Kabel internet en TV vergelijken

Kabel internet en TV vergelijken

Stap over en profiteer van €10 cashback!

Een ogenblik geduld a.u.b.

Op dit moment wordt uw adres gecontroleerd bij de verschillende aanbieders. Dit kan maximaal 15 seconden duren.

 • Caiway
 • XS4ALL
 • Youfone
 • Online
 • NLE
 • KPN
 • T-Mobile
 • Telfort
 • Ziggo

Ik ben op zoek naar:

Mijn postcode en huisnummer:

Waarom mijn adres opgeven?

Top 3 goedkoopste alles-in-één aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste alles-in-één pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
 • 1
  100 Mb 10 Mb
  VDSL
  40 zenders (26)
  € 367,40
  € 42,95
  €10 cashback

  6 maanden voor € 19,95 per maand.

  6 maanden € 20,00 korting

 • 2
  50 Mb 5 Mb
  VDSL
  62 zenders (36)
  € 386,00
  € 45,50
  €70 voordeel

  6 maanden voor € 25,50 per maand en geen aansluitkosten (t.w.v. € 30,00).

  6 maanden korting

 • 3
  100 Mb 10 Mb
  VDSL
  60 zenders (33)
  € 414,40
  € 39,95
  €10 cashback

  12 maanden voor € 29,95 per maand.

  12 maanden € 10,00 korting

Top 3 goedkoopste internet en TV aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet en TV pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
Top 3 goedkoopste internet en bellen aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet en bellen pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
Top 3 goedkoopste internet aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet abonnement per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand

Vergelijk, bestel en bespaar op internet, bellen en tv

Breedbandwinkel.nl is al dertien jaar de grootste vergelijkingssite van Nederland op het gebied van internet, bellen en tv. Hierdoor kunnen wij bij de negen bij ons aangesloten aanbieders de beste kwantumkortingen bedingen die wij vervolgens volledig aan onze klanten doorberekenen.
Dat ziet u terug in de 3.797 beoordelingen van klanten die ons gemiddeld een cijfer 8.9 geven op Trustpilot.

Overstappen met onze gratis overstapservice

Overstappen naar een andere aanbieder kan ingewikkeld lijken. Met de gratis Breedbandwinkel.nl overstapservice hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wij verzorgen uw overstap kosteloos, snel en probleemloos, zodat u niet zonder internet, bellen of tv komt te zitten.

Altijd goedkoper: 100% laagste prijs garantie

Onze abonnementsprijzen en actiekortingen worden dagelijks bijgehouden. Mocht er per ongeluk toch iets veranderd zijn in uw nadeel, dan krijgt u zonder problemen het prijsverschil van ons terug. Ziet u het bestelde abonnement ergens anders toch goedkoper? Dan betalen wij u het verschil terug plus 100% extra!

Exclusieve aanbiedingen en extra kortingen

Breedbandwinkel.nl is de grootste vergelijkingssite voor internet, bellen en tv. Hierdoor kunnen wij bij de providers de beste kwantumkortingen bedingen die wij vervolgens volledig aan onze klanten doorberekenen. Wij hebben altijd exclusieve aanbiedingen die alleen geldig zijn wanneer u het abonnement via ons bestelt en niet via de provider zelf.

€10cashback

Daarnaast ontvangt u via Breedbandwinkel.nl minimaal € 10,- cashback op alle overige abonnementen. U bent dus gegarandeerd altijd beter uit als u uw abonnement bestelt via Breedbandwinkel.nl!

Kabel internet en TV

Breedbandwinkel is dé prijsvergelijk winkel voor vergelijken en bestellen van kabel bij kabel internet providers Ziggo en UPC. Bij alles-in-1 kabel krijgt u kabelinternet met digitale TV en bellen voor de laagste prijs.

Waarom hier bestellen?

 • € 10,- cashback op uw rekening
 • Al 367.884 tevreden klanten
 • 100% Laagste prijs garantie
 • Gratis overstap- en klantenservice
 • Objectief en compleet
 • Lees meer
Vergelijk
Vergelijk eenvoudig abonnementen van de negen grootste aanbieders en maak uw keuze
Vergelijk
Bestel het abonnement van uw keuze veilig via onze website of bel gratis 0800 - 0160
Vergelijk
Bespaar net als 367.884 andere tevreden klanten op uw internet, bellen en tv abonnement

Kabel

Kabel, glasvezel, ADSL en VDSL zijn de belangrijkste vormen van breedbandinternet: supersnel internet voor een vaste prijs per maand. Kabel internet werkt via de COAX-kabel en is momenteel (samen met glasvezel) de snelste vorm. In de begindagen kende deze techniek nog enkele problemen die de snelheid beperkten als er veel mensen in een wijk tegelijk gebruik maakten van het kabelnetwerk. Deze kinderziektes zijn echter volledig verholpen doordat grote delen van het netwerk zijn vervangen voor glasvezelkabel. Dit noemt men 'verglazing'. Ook zijn er nieuwe snellere technieken geïntroduceerd als EuroDOCSIS 3.0 die de snelheid in de nabije toekomst kunnen laten oplopen tot maar liefst 400 Mb per seconde.

De snelheden lopen al op tot 120 Mb per seconde en kabel overtreft hiermee ruimschoots 'concurrenten' ADSL en VDSL. Om een voorbeeld te geven: met een abonnement van 20 Mb (Megabit), haalt u een bestand van 10 MB (MegaByte, bijvoorbeeld een e-mail met hoge resolutie foto's of een videofilmpje) in 5 seconden binnen. Bij 120 Mb duurt dit minder dan een seconde. Daarbij komt dat kabel relatief goed presteert als het gaat om de 'door de aanbieder aangegeven maximaal snelheid' ten opzichte van de in praktijk behaalde snelheid. Dit blijkt uit de Breedbandwinkel.nl snelheidstest die al vele duizenden keren is uitgevoerd.

Met kabelinternet kunt u echter veel meer dan alleen internetten. De snelle techniek biedt ook goedkoop internet bellen en natuurlijk interactieve tv. Deze nieuwe vorm van TV kijken maakt een betere beeld- en geluidkwaliteit mogelijk en de klant kan kiezen uit veel meer radio en TV-zenders (Film1, Eredivisie Live, Kids TV, erotiek, buitenlandse zenders etc.). Daarnaast biedt kabel ook nog genoeg snelheid voor superscherpe HDTV* (Full HD is zelfs tot vijf keer scherper dan analoge televisie) en extra interactieve diensten als Programma Gemist, Video on Demand, Begin Gemist en Online tv kijken. Hiervoor krijgt de klant meestal een handige digitale video recorder van de provider in bruikleen.

Als u geïnteresseerd bent in een 2-in-1 of 3-in-1 abonnement met 'internet en TV', 'internet en telefonie' of 'internet, TV en telefonie', dan kan u dit een leuke besparing opleveren. De meeste providers bieden namelijk een korting om klanten aan zich te binden en hebben daarnaast ook minder kosten omdat ze nog maar één factuur hoeven te versturen.

De kabelaanbieder in Nederland is Ziggo (Zeeland uitgezonderd).

Wilt u de providers vergelijken die internet abonnementen op uw adres aanbieden? In onze winkel vindt u een compleet overzicht van de meest actuele aanbiedingen, kortingen en welkomstbonussen. Doet u hiervoor onze snelle postcodecheck. Eventueel kunt u de optie 'kabel' aangeven in het filtermenu, als u alleen deze abonnementen wilt zien. Wij beschikken over een 100% laagste prijsgarantie, een gratis overstapservice, exclusieve aanbiedingen (goedkoper dan bij de provider zelf), een deskundige telefonische klantenservice en automatisch kans op mooie prijzen als u direct in onze winkel bestelt.

*) Voor HDTV heeft u een HD-ontvanger of HD-recorder nodig plus een HDMI kabel voor beeld en audio in perfecte kwaliteit (alleen bij de CI+ insteekkaart is geen HDMI kabel nodig).

Vergelijk de beste kabel aanbiedingen

Het laatste nieuws

Grote verschillen in tarieven Ziggo Sport en FOX Sports

De Eredivisie winterstop is bijna ten einde en het nieuwe F1-seizoen gaat in maart weer van start. Voor wie niets wil missen loont het te vergelijken, de tarieven voor Ziggo Sport en FOX Sports lopen namelijk fors uiteen. Nieuwkomer Youfone blijkt het goedkoopst voor de sportfanaat. Lees meer

T-Mobile introduceert 750 Mb glasvezel en wijzigt prijzen

Telecomprovider T-Mobile introduceert vandaag nieuwe glasvezelabonnementen met een snelheid van 750 Mb. Ook voert T-Mobile prijswijzigingen door voor zowel VDSL als glasvezel en gaat het beltarief met 1 cent per minuut en gesprek omhoog. Lees meer

Informatie