Verhuizen bij internet provider Caiway

Is Caiway momenteel uw internet provider of heeft u een alles in 1 pakket bij provider Caiway en heeft u verhuisplannen? Dan zijn er een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden om niet zonder internet te komen zitten.

Hier leest u stap voor stap hoe u uw verhuizing van het internet perfect regelt.

1. Bent u al contractvrij?

Bent u op dit moment al contractvrij met het abonnement dat u afneemt bij Caiway, dan heeft u in principe twee mogelijkheden. U kunt uw huidige Caiway abonnement verhuizen naar het nieuwe adres, let op, Caiway moet haar diensten wel kunnen leveren op het nieuwe adres.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen naar een andere internet provider. Dit is in de meeste gevallen de slimste keuze omdat u zowel moeite als geld bespaart.

Of u er nu voor kiest om het abonnement te verhuizen of een nieuwe aansluiting aan te vragen voor het nieuwe adres. Hou rekening met minstens 3 weken levertijd! Een overstap of verhuizing dient u dus tijdig te regelen, hoe eerder hoe beter.

Doe hier onze postcodecheck en ontdek welke aanbieders op uw nieuwe adres kunnen leveren.

2. Contractduur nog niet voorbij?

Zit u nog vast aan het contract met Caiway, dan kunt u niet zomaar dit abonnement opzeggen. U heeft twee opties:

  1. U kunt het huidige abonnement met Caiway afkopen en overstappen naar een nieuwe provider.
  2. U kunt het abonnement van Caiway verhuizen naar het nieuwe adres. Mocht u ervoor kiezen om het Caiway abonnement te verhuizen, dan raden wij het aan om contact op te nemen met de klantenservice van Caiway via deze pagina.

3. Telefoonnummer meenemen?

U kunt uw telefoonnummer meenemen als u binnen dezelfde netnummer regio blijft wonen. Als u naar een andere regio verhuist en het netnummer daardoor verandert, bijvoorbeeld van Amsterdam (020-) naar Utrecht (030-), dan krijgt u een nieuw telefoonnummer van Caiway of de nieuwe provider op het nieuwe adres.

Meer weten over internet providers?

Meer informatie over internet providers leest u hier