Goedkoop ADSL vergelijken

Stap over en profiteer van €10 cashback!

Een ogenblik geduld a.u.b.

Op dit moment wordt uw adres gecontroleerd bij de verschillende aanbieders. Dit kan maximaal 15 seconden duren.

 • Online
 • Ziggo
 • NLE
 • KPN
 • T-Mobile
 • Telfort
 • XS4ALL
 • Caiway

Ik ben op zoek naar:

Mijn postcode en huisnummer:

Waarom mijn adres opgeven?

€10cashback

Bestel met € 10,- cashback

Bestel hier uw abonnement en ontvang € 10,- op uw rekening. Lees meer over onze aanbiedingen.

Bel gratis 0800 - 0160

Maandag open vanaf 09:00 uur of laat u terugbellen.

Top 3 goedkoopste alles-in-één aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste alles-in-één pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
Top 3 goedkoopste internet en TV aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet en TV pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
Top 3 goedkoopste internet en bellen aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet en bellen pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
Top 3 goedkoopste internet aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet abonnement per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand

Vergelijk, bestel en bespaar op internet, bellen en tv

Breedbandwinkel.nl is al dertien jaar de grootste vergelijkingssite van Nederland op het gebied van internet, bellen en tv. Hierdoor kunnen wij bij de acht bij ons aangesloten aanbieders de beste kwantumkortingen bedingen die wij vervolgens volledig aan onze klanten doorberekenen.
Dat ziet u terug in de 3.797 beoordelingen van klanten die ons gemiddeld een cijfer 8.9 geven op Trustpilot.

Overstappen met onze gratis overstapservice

Overstappen naar een andere aanbieder kan ingewikkeld lijken. Met de gratis Breedbandwinkel.nl overstapservice hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wij verzorgen uw overstap kosteloos, snel en probleemloos, zodat u niet zonder internet, bellen of tv komt te zitten.

Altijd goedkoper: 100% laagste prijs garantie

Onze abonnementsprijzen en actiekortingen worden dagelijks bijgehouden. Mocht er per ongeluk toch iets veranderd zijn in uw nadeel, dan krijgt u zonder problemen het prijsverschil van ons terug. Ziet u het bestelde abonnement ergens anders toch goedkoper? Dan betalen wij u het verschil terug plus 100% extra!

Exclusieve aanbiedingen en extra kortingen

Breedbandwinkel.nl is de grootste vergelijkingssite voor internet, bellen en tv. Hierdoor kunnen wij bij de providers de beste kwantumkortingen bedingen die wij vervolgens volledig aan onze klanten doorberekenen. Wij hebben altijd exclusieve aanbiedingen die alleen geldig zijn wanneer u het abonnement via ons bestelt en niet via de provider zelf.

€10cashback

Daarnaast ontvangt u via Breedbandwinkel.nl minimaal € 10,- cashback op alle overige abonnementen. U bent dus gegarandeerd altijd beter uit als u uw abonnement bestelt via Breedbandwinkel.nl!

Vergelijk goedkoop ADSL

Breedbandwinkel is dé prijsvergelijk winkel voor het vergelijken en bestellen van goedkoop ADSL internet, telefonie en digitale TV abonnementen. Wij bieden alle goedkope ADSL providers en draadloos alles-in-1 internetten met laagste prijs garantie.

Waarom hier bestellen?

 • € 10,- cashback op uw rekening
 • Al 355.622 tevreden klanten
 • 100% Laagste prijs garantie
 • Gratis overstap- en klantenservice
 • Objectief en compleet
 • Lees meer
Vergelijk
Vergelijk eenvoudig abonnementen van de acht grootste aanbieders en maak uw keuze
Vergelijk
Bestel het abonnement van uw keuze veilig via onze website of bel gratis 0800 - 0160
Vergelijk
Bespaar net als 355.622 andere tevreden klanten op uw internet, bellen en tv abonnement

Goedkoop ADSL

Voor veel Nederlanders behoort breedband internet inmiddels tot de eerste levensbehoeften, maar natuurlijk willen we liever niet te veel uitgeven aan ons abonnement. Het leven is al duur genoeg. Als u op zoek bent naar goedkoop ADSL op uw PC of laptop, dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze winkel biedt u een helder overzicht van voordelige internet abonnementen met de beste prijs/prestatie verhouding. Vult u hiervoor de snelle postcodecheck in. Natuurlijk hebben wij een laagste prijs garantie en vindt u bij ons alle actuele aanbiedingen, acties of gratis welkomst cadeaus van de diverse providers.

Via het overzicht kunt u gemakkelijk goedkoop ADSL vergelijken dat op uw adres verkrijgbaar is. Naast de snelheid en de vaste kosten per maand moet u ook rekening houden met eventuele bijkomende kosten zoals een eenmalig bedrag voor de aansluiting of installatie. Om deze reden ziet u in de tabel de totaalkosten over het eerste jaar weergeven en zo zijn de contracten objectief met elkaar vergelijken. Ook kunt u gebruik maken van de filters naast het overzicht om bijvoorbeeld een 'gratis draadloos modem' of een 'gratis monteur installatie' te selecteren zodat u meteen ziet of hierop kosten zijn te besparen.

De relatief goedkoopste deals zijn te vinden onder de '3 in 1' of '2 in 1' pakketten waarbij internet wordt gecombineerd met digitale TV (bijvoorbeeld met het relatief goedkope Digitenne) en/of digitale telefonie voor één vast bedrag per maand. Doordat u meerdere producten afneemt bij dezelfde provider, kan deze namelijk een soort kwantum korting bieden. Bellen via de internet-aansluiting kan sowieso een prijsvoordeel opleveren - vooral voor bellen naar het buitenland - omdat de gesprekskosten in de meeste gevallen lager zijn. Daarnaast kunt u uw vaste telefoonlijn van KPN opzeggen en ook dit levert natuurlijk een interessante besparing op.

Wilt u overstappen naar een goedkoop ADSL contract dat minder kost, een hogere snelheid biedt of betere voorwaarden heeft? De opzegprocedure van uw oude contract (of het verlengen hiervan) regelen we voor u, direct en zonder problemen.

Vergelijk de goedkoopste ADSL aanbiedingen

Het laatste nieuws

T-Mobile start met Mobiel + Thuis Voordeel

Telecomprovider T-Mobile is per vandaag gestart met extra voordelen voor klanten die zowel een mobiel abonnement als een vast internet en tv abonnement afnemen. Zo ontvangen klanten 2,50 euro korting per maand en kan men gratis naar alle kanalen van FOX Sports Eredivisie kijken. Lees meer

Ziggo verhoogt snelheid en komt met nieuwe pakketten

Telecomgigant Ziggo verhoogt per 2 oktober gratis de snelheid van haar Complete en Max pakketten voor alle bestaande en nieuwe klanten. Daarnaast introduceert Ziggo nieuwe pakketten met internet, bellen en kabel TV zonder losse ontvanger. Lees meer