Internet aansluiting vergelijken - laagste prijs, hoogste snelheid

Internet aansluiting bestellen

Vergelijk internet aansluitingen op jouw adres


Zoek aanbiedingen
Vergelijk zonder postcodecheckWaarom mijn adres invullen?

Internet aansluiting

Ben je op zoek naar een nieuwe internetaansluiting, bijvoorbeeld omdat je huidige provider niet meer bevalt, je gaat verhuizen of eindelijk wilt overstappen op glasvezel? Dan is het belangrijk om de internetaansluiting van jouw voorkeur goed te vergelijken met andere mogelijkheden. Misschien ben je op zoek naar de goedkoopste internetaansluiting, of wil je juist het allersnelste internet? Of wil je weten of het überhaupt mogelijk is om over te stappen naar een andere aanbieder? Wat jouw situatie ook is, met onze postcodecheck is het ontzettend eenvoudig om internetaansluitingen te vergelijken. Het enige dat je hoeft te doen, is je postcode en huisnummer in te vullen. Onze uitgebreide filtermogelijkheden geven je vervolgens de mogelijkheid om de perfecte internetaansluiting te vinden.

Verschillende soorten internetaansluiting

Na het invullen van je postcode en huisnummer zie je welke mogelijkheden er op jouw adres zijn. De kans is groot dat je in ieder geval kunt kiezen uit kabelinternet en ADSL/VDSL. Over het algemeen is kabelinternet een stuk sneller en stabieler, maar ook prijziger. ADSL/VDSL is vaak de goedkoopste internetaansluiting, maar ook de langzaamste. Een ander nadeel van ADSL/VDSL is dat de maximale internetsnelheid sterk afhankelijk is van de afstand van je woning tot de wijkcentrale. De beloofde internetsnelheid wordt dus lang niet altijd gehaald! Bij kabelinternet ligt de papieren werkelijkheid vaak wel behoorlijk dicht bij de realiteit.

Internetaansluiting via glasvezel

De meest moderne internetaansluiting is glasvezelinternet. Helaas is dit nog niet op ieder adres beschikbaar. Zie je na de postcodecheck dat het op jouw adres wel beschikbaar is? Dan heb je toegang tot de hoogste up- en downloadsnelheid en het meest stabiele signaal. Ook is het glasvezelnetwerk een open netwerk. Dat betekent dat iedereen zijn diensten via het netwerk mag aanbieden, waardoor je meer te kiezen hebt. Daarnaast is de verwachting dat de snelheden via glasvezel de komende jaren alleen maar toenemen, terwijl de rek er bij de andere netwerken wel uit is. Kortom: heb je de mogelijkheid en wil je voor de komende jaren gebeiteld zitten, dan is glasvezel de juiste keuze.

Internet, tv en bellen

Ben je op zoek naar een combinatie van een internetaansluiting met digitale televisie en vaste telefonie? Dat geef je eenvoudig aan in de postcodecheck. Uiteraard heb je daarna weer uitgebreide filtermogelijkheden, zodat je altijd de perfecte internetaansluiting vindt.

Overstappen en opzeggen

Veel mensen zitten met een internetaansluiting die niet langer past bij hun wensen. Maar ze ondernemen geen actie, omdat opzeggen en overstappen zo’n gedoe lijkt. Herken je dit? Dan hebben wij de oplossing: we helpen je graag met overstappen of het opzeggen van je huidige contract. Ook voor andere vragen en eventuele uitdagingen staan onze klantenservicemedewerkers voor je klaar.

Voordelen Breedbandwinkel

Besluit je een internetaansluiting te bestellen via Breedbandwinkel, dan profiteer je van een aantal andere voordelen. Zo garanderen we dat je bij ons de laagste prijs betaalt en dat je tijdens de overstap nooit zonder internet zit. Daarnaast krijg je altijd minimaal € 10,- cashback op je rekening en kun je eventueel gebruikmaken van een installatiegarantie. Alles is erop gericht om ervoor te zorgen dat jij de beste internetaansluiting voor jouw situatie krijgt.

Vergelijk de beste internet aansluitingen

Goedkoopste internet abonnementen

Aanbieder Per maand Per jaar Download Upload
Youfone € 15,00 € 262,00 30 Mb 8 Mb Info
Budget € 15,00 € 274,00 30 Mb 3 Mb Info
Online € 26,50 € 320,00 100 Mb 30 Mb Info
Odido € 30,00 € 350,00 50 Mb 30 Mb Info
Caiway € 35,00 € 360,00 400 Mb 400 Mb Info

Ons internet advies:

Internet 30Mb6.8
Goedkoopste
Thuis Glasvezel Internet 8.000Mb7.7
Snelste
Thuis Internet 50Mb8.7
Beste
Snelheid30 Mb8.000 Mb50 Mb
VerbindingVDSLGlasvezelVDSL
Levertijd14 dagen
levertijd
10 dagen
levertijd
15 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 20,00 cashback
cashback
+
€ 20,00 cashback
cashback
+
€ 20,00 cashback
cashback
+
Prijs per maand€ 32€ 15
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 85
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 32,50€ 30
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
Vergelijk zelf alle internet abonnementen
Bestel hier en profiteer van:

Lees alles over onze gratis service