Internet aanbieders vergelijken op prijs, snelheid en aanbieding

Internetaanbieders: vergelijk alle aanbieders

Vergelijk alle internetproviders op snelheid, prijs en reviews


Zoek aanbiedingen
Vergelijk zonder postcodecheckWaarom mijn adres invullen?

Internet aanbieders vergelijken

Er is in Nederland ontzettend veel keuze op het gebied van internetaanbieders. Als je door de bomen het bos niet meer ziet, bieden wij uitkomst. Op onze vergelijkingssite kan je snel en gemakkelijke alle abonnementen van de grootste en beste Nederlandse internetaanbieders vergelijken. Aan de hand van je postcode en huisnummer kunnen we nauwkeurig bepalen welke aanbieders van internet er beschikbaar zijn en wat voor jou de beste abonnementen zijn. Je kan filteren op verschillende soorten internet, pakketten met of zonder interactieve tv en vast bellen en allerlei andere opties.

Verschillende soorten internet

Op de meeste adressen zijn verschillende soorten internet beschikbaar. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor internet via VDSL, dat onder andere wordt aangeboden door KPN, Budget, Online, Youfone en Odido. Ook is er vaak kabelinternet beschikbaar, dat wordt aangeboden door Ziggo en DELTA. Tot slot is er op steeds meer adressen in Nederland ook internet via glasvezel beschikbaar, met internetaanbieders als Caiway, KPN, Youfone, Online, Budget en Odido.
Glasvezelinternet is de meest moderne en daardoor meest toekomstbestendige vorm van internet. Waar de rek er bij VDSL en kabel wel zo’n beetje uit is, is er bij glasvezel nog veel verbetering mogelijk. En dan te bedenken dat het nu vaak al de snelste en meest stabiele optie is, waarbij je ook nog eens profiteert van de hoge uploadsnelheid. Echt een keuze voor de toekomst dus.

Internetaanbieders filteren en sorteren

Misschien ben je op zoek naar goedkoop internet. Dan kunt u de aanbieders van internet op uw adres natuurlijk sorteren op basis van de prijs per maand of per jaar. Maar je kan natuurlijk ook filteren op allerlei andere mogelijkheden, zoals de geboden internetsnelheid, eventuele aansluitkosten of aanvullende diensten.
Hierbij gaat het vooral om mogelijkheden als je ook besluit interactieve tv af te nemen bij de internetaanbieder. Denk bijvoorbeeld aan Begin Gemist, online tv kijken of zenderpakketten zoals ESPN of Film1.
Daarnaast bieden internet providers vaak interessante voordelen, zoals welkomstkortingen, aanbiedingen met aantrekkelijke cadeaus of tijdelijk gratis zenderpakketten. Uiteraard kan je de resultaten uit onze postcodecheck ook filteren op deze acties.

Daarnaast bieden internet providers vaak interessante voordelen, zoals welkomstkortingen, aanbiedingen met aantrekkelijke cadeaus of tijdelijk gratis zenderpakketten. Uiteraard kunt u de resultaten uit onze postcodecheck ook filteren op deze acties.

Aanbieders van internet, tv en bellen

Veel internetaanbieders bieden naast internet ook combinaties aan met vast bellen of digitale of interactieve tv. Ben je hierin geïnteresseerd, dan kun je profiteren van speciale internet en tv kortingen. Kies je voor een abonnement waarbij je internet, vaste telefonie en interactieve tv van één aanbieder afneemt, dan loopt de korting verder op. Het is in dit geval wel belangrijk om goed te kijken naar de verschillende mogelijkheden en voorwaarden. Want je krijgt weliswaar korting, maar dat weegt niet in alle gevallen op tegen de kosten voor vaste telefonie. Steeds vaker blijkt het namelijk goedkoper om je mobiele abonnement te gebruiken om te bellen. Niet alleen kan je dan eenvoudig videobellen, maar alle aanbieders bieden tegen meerprijs ook onbeperkt bellen en sms’en. De voordelen van interactieve tv zijn daarentegen wel overduidelijk. Je krijgt meer radio- en tv-zenders, waarbij beeld en geluid ook nog eens van veel betere kwaliteit zijn. Ook kan je gebruikmaken van allerlei interactieve tv-diensten, zoals Programma Gemist, Begin Gemist en Video on Demand.

Vul je postcode en huisnummer eens in om te zien wat de mogelijkheden zijn op jouw adres. Er is vast een internetaanbieder die precies heeft wat je zoekt.

Vergelijk de beste internet aanbieders

Ons internet en tv advies:

Nog 4 dagen:€ 30 cashback
Internet 50Mb & TV Standaard6.4
Goedkoopste
Thuis Glasvezel Internet 8.000Mb en TV App7.8
Snelste
Internet Lite & Ziggo GO App8.2
Beste
Snelheid50 Mb8.000 Mb100 Mb
TV zenders436451
Opnemen-€ 5,00-
VerbindingVDSLGlasvezelKabel
Levertijd14 dagen
levertijd
10 dagen
levertijd
3 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 10,00 cashback
cashback
+
€ 10,00 cashback
cashback
+
€ 30,00 cashback
cashback
+
Prijs per maand€ 39,50€ 19,75
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 97,50€ 85
Eenmalig € 30
Opties & bestel Meer informatie
€ 50,50€ 25,25
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
Vergelijk zelf alle internet en tv pakketten
Bestel hier en profiteer van:

Lees alles over onze gratis service