Internet aansluiting bestellen

Nu €10 cashback en film cadeau!


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres opgeven?

Ons advies: het goedkoopste, snelste of beste internet abonnement

Alleen hier€ 35 cashback
Alleen hier€ 30 cashback
Alleen hier€ 30 cashback
Internet 30 Mb6.5
GoedkoopsteHet goedkoopste landelijk verkrijgbare internet abonnement, gebaseerd op prijs per jaar.
Doe de postcodecheck om het goedkoopste internet abonnement op uw adres te bekijken.
Hussel Glasvezel Internet 1.000 Mb - Aanbieding8.1
SnelsteHet snelste landelijk verkrijgbare internet abonnement, gebaseerd op downloadsnelheid.
Doe de postcodecheck om het snelste internet abonnement op uw adres te bekijken.
Hussel Internet 50 Mb - Aanbieding9.0
BesteHet beste landelijk verkrijgbare internet abonnement, gebaseerd op klantbeoordelingen.
Doe de postcodecheck om het beste internet abonnement op uw adres te bekijken.
Snelheid30 Mb1.000 Mb50 Mb
VerbindingVDSLGlasvezelVDSL
Levertijd14 dagen
levertijd
8 dagen
levertijd
8 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 35,00 cashback
cashback
+
€ 30,00 cashback
cashback
+
€ 30,00 cashback
cashback
+
Prijs per maand€ 31€ 21
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 57,50€ 35
Eenmalig € 25
Opties & bestel Meer informatie
€ 44€ 35
Eenmalig € 25
Opties & bestel Meer informatie
Vergelijk zelf alle internet abonnementen
€10cashback Bestel met € 10,- cashbackBestel hier uw abonnement en ontvang € 10,- op uw rekening.
Bel gratis 0800 - 0160

Vandaag open vanaf 10:00 uur of laat u terugbellen.

Internet aansluiting

Bent u op zoek naar een nieuwe internetaansluiting, bijvoorbeeld omdat uw huidige provider niet meer bevalt, u gaat verhuizen of eindelijk wilt overstappen op glasvezel? Dan is het belangrijk om de internetaansluiting van uw voorkeur goed te vergelijken met andere mogelijkheden. Misschien bent u op zoek naar de goedkoopste internetaansluiting, of wilt u juist het allersnelste internet? Of wilt u weten of het überhaupt mogelijk is om over te stappen naar een andere aanbieder? Wat uw situatie ook is, met onze postcodecheck is het ontzettend eenvoudig om internetaansluitingen te vergelijken. Het enige dat u hoeft te doen, is uw postcode en huisnummer in te vullen. Onze uitgebreide filtermogelijkheden geven u vervolgens de mogelijkheid om de perfecte internetaansluiting te vinden.

Verschillende soorten internetaansluiting

Na het invullen van uw postcode en huisnummer ziet u welke mogelijkheden er op uw adres zijn. De kans is groot dat u in ieder geval kunt kiezen uit kabelinternet en ADSL/VDSL. Over het algemeen is kabelinternet een stuk sneller en stabieler, maar ook prijziger. ADSL/VDSL is vaak de goedkoopste internetaansluiting, maar ook de langzaamste. Een ander nadeel van ADSL/VDSL is dat de maximale internetsnelheid sterk afhankelijk is van de afstand van uw woning tot de wijkcentrale. De beloofde internetsnelheid wordt dus lang niet altijd gehaald! Bij kabelinternet ligt de papieren werkelijkheid vaak wel behoorlijk dicht bij de realiteit.

Internetaansluiting via glasvezel

De meest moderne internetaansluiting is glasvezelinternet. Helaas is dit nog niet op ieder adres beschikbaar. Ziet u na de postcodecheck dat het op uw adres wel beschikbaar is? Dan heeft u toegang tot de hoogste up- en downloadsnelheid en het meest stabiele signaal. Ook is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Dat betekent dat iedereen zijn diensten via het netwerk mag aanbieden, waardoor u meer te kiezen heeft. Daarnaast is de verwachting dat de snelheden via glasvezel de komende jaren alleen maar toenemen, terwijl de rek er bij de andere netwerken wel uit is. Kortom: heeft u de mogelijkheid en wilt u voor de komende jaren gebeiteld zitten, dan is glasvezel de juiste keuze.

Internet, tv en bellen

Bent u op zoek naar een combinatie van een internetaansluiting met digitale televisie en vaste telefonie? Dat geeft u eenvoudig aan in de postcodecheck. Uiteraard heeft u daarna weer uitgebreide filtermogelijkheden, zodat u altijd de perfecte internetaansluiting vindt.

Overstappen en opzeggen

Veel mensen zitten met een internetaansluiting die niet langer past bij hun wensen. Maar ze ondernemen geen actie, omdat opzeggen en overstappen zo’n gedoe lijkt. Herkent u dit? Dan hebben wij de oplossing: we helpen u graag met overstappen of het opzeggen van uw huidige contract. Ook voor andere vragen en eventuele uitdagingen staan onze klantenservicemedewerkers voor u klaar.

Voordelen Breedbandwinkel

Besluit u een internetaansluiting te bestellen via Breedbandwinkel, dan profiteert u van een aantal andere voordelen. Zo garanderen we dat u bij ons de laagste prijs betaalt en dat u tijdens de overstap nooit zonder internet zit. Daarnaast krijgt u altijd minimaal € 10,- cashback op uw rekening en kunt u eventueel gebruikmaken van een installatiegarantie. Alles is erop gericht om ervoor te zorgen dat u de beste internetaansluiting voor uw situatie krijgt.

Vergelijk de beste internet aansluitingen
Aanbieder Per maand Per jaar Download Upload
YoufoneYoufone € 31,00 € 277,00 30 Mb 3 Mb Info
OnlineOnline € 37,50 € 330,00 100 Mb 30 Mb Info
BudgetBudget € 32,50 € 331,00 20 Mb 2 Mb Info
CaiwayCaiway € 44,50 € 340,00 300 Mb 300 Mb Info
T-MobileT-Mobile € 35,00 € 370,00 100 Mb 100 Mb Info
ZiggoZiggo € 43,00 € 377,00 100 Mb 20 Mb Info
KPNKPN € 44,00 € 415,00 50 Mb 50 Mb Info
DELTADELTA € 42,50 € 500,00 150 Mb 150 Mb Info
FreedomFreedom € 47,00 € 509,00 110 Mb 40 Mb Info
Het laatste nieuws
Pathe Thuis film cadeau bij uw bestelling

Van Breedbandwinkel ontvangt u nu bij iedere bestelling een kadocode voor het huren van één film via Pathé Thuis. Met Pathé Thuis kijkt u het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Kijk de grootste blockbusters tot aan prijswinnende arthouse films als eerste in uw thuisbioscoop! Lees meer

Gratis Philips 4K Smart TV bij KPN internet en tv

KPN lanceert vandaag haar nieuwe Snelpakker: voor nieuwe klanten biedt KPN gratis een Philips 4K Ambilight Smart TV t.w.v. 449,00 euro. Ook gelden cashbacks tot 60,00 euro en kunnen klanten nog steeds kiezen voor de twee SuperWifi Punten of 12 maanden lang internet en tv voor maar 35,00 euro per maand. Lees meer

Meer nieuws
Bestel hier en profiteer van:

Lees alles over onze gratis service