2-in-1 internet abonnementen

Stap over en profiteer van minimaal €10 cashback!

Sla deze stap overWaarom mijn adres opgeven?

Ons advies: het goedkoopste, snelste of beste alles-in-één pakket

Youfone
Alleen hier€ 60 voordeel
T-Mobile
NLE
Alles-in-1
GoedkoopsteHet goedkoopste landelijk verkrijgbare alles-in-één pakket, gebaseerd op prijs per jaar.
Doe de postcodecheck om het goedkoopste alles-in-één pakket op uw adres te bekijken.
Thuis Glasvezel Internet 750 Mb met Bellen en TV
SnelsteHet snelste landelijk verkrijgbare alles-in-één pakket, gebaseerd op downloadsnelheid.
Doe de postcodecheck om het snelste alles-in-één pakket op uw adres te bekijken.
Glasvezel Alles-in-1 50Mb
BesteHet beste landelijk verkrijgbare alles-in-één pakket, gebaseerd op klantbeoordelingen.
Doe de postcodecheck om het beste alles-in-één pakket op uw adres te bekijken.
Snelheid100 Mb750 Mb50 Mb
TV zenders406260
OpnemenInclusief€ 5,00€ 5,00
Beltarief€ 0,09€ 0,13€ 0,10
VerbindingVDSLGlasvezelGlasvezel
Contractduur1 jaar1 jaar2 jaar
Cashback of voordeel
€ 10,00
cashback
€ 60,00
voordeel
€ 10,00
cashback
Prijs per maand€ 42,95€ 19,95
Eenmalig € 0
Opties & bestel
€ 55€ 35
Eenmalig € 0
Opties & bestel
€ 43,50€ 33,50
Eenmalig € 0
Opties & bestel
Vergelijk zelf alle alles-in-één pakketten
€10cashback Bestel met € 10,- cashbackBestel hier uw abonnement en ontvang € 10,- op uw rekening.
Bel gratis 0800 - 0160

Nu open tot 21:00 uur of laat u terugbellen.

Bestel hier en profiteer van:

Lees alles over onze gratis service

2-in-1

Op de markt van breedbandinternet zijn aantrekkelijke kortingen te verkrijgen als u een 2-in-1 abonnement bestelt met 'internet & bellen' of 'internet & TV'. Naast het feit dat een 2-in-1 pakket goedkoper is, ontvangt u ook nog maar één overzichtelijke maandfactuur. U kunt kiezen uit een 2-in-1 aansluiting via ADSL, VDSL, kabel of glasvezel internet en meestal kunt u beschikken over een gratis WiFi-modem van de provider voor draadloos internetten. Veel internetaanbieders bieden daarnaast gratis webspace, webmail, meerdere e-mailadressen, een spam- en virusfilter en onbeperkt internet zonder datalimiet.
Providers met 2-in-1 pakketten zijn o.a. Ziggo, KPN, XS4ALL, Telfort, T-Mobile, Tele2 en Online.

Bij een 2-in-1 internet & TV abonnement krijgt u breedbandinternet plus digitale televisie. 2-in-1 Digitale TV is er momenteel in twee soorten. De eerste is DTV via het internet (IPTV via ADSL / VDSL / glasvezel, of DVB-C via de kabel). Bij de tweede vorm wordt het TV-signaal net als bij radio via de ether ontvangen met een speciale antenne (DVB-T). In Nederland kennen we dit systeem bijvoorbeeld als draadloos Digitenne van KPN.

Bij alle drie deze digitale systemen zijn beeld en geluid beduidend beter dan bij analoge TV. Een ander voordeel is dat er meer radio- en TV-zenders te verkrijgen zijn en de 2-in-1 klant heeft de beschikking over een gratis Elektronische Programma Gids (EPG). Afhankelijk van het systeem kan men verder nog kiezen voor superscherpe HDTV en over 'ITV', ofwel Interactieve Televisie ('Programma Gemist' en programma's, films en series 'On Demand').

Bij 2-in-1 digitale televisie zijn er meestal drie installatiemogelijkheden. Een CI+ module met Smartcard is de goedkoopste optie, maar hiervoor moet uw TV-toestel wel CI+-gecertificeerd zijn. Als u ook programma's wilt kunnen opnemen en live pauzeren, dan heeft u een harddiskrecorder nodig (ook wel digitale videorecorder genoemd). Als u deze echter te duur vindt en geen CI+-gecertificeerde TV heeft, dan kunt u ook kiezen voor een normale digitale TV receiver als ontvanger.

Bij een 2-in-1 internet & bellen abonnement krijgt u breedbandinternet plus internet bellen. Deze manier van bellen is goedkoper dan gewoon bellen en daarnaast kunt u kosten besparen door uw vaste KPN aansluiting op te zeggen. U kunt daarnaast gewoon uw huidige telefoon en telefoonnummer behouden. 2-in-1 Digitale telefonie via het internet werkt met nummerweergave en in de meeste gevallen ook met voicemail.

Via onze postcodecheck kunt u precies zien welke providers hun 2-in-1 abonnementen leveren op uw huisadres. De beste en goedkoopste aanbiedingen vindt u overigens bij de 3-in-1 of alles-in-één pakket met internet, bellen èn TV samen in één abonnement. Onze vergelijkingssite geeft een laagste-prijsgarantie en regelmatig hebben wij aanbiedingen die zelfs beter zijn dan bij de provider zelf. Als u uw ideale abonnement heeft gevonden, dan kunt u ook gebruik maken van onze gratis overstapservice en al uw vragen worden gratis beantwoord door onze deskundige klantenservice.

Vergelijk de beste 2-in-1 aanbiedingen
Het laatste nieuws
Ziggo gaat stoppen met doorgifte analoog tv-signaal
Ziggo gaat stoppen met doorgifte analoog tv-signaal

Kabelprovider Ziggo gaat komende maand beginnen met het uitzetten van het analoge televisie signaal. In april begint Ziggo in Capelle aan den IJssel, waarna in een periode van twee jaar de rest van Nederland gefaseerd zal worden uitgeschakeld. Lees meer

ACM wil Ziggo netwerk openstellen voor concurrentie
ACM wil Ziggo netwerk openstellen voor concurrentie

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft opnieuw aangekondigd het Ziggo kabelnetwerk open te willen stellen voor andere providers. Het koper- en glasvezelnetwerk van KPN wordt al langer op deze manier gereguleerd ter bevordering van de concurrentie. Lees meer

Meer nieuws
Informatie