Goedkoop internet vergelijken

Goedkoop internet vergelijken

Stap over en profiteer van €10 cashback!

Een ogenblik geduld a.u.b.

Op dit moment wordt uw adres gecontroleerd bij de verschillende aanbieders. Dit kan maximaal 15 seconden duren.

Het goedkoopste internet op uw adres:

Mijn postcode en huisnummer:

Waarom mijn adres opgeven?

Top 3 goedkoopste alles-in-één aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste alles-in-één pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
 • 1
  100 Mb 10 Mb
  VDSL
  40 zenders (26)
  € 367,40
  € 42,95
  €10 cashback

  6 maanden voor € 19,95 per maand.

  6 maanden € 20,00 korting

 • 2
  50 Mb 5 Mb
  VDSL
  62 zenders (36)
  € 386,00
  € 45,50
  €70 voordeel

  6 maanden voor € 25,50 per maand en geen aansluitkosten (t.w.v. € 30,00).

  6 maanden korting

 • 3
  100 Mb 10 Mb
  VDSL
  60 zenders (33)
  € 414,40
  € 39,95
  €10 cashback

  12 maanden voor € 29,95 per maand.

  12 maanden € 10,00 korting

Top 3 goedkoopste internet en TV aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet en TV pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
Top 3 goedkoopste internet en bellen aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet en bellen pakket per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand
Top 3 goedkoopste internet aanbieders Deze top 3 bevat het goedkoopste internet abonnement per aanbieder en is gesorteerd op prijs per jaar.
Snelheid
TV zenders
Per jaar
Per maand

Vergelijk, bestel en bespaar op internet, bellen en tv

Breedbandwinkel.nl is al dertien jaar de grootste vergelijkingssite van Nederland op het gebied van internet, bellen en tv. Hierdoor kunnen wij bij de negen bij ons aangesloten aanbieders de beste kwantumkortingen bedingen die wij vervolgens volledig aan onze klanten doorberekenen.
Dat ziet u terug in de 3.797 beoordelingen van klanten die ons gemiddeld een cijfer 8.9 geven op Trustpilot.

Overstappen met onze gratis overstapservice

Overstappen naar een andere aanbieder kan ingewikkeld lijken. Met de gratis Breedbandwinkel.nl overstapservice hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wij verzorgen uw overstap kosteloos, snel en probleemloos, zodat u niet zonder internet, bellen of tv komt te zitten.

Altijd goedkoper: 100% laagste prijs garantie

Onze abonnementsprijzen en actiekortingen worden dagelijks bijgehouden. Mocht er per ongeluk toch iets veranderd zijn in uw nadeel, dan krijgt u zonder problemen het prijsverschil van ons terug. Ziet u het bestelde abonnement ergens anders toch goedkoper? Dan betalen wij u het verschil terug plus 100% extra!

Exclusieve aanbiedingen en extra kortingen

Breedbandwinkel.nl is de grootste vergelijkingssite voor internet, bellen en tv. Hierdoor kunnen wij bij de providers de beste kwantumkortingen bedingen die wij vervolgens volledig aan onze klanten doorberekenen. Wij hebben altijd exclusieve aanbiedingen die alleen geldig zijn wanneer u het abonnement via ons bestelt en niet via de provider zelf.

€10cashback

Daarnaast ontvangt u via Breedbandwinkel.nl minimaal € 10,- cashback op alle overige abonnementen. U bent dus gegarandeerd altijd beter uit als u uw abonnement bestelt via Breedbandwinkel.nl!

Goedkoop internet vergelijken

Breedbandwinkel is dé prijsvergelijk winkel voor goedkoop internet en goedkope alles-in-1 pakketten met internet, TV en internet bij dezelfde provider voor de laagste prijs en met een gratis draadloze router, gratis TV ontvanger of gratis monteur installatie.

Waarom hier bestellen?

 • € 10,- cashback op uw rekening
 • Al 367.881 tevreden klanten
 • 100% Laagste prijs garantie
 • Gratis overstap- en klantenservice
 • Objectief en compleet
 • Lees meer
Vergelijk
Vergelijk eenvoudig abonnementen van de negen grootste aanbieders en maak uw keuze
Vergelijk
Bestel het abonnement van uw keuze veilig via onze website of bel gratis 0800 - 0160
Vergelijk
Bespaar net als 367.881 andere tevreden klanten op uw internet, bellen en tv abonnement

Goedkoop internet

Er zijn tegenwoordig vele internet providers op de markt die bij elkaar tientallen soorten goedkope internet abonnementen aanbieden. Maandelijkse aanbiedingen, acties van de goedkoopste providers, kortingen op de maandprijs en gratis cadeaus wisselen elkaar in rap tempo af van providers als Tele2, Online, Telfort, T-Mobile, etc. Het goedkoopste internet abonnement met een goede kwaliteit, dat is waar veel mensen naar op zoek zijn. Wij helpen u daar graag bij.

Besparen op uw internet kosten, kan dat?

Veel Nederlanders betalen veel te veel geld voor hun internetabonnement. Dat kan bijna in alle gevallen veel goedkoper. Lees hier hoe u kunt besparen op uw internetkosten. Lees meer

Wat zijn uw wensen?

Besparen op uw internet abonnement is makkelijker dan u denkt. Internetaanbieders leveren snelheden tot 750 Mb/s, echter zijn deze abonnementen erg duur. Veel huishoudens hebben zo'n hoge snelheid helemaal niet nodig en betalen dus onnodig te veel. Als u alleen maar gebruikmaakt van e-mail en normaal internet dan volstaat een goedkoop internet abonnement tegen lagere maandlasten. Als u veel downloadt, veel online games speelt en bijvoorbeeld Netflix streamt op uw televisie, dan heeft u een sneller internet abonnement nodig.
ADSL(2), VDSL(2), kabel en glasvezel hebben allemaal ongeveer dezelfde prijs-kwaliteit verhouding. Bij kabel en glasvezel internet zijn hogere snelheden te verkrijgen. Uiteraard zijn deze abonnementen minder voordelig dan de wat langzamere goedkopere internet abonnementen.

Bedenk dus goed of u een snelle verbinding nodig heeft, want iets langzamer internet is veel goedkoper. 

Vergelijk alle internet aanbieders

In het resultaat na onze postcodecheck kunt u niet alleen de maandlasten met elkaar vergelijken, maar ook de totaalkosten van het eerste jaar. Sommige abonnementen lijken namelijk goedkoop internet te bieden, maar hiervoor moet u wel eerste een eenmalig bedrag betalen voor bijvoorbeeld de aansluiting/installatie of voor een draadloze router (WiFi modem). Op Breedbandwinkel vindt u altijd het goedkoopste internet abonnement als eerste resultaat. Wij sorteren  op jaarprijs en tonen u op deze manier een zo objectief mogelijk beeld van de goedkoopste internet abonnementen. 

Heeft u traag internet?

Een trage internet verbinding is voor veel mensen een reden om over te stappen naar een andere goedkope internet provider. Lees meer

Wij raden altijd eerst aan om te kijken of de huidige verbinding echt niet sneller kan. Wij hebben een handige lijst gemaakt waarmee u zelf uw verbinding - in veel gevallen - sneller kan maken. 

Goedkoop internet en tv

U bent op zoek naar het goedkoopste internet en tv abonnement? Er zijn verschillende zaken waar u dan op moet letten. Lees meer

Zenders: De gouden regel die hiervoor geldt, hoe minder zenders in het internet en tv pakket, hoe goedkoper het abonnement zal zijn. Bepaal dus vooraf goed welke zenders voor u belangrijk. U kunt al snel tot 10 euro per maand besparen als u genoegen neemt met iets minder zenders. 

Aantal tv ontvangers: Op hoeveel tv's wilt u digitale televisie ontvangen? Bij de meeste providers betaalt u gemiddeld 4 euro per maand meer per extra televisie. Alleen bij de kabelaars (o.a. Ziggo) kunt u standaard televisie kijken op meerdere tv's, dit kan gratis analoog (COAX-kabel), of tegen betaling digitaal met een CI+ insteekkaart.

Interactieve tv opties: Interactieve tv biedt de Nederlandse consument erg veel tv opties. Denk hierbij extra diensten zoals Programma Gemist, Opnemen, Online tv kijken, Begin Gemist en Video On Demand.
De meeste providers rekenen voor deze extra diensten een meerprijs per maand. Een internet en tv pakket met weinig extra diensten zal dus veel goedkoper zijn dan een pakket met al deze extra opties erbij inbegrepen. 

Goedkoop internet en bellen

Het belangrijkste bij een goedkoop internet en bellen pakket is het belgedrag. Lees meer

Belt u heel af en toe, vergelijk dan de kosten per minuut en het starttarief tussen de verschillende providers. Het scheelt vaak maar een paar cent, maar het zijn wel kosten die flink kunnen oplopen mocht u in een maand ineens veel meer bellen dan verwacht.

Zijn uw maandelijkse belkosten rond de 10 euro of hoger, dan is het slim om misschien een speciale belbundel af te sluiten. Zo kunt u bij een aantal providers al voor 5 euro per maand onbeperkt bellen naar alle vaste nummers in Nederland. Elke provider heeft speciale bundels en deze bundels kunnen u tientallen euro's per maand besparen. 

Goedkoop internet, bellen en tv

U bent op zoek naar het goedkoopste internet, bellen en tv abonnement? Ook hiervoor gelden een aantal belangrijke zaken waardoor het abonnement een stuk goedkoper kan uitvallen. Lees meer

 • De snelheid van het internet
 • Het aantal tv zenders dat u belangrijk vindt
 • Extra opties voor interactieve televisie
 • Hoeveel u belt en waar naar toe

Bij ons bestellen is áltijd goedkoper

Breedbandwinkel is de grootste vergelijkingssite voor de goedkoopste internet abonnementen van Nederland. Hier vindt u altijd een betere actie dan bij de provider. U bent dus gegarandeerd altijd beter uit als u uw abonnement bestelt via Breedbandwinkel.nl.

Vergelijk de goedkoopste internet abonnementen

Het laatste nieuws

Grote verschillen in tarieven Ziggo Sport en FOX Sports

De Eredivisie winterstop is bijna ten einde en het nieuwe F1-seizoen gaat in maart weer van start. Voor wie niets wil missen loont het te vergelijken, de tarieven voor Ziggo Sport en FOX Sports lopen namelijk fors uiteen. Nieuwkomer Youfone blijkt het goedkoopst voor de sportfanaat. Lees meer

T-Mobile introduceert 750 Mb glasvezel en wijzigt prijzen

Telecomprovider T-Mobile introduceert vandaag nieuwe glasvezelabonnementen met een snelheid van 750 Mb. Ook voert T-Mobile prijswijzigingen door voor zowel VDSL als glasvezel en gaat het beltarief met 1 cent per minuut en gesprek omhoog. Lees meer

Vergelijk zelf de goedkoopste internet abonnementen

Aanbieder Per maand Per jaar Download Upload
T-MobileT-Mobile € 28,00 € 326,00 50 Mb 5 Mb Info
OnlineOnline € 28,50 € 337,00 30 Mb 3 Mb Info
NLENLE € 32,45 € 369,40 100 Mb 10 Mb Info
TelfortTelfort € 30,00 € 380,00 50 Mb 5 Mb Info
KPNKPN € 39,00 € 446,00 40 Mb 4 Mb Info
ZiggoZiggo € 43,50 € 451,35 40 Mb 4 Mb Info
XS4ALLXS4ALL € 36,00 € 457,00 20 Mb 2 Mb Info
CaiwayCaiway € 39,95 € 469,40 150 Mb 150 Mb Info