Verhuizen bij internet provider Caiway

Is Caiway momenteel jouw internet provider of heb je een internet en tv abonnement bij provider Caiway en heb je verhuisplannen? Dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee dient te houden om niet zonder internet te komen zitten.

Hier lees je stap voor stap hoe je jouw verhuizing van het internet perfect regelt.

1. Ben je al contractvrij?

Ben je op dit moment al contractvrij met het abonnement dat je afneemt bij Caiway, dan heb je in principe twee mogelijkheden. Je kan je huidige Caiway abonnement verhuizen naar het nieuwe adres, maar let op, Caiway moet haar diensten wel kunnen leveren op het nieuwe adres.

Je kunt er ook voor kiezen om over te stappen naar een andere internet provider. Dit is in de meeste gevallen de slimste keuze omdat je zowel moeite als geld bespaart.

Of je er nu voor kiest om het abonnement te verhuizen of een nieuwe aansluiting aan te vragen voor het nieuwe adres. Hou rekening met minstens 3 weken levertijd! Een overstap of verhuizing dien je dus tijdig te regelen, hoe eerder hoe beter.

Doe hier onze postcodecheck en ontdek welke aanbieders op jouw nieuwe adres kunnen leveren.

2. Contractduur nog niet voorbij?

Zit je nog vast aan het contract met Caiway, dan kun je niet zomaar dit abonnement opzeggen. Je hebt twee opties:

  1. Je kan het huidige abonnement met Caiway afkopen en overstappen naar een nieuwe provider.
  2. Je kan het abonnement van Caiway verhuizen naar het nieuwe adres. Mocht je ervoor kiezen om het Caiway abonnement te verhuizen, dan raden wij het aan om contact op te nemen met de klantenservice van Caiway via deze pagina.

3. Telefoonnummer meenemen?

Je kan je telefoonnummer meenemen als je binnen dezelfde netnummer regio blijft wonen. Als je naar een andere regio verhuist en het netnummer daardoor verandert, bijvoorbeeld van Amsterdam (020-) naar Utrecht (030-), dan krijg je een nieuw telefoonnummer van Caiway of de nieuwe provider op het nieuwe adres.

Meer weten over internet providers?

Meer informatie over internet providers lees je hier