Ruim één miljoen mensen krijgen al stroom en gas van Budget Energie. Sinds kort is hier Budget Alles-in-1 (voorheen NLE) aan toegevoegd. Dus al je energie- en telecomdiensten onder één dak. En dat onder een nieuwe naam, Budget Thuis.

Populairste Budget aanbiedingen van juli

Internet 100Mb7.2Internet 30Mb7.2Glasvezel Internet 100Mb6.3
Snelheid100 Mb30 Mb100 Mb
VerbindingVDSLVDSLGlasvezel
Levertijd20 dagen
levertijd
20 dagen
levertijd
20 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 10,00 cashback
cashback
+
€ 10,00 cashback
cashback
+
€ 10,00 cashback
cashback
+
Prijs per maand€ 35,50€ 18,50
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 34€ 15
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 45€ 17,50
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
Vergelijk zelf alle Budget internet abonnementen

Alles over Budget

Budget begon als leverancier van stroom en gas, maar heeft haar diensten uitgebreid met internet, tv en bellen. Dit wordt geleverd via het KPN-netwerk, waardoor het stabiel en betrouwbaar is. Daarnaast kan je bij Budget ook gas, stroom en mobiele telefoondiensten afnemen.

Als energieleverancier heeft Budget ruim 1 miljoen klanten. Dit doen ze onder de naam ‘Budget Energie’. Onder de noemer ‘Budget Thuis’ hebben ze hun diensten uitgebreid met internet, tv, vaste telefonie en mobiele telefonie. Ze beschouwen hun diensten als “stille krachten”, die er gewoon moeten zijn en goed moeten werken.

Je kan bij Budget kiezen voor breedbandinternet via VDSL of glasvezel. Niet elk abonnement is op elk adres beschikbaar, maar via onze postcodecheck zie je precies wat er op jouw adres te krijgen is. VDSL is goedkoper, maar heeft als nadeel dat de snelheid lager ligt en afhankelijk is van de afstand tot de wijkcentrale. Glasvezel is altijd razendsnel, maar je betaalt er ook meer voor.

Interactieve tv van Budget wordt aangeboden via het KPN-netwerk, en heeft dus hetzelfde zenderaanbod en praktisch dezelfde mogelijkheden. Dat betekent onder andere dat je apps als Netflix en Youtube via je tv kunt bekijken en gemiste tv-programma’s terug kan kijken via Programma Gemist. Ook is er de mogelijkheid om live tv te pauzeren en extra zenderpakketten te kiezen.

Klantvoordeel voor internet, tv en bellen via Budget

Het grote voordeel van klant zijn bij Budget, is dat je niet alleen een combinatiepakket van internet, tv en bellen kan afnemen, maar ook energie en mobiele telefonie. Ben je klant van Budget Energie en neem je Budget Alles-in-1? Dan krijg je elke maand 5,00 euro combikorting op het Alles-in-1-abonnement. Kies je daarnaast ook nog voor mobiele telefonie via Budget, dan krijg je ook 2,50 euro combikorting op je mobiele abonnement. Naast het financiële voordeel is het ook prettig dat alle diensten bij dezelfde aanbieder ondergebracht zijn, wat administratieve voordelen heeft.

Verhuizen: Budget meenemen naar een nieuw adres

Ben je klant bij Budget, ga je verhuizen en wil je jouw abonnement meeverhuizen? In veel gevallen kan dat. We hebben de mogelijkheden rondom het verhuizen van je abonnement bij Budget op een rij gezet.

Opzeggen: een abonnement van Budget beëindigen

Je kan je abonnement bij Budget op een aantal manieren opzeggen. We hebben de mogelijkheden voor je verzameld. Ook zie je of je eenvoudig kan overstappen naar een andere provider.

Interactieve tv van Budget: zenderoverzichten

De beschikbare zenders bij interactieve tv van Budget verschillen per abonnement. In ons zenderoverzicht hebben we alle relevante informatie voor je verzameld.

Hoe snel wordt internet, tv en bellen via Budget geleverd?

Gemiddeld duurt het 20 dagen voordat uw VDSL- of glasvezelverbinding via Budget actief is. Hiermee is de levertijd bij Budget gemiddeld ten opzichte van andere providers.

Budget bestellen?

Benieuwd welke diensten Budget op jouw adres aanbiedt? Doe dan de postcodecheck en kies gelijk het beste abonnement voor jouw situatie. Je kan eenvoudig sorteren en filteren tot je het perfecte abonnement heeft gevonden.

Budget nieuws

Grote verschillen in tarieven ESPN Compleet

Vandaag is de aftrap van het nieuwe Eredivisie seizoen. Afgelopen jaren hebben er een aantal drastische wijzigingen plaatsgevonden in de doorgifte van deze veelbekeken voetbalwedstrijden. Eerst diverse prijsverhogingen en later het gratis aanbieden van de belangrijkste wedstrijden. Voor de échte sportliefhebber die graag ESPN Compleet kijkt, lopen de tarieven nu verder uiteen dan ooit. Lees meer

Black Friday: hoge korting op internet, tv en bellen

De Black Friday acties zijn dit jaar vroeger dan ooit losgebarsten. Sinds afgelopen week stunten providers al met cadeau's als een tablet, 4K TV, mesh Wifi-set en hoge kortingen. De cashbacks lopen ondertussen op tot maar liefst 100,00 euro. Wees snel, want alle acties gelden tot en met maandag 28 november! Lees meer

Wegens succes verlengd: Cadeauweken

Ook ná Black Friday is er nog zat voordeel te behalen. Breedbandwinkel stunt samen met de providers met cadeau's als een tablet, mesh Wifi-set, Apple AirPods, Xbox, tv of hoge kortingen. De cashbacks lopen ondertussen op tot maar liefst 85,00 euro. Wees snel, want de acties gelden maar tot en met zondag 12 december en OP = OP! Lees meer

Nieuw glasvezelnetwerk KPN open voor andere providers

Vlak voor de zomer kondigden KPN en APG een verregaande samenwerking aan voor de versnelling van het aanleggen van glasvezel. De partijen richtten daarvoor de joint-venture Glaspoort op. Deze week maakte Glaspoort bekend dat de aanbieder het glasvezelnetwerk vanaf 1 oktober openstelt voor andere aanbieders, ook wel Wholesale Access genoemd. Lees meer

Meer Budget nieuws

Budget contactgegevens

Wil je contact opnemen met Budget over je bestaande abonnement of wil je de status opvragen van je Budget bestelling? Maak dan gebruik van onderstaande gegevens:

 • Telefonische klantenservice

  020-2055555 (Normaal/lokaal tarief).
  Maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 19:30 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.
 • Status van je bestelling

  Telefonisch via 020-2055555 (Normaal/lokaal tarief).
 • Postadres

  Budget Alles-in-1
  Postbus 23064
  3001 KB Rotterdam

Vergelijk de beste Budget aanbiedingen op jouw adres:


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres invullen?