen en budget past. Met onze handige postcodecheck en filters, is het vinden van het juiste tv-abonnement eenvoudiger dan ooit tevoren. Dus waar wacht je nog op? Vergelijk nu tv-abonnementen en bespaar op je maandelijkse kosten.

Vergelijk de beste TV abonnementen
ADSL / VDSL Kabel Glasvezel
Gebruikte techniek IPTV DVB-C IPTV
Dekking Heel Nederland Heel Nederland +/- 50% van Nederland
Vereisten voor digitale tv ADSL / VDSL internet van minimaal 8 Mb Kabel aansluiting Glasvezel aansluiting
HD zenders
Interactieve diensten
Aantal tv-zenders 100+ 100+ 100+
Aantal radiozenders 90+ 90+ 90+
Aanvullende zenderpakketten
Elektronische Programma Gids
Inclusief kabel tv zenders
Ontvangers Standaard ontvanger of recorder Standaard ontvanger, CI+ insteekkaart of recorder Standaard ontvanger of recorder
Aansluiten Ethernetkabel van modem naar tv ontvanger, of met draadloze verbindingsset COAX- of ethernetkabel naar tv ontvanger Ethernetkabel van modem naar tv ontvanger, of met draadloze verbindingsset
Aanbieders KPN, Freedom, Budget, Youfone, Odido en Online Ziggo en DELTA KPN, Freedom, Budget, Caiway, DELTA, Youfone, Odido en Online

Ons internet en tv advies:

Internet 50Mb & TV Standaard6.5
Goedkoopste
Thuis Glasvezel Internet 8.000Mb en TV App7.3
Snelste
Thuis Internet 50Mb en TV App8.2
Beste
Snelheid50 Mb8.000 Mb50 Mb
TV zenders436464
Opnemen-€ 5,00€ 5,00
VerbindingVDSLGlasvezelVDSL
Levertijd14 dagen
levertijd
10 dagen
levertijd
15 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 25,00 cashback
cashback
+
€ 25,00 cashback
cashback
+
€ 25,00 cashback
cashback
+
Prijs per maand€ 39,50€ 19,75
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 97,50€ 85
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 45€ 30
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
Vergelijk zelf alle internet en tv pakketten
Bestel hier en profiteer van:

Lees alles over onze gratis service