Internet aansluiting bestellen


Zoek aanbiedingen
Vergelijk zonder postcodecheckWaarom mijn adres invullen?

Ons advies: het goedkoopste, snelste of beste internet abonnement

Internet 30 Mb7.0
GoedkoopsteHet goedkoopste landelijk verkrijgbare internet abonnement, gebaseerd op prijs per jaar.
Doe de postcodecheck om het goedkoopste internet abonnement op uw adres te bekijken.
Thuis Glasvezel Internet 1.000Mb7.8
SnelsteHet snelste landelijk verkrijgbare internet abonnement, gebaseerd op downloadsnelheid.
Doe de postcodecheck om het snelste internet abonnement op uw adres te bekijken.
Thuis Internet 50Mb8.7
BesteHet beste landelijk verkrijgbare internet abonnement, gebaseerd op klantbeoordelingen.
Doe de postcodecheck om het beste internet abonnement op uw adres te bekijken.
Snelheid30 Mb1.000 Mb50 Mb
VerbindingVDSLGlasvezelVDSL
Levertijd14 dagen
levertijd
10 dagen
levertijd
15 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 10,00 cashback
cashback
+
€ 10,00 cashback
cashback
+
€ 10,00 cashback
cashback
+
Prijs per maand€ 32€ 15
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 45€ 30
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 32,50€ 30
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
Vergelijk zelf alle internet abonnementen

Internet aansluiting

Bent u op zoek naar een nieuwe internetaansluiting, bijvoorbeeld omdat uw huidige provider niet meer bevalt, u gaat verhuizen of eindelijk wilt overstappen op glasvezel? Dan is het belangrijk om de internetaansluiting van uw voorkeur goed te vergelijken met andere mogelijkheden. Misschien bent u op zoek naar de goedkoopste internetaansluiting, of wilt u juist het allersnelste internet? Of wilt u weten of het überhaupt mogelijk is om over te stappen naar een andere aanbieder? Wat uw situatie ook is, met onze postcodecheck is het ontzettend eenvoudig om internetaansluitingen te vergelijken. Het enige dat u hoeft te doen, is uw postcode en huisnummer in te vullen. Onze uitgebreide filtermogelijkheden geven u vervolgens de mogelijkheid om de perfecte internetaansluiting te vinden.

Verschillende soorten internetaansluiting

Na het invullen van uw postcode en huisnummer ziet u welke mogelijkheden er op uw adres zijn. De kans is groot dat u in ieder geval kunt kiezen uit kabelinternet en ADSL/VDSL. Over het algemeen is kabelinternet een stuk sneller en stabieler, maar ook prijziger. ADSL/VDSL is vaak de goedkoopste internetaansluiting, maar ook de langzaamste. Een ander nadeel van ADSL/VDSL is dat de maximale internetsnelheid sterk afhankelijk is van de afstand van uw woning tot de wijkcentrale. De beloofde internetsnelheid wordt dus lang niet altijd gehaald! Bij kabelinternet ligt de papieren werkelijkheid vaak wel behoorlijk dicht bij de realiteit.

Internetaansluiting via glasvezel

De meest moderne internetaansluiting is glasvezelinternet. Helaas is dit nog niet op ieder adres beschikbaar. Ziet u na de postcodecheck dat het op uw adres wel beschikbaar is? Dan heeft u toegang tot de hoogste up- en downloadsnelheid en het meest stabiele signaal. Ook is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Dat betekent dat iedereen zijn diensten via het netwerk mag aanbieden, waardoor u meer te kiezen heeft. Daarnaast is de verwachting dat de snelheden via glasvezel de komende jaren alleen maar toenemen, terwijl de rek er bij de andere netwerken wel uit is. Kortom: heeft u de mogelijkheid en wilt u voor de komende jaren gebeiteld zitten, dan is glasvezel de juiste keuze.

Internet, tv en bellen

Bent u op zoek naar een combinatie van een internetaansluiting met digitale televisie en vaste telefonie? Dat geeft u eenvoudig aan in de postcodecheck. Uiteraard heeft u daarna weer uitgebreide filtermogelijkheden, zodat u altijd de perfecte internetaansluiting vindt.

Overstappen en opzeggen

Veel mensen zitten met een internetaansluiting die niet langer past bij hun wensen. Maar ze ondernemen geen actie, omdat opzeggen en overstappen zo’n gedoe lijkt. Herkent u dit? Dan hebben wij de oplossing: we helpen u graag met overstappen of het opzeggen van uw huidige contract. Ook voor andere vragen en eventuele uitdagingen staan onze klantenservicemedewerkers voor u klaar.

Voordelen Breedbandwinkel

Besluit u een internetaansluiting te bestellen via Breedbandwinkel, dan profiteert u van een aantal andere voordelen. Zo garanderen we dat u bij ons de laagste prijs betaalt en dat u tijdens de overstap nooit zonder internet zit. Daarnaast krijgt u altijd minimaal € 10,- cashback op uw rekening en kunt u eventueel gebruikmaken van een installatiegarantie. Alles is erop gericht om ervoor te zorgen dat u de beste internetaansluiting voor uw situatie krijgt.

Vergelijk de beste internet aansluitingen
Aanbieder Per maand Per jaar Download Upload
YoufoneYoufone € 32,00 € 272,00 30 Mb 8 Mb Info
BudgetBudget € 34,00 € 319,00 30 Mb 3 Mb Info
OnlineOnline € 40,50 € 324,00 100 Mb 30 Mb Info
KPNKPN € 42,50 € 347,50 100 Mb 100 Mb Info
CaiwayCaiway € 35,00 € 359,95 100 Mb 100 Mb Info
T-MobileT-Mobile € 32,50 € 360,00 50 Mb 30 Mb Info
ZiggoZiggo € 43,00 € 441,50 100 Mb 20 Mb Info
DELTADELTA € 45,00 € 530,00 150 Mb 150 Mb Info
FreedomFreedom € 49,00 € 578,00 110 Mb 40 Mb Info
Het laatste nieuws
Ziggo prijsverhoging per 1 juli 2023

Ziggo past per 1 juli 2023 een inflatiecorrectie toe op de tarieven voor internet, tv en vast bellen. Dit jaar is de wijziging voor onze klanten hoger dan normaal. Gemiddeld gaan de prijzen met 8,5% omhoog. Prijsvergelijker Breedbandwinkel meldt dat Internet Complete, Bellen en TV Max maar liefst 7,75 euro per maand duurder wordt, oftewel 93,00 euro per jaar. Giga abonnementen stijgen het minst. Lees meer

Ziggo Zakelijk verhoogt downloadsnelheid tot 1.200 Mb

In navolging van de snelheidsverhoging voor consumenten verhoogt ook Ziggo Zakelijk per mei de snelheid van haar abonnementen. Het gaat voornamelijk om wijzigingen in uploadsnelheid, maar het snelste Giga abonnement gaat ook in downloadsnelheid omhoog naar 1.200 Mb. Lees meer

Meer nieuws
Bestel hier en profiteer van:

Lees alles over onze gratis service