Moederbedrijf CAIW bestaat sinds 1981 en wil iedere consument laten genieten van alles internet, digitale tv en telefonie te bieden heeft. Wie kiest voor de diensten van Caiway is voorbereid op de toekomst. Caiway volgt technische ontwikkelingen op de voet en brengt deze als een van de eersten op de markt.

Populairste Caiway aanbiedingen van juni

Alleen hier€ 60 cashback
Alleen hier€ 60 cashback
Alleen hier€ 60 cashback
Glasvezel Internet en TV Voordelig7.0Glasvezel Alleen Internet Voordelig7.2Glasvezel Internet en TV Budget7.0
Snelheid200 Mb400 Mb75 Mb
TV zenders70-70
Opnemen---
VerbindingGlasvezelGlasvezelGlasvezel
Levertijd14 dagen
levertijd
14 dagen
levertijd
14 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 60,00 cashback
cashback
+
€ 60,00 cashback
cashback
+
€ 60,00 cashback
cashback
+
Prijs per maand€ 59,50€ 35
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 50€ 35
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 49,50€ 35
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
Vergelijk zelf alle Caiway internet abonnementen

Alles over Caiway

Caiway is in 1981 begonnen als glasvezelaanbieder onder de naam CAIW en richtte zich toen vooral op tv-aansluitingen. In 1995 begonnen ze met het aanbieden van internet onder de naam Kabelfoon. Vanaf 2004 vallen al hun diensten onder de naam Caiway. Het is de op een na grootste glasvezelprovider van Nederland met zo’n 200.000 klanten.

Het bedrijf heeft geen landelijke dekking, maar is in steeds meer regio’s beschikbaar. Zo kan je onder andere gebruikmaken van de diensten van Caiway rondom Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en in grote delen van Twente. Wil je glasvezelinternet van Caiway? Doe dan eerste onze postcodecheck om te zien of het op je adres beschikbaar is.

Je kan bij Caiway kiezen voor alles-in-1-pakketten, een los internetabonnement en mobiele telefonie. Het bedrijf biedt op het gebied van internet alleen glasvezel aan. Dat heeft als voordeel dat het razendsnel is en dat de up- en downloadsnelheid gelijk zijn, maar het nadeel is dat het wat prijziger is dan bijvoorbeeld kabelinternet of VDSL. Een groot voordeel is echter dat de snelheden op het glasvezelnetwerk nog behoorlijk kunnen toenemen, waarmee het de meest toekomstvaste keuze is.

Een alles-in-1-pakket bestaat bij Caiway in de basis uit internet en interactieve tv. De pakketten worden met verschillende snelheden aangeboden en zijn uit te breiden met vaste telefonie, FOX Sports Eredivisie en andere zenderpakketten en onbeperkt bellen in Nederland. De interactieve tv-dienst heeft onder andere mogelijkheden om tv op te nemen, live te pauzeren of gemiste programma’s terug te kijken.

Naast internet, tv en vaste telefonie kan je bij Caiway ook mobiele telefoondiensten afnemen.

Klantvoordeel voor internet, tv en bellen via Caiway

Neem je meerdere diensten af bij Caiway, dan kan je gebruikmaken van de zogenaamde combinatiekorting. Je krijgt in dat geval € 5,- korting op uw internet of internet-en-tv-factuur als je ook Caiway Mobiel gebruikt. Caiway staat bekend als een betrouwbare partij en krijgt daarom veel positieve beoordelingen.

Verhuizen: Caiway meenemen naar een nieuw adres

Wil je als klant van Caiway je abonnement meeverhuizen naar een nieuwe woning? Meestal kan dat. We hebben de opties rondom het verhuizen van je Caiway-abonnement op een rij gezet.

Opzeggen: een abonnement van Caiway beëindigen

Je kan je abonnement bij Caiway natuurlijk opzeggen, al is de manier waarop wel afhankelijk van uw contractduur. De mogelijkheden om Caiway op te zeggen, hebben we voor je op een rij gezet. Over het overstappen naar een andere provider hebben we ook informatie toegevoegd.

Interactieve tv van Caiway: zenderoverzichten

Caiway biedt een standaard zenderpakket aan dat is uit te breiden met allerlei extra zenderpakketten. We hebben de opties in ons zenderoverzicht voor je verzameld.

Hoe snel wordt internet, tv en bellen via Caiway geleverd?

Het duurt gemiddeld 14 dagen voordat je glasvezelinternet van Caiway actief is. Hiermee valt de levertijd niet in negatieve of positieve zin op, het is vergelijkbaar met de levertijd bij veel andere providers.

Caiway bestellen?

Benieuwd of Caiway hun diensten op jouw adres aanbiedt? Doe dan de postcodecheck en kies gelijk het beste abonnement voor je situatie. Je kan eenvoudig sorteren en filteren tot je het perfecte abonnement heeft gevonden.

Caiway nieuws

Grote verschillen in tarieven ESPN Compleet

Vandaag is de aftrap van het nieuwe Eredivisie seizoen. Afgelopen jaren hebben er een aantal drastische wijzigingen plaatsgevonden in de doorgifte van deze veelbekeken voetbalwedstrijden. Eerst diverse prijsverhogingen en later het gratis aanbieden van de belangrijkste wedstrijden. Voor de échte sportliefhebber die graag ESPN Compleet kijkt, lopen de tarieven nu verder uiteen dan ooit. Lees meer

Caiway verhoogt snelheden en tarieven per 1 maart

Glasvezelprovider Caiway verhoogt per 1 maart de prijzen voor bestaande klanten. Ook wordt bij een aantal abonnementen de snelheid verhoogd. De tarieven gaan tot ruim 4,00 euro per maand omhoog. Inflatie noemt Caiway als belangrijkste reden voor de prijsverhoging. Lees meer

Black Friday: hoge korting op internet, tv en bellen

De Black Friday acties zijn dit jaar vroeger dan ooit losgebarsten. Sinds afgelopen week stunten providers al met cadeau's als een tablet, 4K TV, mesh Wifi-set en hoge kortingen. De cashbacks lopen ondertussen op tot maar liefst 100,00 euro. Wees snel, want alle acties gelden tot en met maandag 28 november! Lees meer

Prijsdoorbraak: Gigabit internet niet eerder zo goedkoop

In tegenstelling tot steeds duurder wordende energie is glasvezelinternet nog niet eerder zo goedkoop geweest. Nu glasvezel door het hele land met hoog tempo wordt uitgerold en Ziggo haar netwerk heeft geüpgraded naar Gigabit-snelheid barst de strijd om de consument werkelijk los. Dit maakt razendsnel Gigabit glasvezel- en kabelinternet nu zelfs interessant voor koopjesjagers. Lees meer

Meer Caiway nieuws

Caiway contactgegevens

Wil je contact opnemen met Caiway over je bestaande abonnement of wil je de status opvragen van je Caiway bestelling? Maak dan gebruik van onderstaande gegevens:

 • Telefonische klantenservice

  088-2249111 (Normaal/lokaal tarief).
  Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur.
 • Status van je bestelling

  Telefonisch via 088-2249111 (Normaal/lokaal tarief).
 • Postadres

  CAIW Diensten B.V.
  Postbus 45
  2670 AA Naaldwijk

Vergelijk de beste Caiway aanbiedingen op jouw adres:


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres invullen?