Internet en TV aanbiedingen

Een ogenblik geduld a.u.b.

Op dit moment wordt uw adres gecontroleerd bij de verschillende aanbieders. Dit kan maximaal 15 seconden duren.

De beste internet en tv aanbiedingen op uw adres:

Mijn postcode en huisnummer:

Waarom mijn adres opgeven?

Top 3 goedkoopste alles-in-één aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste alles-in-één pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
Top 3 goedkoopste internet en TV aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet en TV pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
Top 3 goedkoopste internet en bellen aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet en bellen pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
Top 3 goedkoopste internet aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet abonnement per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
 • 1
  20 Mb 2 Mb
  ADSL
  € 302,00
  € 23,50
  €10 korting

  Vaste prijs per maand.

  Vaste prijs per maand

 • 2
  30 Mb 3 Mb
  VDSL
  € 337,00
  € 28,50
  €10 korting

  Internet voor een vaste prijs per maand.

  Vaste prijs per maand

 • 3
  30 Mb 3 Mb
  VDSL
  € 374,35
  € 29,95
  €10 korting

  Vaste prijs per maand.

  Vaste prijs per maand

Vergelijk, bestel en bespaar op internet, bellen en tv

Breedbandwinkel.nl is al dertien jaar de grootste vergelijkingssite van Nederland op het gebied van internet, bellen en tv. Hierdoor kunnen wij bij de negen bij ons aangesloten aanbieders de beste kwantumkortingen bedingen die wij vervolgens volledig aan onze klanten doorberekenen.
Dat ziet u terug in de 3.797 beoordelingen van klanten die ons gemiddeld een cijfer 8.9 geven op Trustpilot.

Overstappen met onze gratis overstapservice

Overstappen naar een andere aanbieder kan ingewikkeld lijken. Met de gratis Breedbandwinkel.nl overstapservice hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wij verzorgen uw overstap kosteloos, snel en probleemloos, zodat u niet zonder internet, bellen of tv komt te zitten.

Altijd goedkoper: 100% laagste prijs garantie

Onze abonnementsprijzen en actiekortingen worden dagelijks bijgehouden. Mocht er per ongeluk toch iets veranderd zijn in uw nadeel, dan krijgt u zonder problemen het prijsverschil van ons terug. Ziet u het bestelde abonnement ergens anders toch goedkoper? Dan betalen wij u het verschil terug plus 100% extra!

Exclusieve aanbiedingen en extra kortingen

Breedbandwinkel.nl is de grootste vergelijkingssite voor internet, bellen en tv. Hierdoor kunnen wij bij de providers de beste kwantumkortingen bedingen die wij vervolgens volledig aan onze klanten doorberekenen. Wij hebben altijd exclusieve aanbiedingen die alleen geldig zijn wanneer u het abonnement via ons bestelt en niet via de provider zelf.

Daarnaast biedt Breedbandwinkel.nl ook minimaal € 10,00 eenmalige korting op alle overige abonnementen. U bent dus gegarandeerd altijd beter uit als u uw abonnement bestelt via Breedbandwinkel.nl!

Digitale TV en internet vergelijk

Breedbandwinkel is dé online winkel voor het vergelijken van en overstappen naar internet en TV. Abonnementen met internet en digitale TV of HD televisie van dezelfde provider bieden de laagste prijs tegen de hoogste internetsnelheid.

Waarom hier bestellen?

 • Altijd goedkoper dan de provider
 • Al 332.292 tevreden klanten
 • 100% Laagste prijs garantie
 • Gratis overstap- en klantenservice
 • Objectief en compleet
 • Lees meer
Vergelijk
Vergelijk eenvoudig abonnementen van de negen grootste aanbieders en maak uw keuze
Vergelijk
Bestel het abonnement van uw keuze veilig via onze website of bel gratis 0800 - 0160
Vergelijk
Bespaar net als 332.292 andere tevreden klanten op uw internet, bellen en tv abonnement

Internet en TV

De meeste Nederlandse huishoudens beschikken inmiddels wel over breedband internet (ADSL, VDSL, kabel of glasvezel), maar nog lang niet iedereen heeft ook een abonnement voor internet en TV gecombineerd. Digitale TV biedt een aantal interessante voordelen ten opzichte van analoge televisie. Ten eerste zijn er veel meer TV- en radio zenders verkrijgbaar en daarnaast zijn het beeld en geluid aanzienlijk beter (trillings- en ruisvrij). Ook is digitale TV verkrijgbaar met een handige harddisk recorder. Hiermee kunt u gemakkelijk TV-programma's opnemen en ook tijdens de uitzending live pauzeren of terugspoelen (ook wel Digitale Video Recorder of afgekort DVR genoemd). Een ander belangrijk voordeel is nog dat de klant kan profiteren van extra interactieve TV diensten als Programma Gemist, Video on Demand en de handige gratis Elektronische Programma Gids.

Meestal wordt digitale TV geleverd via het web (IPTV) of kabelaansluiting (DVB-C), maar hierop is een uitzondering. Zo is er Digitenne TV waarbij het signaal loopt via een speciale antenne door de ether. Het voordeel is dat u bij dit systeem geen vaste internetaansluiting nodig heeft wat bijvoorbeeld handig is voor locaties als de camping. Digitenne is een product van KPN, maar wordt inmiddels ook door concurrerende providers geleverd onder eigen merknaam. KPN biedt overigens ook nog KPN interactieve TV via ADSL of VDSL, waarmee u veel méér zenders en aanvullende interactieve diensten kunt ontvangen dan met het goedkopere Digitenne.

Wilt u echt optimaal genieten van uw TV? Dan kunt u kiezen voor een HD-abonnement met superscherpe weergave in High Definition beeldkwaliteit, dat maar liefst vijf keer scherper is dan analoge TV. Voor HDTV heeft u een HD receiver (ontvanger) nodig die u aansluit met een HDMI kabel plus natuurlijk een TV die HD-ready is. Dit is al het geval bij praktisch alle moderne LCD, LED of plasma TV toestellen (de nieuwste exemplaren zijn zelfs al klaar voor 3D TV). Overigens is HDTV niet verkrijgbaar via KPN Digitenne.

Breedbandwinkel.nl biedt u een compleet en helder overzicht van internetabonnementen in combinatie met digitale TV en/of digitaal bellen. Deze 2-in-1 (internet en TV) of Alles-in-1 (internet en TV plus bellen) zijn vaak extra voordelig geprijsd en u ontvangt hierbij nog maar één factuur van de betreffende provider. Op onze vergelijkingssite kunt u alle actuele aanbiedingen, bonussen, welkomst cadeaus en kortingen bekijken via een snelle postcodecheck. Voor HDTV kunt u gebruik maken van de filteropties aan de linker kant van het scherm en hier kunt u ook aangeven of u een abonnement wilt inclusief een gratis decoder of waarbij u meerdere TV's kunt aansluiten.

Vergelijk de beste Internet en TV aanbiedingen

Het laatste nieuws

Miljoenen huishoudens contractvrij door prijsverhogingen

Wegens diverse tariefsverhogingen bij providers KPN, Telfort, XS4ALL, Online en Ziggo zijn ruim 5.000.000 Nederlandse huishoudens nu contractvrij met hun internet, bellen en tv abonnement. Opvallend is dat klanten die willen overstappen zelf op moeten zeggen en geen gebruik kunnen maken van de overstapservice. Lees meer

Ziggo verhoogt tarieven wegens investeringen

Na XS4ALL, KPN, Telfort en Online maakt vandaag ook Ziggo haar tariefswijzigingen per 1 juli bekend. Het gaat in veel gevallen om een tariefsverhoging van 2,55 euro per maand. Lees meer

Informatie

Vergelijk zelf de goedkoopste internet en tv pakketten

Aanbieder OnlineT-MobileZiggoFiberXS4ALL
Prijs per jaar
Prijs per jaar € 394,00€ 422,00€ 471,90€ 529,30€ 550,00
Prijs per maand
Prijs per maand € 34,50€ 38,50€ 39,95€ 39,95€ 52,50
Downloadsnelheid
Downloadsnelheid 30 Mb20 Mb40 Mb100 Mb40 Mb
Uploadsnelheid
Uploadsnelheid 3 Mb2 Mb4 Mb30 Mb40 Mb
Zenders
Zenders 72 (24)62 (35)30 (4)34 (14)71 (46)
  InfoInfoInfoInfoInfo