Goedkoop internet voor thuis

Ontdek betaalbare internetabonnementen en bespaar


Zoek aanbiedingen
Vergelijk zonder postcodecheckWaarom mijn adres invullen?

Goedkoop internet

Op zoek naar goedkoop internet? Dan ben je op de juiste plek. Wij hebben de beste deals voor snel en betaalbaar internet voor jou op een rij gezet. Of je nu op zoek bent naar goedkoop internet voor thuis of voor op kantoor, wij hebben de oplossing voor jou. Lees verder om te ontdekken hoe je kunt besparen op jouw internetkosten en toch kunt genieten van razendsnel internet.

Wat is het goedkoopste internet abonnement?

Het goedkoopste internetabonnement is momenteel vergelijkbaar vanaf zo’n 280,00 euro per jaar, dat komt neer op net iets meer dan 20,00 euro per maand. Doe snel onze postcodecheck om te kijken welke goedkope internet abonnementen op jouw adres beschikbaar zijn.

Hoe vind je goedkoop internet?

Het vinden van goedkoop internet voor thuis is niet altijd even makkelijk. Er zijn veel verschillende providers en pakketten om uit te kiezen en de prijzen variëren sterk. Een goede manier om goedkoop internet te vinden is door verschillende providers met elkaar te vergelijken. Zo kun je zien welke provider de beste deal biedt voor jouw situatie. Op Breedbandwinkel hebben wij het meeste werk al voor je gedaan. Je voert alleen je postcode en huisnummer in en het goedkoopste internetabonnement op jouw adres staat altijd bovenaan.

Waar moet je op letten bij het kiezen van goedkoop internet?

Als je op zoek bent naar goedkoop internet, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Ten eerste is de snelheid van het internet belangrijk. Besparen op je internetkosten heeft weinig zin als je er ook in snelheid op achteruit gaat. Ten tweede kun je letten op de reviews die providers hebben ontvangen van onze klanten.

Welke providers bieden goedkoop internet aan?

Er zijn veel internet providers die goedkoop internet aanbieden. Enkele voorbeelden zijn Odido, Online en Youfone. Deze providers bieden allemaal verschillende pakketten aan, dus het is belangrijk om te kijken welk pakket het beste bij jou past. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een alles-in-1 pakket, waarbij je naast internet ook tv en telefonie krijgt. Na onze postcodecheck kun je niet alleen op maandlasten, maar ook op de totaalkosten van het eerste jaar vergelijken. Sommige abonnementen lijken namelijk goedkoop internet te bieden, maar hiervoor moet je wel eerst een eenmalig bedrag betalen voor bijvoorbeeld de aansluiting en installatie. Op Breedbandwinkel vind je altijd het goedkoopste internet voor thuis als eerste resultaat. Wij sorteren op jaarprijs en tonen je op deze manier een zo objectief mogelijk beeld van de goedkoopste internetabonnementen op jouw adres.

Hoe kun je nog meer besparen op internetkosten?

Veel Nederlanders betalen veel te veel geld voor hun internetabonnement. Dat kan bijna in alle gevallen een stuk goedkoper. We vertellen je graag hoe je kunt besparen op jouw internetkosten.

Besparen op je internetabonnement is makkelijker dan je denkt. Internetaanbieders leveren snelheden tot 1.000 Mb/s, maar deze abonnementen zijn erg duur. Veel huishoudens hebben zo’n hoge snelheid helemaal niet nodig en betalen dus onnodig te veel. Als je alleen maar gebruikmaakt van e-mail en normaal internet dan volstaat een goedkoop internetabonnement tegen lagere maandlasten. Als je veel downloadt, veel online games speelt en bijvoorbeeld Netflix streamt op je televisie, dan heb je wel een sneller internet abonnement nodig. Alleen echt zware internet gebruikers hebben extreme snelheden vanaf 500 Mb nodig.

ADSL, VDSL, kabel en glasvezel hebben allemaal ongeveer dezelfde prijs-kwaliteit-verhouding. De snelheden liggen bij kabel- en glasvezelinternet wel hoger. Uiteraard zijn deze abonnementen minder voordelig dan de wat langzamere goedkopere internetabonnementen. Bedenk dus goed of je een snelle verbinding nodig hebt, want iets langzamer internet is veel goedkoper.

Vergelijk de goedkoopste internet abonnementen

Goedkoopste internet abonnementen

Aanbieder Per maand Per jaar Download Upload
Youfone € 15,00 € 272,00 30 Mb 8 Mb Info
Online € 25,00 € 290,00 50 Mb 30 Mb Info
Budget € 15,00 € 319,00 30 Mb 3 Mb Info
Odido € 30,00 € 335,00 50 Mb 30 Mb Info
Caiway € 35,00 € 340,00 100 Mb 100 Mb Info

Ons advies: het goedkoopste, snelste of beste internet abonnement

Internet 30Mb6.8
GoedkoopsteHet goedkoopste landelijk verkrijgbare internet abonnement, gebaseerd op prijs per jaar.
Doe de postcodecheck om het goedkoopste internet abonnement op jouw adres te bekijken.
Glasvezel Flexpakket 2.000Mb7.0
SnelsteHet snelste landelijk verkrijgbare internet abonnement, gebaseerd op downloadsnelheid.
Doe de postcodecheck om het snelste internet abonnement op jouw adres te bekijken.
Snel Internet8.7
BesteHet beste landelijk verkrijgbare internet abonnement, gebaseerd op klantbeoordelingen.
Doe de postcodecheck om het beste internet abonnement op jouw adres te bekijken.
Snelheid30 Mb2.000 Mb100 Mb
VerbindingVDSLGlasvezelVDSL
Levertijd14 dagen
levertijd
10 dagen
levertijd
3 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 10,00 cashback
cashback
+
€ 10,00 cashback
cashback
+
€ 10,00 cashback
cashback
+
Prijs per maand€ 32€ 15
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 60€ 45
Eenmalig € 0
Opties & bestel Meer informatie
€ 42,50€ 21,25
Eenmalig € 25
Opties & bestel Meer informatie
Vergelijk zelf alle internet abonnementen
Bestel hier en profiteer van:

Lees alles over onze gratis service