Vergelijk internet, tv en bellen

Goedkoop internet vergelijken

Nu €10 cashback en film cadeau!


Zoek aanbiedingen
Waarom mijn adres opgeven?

Ons advies: het goedkoopste, snelste of beste internet abonnement

Internet 30 Mb
7.0
GoedkoopsteHet goedkoopste landelijk verkrijgbare internet abonnement, gebaseerd op prijs per jaar.
Doe de postcodecheck om het goedkoopste internet abonnement op uw adres te bekijken.
Thuis Glasvezel Internet Premium
7.0
SnelsteHet snelste landelijk verkrijgbare internet abonnement, gebaseerd op downloadsnelheid.
Doe de postcodecheck om het snelste internet abonnement op uw adres te bekijken.
Glasvezel Compact
7.8
BesteHet beste landelijk verkrijgbare internet abonnement, gebaseerd op klantbeoordelingen.
Doe de postcodecheck om het beste internet abonnement op uw adres te bekijken.
Snelheid30 Mb1.000 Mb50 Mb
VerbindingVDSLGlasvezelGlasvezel
Levertijd21 dagen
levertijd
13 dagen
levertijd
14 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 10,00
cashback
+
€ 10,00
cashback
+
€ 10,00
cashback
+
Prijs per maand€ 30€ 20
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 40
Eenmalig € 67,50
Opties & bestel Meer informatie
€ 47€ 23,50
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
Vergelijk zelf alle internet abonnementen
€10cashback Bestel met € 10,- cashbackBestel hier uw abonnement en ontvang € 10,- op uw rekening.
Bel gratis 0800 - 0160

Vandaag open vanaf 09:00 uur of laat u terugbellen.

Bestel hier en profiteer van:

Lees alles over onze gratis service

Goedkoop internet

Er zijn tegenwoordig vele internet providers op de markt die bij elkaar tientallen soorten goedkope internet abonnementen aanbieden. Maandelijkse aanbiedingen, acties van de goedkoopste providers, kortingen op de maandprijs en gratis cadeaus wisselen elkaar in rap tempo af van providers als Tele2, Online, Caiway, Youfone, Budget, T-Mobile, etc. Het goedkoopste internet abonnement met een goede kwaliteit, dat is waar veel mensen naar op zoek zijn. Wij helpen u daar graag bij.

Besparen op uw internet kosten, kan dat?

Veel Nederlanders betalen veel te veel geld voor hun internetabonnement. Dat kan bijna in alle gevallen veel goedkoper. Lees hier hoe u kunt besparen op uw internetkosten. Lees meer

Wat zijn uw wensen?

Besparen op uw internet abonnement is makkelijker dan u denkt. Internetaanbieders leveren snelheden tot 750 Mb/s, echter zijn deze abonnementen erg duur. Veel huishoudens hebben zo'n hoge snelheid helemaal niet nodig en betalen dus onnodig te veel. Als u alleen maar gebruikmaakt van e-mail en normaal internet dan volstaat een goedkoop internet abonnement tegen lagere maandlasten. Als u veel downloadt, veel online games speelt en bijvoorbeeld Netflix streamt op uw televisie, dan heeft u een sneller internet abonnement nodig.
ADSL(2), VDSL(2), kabel en glasvezel hebben allemaal ongeveer dezelfde prijs-kwaliteit verhouding. Bij kabel en glasvezel internet zijn hogere snelheden te verkrijgen. Uiteraard zijn deze abonnementen minder voordelig dan de wat langzamere goedkopere internet abonnementen.

Bedenk dus goed of u een snelle verbinding nodig heeft, want iets langzamer internet is veel goedkoper. 

Vergelijk alle internet aanbieders

In het resultaat na onze postcodecheck kunt u niet alleen de maandlasten met elkaar vergelijken, maar ook de totaalkosten van het eerste jaar. Sommige abonnementen lijken namelijk goedkoop internet te bieden, maar hiervoor moet u wel eerste een eenmalig bedrag betalen voor bijvoorbeeld de aansluiting/installatie of voor een draadloze router (WiFi modem). Op Breedbandwinkel vindt u altijd het goedkoopste internet abonnement als eerste resultaat. Wij sorteren  op jaarprijs en tonen u op deze manier een zo objectief mogelijk beeld van de goedkoopste internet abonnementen. 

Heeft u traag internet?

Een trage internet verbinding is voor veel mensen een reden om over te stappen naar een andere goedkope internet provider. Lees meer

Wij raden altijd eerst aan om te kijken of de huidige verbinding echt niet sneller kan. Wij hebben een handige lijst gemaakt waarmee u zelf uw verbinding - in veel gevallen - sneller kan maken. 

Goedkoop internet en tv

U bent op zoek naar het goedkoopste internet en tv abonnement? Er zijn verschillende zaken waar u dan op moet letten. Lees meer

Zenders: De gouden regel die hiervoor geldt, hoe minder zenders in het internet en tv pakket, hoe goedkoper het abonnement zal zijn. Bepaal dus vooraf goed welke zenders voor u belangrijk. U kunt al snel tot 10 euro per maand besparen als u genoegen neemt met iets minder zenders. 

Aantal tv ontvangers: Op hoeveel tv's wilt u digitale televisie ontvangen? Bij de meeste providers betaalt u gemiddeld 4 euro per maand meer per extra televisie. Alleen bij de kabelaars (o.a. Ziggo) kunt u standaard televisie kijken op meerdere tv's, dit kan gratis analoog (COAX-kabel), of tegen betaling digitaal met een CI+ insteekkaart.

Interactieve tv opties: Interactieve tv biedt de Nederlandse consument erg veel tv opties. Denk hierbij extra diensten zoals Programma Gemist, Opnemen, Online tv kijken, Begin Gemist en Video On Demand.
De meeste providers rekenen voor deze extra diensten een meerprijs per maand. Een internet en tv pakket met weinig extra diensten zal dus veel goedkoper zijn dan een pakket met al deze extra opties erbij inbegrepen. 

Goedkoop internet en bellen

Het belangrijkste bij een goedkoop internet en bellen pakket is het belgedrag. Lees meer

Belt u heel af en toe, vergelijk dan de kosten per minuut en het starttarief tussen de verschillende providers. Het scheelt vaak maar een paar cent, maar het zijn wel kosten die flink kunnen oplopen mocht u in een maand ineens veel meer bellen dan verwacht.

Zijn uw maandelijkse belkosten rond de 10 euro of hoger, dan is het slim om misschien een speciale belbundel af te sluiten. Zo kunt u bij een aantal providers al voor 5 euro per maand onbeperkt bellen naar alle vaste nummers in Nederland. Elke provider heeft speciale bundels en deze bundels kunnen u tientallen euro's per maand besparen. 

Goedkoop internet, bellen en tv

U bent op zoek naar het goedkoopste internet, bellen en tv abonnement? Ook hiervoor gelden een aantal belangrijke zaken waardoor het abonnement een stuk goedkoper kan uitvallen. Lees meer

  • De snelheid van het internet
  • Het aantal tv zenders dat u belangrijk vindt
  • Extra opties voor interactieve televisie
  • Hoeveel u belt en waar naar toe

Bij ons bestellen is áltijd goedkoper

Breedbandwinkel is de grootste vergelijkingssite voor de goedkoopste internet abonnementen van Nederland. Hier vindt u altijd een betere actie dan bij de provider. U bent dus gegarandeerd altijd beter uit als u uw abonnement bestelt via Breedbandwinkel.nl.

Vergelijk de goedkoopste internet abonnementen
Aanbieder Per maand Per jaar Download Upload
YoufoneYoufone € 30,00 € 290,00 30 Mb 3 Mb Info
Tele2Tele2 € 26,00 € 296,00 20 Mb 2 Mb Info
OxxioOxxio € 33,95 € 322,40 100 Mb 10 Mb Info
BudgetBudget € 30,00 € 343,50 100 Mb 10 Mb Info
T-MobileT-Mobile € 30,00 € 380,00 50 Mb 30 Mb Info
KPNKPN € 42,50 € 407,50 50 Mb 50 Mb Info
DELTADELTA € 45,00 € 410,00 150 Mb 150 Mb Info
OnlineOnline € 36,00 € 452,00 100 Mb 30 Mb Info
XS4ALLXS4ALL € 47,00 € 460,00 50 Mb 50 Mb Info
CaiwayCaiway € 41,95 € 465,60 150 Mb 150 Mb Info
ZiggoZiggo € 48,50 € 516,30 50 Mb 5 Mb Info
Het laatste nieuws
KPN test 8 Gigabit glasvezelverbinding in Amersfoort
KPN test 8 Gigabit glasvezelverbinding in Amersfoort

Eerder deze maand heeft KPN in de Amersfoortse wijk Vathorst een kijkje gegeven in de toekomst van glasvezelnetwerken. Tijdens een demonstratie in een woonhuis met een glasvezelaansluiting werden down- en uploadsnelheden gehaald van meer dan 8 Gigabit per seconde. Snelheden die in een normale Nederlandse woonwijk nog niet eerder gehaald zijn. Lees meer

KPN gaat Rotterdam op glasvezel aansluiten
KPN gaat Rotterdam op glasvezel aansluiten

Op de valreep van de zomervakantie heeft KPN de volgende substantiële uitbreiding van haar glasvezelnetwerk bekendgemaakt. De provider sloot eind juni een overeenkomst met de Gemeente Rotterdam om de komende vijf jaar 285.000 woningen en bedrijven op glasvezel aan te sluiten. De eerste wijken zijn na de zomer al aan de beurt. Lees meer

Meer nieuws