Goedkoop internet vergelijken

Nu €10 cashback en Erop Uit-voordeel!

Sla deze stap overWaarom mijn adres opgeven?
Erop Uit-voordeelvoucher

Ons advies: het goedkoopste, snelste of beste internet abonnement

Alleen hier€ 50 cashback
Internet Light
6.6
GoedkoopsteHet goedkoopste landelijk verkrijgbare internet abonnement, gebaseerd op prijs per jaar.
Doe de postcodecheck om het goedkoopste internet abonnement op uw adres te bekijken.
Thuis Glasvezel Internet 750Mb
6.7
SnelsteHet snelste landelijk verkrijgbare internet abonnement, gebaseerd op downloadsnelheid.
Doe de postcodecheck om het snelste internet abonnement op uw adres te bekijken.
Internet Basic
8.4
BesteHet beste landelijk verkrijgbare internet abonnement, gebaseerd op klantbeoordelingen.
Doe de postcodecheck om het beste internet abonnement op uw adres te bekijken.
Snelheid20 Mb750 Mb20 Mb
VerbindingADSLGlasvezelADSL
Levertijd22 dagen
levertijd
13 dagen
levertijd
14 dagen
levertijd
Cashback of voordeel
€ 10,00
cashback
€ 10,00
cashback
€ 50,00
cashback
Prijs per maand€ 25€ 22
Eenmalig € 30
Opties & bestel
€ 40
Eenmalig € 67,50
Opties & bestel
€ 41
Eenmalig € 0
Opties & bestel
Vergelijk zelf alle internet abonnementen
€10cashback Bestel met € 10,- cashbackBestel hier uw abonnement en ontvang € 10,- op uw rekening.
Bel gratis 0800 - 0160

Nu open tot 21:00 uur of laat u terugbellen.

Bestel hier en profiteer van:

Lees alles over onze gratis service

Goedkoop internet

Er zijn tegenwoordig vele internet providers op de markt die bij elkaar tientallen soorten goedkope internet abonnementen aanbieden. Maandelijkse aanbiedingen, acties van de goedkoopste providers, kortingen op de maandprijs en gratis cadeaus wisselen elkaar in rap tempo af van providers als Tele2, Online, Telfort, T-Mobile, etc. Het goedkoopste internet abonnement met een goede kwaliteit, dat is waar veel mensen naar op zoek zijn. Wij helpen u daar graag bij.

Besparen op uw internet kosten, kan dat?

Veel Nederlanders betalen veel te veel geld voor hun internetabonnement. Dat kan bijna in alle gevallen veel goedkoper. Lees hier hoe u kunt besparen op uw internetkosten. Lees meer

Wat zijn uw wensen?

Besparen op uw internet abonnement is makkelijker dan u denkt. Internetaanbieders leveren snelheden tot 750 Mb/s, echter zijn deze abonnementen erg duur. Veel huishoudens hebben zo'n hoge snelheid helemaal niet nodig en betalen dus onnodig te veel. Als u alleen maar gebruikmaakt van e-mail en normaal internet dan volstaat een goedkoop internet abonnement tegen lagere maandlasten. Als u veel downloadt, veel online games speelt en bijvoorbeeld Netflix streamt op uw televisie, dan heeft u een sneller internet abonnement nodig.
ADSL(2), VDSL(2), kabel en glasvezel hebben allemaal ongeveer dezelfde prijs-kwaliteit verhouding. Bij kabel en glasvezel internet zijn hogere snelheden te verkrijgen. Uiteraard zijn deze abonnementen minder voordelig dan de wat langzamere goedkopere internet abonnementen.

Bedenk dus goed of u een snelle verbinding nodig heeft, want iets langzamer internet is veel goedkoper. 

Vergelijk alle internet aanbieders

In het resultaat na onze postcodecheck kunt u niet alleen de maandlasten met elkaar vergelijken, maar ook de totaalkosten van het eerste jaar. Sommige abonnementen lijken namelijk goedkoop internet te bieden, maar hiervoor moet u wel eerste een eenmalig bedrag betalen voor bijvoorbeeld de aansluiting/installatie of voor een draadloze router (WiFi modem). Op Breedbandwinkel vindt u altijd het goedkoopste internet abonnement als eerste resultaat. Wij sorteren  op jaarprijs en tonen u op deze manier een zo objectief mogelijk beeld van de goedkoopste internet abonnementen. 

Heeft u traag internet?

Een trage internet verbinding is voor veel mensen een reden om over te stappen naar een andere goedkope internet provider. Lees meer

Wij raden altijd eerst aan om te kijken of de huidige verbinding echt niet sneller kan. Wij hebben een handige lijst gemaakt waarmee u zelf uw verbinding - in veel gevallen - sneller kan maken. 

Goedkoop internet en tv

U bent op zoek naar het goedkoopste internet en tv abonnement? Er zijn verschillende zaken waar u dan op moet letten. Lees meer

Zenders: De gouden regel die hiervoor geldt, hoe minder zenders in het internet en tv pakket, hoe goedkoper het abonnement zal zijn. Bepaal dus vooraf goed welke zenders voor u belangrijk. U kunt al snel tot 10 euro per maand besparen als u genoegen neemt met iets minder zenders. 

Aantal tv ontvangers: Op hoeveel tv's wilt u digitale televisie ontvangen? Bij de meeste providers betaalt u gemiddeld 4 euro per maand meer per extra televisie. Alleen bij de kabelaars (o.a. Ziggo) kunt u standaard televisie kijken op meerdere tv's, dit kan gratis analoog (COAX-kabel), of tegen betaling digitaal met een CI+ insteekkaart.

Interactieve tv opties: Interactieve tv biedt de Nederlandse consument erg veel tv opties. Denk hierbij extra diensten zoals Programma Gemist, Opnemen, Online tv kijken, Begin Gemist en Video On Demand.
De meeste providers rekenen voor deze extra diensten een meerprijs per maand. Een internet en tv pakket met weinig extra diensten zal dus veel goedkoper zijn dan een pakket met al deze extra opties erbij inbegrepen. 

Goedkoop internet en bellen

Het belangrijkste bij een goedkoop internet en bellen pakket is het belgedrag. Lees meer

Belt u heel af en toe, vergelijk dan de kosten per minuut en het starttarief tussen de verschillende providers. Het scheelt vaak maar een paar cent, maar het zijn wel kosten die flink kunnen oplopen mocht u in een maand ineens veel meer bellen dan verwacht.

Zijn uw maandelijkse belkosten rond de 10 euro of hoger, dan is het slim om misschien een speciale belbundel af te sluiten. Zo kunt u bij een aantal providers al voor 5 euro per maand onbeperkt bellen naar alle vaste nummers in Nederland. Elke provider heeft speciale bundels en deze bundels kunnen u tientallen euro's per maand besparen. 

Goedkoop internet, bellen en tv

U bent op zoek naar het goedkoopste internet, bellen en tv abonnement? Ook hiervoor gelden een aantal belangrijke zaken waardoor het abonnement een stuk goedkoper kan uitvallen. Lees meer

  • De snelheid van het internet
  • Het aantal tv zenders dat u belangrijk vindt
  • Extra opties voor interactieve televisie
  • Hoeveel u belt en waar naar toe

Bij ons bestellen is áltijd goedkoper

Breedbandwinkel is de grootste vergelijkingssite voor de goedkoopste internet abonnementen van Nederland. Hier vindt u altijd een betere actie dan bij de provider. U bent dus gegarandeerd altijd beter uit als u uw abonnement bestelt via Breedbandwinkel.nl.

Vergelijk de goedkoopste internet abonnementen
Aanbieder Per maand Per jaar Download Upload
Tele2Tele2 € 25,00 € 302,00 20 Mb 2 Mb Info
YoufoneYoufone € 30,00 € 327,50 50 Mb 5 Mb Info
OnlineOnline € 34,00 € 338,00 100 Mb 30 Mb Info
T-MobileT-Mobile € 28,00 € 356,00 50 Mb 5 Mb Info
NLENLE € 35,00 € 389,75 100 Mb 10 Mb Info
ZiggoZiggo € 46,50 € 415,00 50 Mb 5 Mb Info
XS4ALLXS4ALL € 41,00 € 442,00 20 Mb 2 Mb Info
CaiwayCaiway € 39,95 € 454,55 150 Mb 150 Mb Info
KPNKPN € 42,50 € 484,95 50 Mb 5 Mb Info
Het laatste nieuws
Tele2 en T-Mobile stemmen VDSL aanbod op elkaar af
Tele2 en T-Mobile stemmen VDSL aanbod op elkaar af

Nu Tele2 en T-Mobile na de fusie druk zijn met integratie van beide bedrijven wordt het portfolio van Tele2 flink uitgedund voor deze zomer. Tele2 glasvezel werd al eerder uitgefaseerd, nu stopt Tele2 ook met het aanbieden van VDSL aan nieuwe klanten. Alleen het langzaamste Light instapabonnement is nog verkrijgbaar. Voor snellere abonnementen wordt men doorverwezen naar T-Mobile. Lees meer

Grote verschillen in tarieven FOX Sports voor topclubs
Grote verschillen in tarieven FOX Sports voor topclubs

Jaarlijks vinden er wijzigingen plaats in de doorgifte en tarieven van FOX Sports. Nu vlak voor de start van het nieuwe Eredivisie 2019/2020 voetbalseizoen blijken de tarieven verder uiteen te lopen dan ooit wegens wijzigingen in programmering bij FOX Sports. Fans van de drie topclubs blijken de dupe. Lees meer

Meer nieuws