Moederbedrijf CAIW bestaat sinds 1981 en wil iedere consument laten genieten van alles internet, digitale tv en telefonie te bieden heeft. Wie kiest voor de diensten van Caiway is voorbereid op de toekomst. Caiway volgt technische ontwikkelingen op de voet en brengt deze als een van de eersten op de markt.

Populairste Caiway aanbiedingen van december

Alleen hier€ 75 cashback
Alleen hier€ 75 cashback
Alleen hier€ 75 cashback
Glasvezel Alleen Internet
6.8
Glasvezel Alleen Internet Giga Snel
6.8
Glasvezel Internet en TV Slim
6.9
Snelheid250 Mb1.000 Mb400 Mb
TV zenders--70
Opnemen--Inclusief
VerbindingGlasvezelGlasvezelGlasvezel
Levertijd14 dagen
levertijd
14 dagen
levertijd
14 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 75,00
cashback
€ 75,00
cashback
€ 75,00
cashback
Prijs per maand€ 43,95€ 35
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 64,95€ 45
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 64€ 45
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
Vergelijk zelf alle Caiway internet en tv pakketten

Alles over Caiway

Caiway is in 1981 begonnen als glasvezelaanbieder onder de naam CAIW en richtte zich toen vooral op tv-aansluitingen. In 1995 begonnen ze met het aanbieden van internet onder de naam Kabelfoon. Vanaf 2004 vallen al hun diensten onder de naam Caiway. Het is de op een na grootste glasvezelprovider van Nederland met zo’n 200.000 klanten.

Het bedrijf heeft geen landelijke dekking, maar is in steeds meer regio’s beschikbaar. Zo kunt u onder andere gebruikmaken van de diensten van Caiway rondom Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en in grote delen van Twente. Wilt u glasvezelinternet van Caiway? Doe dan eerste onze postcodecheck om te zien of het op uw adres beschikbaar is.

U kunt bij Caiway kiezen voor alles-in-1-pakketten, een los internetabonnement en mobiele telefonie. Het bedrijf biedt op het gebied van internet alleen glasvezel aan. Dat heeft als voordeel dat het razendsnel is en dat de up- en downloadsnelheid gelijk zijn, maar het nadeel is dat het wat prijziger is dan bijvoorbeeld kabelinternet of VDSL. Een groot voordeel is echter dat de snelheden op het glasvezelnetwerk nog behoorlijk kunnen toenemen, waarmee het de meest toekomstvaste keuze is.

Een alles-in-1-pakket bestaat bij Caiway in de basis uit internet en interactieve tv. De pakketten worden met verschillende snelheden aangeboden en zijn uit te breiden met vaste telefonie, FOX Sports Eredivisie en andere zenderpakketten en onbeperkt bellen in Nederland. De interactieve tv-dienst heeft onder andere mogelijkheden om tv op te nemen, live te pauzeren of gemiste programma’s terug te kijken.

Naast internet, tv en vaste telefonie kunt u bij Caiway ook mobiele telefoondiensten afnemen.

Klantvoordeel voor internet, tv en bellen via Caiway

Neemt u meerdere diensten af bij Caiway, dan kunt u gebruikmaken van de zogenaamde combinatiekorting. U krijgt in dat geval € 5,- korting op uw internet of internet-en-tv-factuur als u ook Caiway Mobiel gebruikt. Caiway staat bekend als een betrouwbare partij en krijgt daarom veel positieve beoordelingen.

Verhuizen: Caiway meenemen naar een nieuw adres

Wilt u als klant van Caiway uw abonnement meeverhuizen naar een nieuwe woning? Meestal kan dat. We hebben de opties rondom het verhuizen van uw Caiway-abonnement op een rij gezet.

Opzeggen: een abonnement van Caiway beëindigen

U kunt uw abonnement bij Caiway natuurlijk opzeggen, al is de manier waarop wel afhankelijk van uw contractduur. De mogelijkheden om Caiway op te zeggen, hebben we voor u op een rij gezet. Over het overstappen naar een andere provider hebben we ook informatie toegevoegd.

Interactieve tv van Caiway: zenderoverzichten

Caiway biedt een standaard zenderpakket aan dat is uit te breiden met allerlei extra zenderpakketten. We hebben de opties in ons zenderoverzicht voor u verzameld.

Hoe snel wordt internet, tv en bellen via Caiway geleverd?

Het duurt gemiddeld 14 dagen voordat uw glasvezelinternet van Caiway actief is. Hiermee valt de levertijd niet in negatieve of positieve zin op, het is vergelijkbaar met de levertijd bij veel andere providers.

Caiway bestellen?

Benieuwd of Caiway hun diensten op uw adres aanbiedt? Doe dan de postcodecheck en kies gelijk het beste abonnement voor uw situatie. U kunt eenvoudig sorteren en filteren tot u het perfecte abonnement heeft gevonden.

Caiway nieuws

Wegens succes verlengd: Cadeauweken

Ook ná Black Friday is er nog zat voordeel te behalen. Breedbandwinkel stunt samen met de providers met cadeau's als een tablet, mesh Wifi-set, Apple AirPods, Xbox, tv of hoge kortingen. De cashbacks lopen ondertussen op tot maar liefst 85,00 euro. Wees snel, want de acties gelden maar tot en met zondag 12 december en OP = OP! Lees meer

Black Friday: hoge korting op internet, tv en bellen

De Black Friday acties zijn dit jaar vroeger dan ooit losgebarsten. Sinds afgelopen week stunten providers al met cadeau's als een tablet, mesh Wifi-set, Apple AirPods, Xbox, tv of hoge kortingen. De cashbacks lopen ondertussen op tot maar liefst 85,00 euro. Wees snel, want alle acties gelden tot en met maandag! Lees meer

NLconnect lanceert postcodecheck voor Gigabit internet

Branchevereniging NLconnect lanceert vandaag Gigabit.nl: een postcodecheck waarmee consumenten kunnen zien of op hun adres Gigabit internet beschikbaar is en welke providers dit leveren. De postcodecheck is tot stand gekomen in samenwerking met een twintigtal providers en internetvergelijker Breedbandwinkel. Lees meer

Snellere gebruikersinterface voor DELTA en Caiway tv

Softwareontwikkelaar Stoneroos heeft bekendgemaakt dat het een volledig vernieuwde gebruikersinterface heeft uitgerold voor alle tv-klanten van DELTA en Caiway. De interactieve tv ontvanger heeft enkele nieuwe gidsfuncties maar is vooral een heel stuk sneller geworden. Lees meer

Meer Caiway nieuws

Caiway contactgegevens

Wilt u contact opnemen met Caiway over uw bestaande abonnement of wilt u de status opvragen van uw Caiway bestelling? Maak dan gebruik van onderstaande gegevens:

 • Telefonische klantenservice

  088-2249111 (Normaal/lokaal tarief).
  Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur.
 • Status van uw bestelling

  Telefonisch via 088-2249111 (Normaal/lokaal tarief).
 • Postadres

  CAIW Diensten B.V.
  Postbus 45
  2670 AA Naaldwijk

Vergelijk de beste Caiway aanbiedingen op uw adres:


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres opgeven?