Goedkoop internet vergelijken

Stap over en profiteer nu van minimaal €10 cashback!


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres opgeven?

Ons advies: het goedkoopste, snelste of beste internet abonnement

Alleen hier€ 40 cashback
Alleen hier€ 60 cashback
Internet 30 Mb
7.9
GoedkoopsteHet goedkoopste landelijk verkrijgbare internet abonnement, gebaseerd op prijs per jaar.
Doe de postcodecheck om het goedkoopste internet abonnement op uw adres te bekijken.
Hussel Glasvezel Internet 1.000 Mb
8.6
SnelsteHet snelste landelijk verkrijgbare internet abonnement, gebaseerd op downloadsnelheid.
Doe de postcodecheck om het snelste internet abonnement op uw adres te bekijken.
Glasvezel Compact
9.9
BesteHet beste landelijk verkrijgbare internet abonnement, gebaseerd op klantbeoordelingen.
Doe de postcodecheck om het beste internet abonnement op uw adres te bekijken.
Snelheid30 Mb1.000 Mb50 Mb
VerbindingVDSLGlasvezelGlasvezel
Levertijd14 dagen
levertijd
8 dagen
levertijd
14 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 10,00
cashback
€ 40,00
cashback
€ 60,00
cashback
Prijs per maand€ 31€ 24
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 57,50€ 32,50
Eenmalig € 25
Opties & bestel Meer informatie
€ 48€ 24
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
Vergelijk zelf alle internet abonnementen
€10cashback Bestel met € 10,- cashbackBestel hier uw abonnement en ontvang € 10,- op uw rekening.
Bel gratis 0800 - 0160

Morgen open vanaf 09:00 uur of laat u terugbellen.

Goedkoop internet

We kunnen ons een leven zonder internet bijna niet meer voorstellen. Dus wilt u een goed internetabonnement. Maar u wilt niet de hoofdprijs betalen, dus zoekt u goedkoop internet. Er zijn veel providers die met elkaar strijden om het goedkoopste internet aan te bieden. De aanbiedingen van prijsvechtende providers als Tele2, Online, Youfone, Budget en T-Mobile vliegen u om de oren, maar wie is nu de goedkoopste internetprovider met het beste abonnement? Met die keuze helpen we u graag.

Goedkoopste internet kiezen: zo kunt u kosten besparen

Veel Nederlanders betalen veel te veel geld voor hun internetabonnement. Dat kan bijna in alle gevallen een stuk goedkoper. We vertellen u graag hoe u kunt besparen op uw internetkosten.

Het begint met uw wensen

Besparen op uw internetabonnement is makkelijker dan u denkt. Internetaanbieders leveren snelheden tot 1.000 Mb/s maar deze abonnementen zijn erg duur. Veel huishoudens hebben zo'n hoge snelheid helemaal niet nodig en betalen dus onnodig te veel. Als u alleen maar gebruikmaakt van e-mail en normaal internet dan volstaat een goedkoop internetabonnement tegen lagere maandlasten. Als u veel downloadt, veel online games speelt en bijvoorbeeld Netflix streamt op uw televisie, dan heeft u misschien wel een iets sneller internet abonnement nodig. Alleen echt zware gebruikers hebben extreme snelheden vanaf 500 Mb/s nodig.

ADSL, VDSL, kabel en glasvezel hebben allemaal ongeveer dezelfde prijs-kwaliteit-verhouding. De snelheden liggen bij kabel- en glasvezelinternet wel hoger. Uiteraard zijn deze abonnementen minder voordelig dan de wat langzamere goedkopere internetabonnementen. Bedenk dus goed of u een snelle verbinding nodig heeft, want iets langzamer internet is veel goedkoper.

Vergelijk alle internetaanbieders

Internet vergelijken na onze postcodecheck kunt u niet alleen op maandlasten, maar ook op de totaalkosten van het eerste jaar. Sommige abonnementen lijken namelijk goedkoop internet te bieden, maar hiervoor moet u wel eerst een eenmalig bedrag betalen voor bijvoorbeeld de aansluiting en installatie. Op Breedbandwinkel vindt u altijd het goedkoopste internet voor thuis als eerste resultaat. Wij sorteren op jaarprijs en tonen u op deze manier een zo objectief mogelijk beeld van de goedkoopste internetabonnementen.

Oplossingen voor traag internet

Een trage internet verbinding is voor veel mensen een reden om over te stappen naar een andere goedkope internetprovider. Wij raden altijd eerst aan om te kijken of de huidige verbinding echt niet sneller kan. Wij hebben een handige lijst gemaakt waarmee u in veel gevallen zelf uw wifi verbinding sneller kunt maken.

Goedkoop internet en tv

U bent op zoek naar het goedkoopste internet en tv abonnement? Er zijn verschillende zaken waar u dan op moet letten.

Hoeveelheid zenders

De gouden regel die hiervoor geldt, hoe minder zenders en mogelijkheden in het internet en tv pakket, hoe goedkoper het abonnement zal zijn. Bepaal dus vooraf goed welke zenders voor u belangrijk zijn. U kunt al snel tot 10,00 euro per maand besparen als u genoegen neemt met iets minder zenders.

Aantal tv-ontvangers

Op hoeveel tv's wilt u digitale televisie ontvangen? Bij de meeste providers betaalt u gemiddeld 4,00 euro per maand meer per extra televisie. Alleen bij de kabelaars zoals Ziggo, kunt u standaard televisiekijken op meerdere tv's. Dit kan gratis digitaal via een coax-kabel met een beperkt zenderaanbod of tegen betaling met een CI+ insteekkaart voor het volledige zenderaanbod.

Opties voor interactieve tv

Interactieve tv biedt de Nederlandse consument erg veel opties. Denk hierbij aan extra diensten zoals Programma Gemist, Opnemen, Online tv kijken, Begin Gemist en Video On Demand. De meeste providers rekenen voor deze extra diensten een meerprijs per maand. Een internet en tv pakket met weinig extra diensten zal dus veel goedkoper zijn dan een pakket met al deze extra opties erbij inbegrepen.

Goedkoop internet en bellen

Het belangrijkste bij een goedkoop internet- en bellen-pakket is het belgedrag. Belt u heel af en toe, vergelijk dan de kosten per minuut en het starttarief tussen de verschillende providers. Het scheelt vaak maar een paar cent, maar het zijn wel kosten die flink kunnen oplopen mocht u in een maand ineens veel meer bellen dan verwacht.

Zijn uw maandelijkse belkosten rond de 10,00 euro of hoger, dan is het slim om misschien een speciale belbundel af te sluiten. Zo kunt u bij een aantal providers al voor 5,00 euro per maand onbeperkt bellen naar alle vaste nummers in Nederland. Elke provider heeft speciale bundels en deze bundels kunnen u tientallen euro's per maand besparen. Het loont ook de moeite om te onderzoeken wat een vergelijkbaar mobiel sim only abonnement zou kosten.

Goedkoop internet, bellen en tv

U bent op zoek naar het goedkoopste internet, bellen en tv oftewel alles-in-1 abonnement? Ook hiervoor gelden een aantal belangrijke zaken waardoor het abonnement een stuk goedkoper kan uitvallen:

  • De snelheid van het internet
  • Het aantal tv zenders dat u belangrijk vindt
  • Extra opties voor interactieve tv
  • Hoeveel u belt en waar naar toe

Gegarandeerd besparen? Bestel bij ons, dat is áltijd goedkoper

Breedbandwinkel is de grootste vergelijkingssite voor de goedkoopste internetabonnementen van Nederland. Hier vindt u altijd een betere actie dan bij de provider. U bent dus gegarandeerd altijd beter uit als u uw abonnement bestelt via Breedbandwinkel.

Vergelijk de goedkoopste internet abonnementen
Aanbieder Per maand Per jaar Download Upload
YoufoneYoufone € 31,00 € 299,00 30 Mb 3 Mb Info
BudgetBudget € 31,00 € 313,00 20 Mb 2 Mb Info
DELTADELTA € 45,00 € 375,00 150 Mb 150 Mb Info
KPNKPN € 42,50 € 377,50 50 Mb 50 Mb Info
T-MobileT-Mobile € 30,00 € 380,00 50 Mb 30 Mb Info
CaiwayCaiway € 43,95 € 413,70 250 Mb 250 Mb Info
OnlineOnline € 37,50 € 419,00 100 Mb 30 Mb Info
XS4ALLXS4ALL € 48,00 € 420,00 50 Mb 50 Mb Info
ZiggoZiggo € 48,50 € 504,25 75 Mb 10 Mb Info
Het laatste nieuws
T-Mobile legt glasvezel aan in Zoetermeer en Haarlem

T-Mobile start samen met Open Dutch Fiber dit jaar nog met het aanleggen van glasvezel in zowel Zoetermeer als Haarlem. Dat heeft de provider onlangs bekend gemaakt. In zuid-oost Haarlem worden in totaal zo’n 28.000 huishoudens van glasvezel voorzien. In Zoetermeer zullen eind dit jaar al de eerste van eveneens in totaal 28.000 huishoudens aangesloten worden. Lees meer

Enschede aangesloten op GigaNet van Ziggo

Begin deze maand heeft Ziggo 73.000 huishoudens en bedrijfspanden in Enschede aangesloten op het snelle GigaNet netwerk van de provider. Daarmee staat de teller van het aantal adressen die via Ziggo toegang hebben tot een internetsnelheid van maximaal 1 Gigabit nu op 3,3 miljoen. Lees meer

Meer nieuws
Bestel hier en profiteer van:

Lees alles over onze gratis service