Vergelijk alles-in-1, internet, tv en bellen

Goedkoper, sneller en beter internet en tv

Nu met €10 cashback en film cadeau!


Zoek aanbiedingen
Vergelijk zonder postcodecheckWaarom mijn adres invullen?

Ons internet en tv advies:

Nog 8 dagen:€ 30 cashback
Internet 50Mb & TV Standaard6.4
Goedkoopste
Thuis Glasvezel Internet 8.000Mb en TV App7.5
Snelste
Internet Lite & Ziggo GO App8.2
Beste
Snelheid50 Mb8.000 Mb100 Mb
TV zenders436451
Opnemen-€ 5,00-
VerbindingVDSLGlasvezelKabel
Levertijd14 dagen
levertijd
10 dagen
levertijd
3 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 10,00 cashback
cashback
+
€ 10,00 cashback
cashback
+
€ 30,00 cashback
cashback
+
Prijs per maand€ 39,50€ 19,75
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 97,50€ 85
Eenmalig € 30
Opties & bestel Meer informatie
€ 50,50€ 25,25
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
Vergelijk zelf alle internet en tv pakketten
Vergelijk en vind je internet en tv abonnement bij Breedbandwinkel

Met twintig jaar ervaring en ruim 630.000 aangesloten klanten, weten wij als geen ander waar je op moet letten bij het bestellen van je abonnement. Breedbandwinkel biedt je namelijk extra voordeel bij het internet vergelijken en een aantal gratis services die je bij bestelling via de provider zelf niet krijgt.
Van de beste aanbiedingen tot onze internetgarantie of 'Binnen één dag online', wij doen er alles aan je overstap of aansluiting zo goedkoop, snel en eenvoudig mogelijk te maken.

Of het nu gaat om het meest uitgebreide internet en tv pakket, het snelste glasvezel of goedkoopste internet abonnement, je vindt het hier. Breedbandwinkel vergelijkt 874 abonnementen van de tien grootste providers in Nederland.
Liever persoonlijk advies over welk internetabonnement of pakket het best bij jou past? Kom langs in een van onze negenentachtig servicepunten door heel het land en wij helpen je graag verder.

Bestel hier en profiteer van:

Lees alles over onze gratis service

Veelgestelde vragen
Waarom niet direct bij de provider bestellen?

Wij bieden je service en voordeel dat je bij de provider zelf niet krijgt. Denk bijvoorbeeld aan onze 24 uurs internetgarantie of de mogelijkheid om binnen één dag online te zijn.
Bovendien ben je gegarandeerd altijd goedkoper uit wanneer je bij Breedbandwinkel je bestelling plaatst.

Moet ik nog andere vergelijkingssites raadplegen?

Uiteraard kijk je even rond voor de beste prijs, maar die vind je altijd bij ons. Wegens de goede relaties met alle providers en het feit dat wij de grootste vergelijkingssite voor internet, tv en bellen zijn, kunnen wij jou het hoogste inkoopvoordeel bieden.
Niet voor niets raadt 96% van onze klanten ons aan.

Kan ik de genoemde tarieven vertrouwen?

Alle tarieven worden dagelijks bijgehouden en tijdens je bestelling krijg je een compleet overzicht van alle kosten. Géén addertjes onder het gras en géén extra kosten.
Hier zijn wij zo zeker van, dat mocht er toch iets in jouw nadeel zijn, je het eventuele verschil dubbel van ons terug krijgt.

Hoe verdienen jullie geld?

Wij ontvangen een eenmalige vergoeding van de provider wanneer je hier bestelt. Een groot deel van deze vergoeding ontvang jij in de vorm van een cashback of extra korting.
Het feit dat wij vergoedingen ontvangen heeft geen enkele invloed op de weergave of sortering van abonnementen die wij toepassen.

Ziggo prijsverhoging per 1 juli 2024

Ziggo past per 1 juli 2024 een inflatiecorrectie toe op de tarieven voor internet, tv en vast bellen. Internet en tv vergelijker Breedbandwinkel meldt dat internet 1,00 euro duurder wordt per maand. Voor tv en vast bellen geldt elk een prijsverhoging van 0,50 euro per maand. De prijsverhoging geldt voor alle ruim 3 miljoen Ziggo klanten. Lees meer

KPN prijsverhoging per 1 juli 2024

In navolging van onder andere Ziggo en Online maakt vandaag ook KPN de prijsverhogingen bekend die per 1 juli 2024 gaan gelden. Prijsvergelijker Breedbandwinkel meldt dat de prijsverhoging neerkomt op maximaal 2,00 euro per maand voor internet, afhankelijk van het abonnement. Er wordt gerekend met een inflatiecorrectie van 3,8%. Lees meer

Online prijsverhoging per 1 juli 2024

In navolging van Ziggo maakt ook provider Online nu de tarieven bekend per 1 juli 2024. Prijsvergelijker Breedbandwinkel meldt dat alle abonnementen simpelweg 4,50 euro per maand duurder worden. Dit geldt voor zowel de DSL abonnementen als de Online glasvezelabonnementen over het netwerk van KPN en DELTA Fiber. Lees meer