Internet en tv vergelijken

Is jouw internet en tv ook weer duurder geworden?


Zoek aanbiedingen
Vergelijk zonder postcodecheckWaarom mijn adres invullen?
Minder betalen voor internet en tv? Vergelijk, bestel en bespaar

Is je internet en tv abonnement wéér duurder geworden en wil je nu écht overstappen naar een goedkopere provider? Doe dan direct de postcodecheck, vergelijk ruim 150 internet en tv abonnementen en bestel het goedkoopste pakket met extra cashback op jouw adres.

Internet en tv wordt elk jaar door prijsverhogingen maar duurder en duurder. De belangrijkste reden van onze klanten om over te stappen is dan ook het besparen op maandelijkse kosten. Wie wil dat nou niet? Vergelijk, bestel en bespaar ook tot 300,00 euro per jaar!

Goedkoopste internet en tv abonnementen

Internet en tv provider Caiway heeft op dit moment het goedkoopste internet en tv abonnement. Dit abonnement is verkrijgbaar vanaf 35,00 euro per maand met een snelheid van 75 Mb en 70 zenders.

Positie Provider Abonnement Snelheid Tv zenders Per maand Per jaar
1CaiwayGlasvezel Internet en TV Budget75 Mb70€ 35,00€ 340,00
2YoufoneInternet 30Mb & TV Standaard30 Mb43€ 15,00€ 356,00
3OdidoThuis Internet 50Mb en TV App50 Mb64€ 30,00€ 360,00
4OnlineInternet 50Mb + TV Compleet50 Mb77€ 32,00€ 374,00
5BudgetInternet en TV 30Mb30 Mb60€ 15,00€ 409,00
Vergelijk internet en tv op jouw adres

Voordelen van een internet en tv pakket

De combinatie van een internetabonnement en interactieve televisie is ontzettend populair. Het belangrijkste voordeel van internet en tv is dat beide diensten zijn gecombineerd in één abonnement en dit dus een stuk voordeliger is dan een los internetabonnement en een los tv-abonnement. Daarnaast kun je afhankelijk van het gekozen abonnement gebruikmaken van alle voordelen die interactieve tv je biedt, zoals zenders in HD- of zelfs 4K-kwaliteit, een zenderpakket op maat, Video On Demand, een Netflix-app op je tv of een app waarmee je onderweg tv kunt kijken.

Er zijn allerlei interactieve mogelijkheden, die we graag voor je vergelijken en op een rij zetten. Alle providers, waaronder Budget, Caiway, DELTA, Freedom, KPN, KPN Zakelijk, Odido, Online, Youfone, Ziggo en Ziggo Zakelijk bieden een combinatie aan van internet en tv.

Welk type internet bij internet en tv?

Het kiezen van een pakket met tv en internet begint vaak bij de keuze voor een soort internet. In Nederland gaat het om ADSL/VDSL, kabelinternet en glasvezelinternet. In alle gevallen krijg je een wifi-modem waarmee je een draadloos netwerk kunt aanleggen in huis, maar een optimale verbinding naar je modem is uiteraard van belang.

ADSL en VDSL

ADSL of VDSL is vaak de goedkoopste optie. Het is bijna overal in het land te krijgen, maar het heeft ook nadelen. Zo is het vaak ook de langzaamste variant en is de snelheid ook nog eens sterk afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale.

Kabel

Kabel internet is een stuk sneller en stabieler en ook bijna overal in het land verkrijgbaar. Omdat aanbieders alleen lokaal werken, heb je hierin geen keuze uit meerdere providers. Ook is het een stukje duurder dan ADSL of VDSL.

Glasvezel

Glasvezelinternet is veruit de modernste variant. Razendsnel, zeer stabiel en met veel ruimte voor groei in het netwerk. Ook is het netwerk het meest duurzaam. Nadelen zijn er ook: het is niet altijd goedkoop en ook nog niet overal te krijgen. Het aantal klanten dat kiest voor glasvezelinternet in combinatie met tv is deze maand ruim 73 procent.

Internet en tv vergelijken: aandeel glasvezel internet en tv bestellingen, oktober 2023

Welke internetsnelheid heb ik nodig?

De internetsnelheid die je nodig hebt hangt uiteraard af van je gebruik. Voor een gemiddeld gezin met normaal gebruik is 100 Mb vaak al ruim voldoende. Download je ook veel bestanden, dan kun je kiezen voor een nog snellere verbinding. Vaak ben je dan aangewezen op kabel- of glasvezelinternet.

Belangrijk om rekening mee te houden in relatie tot het tv-abonnement is dat ook het tv-signaal over dezelfde verbinding je woning binnenkomt. Dit houdt in de praktijk in dat wanneer je tv aan het kijken bent, er minder snelheid overblijft om hiernaast ook nog te internetten of iets te downloaden. Dit is voornamelijk merkbaar bij niet al te snel internet via DSL. Bij kabel- en glasvezelinternet heeft tv kijken nauwelijks of zelfs geen invloed op de resterende internetsnelheid.
Wordt er dus op meerdere tv's tegelijk gekeken -of dit nu interactieve tv van de provider is, of bijvoorbeeld Netflix of Videoland- dan is het aan te raden voor een iets sneller abonnement te kiezen.

Welke internet en tv snelheid wordt het meest besteld?

Op dit moment in oktober is de gemiddeld bestelde snelheid voor internet en tv via zowel DSL, kabel als glasvezel samen 462 Mb.

Internet en tv vergelijken: gemiddeld bestelde internet en tv snelheid, oktober 2023

Welke internet en tv zenders zijn er?

Bij alle internet en tv providers zijn wel één of meerdere extra zenderpakketten bij te bestellen. Vaak is er een Pluspakket met een aanvulling op de algemeen verkrijgbare zenders, maar ook zijn er thema-pakketten, zoals voor Sport, Erotiek of bijvoorbeeld met Duitse of Turkse zenders. In de specificaties van de abonnementen, maar ook tijdens het samenstellen van het abonnement tijdens de bestelling kun je exact zien welke zenderpakketten tegen welke tarieven verkrijgbaar zijn. Je kunt dit dan direct meebestellen.

Wat is het best verkochte internet en tv zenderpakket?

ESPN Compleet en Ziggo Sport Totaal zijn op dit moment de twee populairste zenderpakketten. Hieronder zie je een compleet overzicht van de bestelde zenderpakketten deze maand:

Zenderpakket Aantal bestellingen
1. ESPN Compleet93
2. Ziggo Sport Totaal23
3. Pluspakket22
4. Film120
5. Netflix18

Bron: Breedbandwinkel bestellingen, peildatum oktober 2023

Welke providers hebben gratis ESPN?

Voor de voetbalfan is ESPN natuurlijk onmisbaar. Gelukkig is de basiszender van ESPN bij bijna alle providers standaard inbegrepen in het internet en tv abonnement: Budget, DELTA, Freedom, KPN, Odido, Online, Youfone en Ziggo.
Bij de drie providers Freedom, Online en Youfone is het ESPN Compleet met vier zenders zelfs standaard inbegrepen in het tv abonnement.

Wil je echt niets missen van voetbal? Dan is ESPN Compleet een uitkomst, we hebben de prijzen hiervan voor je op een rijtje gezet:

Provider ESPN Compleet, per maand
Freedom€ 0,00 p/m
Online€ 0,00 p/m
Youfone€ 0,00 p/m
Odido1 mnd. € 2,50 p/m
Caiwayvanaf € 7,00 p/m
DELTA€ 12,00 p/m
KPN€ 12,99 p/m
Budget€ 12,99 p/m
Ziggo€ 17,95 p/m

Welke provider heeft de meeste zenders?

Provider Ziggo heeft met 117 zenders standaard het grootste aanbod aan tv zenders, maar afhankelijk van wat je graag kijkt kan een andere provider natuurlijk ook interessant zijn. Voer daarom in de filters eventueel je favoriete zenders in, zodat je zeker weet dat het abonnement dat je gaat bestellen ook beschikt over de zenders die je graag kijkt.

Wat zijn de verschillen tussen tv-ontvangers?

Bij ieder internet en tv-abonnement met interactieve tv wordt een ontvanger geleverd met afstandsbediening, stroomadapter, HDMI- en netwerkkabel. Alleen wanneer je echt kiest voor een internetabonnement in combinatie met een tv-app, ontvang je uiteraard geen ontvanger.
Bij kabelprovider Ziggo kunt ook kiezen voor een CI+ insteekkaart in plaats van een losse tv-ontvanger. Deze kaart steek je in een hiervoor geschikte tv, waarna je gewoon de afstandsbediening van je tv kunt gebruiken, maar toch het volledige zenderaanbod kunt ontvangen.

De verschillen tussen de tv-ontvangers zie je vooral terug in de interactieve mogelijkheden. Zo is het bij een aantal providers bijvoorbeeld ook mogelijk om Netflix of Videoland te kijken via het menu van de tv-ontvanger. Zo hoef je niet meer met twee afstandsbedieningen te werken en kun je makkelijk schakelen tussen live-tv en een serie die je volgt op Netflix. Let wel dat de kosten voor het Netflix of Videoland abonnement niet zijn inbegrepen.

Provider Netflix Videoland
Budget
Ja
Ja
KPN
Ja
Ja
Youfone
Nee
Ja
Ziggo
Ja
Ja

Providers die niet in dit lijstje worden genoemd, bieden deze mogelijkheid helaas niet aan.

Hoe zit het met een tweede tv-ontvanger?

Een tweede of derde tv-ontvanger voor op bijvoorbeeld de slaapkamer kan een uitkomst zijn als je hier ook wil genieten van alle mogelijke zenders en andere interactieve diensten. Neem je genoegen met alleen de basis tv-zenders? Dan zou je kunnen kiezen voor tv en internet via de kabel. Dan kun je namelijk gewoon gebruikmaken van de digitale zenders die via de COAX-kabel je huis binnenkomen.
Hieronder vind je een overzicht wat een extra ontvanger kost per provider, en hoeveel je er in totaal af kunt nemen. Let wel dat dit per abonnement kan verschillen:

Provider Max. ontvangers Per maand
Budget5€ 4,00
Caiway4€ 5,00
DELTA4€ 5,00
Freedom5€ 4,00
KPN6€ 5,00
Odido4€ 5,00
Online5€ 5,00
Youfone2€ 5,00
Ziggo2€ 4,00

Wanneer de maximaal haalbare snelheid op jouw adres beperkt is, kan het zijn dat je géén of slechts één extra tv-ontvanger bij kunt bestellen.

Hoe zijn de interactieve tv ontvangers in gebruik?

Om je een indruk te geven van de mogelijkheden van interactieve tv hebben wij een aantal tv-ontvangers uitgebreid onder de loep genomen en hier een video van gemaakt. Dit zal binnenkort uitgebreid worden met nog meer video's van andere providers:

Hoe kijk ik tv via een app?

Naast het kijken van tv via de tv-ontvanger, hebben ook alle providers een app voor tablet en smartphone. Afhankelijk van de gekozen provider kun je ook opnames terugzien in de app, op afstand opnames inplannen en Video On Demand gebruiken. Ook kun je altijd de tv-gids raadplegen en uiteraard live tv-kijken. Het zenderaanbod in de app kan echter wel beperkt zijn.
Moch je dit buitenshuis gebruiken buiten het bereik van Wifi, let dan uiteraard wel op je mobiele databundel.

Smart TV app

Niet alleen smartphones en tablets kunnen gebruikt worden voor interactieve tv, maar ook Smart TV's beschikken over de mogelijkheid om apps te gebruiken. Heb je een recente Smart TV? Dan is de kans groot dat je hier ook de tv app van diverse providers op kunt gebruiken. Kijk hiervoor in de appstore van je tv om te kijken welke providers door jouw Smart TV worden ondersteund. Het voordeel is dat je dan geen losse tv-ontvanger meer nodig hebt, wat weer scheelt in de kosten en een extra afstandsbediening. Ook kan dit handig zijn voor bijvoorbeeld een tweede tv op de slaapkamer. Het bestellen van een tweede tv-ontvanger en het leggen van kabels is dan niet meer nodig.

Apple TV app

Ook het los verkrijgbare Apple TV kastje kan handig zijn om te gebruiken voor interactieve tv. Zo heb je alle streaming-apps, games en dus ook live-tv bij elkaar op één apparaat. Helaas is het aantal providers dat dit aanbiedt beperkt.

De volgende providers bieden een Smart TV of Apple TV app aan voor interactieve tv:

Provider Smart TV app Apple TV app
Freedom
Ja
Nee
KPN
Ja
Nee
Odido
Ja
Ja
Online
Ja
Nee
Ziggo
Ja
Ja

Providers die niet in dit lijstje worden genoemd, bieden deze mogelijkheid helaas niet aan.

Internet en tv vergelijken, hoe doe ik dat?

Als onafhankelijke vergelijkingssite kun je bij ons alle beschikbare internet en tv-abonnementen met elkaar vergelijken. Als eerste is het van belang dat je de postcodecheck doet. Hiermee wordt bepaald welke aansluitingen, snelheid en mogelijkheden beschikbaar zijn op jouw adres. Je ziet dan dus alleen nog abonnementen die je ook daadwerkelijk geleverd kunt krijgen op jouw adres.
Je sorteert eenvoudig op prijs om het goedkoopste pakket te vinden, of op hoogste score voor het beste pakket. Naast de soort internet is het ook heel eenvoudig om te filteren op de functies die je verwacht van digitale tv, zodat alleen de meest relevante abonnementen overblijven. Breedbandwinkel biedt je daarnaast de laagste prijsgarantie, gratis internetgarantie en een deskundige klantenservice. Ook hebben we regelmatig aanbiedingen die beter zijn dan bij de provider zelf. Natuurlijk kun je ook onze overstapservice gebruiken.

Waar je bij het vergelijken in ieder geval op moet letten is het zenderaanbod. Het zou zonde zijn als je een provider kiest die je favoriete zenders niet in het pakket heeft opgenomen. Vervolgens heb je nog een aantal keuzes te maken als het gaat om de meer uitgebreide mogelijkheden van digitale tv. Denk bijvoorbeeld aan Programma Gemist, Begin Gemist, live tv pauzeren en opnemen, of tv kijken op je tablet of smartphone. Sommige diensten kosten extra, zoals een abonnement op ESPN Compleet of opnemen.

Goedkoopste, snelste en beste abonnement

Bovenaan de vergelijker tonen wij standaard het goedkoopste, snelste en beste internet en tv abonnement. Het goedkoopste internet en tv abonnement is gebaseerd op de prijs voor het eerste jaar, hier zijn dus alle kortingen bij inbegrepen. Het snelste abonnement is het abonnement met het snelst leverbare internet op jouw adres voor de laagst mogelijke prijs. Tot slot is het beste internet en tv abonnement het abonnement dat het best beoordeeld is door onze klanten. Wij vragen klanten die zijn overgestapt naar een nieuw abonnement altijd om hun bevindingen. Hierdoor kunnen wij je beter adviseren en zie je exact of een provider goed scoort op bijvoorbeeld klantenservice, installatie, tv of stabiele internetverbinding.

Abonnementen filteren en sorteren

Onder het goedkoopste, snelste en beste abonnement vind je het complete overzicht van beschikbare internet en tv-abonnementen op jouw adres. Je kunt deze lijst verfijnen door de filters te gebruiken. Vink bijvoorbeeld de providers die je niet wilt uit, kies een minimale internetsnelheid en selecteer diverse tv-opties. Zo kun je bijvoorbeeld ook je favoriete zenders opgeven, dan zie je alleen nog abonnementen waarin deze zenders zijn inbegrepen. Geen zin om het zelf te installeren? Geef dan bij 'Levering en contract' aan dat je gratis een monteur wil laten langskomen.
Nu je de lijst met abonnementen hebt gefilterd kun je nog sorteren op bijvoorbeeld snelheid, prijs per maand of aantal zenders. Standaard is de lijst gesorteerd op de totale prijs voor het eerste jaar. Het goedkoopste internet en televisie abonnement staat dus bovenaan.

Specificaties tv en internet vergelijken

Om een aantal abonnementen uitgebreid met elkaar te vergelijken kun je deze aanvinken en daarna op de knop 'Vergelijk' klikken. Je ziet dan maximaal drie abonnementen naast elkaar met alle mogelijke specificaties onderverdeeld in de categorieën kosten, reviews, tv, internet, installatie, levering en contract.

Wat is de goedkoopste internet en tv provider?

Caiway is op dit moment de goedkoopste internet en tv provider. De kosten voor het eerste jaar zijn 340,00 euro voor het 75 Mb abonnement met 70 zenders en daarmee gemiddeld per maand slechts 28,33 euro.

Maar let op dat aanbiedingen vaak niet overal beschikbaar zijn en ook nog eens erg vaak wijzigen. Het is dus aan te raden altijd even een postcodecheck te doen om te kijken wat exact op jouw adres beschikbaar is en wat de goedkoopste opties zijn. Uitgaande van algemeen beschikbare aanbiedingen, dan zijn dit de goedkoopste internet en tv pakketten per provider:

Provider Snelheid Zenders Prijs contract
Caiway75 Mb70€ 340,00
Youfone30 Mb43€ 356,00
Odido50 Mb64€ 360,00
Online50 Mb77€ 374,00
Budget30 Mb60€ 409,00
DELTA150 Mb73€ 490,00
Ziggo100 Mb75€ 494,00
KPN100 Mb60€ 510,00
Freedom110 Mb82€ 795,00

Wat kost internet en tv per maand?

De gemiddelde prijs voor een internet en tv abonnement komt nu in oktober uit op 33,10 euro per maand. Dit is het gemiddelde tarief waarin alle acties, cashbacks en kortingen al zijn doorberekend.

Internet en tv vergelijken: gemiddeld bestelde internet en tv prijs per maand, oktober 2023

Extra cashback via Breedbandwinkel

Niet alleen de providers zelf geven korting, maar ook Breedbandwinkel kan door groot inkoopvoordeel cashbacks bedingen bij de providers:

Provider Cashback
KPN Zakelijktot € 100,00
Onlinetot € 100,00
Caiway€ 80,00
Odidotot € 60,00
Overige providers€ 10,00

Deze cashback kun je na aansluiting van het abonnement bij ons aanvragen. Zo ben je door te bestellen via Breedbandwinkel altijd gegarandeerd het goedkoopst uit!

Klantvoordeel in combinatie met mobiel

Klantvoordeel is momenteel erg populair omdat het maandelijks een flinke besparing oplevert en vaak ook nog een zenderpakket of extra dataverkeer voor je mobiel. Op dit moment (oktober 2023) wordt er qua klantvoordeel het meest gekozen voor Ben Odido (T-Mobile) Klantvoordeel, Odido (T-Mobile) Klantvoordeel of Youfone Compleet.
Maar bijna alle providers bieden wel enig voordeel wanneer dit wordt gecombineerd met een bepaalde mobiele provider of energieleverancier. Geef daarom na de postcodecheck altijd direct aan welke mobiele abonnementen en energieleverancier je hebt op jouw adres. Je ziet dan direct de eventuele kortingen en extra's verwerkt in de getoonde abonnementen en prijzen.

Wat is de beste internet en tv provider?

Internet en tv provider KPN komt het best uit de test als het aankomt op de kwaliteit van de internetverbinding gecombineerd met het tv-abonnement. Hieronder zie je de drie providers waarbij het internet en tv abonnement door onze klanten als best wordt beoordeeld:

Provider Reviewscore
1. KPN8.5
2. Ziggo8.4
3. Odido6.8

Bron: Breedbandwinkel klanten, peildatum oktober 2023

Wat zeggen onze klanten over deze providers?

Wij vragen iedereen die via ons bestelt naar zijn of haar ervaringen, hiermee kunnen wij vervolgens andere klanten zoals jou weer beter adviseren. Dit zeggen onze klanten bijvoorbeeld over KPN, Ziggo en Odido:

Dhr. Jenniskens over KPN: "Tot dusverre prima "

Dhr. Yamani over Ziggo: "Supersnel internet, snelheid is stabiel en installatie ging soepel. Erg tevredentot nu toe."

Dhr. Mackaaij over T-Mobile: "Prima alleen jammer dat ik geen teletekst meer heb. Dat word nergens vermeld."

Hoe werkt overstappen?

Overstappen naar een andere internet en tv aanbieder is zo geregeld. Nadat je een keuze hebt gemaakt uit de beschikbare abonnementen op jouw adres, kun je het internet en tv-abonnement eenvoudig aanvragen via onze website.

De eerste stap is het samenstellen van het abonnement. Kies bijvoorbeeld voor een extra zenderpakket of tweede ontvanger. Voor het internetabonnement is er afhankelijk van je keuze ook de mogelijkheid om dit uit te breiden met bijvoorbeeld een veiligheidspakket.
De volgende stap is het opgeven van je contactgegevens waarna je je huidige situatie aan ons kunt doorgeven. Met behulp van deze gegevens zorgen wij dat je naadloos overstapt naar je nieuwe provider en dat het oude abonnement wordt opgezegd via de overstapservice. Als je nog vragen hebt of liever telefonisch wil bestellen, kan dat uiteraard ook. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Na je bestelling ontvang je van ons een bevestiging en heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kun je de bestelling dus nog kosteloos annuleren.

Welke provider levert het snelst?

De oplevering van een internet en tv abonnement kan enkele dagen tot weken in beslag nemen. Per provider en per techniek (DSL, kabel of glasvezel) zijn er verschillen in levertijd. Heb je zo snel mogelijk je internet en tv abonnement nodig? Let dan op de levertijd van de provider, dit vind je ook terug in de specificaties van de abonnementen of bekijk deze pagina over de levertijd. Hieronder zie je de vijf providers die momenteel het snelst kunnen leveren:

Provider Snelste levertijd
KPN3 dagen
Ziggo3 dagen
DELTA10 dagen
Odido10 dagen
Caiway14 dagen

Bron: Breedbandwinkel bestellingen, peildatum oktober 2023

Let op: gebruik je de overstapservice? Dan is de levertijd altijd 30 dagen. Er wordt namelijk rekening gehouden met de opzegtermijn van het oude abonnement waardoor je geen dubbele kosten hebt. Het oude abonnement wordt in dat geval beëindigd op de dag dat je nieuwe abonnement wordt geactiveerd.

Hoe moet ik internet en tv thuis aansluiten?

Het aansluiten van internet en tv is eigenlijk heel eenvoudig, maar er is natuurlijk altijd een mogelijkheid om dit door een monteur te laten doen. Afhankelijk van de gekozen verbinding (kabel, DSL of glasvezel) en het bouwjaar van je woning komt het internetsignaal binnen in de meterkast of bijvoorbeeld in de woonkamer of hal. Het modem dat je van de provider ontvangt na bestelling sluit je hierop aan en je steekt de stekker in het stopcontact. Het modem start nu op en zal na enige tijd een draadloos netwerk uitzenden. Met de gegevens op de sticker op het modem of in het installatiepakket kun je direct via Wifi inloggen op het nieuwe modem. Wanneer je een Smart tv, PC of een gameconsole bedraad aan wilt sluiten voor de hoogst mogelijke snelheid, steek je de netwerkkabel(s) eenvoudig in het modem.

Alles wat je nodig hebt om het abonnement aan te kunnen sluiten wordt meegeleverd met het installatiepakket. Of wanneer je hebt gekozen voor een monteur, dan neemt de monteur dit voor je mee. Zo ontvang je standaard altijd een modem met ingebouwde wifi-router en wanneer je hier voor hebt gekozen ook één of meerdere tv-ontvangers met afstandsbediening of een CI+ insteekkaart. Alle benodigde kabels, waaronder een HDMI-kabel voor naar de tv, worden meegeleverd.

Kan een monteur mijn internet en tv installeren?

Ben je niet handig in het aansluiten van het installatiepakket of zie je hier simpelweg tegenop? Kies dan voor een provider waarbij direct een monteur is inbegrepen, of kies tijdens installatie (vaak tegen meerprijs) voor een monteur. Op dit moment bieden de providers Budget, Caiway, DELTA, Odido en Youfone bij een aantal abonnementen gratis een monteur aan. Let op dat dit niet altijd voor alle abonnementen geldt en soms alleen in het geval van glasvezel omdat hierbij soms iets meer komt kijken als het gaat om een nieuwe aansluiting. In de specificaties van het abonnement van je keuze vind je alles terug over de installatie van het abonnement.

Wat houdt de installatiegarantie in?

De installatiegarantie wordt bij veel providers aangeboden wanneer een installatiemonteur niet standaard is inbegrepen. Dit houdt in dat je in eerste instantie een doe-het-zelf installatiepakket thuisgestuurd krijgt. Vervolgens helpt de provider je dan telefonisch stap voor stap mocht de installatie niet lukken. Kom je ook hier niet uit? Dan sturen zij alsnog kosteloos een monteur om het voor je op te lossen en alles aan te sluiten.
Bestel je via Breedbandwinkel? Dan heb je ook nog eens de extra zekerheid van onze eigen installatiegarantie. Het maakt dus niet uit voor welke provider je kiest, uiteindelijk dragen wij altijd zorg voor een goed geïnstalleerd internet en tv abonnement.

Ons advies: het goedkoopste, snelste of beste internet en tv pakket

Alleen hier€ 80 cashback
Glasvezel Internet en TV Budget6.3
GoedkoopsteHet goedkoopste landelijk verkrijgbare internet en tv pakket, gebaseerd op prijs per jaar.
Doe de postcodecheck om het goedkoopste internet en tv pakket op jouw adres te bekijken.
Glasvezel Flexpakket 2.000Mb + Interactieve TV6.4
SnelsteHet snelste landelijk verkrijgbare internet en tv pakket, gebaseerd op downloadsnelheid.
Doe de postcodecheck om het snelste internet en tv pakket op jouw adres te bekijken.
Snel Internet en TV8.5
BesteHet beste landelijk verkrijgbare internet en tv pakket, gebaseerd op klantbeoordelingen.
Doe de postcodecheck om het beste internet en tv pakket op jouw adres te bekijken.
Snelheid75 Mb2.000 Mb100 Mb
TV zenders707360
Opnemen-Inclusief€ 4,99
VerbindingGlasvezelGlasvezelVDSL
Levertijd14 dagen
levertijd
10 dagen
levertijd
3 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 80,00 cashback
cashback
+
€ 10,00 cashback
cashback
+
€ 10,00 cashback
cashback
+
Prijs per maand€ 45€ 35
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 72,50€ 45
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 55€ 27,50
Eenmalig € 25
Opties & bestel Meer informatie
Bestel hier en profiteer van:

Lees alles over onze gratis service